danbolig Børkop og Brejning

Ny Boder 19 7080 Børkop
Torsdag 10:00 - 17:00
Fredag 10:00 - 16:00
Lørdag Efter aftale
Søndag Efter aftale
Mandag 10:00 - 17:00
Tirsdag 10:00 - 17:00
Onsdag 10:00 - 17:00

Velkommen hos danbolig Børkop og Brejning - din lokale ejendomsmægler.

Vi elsker at sælge boliger netop i Børkop, Brejning, Gårslev, Andkær, Skærup og Smidstrup og alt derimellem - fordi det er vores hjemmebane, og det er en af grundende til, at du bør vælge os som din ejendomsmægler. Så er du sikker på både at få et ærligt og et tilfredsstillende bud på, hvad din bolig er værd. Vi er med dig hele vejen igennem dit boligsalg, og arbejder målrettet for at give dig det bedste resultat.

Tryg fra start til slut
Når vi skal sælge din bolig, er din tryghed i højsædet. Det betyder, at vi løbende sørger for at afholde statusmøder, så du altid ved, hvor vi er i processen. Vi er ærlige, og vi holder alle indgåede aftaler med dig. Gennem hele forløbet er grundighed og troværdighed nøgleord for os.

Vores mål er at sælge din bolig så hurtigt som muligt til den rigtige pris. Vi satser meget på annoncering både trykt og digitalt, og vi har en central beliggenhed lige ved butikstorvet i Børkop, hvor din bolig præsenteres flot i vinduespartierne. Vores hjemmeside, Facebook og intelligent digital markedsføring via danbolig Clevr er ligeledes en integreret del af vores værktøjskasse. Vi gør kort sagt det, der skal til, for at din bolig bliver solgt.

Tre samarbejdende danbolig-mæglere
Vi arbejder tæt sammen med danbolig Vejle og danbolig Fredericia. Det giver os den fordel, at kundekartoteket tredobles og dermed også muligheden for at skabe det rette match mellem sælger og køber. Tilsammen dækker vi størstedelen af Trekantsområdets attraktive kystlinje, og du får dermed ikke blot én men hele tre lokalkendte ejendomsmæglere i ryggen – til samme pris.

Lad os vise dig, hvorfor vi er det bedste kort at have på hånden, når du skal sælge din bolig. Vi garanterer, at vi gør det, der skal til for at leve op til dine forventninger.

Vi arbejder også med erhvervssager og her er vi de lokale mæglere samtidig med at vi samarbejder med vores erhvervsafdeling danbolig Erhvervscenter Syd som dækker hele syd og Sønderjylland. Det er din sikkerhed for, at vi når længst muligt omkring og det kræver kun et telefonopkald fra dig.

Sommerhaven

Der er gang i udstykningerne, og lige nu har vi 21 sommerhusgrunde til salg i Mørkholt tæt på Vejle Fjord - så drømmer du om dit eget sommerhus, så kontakt os og hør nærmere på tlf. 7586 8700

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores kunder har talt

9,6 ud af 10

baseret på 8 besvarelser, kilde: boligsiden.dk

Det vi sælger mest af

Villaer

Fritidsboliger

Helårsgrunde

Følg også med her

Ungt og proaktivt team

Vi er et ungt, resultatorienteret team, der brænder for vores arbejde. Vi har god erfaring med at sælge ejendomme i Børkop og Brejning, mens vores kystnære beliggenhed også tilføjer masser af erfaring med salg af sommerhuse i Hvidbjerg, Høll, Mørkholt, Andkær Vig og Sellerup Strand.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud. Vælger du at indgå en aftale med os, ser vi det som vores fornemmeste opgave at bekræfte dig i, at du har valgt den rigtige ejendomsmægler.

Fingeren på pulsen i lokalområdet

Børkop og Brejning er byer med vokseværk, og den positive udvikling, som vores lokalområde gennemgår, er vi selvfølgelig hele tiden opdateret på. Det påvirker boligmarkedet, men vi har fingeren på den lokale puls. Derfor er du sikret en ejendomsmægler med et stærkt lokalkendskab og med en passion for at sælge boliger.

