0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Virum

Virum Torv 2
2830 Virum
45 85 12 30
virum@danbolig.dk

Brian Johansen
Brian Johansen
Daglig leder, Ejendomsmægler, MDE

Grundige og lokalkendte medarbejdere sikrer dig en effektiv salgsproces, når du vælger danbolig Virum som din ejendomsmægler. Vi har nogle af byens allerbedste salgsresultater. Bestil en gratis salgsvurdering i dag - så sikrer vi det hurtigste salg til den bedste pris.

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 2830-2830)
Kilde: Boligsiden
Villa: 50%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Virum
Kilde: danbolig.dk
35

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Virum

Velkommen hos danbolig Virum - din lokale ejendomsmægler i Virum
Hos danbolig Virum sælger vi både huse, rækkehuse, ejerlejligheder og andelsboliger. Vi er seks grundige og imødekommende medarbejdere, og vi har som team en god kombination af erfaring, lokalkendskab og engagement.

Vi er ikke bange for at kalde os din lokale ejendomsmægler i Virum, og går du i salgstanker, må du derfor ikke tøve med at kontakte os – vi laver gerne en gratis og uforpligtende salgsvurdering og uddyber, hvordan vi kan hjælpe dig mest effektivt i mål med dit boligsalg.

Høj faglighed og professionalisme
Vi er kendt for vores høje professionalisme, og æren for det tilskriver vi især det grundige, analytiske forarbejde, vi altid laver. Ikke to sager er ens, og vi lægger vægt på, at hver eneste vurdering tager udgangspunkt i en grundig analyse af alle detaljer.

Vores grundighed betyder, at vores kunder altid kan føle sig helt trygge ved, at vi tager hånd om deres boligsalg på den bedst tænkelige måde, og det er formentlig en af grundene til, at vores kunder er så trofaste. Meget ofte kommer de tilbage, næste gang de skal handle bolig – og de ved, at vi gør vores arbejde godt og effektivt: vi er nemlig den mægler, der sælger klart flest villaer i Virum.

Et solidt, lokalt fundament
Da vi hos danbolig Virum alle sammen enten bor eller har boet i området, kender vi både egnen dybdegående igennem vores arbejde og igennem hverdagen, som den udspiller sig efter kontortid. Vi ved for eksempel, at Virum har en skøn, afslappet atmosfære, at folk giver god plads til hinanden – for blot at nævne én af de ting, som er meget svære at vide om et område, med mindre man selv har oplevet det.

Virum er populær også meget blandt køberne på grund af områdets skønne natur samt det, at byen samtidig ligger i meget overskuelig afstand fra tilbuddene i centrum af København. For børnefamilierne er byen især populær, fordi vi har nogle af de landets bedste folkeskoler.

Alt i alt er vi rigtig godt klædt på til at hjælpe køberne i forhold til alt det, de overvejer, når de leder efter præcis den bolig, der kan opfylde deres drømme – og derigennem kan vi let spotte et godt match, når det kommer til salget af din bolig.

Annoncering med stor synlighed
For at optimere dine chancer for en effektiv salgsproces, gør vi meget ud af vores synlighed både i nærmiljøet, blandt vores nabobyer og på nettet.

Annonceringen af din bolig online hjælpes for eksempel godt på vej af danbolig clevr, som er et intelligent markedsføringsprogram, der målretter bannerreklamer med din bolig til potentielle købere, der før har vist interesse for lignende boliger.

Vores butik ligger helt centralt ved Virum Torv, hvor vi har de største udstillingsvinduer hvor mange potentielle købere dagligt går forbi og ser os og vores udstillede boliger. Vi arbejder desuden tæt sammen med danbolig i Lyngby, og det betyder, at vi kan sende interesserede købere videre til hinanden og således reelt har adgang til et meget større købergrundlag, end hvis vi arbejdede alene. Foruden Lyngby samarbejder vi med fire øvrige danbolig-butikker i området.

Kontakt os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan vi igennem vores grundige, annalistiske forarbejde og store lokalkendskab kan hjælpe dine boligdrømme på vej.

