danbolig Frederiksberg C v/la Cour og Sørensen

Gammel Kongevej 167e 1850 Frederiksberg C
Mandag 10:30 - 17:00
Tirsdag 09:30 - 17:00
Onsdag 09:30 - 17:00
Torsdag 09:30 - 17:00
Fredag 09:30 - 16:00
Lørdag Lukket
Søndag Efter aftale
Vi har åbent på telefonerne alle dage fra kl. 08.00-20.00

Velkommen hos danbolig Frederiksberg C v/la Cour & Sørensen.

Vi brænder for at være din ejendomsmægler på Frederiksberg og sælge din bolig. Det hele starter med en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Med vores dybdegående lokalkendskab og mange års salgserfaring på Frederiksberg og Frederiksberg C, sørger vi for, at du får den korrekte salgsvurdering af din bolig og derved den højest mulige salgspris i markedet. Du er selvfølgelig meget velkommen til at kigge forbi til en snak i en af vores butikker på Godthåbsvej 17 eller Gammel Kongevej 167e.

Hos danbolig Frederiksberg og danbolig Frederiksberg C arbejder vi ud fra princippet om en 5-stjernet hoteloplevelse. Det handler ikke kun om et godt salg, men i lige så høj grad om den service vi leverer til dig som kunde. Det er et stort ansvar at sælge folks hjem, så for os er relationen til vores kunder afgørende. Vi er der hele vejen igennem forløbet og vi fejrer det med kunden, når salget af din lejlighed eller dit hus går igennem, hvilket er grundstenen i vores arbejde.

Vi elsker Frederiksberg, bydelens historie og ikoniske bygninger - og det kan mærkes på vores arbejde. Hos danbolig Frederiksberg og danbolig Frederiksberg C tror vi på at passion, ansvarlighed, høj kompetence, oprigtig interesse og lokal indsigt giver gode resultater.

Det vil glæde os at hjælpe dine boligdrømme på vej, så vent ikke med at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan vores lokalkendskab og passion for Frederiksberg kan sikre dig det helt rette salg af din bolig

Vi vil være beæret over at sælge din bolig og være din personlige Frederiksberg mægler.

Vi er passionerede omkring Frederiksberg og ambitiøse på vegne af din bolighandel. Vi brænder simpelthen for at lave den bedst mulige handel for dig, og glæder os til at hjælpe dig med dit boligsalg

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores kunder har talt

10 ud af 10

baseret på 30 besvarelser, kilde: boligsiden.dk

Det vi sælger mest af

Lejligheder

Følg også med her

Teamet

Det siger vores kunder

Alternate Text
Solgt

Vi har været ekstremt imponeret over Patrick og hans teams indsats under hele vores salg. Konstant på, konstant lyttende og med god feedback undervejs. Vi har erfaring med andre mæglere på Frederiksberg, og danbolig oversteg vores forventninger og forhåbninger. Det er lykkedes at få solgt boligen i et svært marked til en god pris, og det er ikke mindst pga. Patricks indsats. Vi kan ikke anbefale Patrick nok som ejendomsmægler, hvis man gerne vil have et trygt forløb med høj troværdighed og integritet.

– Rahbeks Alle 8, st.. tv.
Alternate Text
Solgt

Købt og solgt bolig gennem danbolig Frederiksberg v/la Cour & Sørensen

Vi har både købt og solgt bolig gennem danbolig Frederiksberg v/la Cour & Sørensen og har været ovenud tilfredse med begge forløb. I nuværende boligmarked, der er noget usikkert, lykkedes det mægler og indehaver Patrick Sørensen og team, at sælge vores lejlighed til udbudspris på knap 6 uger. Gennem god dialog, både personlig, via telefon og gennem boligportalen, fik vi både købt vores drømmebolig og solgt vores nuværende på mest tilfredsstillende vis, på trods af at begge handler var betingede. Vi har gennem hele forløbet følt os meget hørt og forstået vedr. vores behov og krav til både køb og salg. Det har altid været muligt at komme i kontakt med teamet og drøfte eventuelle tillægsspørgsmål gennem hele forløbet. Alt vedr. køb og salg er forløbet hurtigt, professionelt og efter aftale og vi kan kun give vores varmeste anbefalinger af danbolig Frederiksberg. Mette og Jan

– H.C. Ørsteds Vej 50A, 3. th.

Boliger til salg eller leje hos os

Forretningsoplysninger

danbolig Frederiksberg C v/la Cour og Sørensen
Gammel Kongevej 167e
1850 Frederiksberg C

CVR: 40673369
la Cour & Sørensen

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

HDI Danmark

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Dansk Ejendomsmæglerforening

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Klagemulighed for forbrugeren hos Klagenævnet for Ejendomsformidling

Klagemulighed for forbrugeren hos Disciplinærnævnet

Læs mere om vores persondatapolitik her

Persondatapolitik

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Topdanmark, Willis, ETU

danbolig a/s, E-soft, Realkreditnettet, DE, BoConcept

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af/henvisning til:

Nordea Kredit

Topdanmark, Willis, ETU

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.