Det siger vores kunder

Alternate Text
Solgt

Toftevej 2A, 7080 Børkop

Jeg har netop solgt mit rækkehus på Toftevej 2A igennem danbolig Børkop. Jeg har fået yderst god behandling, og danbolig leverede en fantastisk indsats. De har et engageret team og man føler sig altid velkommen i butikken. Jeg vil til enhver tid anbefale danbolig Børkop.

– Toftevej 2A
Alternate Text
Solgt

God kommunikation og hurtigt salg

Jeg har været yderst tilfreds med mit samarbejde med Danbolig Børkop & Brejning i forbindelse med salget af min bolig. Lige fra starten, hvor jeg tog kontakt med henblik på vurdering af mit hus til mit hus blev solgt. Det gik utrolig stærkt fra min første kontakt og til huset blev sat til salg og til det blev solgt, knap 3 uger. Under hele processen oplevede jeg, at der var styr på alt, hvad vi aftalte omkring hussalget. Det var ikke nødvendigt at minde om aftaler og jeg blev hele tiden informeret om hvad der skulle ske. Der blev hurtigt bestilt de forskellige rapporter og fotograf og huset kom hurtigt på hjemmesiden. Efter fremvisninger blev jeg også informeret og da vi skulle forhandle med køber om prisen foregik det også på en hurtig og effektiv måde, hvor jeg følte, at der blev taget hensyn til mine ønsker. Jeg kan derfor varmt anbefale Danbolig Børkop & Brejning, hvis du skal sælge eller købe bolig.

– Kragelundvænget 8C

Boliger til salg eller leje hos os

Vi har 3 butikker

Se vores butikker
Moderniseret etplansvilla
Villa
Nyhed!

Lærkevej 12, 7080 Børkop

2.395.000 kr. 137 m² 5 rum
Fritidsbolig
Nyhed!

Vigen 16B, Andkær Vig, 7080 Børkop

2.095.000 kr. 60 m² 3 rum
Fritidsbolig
Nyhed!

Udsigten 7, Hvidbjerg, 7080 Børkop

2.395.000 kr. 92 m² 4 rum
Natursmuk sommerhusgrund
Fritidsgrund
Nyhed!

Hvidbjerghusvej 5B, Hvidbjerg, 7080 Børkop

2.995.000 kr. 1.080 m²
Dejlig villa midt i Børkop
Villa
Nyhed!

Overgaden 4B, 7080 Børkop

1.995.000 kr. 121 m² 4 rum

Seneste solgte boliger i danbolig Børkop og Brejning

Solgt marts 2023
Fritidsgrund
Solgt

Sommerhaven 8, Mørkholt, 7080 Børkop

1.266 m²
Solgt marts 2023
Fritidsgrund
Solgt

Sommerhaven 36, Mørklholt, 7080 Børkop

1.346 m²
Solgt marts 2023
Villa
Solgt

Fasanvej 3, 7080 Børkop

229 m² 5 rum
Solgt marts 2023
Villa
Solgt

Fruergaardsvej 28, 7080 Børkop

154 m² 5 rum

Går du med salgstanker?

Efterspørgslen på boliger er stigende, og det er godt nyt for dig, der overvejer at sælge. Vil du vide, hvad der skal til og kende dine muligheder, så book en gratis vurdering nu.

Forretningsoplysninger

danbolig Børkop og Brejning
Ny Boder 19
7080 Børkop

CVR: 26662044
Stokkendal og Rüsz A/S

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

HDI Danmark

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Dansk Ejendomsmæglerforening

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Gammel Kongevej 60, 1850 Frederiksberg C, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Klagemulighed for forbrugeren hos Klagenævnet for Ejendomsformidling

Klagemulighed for forbrugeren hos Disciplinærnævnet

Læs mere om vores persondatapolitik her

Persondatapolitik

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea

Topdanmark

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af/henvisning til:

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.