danbolig Gentofte

Gentoftegade 49 2820 Gentofte
Mandag 12-17
Tirsdag 9-17
Onsdag 9-17
Torsdag 9-17
Fredag 9-16
Lørdag Lukket
Søndag 10-16

Velkommen hos danbolig Gentofte.

Velkommen hos danbolig Gentofte
Lige siden vi hos danbolig Gentofte åbnede butikken i 2008, er vi gået efter at være de bedste og ikke nødvendigvis de største i området.

Den strategi har imidlertid givet os rekorden inden for salget af villær og ejerlejligheder ifølge Boligsiden.dk – og vi forklarer successen med vores mange års erfaring som ejendomsmæglere i nærmiljøet, hvilket har givet os et enestående godt lokalkendskab.

Vi laver gerne en gratis og uforpligtende salgsvurdering, så kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt igennem dit boligsalg – du er selvfølgelig også meget velkommen til at kigge forbi til en snak i butikken på Gentoftegade 49.

Lokalkendskab som speciale
På kontoret vil du møde et energisk team af lokalkendte ansigter, og vi står klar til at hjælpe dig trygt og effektivt igennem din salgsproces. Flere af os er vokset op her, så vi kender alle detaljer om området fra både vores professionelle virke og fritidslivet.

Vi er så godt inde i sagerne, når det kommer til beliggenheder i vores salgsområde, at vi kan prissætte din bolig præcist fra starten med alle hensyn taget i betragtning – for eksempel udsigten, de trafikale forbindelser til København og skoledistriktet, som vi ved, er afgørende faktorer for mange købere.

Vi har fingeren på pulsen i forhold til alt, hvad der er blevet solgt i området, og vi ved derfor, hvad der rører sig på boligmarkedet lige fra de attraktive villaveje ved Ermelunden til kvarterne omkring de populære skoler som Gentofte Skole og Tjørnegårdsskolen – samt alt derimellem og meget mere til.

Stærkt samarbejde og stor synlighed
Med os som din ejendomsmægler får du én personlig kontakt, som har det samlede overblik over din salgsproces. Desuden har vi et tæt samarbejde på kontoret, og dertil arbejder vi sammen med tre andre danbolig-butikker i området. For din mægler er der således altid et stort bagland at trække på, når det kommer til både faglig sparring og kundekontakter.

Vi hjælper køberne i retning af din bolig ved at være meget synlige i gadebilledet – for eksempel til fællesarrangementer i det lokale handelsmiljø i Gentofte.

Da vi ved, at mange købere især dyrker boligjagten på nettet, sørger vi også for at være godt med, når det glæder online annoncering. Vi benytter os blandt andet flittigt af Facebook og danbolig clevr, som målretter annoncer direkte til potentielle købere, der tidligere har vist interesse for netop din boligtype.

Den helt rette handel
Mange af vores lokale sælgere er vores tidligere købere, og det giver os en rigtig god fornemmelse, da vi naturligvis altid går efter at sikre en god oplevelse for både vores købere og sælgere.

Vi vil glæde os til også at hjælpe dine boligdrømme på vej, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan vores dybe lokalkendskab og den store synlighed kan sikre dig den helt rette bolighandel.

Kilde: www.boligsiden.dk/findmægler d. 14.01.2023

Hos danbolig Gentofte er vi ikke blot din lokale ejendomsmægler – vi er også rekordindehavere, når det kommer til salg af villær og ejerlejligheder i vores område ifølge Boligsiden.dk. Den rekord er vi meget stolte af, og vi glæder os til også at hjælpe med dit boligsalg.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores kunder har talt

10 ud af 10

baseret på 6 besvarelser, kilde: boligsiden.dk

Det vi sælger mest af

Villaer

Lejligheder

Rækkehuse

Teamet

Er det nu, du skal sælge din bolig?

Vidste du, at der historisk set sælges flest boliger lige nu? Book os til en gratis salgsvurdering, og hør mere om dine fordele ved et boligsalg netop nu.

