danbolig Hammel

Østergade 13 8450 Hammel
Mandag 09:00 - 17:00
Tirsdag 09:00 - 17:00
Onsdag 09:00 - 17:00
Torsdag 09:00 - 17:00
Fredag 09:00 - 16:00
Lørdag Efter aftale
Søndag Efter aftale

Velkommen hos danbolig Hammel.

Velkommen hos danbolig Hammel

Alle sælgere er interesserede i det hurtigste salg til den bedste pris. Hos danbolig Hammel ved vi, hvad der skal til for at opnå det. Vi tilbyder over 30 års erfaring med køb og salg af bolig, en målrettet markedsføringsindsats, og så kender vi naturligvis alle de smukkeste naturområder, ethvert vejnavn og stisystemerne i villakvartererne i vores lokalområde.

Vi er specialister i alle ejendomstyper, herunder villær, rækkehuse, lejligheder, andelsboliger og mindre landejendomme. Samtidig favner vores lokalkendskab en stor del af Favrskov Kommune, hvor vi især beskæftiger os med byerne Hammel, Fårvang, Ulstrup, Thorsø og Gjern blandt mange andre.

Hør, hvad du kan få for din bolig, og hvordan vi sikrer dig et effektivt salgsforløb ved at kontakte os allerede i dag. Det er kvit og frit samt helt uforpligtende.

Online markedsføring af høj kvalitet
Hos danbolig Hammel skræddersyer vi et forløb, som passer ind i din tidsplan og til dit temperament. Din bolig får en plads på vores prisvindende hjemmeside, og med den følger en serie lækre billeder taget af vores professionelle fotografer.

Derudover sørger vores digitale markedsføringsværktøj, danbolig clevr, for stor eksponering af din bolig gennem annoncer på nettet, som er målrettet specifikt til køberne i netop din boligs prisklasse.

Vi holder til midt på hovedgaden i Hammel, hvor mange mennesker dagligt passerer vores store vinduespartier. Desuden er vi faste annoncører i de lokale aviser, hvilket skaber yderligere eksponering i hele kommunen. Vi bliver også mere og mere digitale og har indgået samarbejde med ByensNyt.dk/8450 samt VORES Hammel så eksponeringen på nettet også breder endnu længere ud til potentielle kunder.

Vi håndterer dit boligsalg professionelt
Engagement, ordentlighed og grundighed er en del af vores dna. Vi bestræber os på at følge dig trygt gennem hele salgsprocessen. Det indebærer blandt andet at overholde alle aftaler og orientere løbende om dit boligsalg.

danbolig Hammel er med andre ord det rigtige valg, hvis du efterspørger en erfaren og troværdig mægler, som kan sit håndværk. Det indikerer tilfredsheden blandt vores kunder også: Hele 95 procent er således fuldt tilfredse med os ifølge den seneste opgørelse på boligsiden.dk.

"Vi har utrolig travlt hos danbolig Hammel. Det skyldes især stigende interesse for boliger i vores lokalområde blandt folk bosat i Aarhus. De har fået øjnene op for, at vi i Hammel har super gode faciliteter og væsentlige lavere huspriser end i Aarhus"

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores kunder har talt

9,6 ud af 10

baseret på 10 besvarelser, kilde: boligsiden.dk

Det vi sælger mest af

Villaer

Lejligheder

Landejendomme

Følg også med her

Teamet

Det siger vores kunder

Alternate Text
Solgt

Valmuevej 13

Pernille - det har været en fornøjelse.

– Valmuevej 13

Boliger til salg eller leje hos os

Forretningsoplysninger

danbolig Hammel
Østergade 13
8450 Hammel

CVR: 18401991
Anders Birkebæk Lauridsen

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

HDI Danmark

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Dansk Ejendomsmæglerforening

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Klagemulighed for forbrugeren hos Klagenævnet for Ejendomsformidling

Klagemulighed for forbrugeren hos Disciplinærnævnet

Læs mere om vores persondatapolitik her

Persondatapolitik

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af/henvisning til:

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.