danbolig Grenaa

Søndergade 7B 8500 Grenaa
Søndag Efter aftale
Mandag 08:30 - 16:30
Tirsdag 08:30 - 16:30
Onsdag 08:30 - 16:30
Torsdag 08:30 - 16:30
Fredag 08:30 - 15:30
Lørdag Efter aftale
Vi fremviser & vurderer hele påsken

Velkommen hos din lokale ejendomsmægler i Grenaa.

danbolig Grenaa er din lokale ejendomsmægler, beliggende i Grenaa, nær Trustrup, Ørum, Bønnerup, Fjellerup, Glesborg, Gjerrild, Ørsted og Allingåbro. Vi er et dynamisk team, bestående af fem medarbejdere. Flertallet af os er opvokset og bor her i lokalområdet, hvilket gør vores lokalkendskab helt unikt. Vi har desuden mange års erfaring med salg af boliger i området, som vi kender ud og ind.

Vores erfaring, indsats og viden kan gøre forskellen mellem salg og endnu en fremvisning. Når vi får din bolig til salg, informerer vi dig om, hvordan salget skrider frem, ligesom vi giver dig en tilbagemelding, når vi har fremvist din bolig til en interesseret køber.

I forbindelse med både fremvisninger og henvendelser i butikkerne vil du opleve en seriøs og kompetent tilgang til tingene. Ikke mindst vil du i forbindelse med fremvisninger få de oplysninger, du søger, for at kunne træffe en beslutning for køb.

Skulle den bolig, du besigtiger hos os, ikke falde i din smag, så betyder vores brede udbud af boliger, at vi kan tilbyde dig et godt alternativ, ligesom du kan få gratis økonomisk rådgivning omkring den optimale finansiering gennem vor samarbejdspartner Nordea.

Desuden samarbejder vi tæt med danboligs øvrige 2 butikker i Lystrup og Risskov.

Går du med tanker om at sælge din bolig?
På denne side besvarer vi alle tænkelige spørgsmål, du måtte have, hvis du går med overvejelserne om at sælge dit hus i Grenaa eller de omkringliggende byer. Det være sig: Trustrup, Ørum, Bønnerup, Fjellerup, Glesborg, Gjerrild, Ørsted og Allingåbro.
Den største by på Djursland er Grenaa med 14.700 indbyggere. Byen byder på charmerende og historiske bindingsværkshuse, specialbutikker, restauranter og caféer. Grenaa er kendt for sine fine sandstrande, kløverstierne som bevæger sig gennem byen og ud mod vandet og lystbådehavnen.
I denne guide kommer bl.a. til at give dig svar på:
• Hvornår du bør få vurderet dit hus
• Hvordan du finder ud af, hvad dit hus er vurderet til
• Hvordan du sætter dit hus til salg?
• Hvor lang tid du kan forvente, der går, før dit hus bliver solgt
• Hvad du selv kan gøre for at dit hus bliver solgt hurtigere
Er du i tvivl om, om du vil sælge dit hus? Kender du dine muligheder, ved et eventuelt hussalg, vil det formentligt gøre din beslutning nemmere.

Har du en Danbolig ejendomsmægler i ryggen får du en lokal ekspert fra Grenaa, som gør processen mindre tidskrævende. Derfor kan du trygt læne dig tilbage, imens din lokale ejendomsmægler står for:
- At fremvise din bolig og-/ holde åbent hus
- At udarbejde billeder, tekst og plantegning
- Annoncering og målrettet markedsføring af dit hus
- Forhandling med relevante parter i processen
- Den juridiske del i forhold til købsaftalen, bilag m.m.
For os hos Danbolig Grenaa er det alfa og omega, at du får en professionel, troværdig og engageret rådgivning.
Læs mere herunder.

Salg af bolig i Grenaa og omegn

Kunne du tænke dig bedre udsyn og mere naturligt lys? Mangler du plads til din voksende familie eller en hjemmearbejdsplads? Måske haven skal være endnu større og have plads til både skur, blomster og trampolin?

Der kan være mange forskelligartede grunden til, at du går med tankerne om at sælge din bolig i Grenaa. Når du kontakter Danbolig Grenaa tager vi dig gennem syv trin.
1. Boligvurdering
2. Formidlingsaftale
3. Markedsføring
4. Fremvisning og åbent hus
5. Statusmøder og Min danbolig
6. Købsaftale
7. Overdragelse

Det kan være svært med objektive øjne at prissætte sin egen bolig med de mange minder integreret. Her kommer Danbolig Grenaa ind i billedet med evnen til at give dig en seriøs indikation af din boligs værdi i form af en boligvurdering.
Herigennem gennemgår vi hele din bolig og lader dig vide, hvad du skal være opmærksom på, og hvad du eventuelt kan fremhæve eller forbedre for at gøre din bolig endnu mere attraktiv overfor potentielle købere.