Lige nu har vi 35 boliger til salg

Se alle boliger

Vi har 5
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Torben Haraldsted
  Indehaver

  Torben Haraldsted

  Ejendomsmægler & valuar, MDE

  45 85 12 30

 • Henrik Mikkelsen
  Indehaver

  Henrik Mikkelsen

  Ejendomsmægler & valuar, MDE

  28 10 78 84

 • Carsten Engelborg
  Indehaver

  Carsten Engelborg

  Ejendomsmægler, MDE

  45 85 12 30

 • Brian Johansen

  Brian Johansen

  Daglig leder, Ejendomsmægler, MDE

  45 85 12 30

 • Stine Klingert

  Stine Klingert

  Ejendomsmægler, MDE

  45 85 12 30

 • Allan F. Lindgreen

  Allan F. Lindgreen

  Sagskoordinator, Ejendomsmægler, MDE

  45 85 12 30

 • medarbejder billede mangler

  Nickolaj Klingert

  Ejendomsmægler, MDE

  45 85 12 30

 • Lasse Offersen

  Lasse Offersen

  Salg og Vurdering, Cand.Merc.Jur

  22 99 43 30

 • Solgt

  Geelsskovvej 10

  Vi har købt vores nye hus gennem Danbolig ved Virum Torv, og det har været en god oplevelse. Statsautorisret ejendomsmægler Stine Klingert har været vores kontaktperson, og vi sidder tilbage med et indtryk af en yderst kompetent og behagelig mægler, som altid har kunnet svare på vores spørgsmål. Og dem kan der være en del af, når man som os har købt en ”ældre dame” af et hus.

 • Solgt

  Geelsdalen 2

  I første omgang valgte jeg en anden mægler til at sælge mit hus, da jeg blev ’lokket’ af en noget højere forventet salgspris. Men det skulle vise sig, at være et dårligt valg! Efter at den anden mægler havde forsøgt sig i ca. 9 mdr., valgte jeg at skifte til Danbolig. Og det var en god taktik. Allerede efter godt 1 måned, var der 2 købstilbud. Under hele forløbet var informationerne fine, alle aftaler blev overholdt – og ved selv overdragelsen var mægleren med, hvilket var medvirkende til at alle formkrav blev overholdt. En helt igennem god oplevelse, hvorfor danbolig Virum stærkt anbefales herfra.

 • Solgt

  Kløverbakken 1

  Vi har fået en fantastisk behandling af Brian Johansen fra danbolig i Virum hele vejen gennem hussalget. Vi startede med en grundig gennemgang af et evt. salgsforløb, hvor prisfastsættelsen blev gennemgået. Alt blev arrangeret af Brian. Vi har fået besked, hver gang der skete noget nyt angående salget. Salget gik i orden hurtigt og alt papirarbejdet omkring slutseddel blev forelagt og gennemgået, så vi trygt kunne underskrive. Det har været en fornøjelse at handle med Danbolig, og specielt med Brian. Alt er gået glat. Skulle jeg selv sælge en dag, ville jeg meget gerne have Brian som mægler. Venlig hilsen Lone Münter

 • Solgt

  Askevænget 29, 2. th

  Vi solgte vores hus i Vejby på rekordtid - takket været Danbolig/Tisvildeleje og vi fandt vores drømmelejlighed i Virum med hjælp fra Danbolig i Virum. Ved begge lejligheder har vi været fuldt ud tilfredse med hele forløbet, og der er ingen tvivl om, at vi kan anbefale Danbolig! Lise & Philippe Lagier

 • Solgt

  Grønnevej 27

  Stine møder dig med friskt smil, godt humør og åbent sind. Hun smitter med entusiasme og engagement, kommer med gode idéer og løsninger, og yder en solid og kompetent indsats, når det gælder. Man kan mærke hun nyder at gøre købere begejstrede for fordele og muligheder i dit hus og på den måde få en god handel hjem, som alle parter er meget tilfredse med. Vh. Tyge

 • Solgt

  Ringerbakken 6

  Hej Allan og team, Jeg vil gerne sige jer tak for et rigtig godt samarbejde om salget af min mors hus. I har været professionelle og servicemindede hele vejen fra start til slut. I har udvist engagement både overfor mig, når der var noget, jeg gerne ville informeres om samt overfor mulige købere. I har været super gode til at informere om alle tiltag, I gennemførte som fremvisninger, telefonkontakter og møder med interesserede købere. I har også været i hærdige i jeres forsøg på at få interesserede købere til at blive konkrete og komme med bud. Efter salget var afsluttet, har I været gode til at informere om næste skridt i processen samt, hvad jeg skulle foretage mig. Al opfølgning er foregået meget hurtigt. Så det er en meget tilfreds kunde, der takker for et godt samarbejde. I har fået en reference, der vil tale ret positivt om jer, såfremt jeg taler med andre, der har behov for at sælge hus i jeres område. Mange hilsner Axel Arentoft

Forretningsoplysninger

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea bank Danmark A/S

Tryg Forsikring, Willis Forsikring

Dansk Pantebrevsbørs, Advokaterne Ret & Råd, Advokaterne Virum Torv, Berlingske Tidende, Det Grønne Område, Jyllandsposten/Politiken, Børsen, Esoft System A/S

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Tryg, Willis Forsikring

Berlingske Tidende, Det Grønne Område, Børsen

Salgsprovision af sælgerpantebrev

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig