danbolig Gentofte

Gentoftegade 49 2820 Gentofte
Mandag 12-17
Tirsdag 9-17
Onsdag 9-17
Torsdag 9-17
Fredag 9-16
Lørdag Lukket
Søndag 10-16

Velkommen hos danbolig Gentofte.

Velkommen hos danbolig Gentofte
Lige siden vi hos danbolig Gentofte åbnede butikken i 2008, er vi gået efter at være de bedste og ikke nødvendigvis de største i området.

Den strategi har imidlertid givet os rekorden inden for salget af villær og ejerlejligheder ifølge Boligsiden.dk – og vi forklarer successen med vores mange års erfaring som ejendomsmæglere i nærmiljøet, hvilket har givet os et enestående godt lokalkendskab.

Vi laver gerne en gratis og uforpligtende salgsvurdering, så kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt igennem dit boligsalg – du er selvfølgelig også meget velkommen til at kigge forbi til en snak i butikken på Gentoftegade 49.

Lokalkendskab som speciale
På kontoret vil du møde et energisk team af lokalkendte ansigter, og vi står klar til at hjælpe dig trygt og effektivt igennem din salgsproces. Flere af os er vokset op her, så vi kender alle detaljer om området fra både vores professionelle virke og fritidslivet.

Vi er så godt inde i sagerne, når det kommer til beliggenheder i vores salgsområde, at vi kan prissætte din bolig præcist fra starten med alle hensyn taget i betragtning – for eksempel udsigten, de trafikale forbindelser til København og skoledistriktet, som vi ved, er afgørende faktorer for mange købere.

Vi har fingeren på pulsen i forhold til alt, hvad der er blevet solgt i området, og vi ved derfor, hvad der rører sig på boligmarkedet lige fra de attraktive villaveje ved Ermelunden til kvarterne omkring de populære skoler som Gentofte Skole og Tjørnegårdsskolen – samt alt derimellem og meget mere til.

Stærkt samarbejde og stor synlighed
Med os som din ejendomsmægler får du én personlig kontakt, som har det samlede overblik over din salgsproces. Desuden har vi et tæt samarbejde på kontoret, og dertil arbejder vi sammen med tre andre danbolig-butikker i området. For din mægler er der således altid et stort bagland at trække på, når det kommer til både faglig sparring og kundekontakter.

Vi hjælper køberne i retning af din bolig ved at være meget synlige i gadebilledet – for eksempel til fællesarrangementer i det lokale handelsmiljø i Gentofte og via annoncer i den lokale Villabyerne.

Da vi ved, at mange købere især dyrker boligjagten på nettet, sørger vi også for at være godt med, når det glæder online annoncering. Vi benytter os blandt andet flittigt af Facebook og danbolig clevr, som målretter annoncer direkte til potentielle købere, der tidligere har vist interesse for netop din boligtype.

Den helt rette handel
Mange af vores lokale sælgere er vores tidligere købere, og det giver os en rigtig god fornemmelse, da vi naturligvis altid går efter at sikre en god oplevelse for både vores købere og sælgere.

Vi vil glæde os til også at hjælpe dine boligdrømme på vej, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan vores dybe lokalkendskab og den store synlighed kan sikre dig den helt rette bolighandel.

Kilde: www.boligsiden.dk/findmægler d. 14.01.2022

Hos danbolig Gentofte er vi ikke blot din lokale ejendomsmægler – vi er også rekordindehavere, når det kommer til salg af villær og ejerlejligheder i vores område ifølge Boligsiden.dk. Den rekord er vi meget stolte af, og vi glæder os til også at hjælpe med dit boligsalg.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores kunder har talt

9,9 ud af 10

baseret på 7 besvarelser, kilde: boligsiden.dk

Det vi sælger mest af

Villaer

Lejligheder

Villalejligheder

Teamet

Det siger vores kunder

{{this.currentIndex + 1}}/4
Alternate Text
Solgt

Overtaget fra anden mægler

Selvom det går strygende på boligmarkedet, er det ikke altid, at din bolig bliver solgt på 14 dage. Jeg oplevede, at det gik lidt trængt med min tidligere mægler og skiftede derfor til danbolig. Det har jeg ikke fortrudt. Her mødte jeg stor professionalisme og engagement. Og fik solgt – ovenikøbet med flere budgivere. Jeg er overordentlig tilfreds med danboligs ydelser i forbindelse med mit hussalg

– Ridebanevang 2
Alternate Text
Solgt

Overtaget fra anden mægler

Vi var meget glade for samarbejdet med Andreas og hele holdet hos danbolig Gentofte! Dygtige, opmærksomme og venlige folk, som føltes som venner af huset og vi overlod trygt vores hjem til dem. Efter at overtage boligen fra anden mægler, havde Andreas fire fremvisninger og 2 bud allerede på første uge. Vi havde en god løbende dialog og følte os godt vejledt igennem hele salgsprocessen. - og vi glæder os ved at have fundet den helt rigtige køber til at overtage hjemmet, når vi rykker videre

– Søgårdsvej 50, st..
Alternate Text
Solgt

Professionel & tilgængelighed

Vi solgte vores lejlighed på under 4 uger via danbolig i Gentofte. Vi fik en personlig og professionel rådgivning, og kan varmt anbefale danbolig til andre, som overvejer at sælge.

– Tjørnestien 5B
Alternate Text
Solgt

Ro & overblik

De fleste ejendomsmæglere kan finder ud af at vise et hus frem. Men det er i den sidste nervepirrende del af handlen, det viser sig, om man valgte den rigtige mægler - det gjorde vi. Andreas har ro og overblik, som kun kommer med erfaring. Der er sjældent ventetid på et klart svar fra Andreas og hans team. Andreas har gennem hele processen været vores mand på sagen og gik på intet tidspunkt på kompromis med det, der var vigtigt for os

– Erslevsvej 12

Boliger til salg eller leje hos os

Villa
Nyhed!

Violinvej 38A, 2730 Herlev

3.995.000 kr. 109 m² 4 rum
Villa
Nyhed!

Schæffergårdsvej 9, 2820 Gentofte

8.995.000 kr. 113 m² 5 rum
Villa
Nyhed!

Tjørnekrogen 1, 2820 Gentofte

10.950.000 kr. 132 m² 6 rum
Lejlighed

Smakkegårdsvej 94, 1. tv., 2820 Gentofte

3.150.000 kr. 76 m² 3 rum
Villa

Springbanen 107, 2820 Gentofte

9.250.000 kr. 133 m² 4 rum
Villalejlighed

Garderhøjvej 4, st.., 2820 Gentofte

6.995.000 kr. 115 m² 4 rum

Forretningsoplysninger

danbolig Gentofte
Gentoftegade 49
2820 Gentofte

CVR: 31176050
Boligcenter Gentofte ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

HDI Danmark

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Dansk Ejendomsmæglerforening

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Klagemulighed for forbrugeren hos Klagenævnet for Ejendomsformidling

Klagemulighed for forbrugeren hos Disciplinærnævnet

Læs mere om vores persondatapolitik her

Persondatapolitik

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af/henvisning til:

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.