Formidlingsaftalen fastsætter de vilkår, der er i forbindelse med salg af din bolig. En formidlingsaftale skal indeholde oplysninger om ejendomsmægleren, værdiansættelse, vederlagets størrelse med mere.

Når formidlingsaftalen er på plads, skal markedsføringsdelen sættes i spil. Her kigger vi på placering og nabolag, boligpræsentation, køberkartotek, annoncering og sælgers anbefalinger.

Ved åbent hus og fremvisninger er det vigtigt at din bolig viser sig fra sin bedste side. Derfor skal der her en ekstra indsats til for at overbevise besøgende om, at netop DIT hjem skal blive deres. Her er en liste med 14 gode råd til to-dos, som du kan gøre noget ved for at gøre din bolig præsentabel til det første besøg.

Igennem dit forløb hos Danbolig Grenaa, vil der også være statusmøder. De er til for, at du kan blive hørt og har en fornemmelse af, hvordan det står til med at få solgt din bolig. Spørgsmål som: Hvem har set min bolig? Hvor mange er interesseret? Hvornår kan de overtage? Hvad har de budt? - er nogle af de spørgsmål, som en ejendomsmægler fra Grenaa vil holde dig opdateret på.
De sidste trin i processen omhandler købsaftalen og overdragelse. Når vi finder den helt rette huskøber til din bolig, skal købsaftalen underskrives. Købsaftalen er først gældende, når diverse forhold er opfyldt. Som det sidste skal din bolig overdrages – og nøglebundtet skal personligt gives til de nye ejere.
At sælge din bolig er en stor beslutning, og du vil gerne være sikker på, at du arbejder sammen med en person, der er troværdig og kyndig. Der er mange regler og bestemmelser omkring salget af en bolig, og det er vigtigt at have nogen på din side, som ved, hvad de laver.
Selv om nogle mennesker vælger at sælge deres ejendom uden en ejendomsmægler, kan det være et værdifuldt aktiv at arbejde med en ejendomsmægler. En erfaren mægler har et godt kendskab til markedet og kan hjælpe med at sikre, at du får den bedst mulige pris for din bolig. De kan også give råd om, hvordan du forbereder din ejendom til salg og håndterer eventuelle udfordringer, der måtte opstå i løbet af processen. Hvis du overvejer at sælge din bolig, kan samarbejde med en ejendomsmægler være en god måde at maksimere dine chancer for et vellykket salg på.
Hos Danbolig Grenaa får du et hold erfarne mæglere og eksperter på lokalområdet. Her på siden er det muligt at læse hvad vores tidligere kunder siger om os.
Læs mere om gode råd ved hussalg, eller få en salgsvurdering her.

Hvad koster en ejendomsmægler?
Ved salg af en ejendom vælger mange mennesker at samarbejde med en ejendomsmægler. En ejendomsmægler er en person, der kender det lokale marked og kan give vejledning om prisfastsættelse. De kan også hjælpe med at forhandle salget og bistå med papirarbejdet.
Såfremt du beslutter dig for at hyre en ejendomsmægler fra Danbolig Grenaa, til at tage sig af de praktiske, juridiske og økonomiske forhold, vil der være et salær eller honorar til ejendomsmægleren.
Så hvordan ved du, hvor meget du kan forvente? Det afhænger af markedsforholdene og, i nogle tilfælde, af, hvor hurtigt din ejendom sandsynligvis vil blive solgt. Nogle ejendomme vil blive solgt meget hurtigt, og derfor vil gebyret være relativt lavt, mens andre ejendomme kan være længere tid om at blive solgt, og derfor vil gebyret være højere.
Danbolig Grenaa tager et procentbaseret gebyr af ejendommens endelige salgspris. Det betyder, at vi både får mere, men også mindre i honorar alt efter om sælger slår af prisen eller sælger over prisen. Vores tilgang sikrer, at vores interesser er på linje med vores kunders interesser, og at vi kun får betaling, når vores kunder er tilfredse med salgsprisen.
Læs mere om ejendomsmæglerens salær.
Der findes mange ejendomsmæglere, og det kan være svært at vide, hvem man kan stole på. Derfor er det vigtigt at lave din research, før du vælger en ejendomsmægler til at hjælpe dig med dit boligsalg eller køb. Der er et par ting, du kan gøre for at vurdere en mæglers troværdighed: Tjek deres omdømme, spørg dit netværk til råds, se om de er medlem af DE, eller find ud af, om de har modtaget klager gennem Klage- eller Disciplinærnævnet.