Kilde: boligsiden.dk

Det siger vores kunder

{{this.currentIndex + 1}}/6
Alternate Text
Solgt

Den varmeste anbefaling

Jeg vil give Danbolig og især Andreas mine varmeste anbefalinger – fra første besøg til underskrevet købsaftale har jeg følt mig i trygge hænder, jeg har følt mig godt informeret i hele processen, har altid fået svar prompte, når jeg har haft spørgsmål og jeg har haft tillid til, at Andreas arbejdede for mig og mit salg. Det har været let at komme i kontakt med både Andreas og sagskoordinator Heidi, og jeg har følt mig godt varetaget igennem hele processen. Mit valg af Andreas i forbindelse med køb af bolig var det helt rigtige – den tryghed, det har givet at have en velkvalificeret person med stor viden om og forståelse for markedet på sin side, når man skal købe bolig, har for mig været guld værd – det at have mulighed for lige at ringe og høre om dette eller hint, og ikke mindst at have en til at forhandle pris og vilkår, når man ikke selv er så skrap til den slags … kan kun anbefales!

– Springbanen 107
Alternate Text
Solgt

I lever helt op til forventningen

Ang. salget af vores hus på Sauntesvej, vil vi gerne sige jer mange tak for jeres indsats. Hele vejen igennem, lige fra første møde, løbende fremvisninger og forhandlinger har i alle været dybt professionelle. På trods af der undervejs har været diskussioner så er det hele tiden foregået i god og professionel tone, og vi har aldrig været i tvivl om at i ville os det bedste og i havde helt styr på hvordan vi fandt rette køber til vores hus. I har virkelig levet op til forventningerne og det forstås tydeligt hvorfor i er den bedst sælgende ejendomsmægler i Gentofte. Vi kan uden tvivl give jer vores varmeste anbefalinger. Så tak for kampen og hjælpen!

– Sauntesvej 22
Alternate Text
Solgt

Garderhøjvej 4, st.., 2820 Gentofte

Samarbejdet med Heidi 😊 og hele forløbet var helt som, da vi tidligere har brugt danbolig. Tusind tak for endnu en fod proces.

– Garderhøjvej 4, st..
Alternate Text
Solgt

Erfaring og lokalkendskab til 5 stjerner

danbolig i Gentofte har en kæmpe erfaring med salg af lejligheder og den benyttes og optimeres på alle mulige måder. Synes også, at det er et "friskt" pust, at gennemsnitsalderen er forholdsvis lav i forhold til mange andre mæglere. Det bliver mere uformelt uden at tabe seriøsitet på nogen måde. Jeg vil altid anbefale Andreas Engel og hans team i danbolig Gentofte

– Søbredden 45, st.. th.
Alternate Text
Solgt

Søbredden 45, st.. th., 2820 Gentofte

Danbolig i Gentofte har en kæmpe erfaring med salg af lejligheder og den benyttes og optimeres på alle mulige måder. Synes også, at det er et "friskt" pust, at gennemsnitsalderen er forholdsvis lav i forhold til mange andre mæglere. Det bliver mere uformelt uden at tabe seriøsitet på nogen måde.

– Søbredden 45, st.. th.
Alternate Text
Solgt

Springbanen 107, 2820 Gentofte

Den personlige kontakt

– Springbanen 107

Boliger til salg eller leje hos os

Villa
Nyhed!

Solsiden 13, 2820 Gentofte

9.800.000 kr. 114 m² 4 rum
Villalejlighed
Nyhed!

Høeghs Alle 4, 1., 2820 Gentofte

10.500.000 kr. 201 m² 8 rum
Villa

Schæffergårdsvej 9, 2820 Gentofte

8.245.000 kr. 113 m² 5 rum
Villa

Ærenprisvej 12, 2820 Gentofte

11.495.000 kr. 197 m² 8 rum
Attraktiv beliggenhed
Villa

Bregnevej 9, 2820 Gentofte

13.995.000 kr. 180 m² 6 rum
Villa
Ny pris!