Hvad koster det at sælge et hus?
Der er flere omkostninger, som du skal medregne, når du skal sælge dit hus. Udover salæret er der bl.a. bankomkostninger, ejerskifteforsikring og markedsføring.

Hvad er min bolig værd?
Du kan selv foretage en boligvurdering, hvis du blot skal have et hurtigt estimat af din boligs værdi. Men hvis du ønsker et mere præcist tal, fra en ekspert, anbefaler vi, at du får en ejendomsmægler fra Grenaa til at vurdere værdien af din bolig. Hvem er trods alt bedre end en lokal?
Vi håber, at du har fået svar på dine spørgsmål eller de betænkeligheder, du måtte have. Skulle der opstå nye spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive eller ringe til os.

Der er godt gang i boligmarkedet og vi oplever pt. stor efterspørgsel på: villaer, lejligheder og sommerhuse i Grenaa & på Norddjurs.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores kunder har talt

9 ud af 10

baseret på 11 besvarelser, kilde: boligsiden.dk

Det vi sælger mest af

Villaer

Fritidsboliger

Lejligheder

Følg også med her

Dit lokale salgsteam !

Det siger vores kunder

{{this.currentIndex + 1}}/3
Alternate Text
Solgt

"Vi har været super tilfredse med hele vores forløb hos danbolig Grenaa. Vores ønsker blev opfyldt, salget gik hurtigt og vigtigst af alt, fik vi vores drømmeovertagelse. Alle aftaler blev overholdt og kontakten mellem os og mægler, har været yderst tilfredsstillende. Vi vil til enhver tid, kunne anbefale Nicklas og danbolig Grenaa."

– Lyngdalvej 75
Alternate Text
Solgt

"Jeg er meget tilfreds med forløbet."

– Rugvej 9
Alternate Text
Solgt

"Efter vores køb af hus gennem danbolig Grenaa, som i øvrigt gik rigtig fint, valgte vi at sætte vores lejlighed til salg gennem dem. Det gik hurtigt, så vi er super tilfredse med den venlighed og ekspertise danbolig Grenaa har givet os."

– Havnevej 138B

Boliger til salg eller leje hos os

Vi har 3 butikker

Se vores butikker
Åbent hus 9. apr 10:00, kræver tilmelding
Fritidsbolig
Nyhed!

Mågevej 26, Store Sjørup, 8950 Ørsted

1.995.000 kr. 107 m² 4 rum
Åbent hus 9. apr 10:00, kræver tilmelding
Villa
Nyhed!

Åvangen 29, 8444 Balle

1.695.000 kr. 189 m² 7 rum
Fritidsbolig

Fyrrevej 11, Skovgårde, 8961 Allingåbro

1.498.000 kr. 100 m² 5 rum
Åbent hus 9. apr 10:00, kræver tilmelding
Villa

Sommerlyst 57, 8500 Grenaa

1.598.000 kr. 115 m² 4 rum
Villa

Hammelevvej 14, Hammelev, 8500 Grenaa

1.198.000 kr. 134 m² 5 rum

Seneste solgte boliger i danbolig Grenaa

Solgt marts 2023
Andelsbolig
Solgt

Æblerosevej 107, 8500 Grenaa

93 m² 4 rum
Solgt marts 2023
Fritidsbolig
Solgt

Fælledvej 27E, Fjellerup Strand, 8585 Glesborg

75 m² 4 rum
Solgt marts 2023
Villa
Solgt

Glesborg Bygade 74, 8585 Glesborg

124 m² 3 rum
Solgt marts 2023
Villa
Solgt

Jeppe Aakjærs Vej 3, 8500 Grenaa

146 m² 4 rum

Forretningsoplysninger

danbolig Grenaa
Søndergade 7B
8500 Grenå

CVR: 42286788
DB Grenaa ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

HDI Danmark

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Dansk Ejendomsmæglerforening

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Gammel Kongevej 60, 1850 Frederiksberg C, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Klagemulighed for forbrugeren hos Klagenævnet for Ejendomsformidling

Klagemulighed for forbrugeren hos Disciplinærnævnet

Læs mere om vores persondatapolitik her

Persondatapolitik

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit A/S, Nodea Bank A/S

ETU, Willis, Dansk Boligforsikring

Lokalavisen, Esoft, Boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af/henvisning til:

Nordea Kredit A/S, Nordea Bank A/S

ETU, Willis, Dansk Boligforsikring

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.