Garderhøjvej 19, 2820 Gentofte

10.495.000 kr. 131 m² 6 rum
18
Villaer
3
Villalejligheder
1
Rækkehus

Seneste solgte boliger i danbolig Gentofte

Solgt april 2024
Villa
Solgt

Jægersborg Alle 154B, 2820 Gentofte

158 m² 3 rum
Solgt april 2024
Lejlighed
Solgt

Søgårdsvej 52C, 1., 2820 Gentofte

73 m² 3 rum
Solgt marts 2024
Lejlighed
Solgt

Smakkegårdsvej 100, st.. tv., 2820 Gentofte

70 m² 2 rum
Solgt marts 2024
Villa
Solgt

Brogårdsvej 36, 2820 Gentofte

113 m² 3 rum

Køberrådgivning hos danbolig Gentofte

Eksklusiv adgang til pristjek
Du får ekstraordinær adgang til vores pristjek og dermed det bedste forhandlingsgrundlag.
Trygt og sikkert boligkøb
Vi holder styr på deadlines og alt med småt, så du får en nemmere og tryggere købsproces.
Certificering inkl. Tryghedsmærket
Tryghedsmærket giver dig optimal sikkerhed og samme forsikringsdækning som en advokat.

Det får du med danbolig Køberrådgivning

Når du vælger køberrådgivning hos danbolig, hjælper vi med alle dele af dit boligkøb, så du får ro i maven og kommer bedst muligt i mål.

 • Gratis opstartsmøde

  Uforpligtende møde – fysisk eller online – hvor vi finder ud af, hvad dit behov er

 • Rådgivningsaftale indgås

  Når vi kender dine konkrete ønsker og behov, indgår vi en aftale, der er tilpasset dig

 • Gennemgang af købsaftale

  Vi gennemgår købsaftalen og øvrige dokumenter i handlen og tager hånd om dialogen med handlens parter

 • Møde om købet

  På baggrund af vores dokumentgennemgang og danboligs pristjek gennemgår I sammen dokumenterne, eventuelle fordele/ulemper ved boligen i forhold til dine behov og ønsker og et forslag til godkendelsesskrivelsen af købet

 • Handlen godkendes

  Er der behov for eventuelle forhandlinger med sælgers ejendomsmægler, kan danbolig hjælpe dig. Når I blevet enige, udarbejder danbolig en skrivelse, der godkender boligkøbet

 • Skøde og refusionsopgørelse

  Vi udarbejder eller gennemgår skøde og refusionsopgørelse

 • Afslutning af boligkøb

  Vi hjælper dig helt i mål, og er med dig, indtil handlen er endeligt afsluttet

Tilvalg til den trygge bolighandel

Prisforhandling, Besigtigelse af ejendom, Deltagelse på overdragelsen, Finde den helt rigtige ejendom m.m.

Stå stærkt i dit boligkøb

Kom trygt og nemt gennem hele købsprocessen, og vær sikker på, at du får de ideelle betingelser for at opfylde dine boligdrømme til den bedst mulige pris. Et boligkøb er en af de største og vigtigste økonomiske beslutninger. Der er mange penge på spil og mange komplicerede papirer. Med vores certificerede køberrådgivning undgår du faldgruber, som kan være dyre senere hen, og du får en personlig køberrådgiver, der har styr på det lokale boligmarked, og som bliver ved din side fra start til slut, uanset hvor i landet du gerne vil købe bolig.

Det siger vores kunder om køberrådgivning

Mit køb af Grønnnevang
Jeg kan klart anbefale at bruge Andreas i forbindelse med køb af bolig – den tryghed, det har givet at have en velkvalificeret person med stor viden om og forståelse for markedet på sin side, når man skal købe bolig, har for mig været guld værd – det at have mulighed for lige at ringe og høre om dette eller hint, og ikke mindst at have en til at forhandle pris og vilkår, når man ikke selv er så skrap til den slags … kan kun anbefales!

Certificeret køberrådgiver

Køberrådgiver tryghedsmærket er Dansk Ejendomsmæglerforenings garanti for, at en eller flere mæglere i butikken er certificeret køberrådgiver.

Forretningsoplysninger

danbolig Gentofte
Gentoftegade 49
2820 Gentofte

CVR: 31176050
Boligcenter Gentofte ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Langebrogade 3F, 1411 København K, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

HDI Danmark

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Dansk Ejendomsmæglerforening

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Gammel Kongevej 60, 1850 Frederiksberg C, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Klagemulighed for forbrugeren hos Klagenævnet for Ejendomsformidling

Klagemulighed for forbrugeren hos Disciplinærnævnet

Læs mere om vores persondatapolitik her

Persondatapolitik

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af/henvisning til:

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.