danbolig Hellerup

Strandvejen 114 2900 Hellerup
Lørdag Lukket
Søndag 10:00 - 16:00
Mandag 11:00 - 17:00
Tirsdag 09:00 - 17:00
Onsdag 09:00 - 17:00
Torsdag 09:00 - 17:00
Fredag 09:00 - 16:00

Velkommen hos danbolig Hellerup.

Velkommen hos danbolig Hellerup
I snart 20 år har vi hos danbolig Hellerup formidlet alt fra de helt små andels- og ejerlejligheder til storslåede villær med mindst ligeså storslåede udsigter.

Vi er en af de ejendomsmæglere, der sælger allerflest boliger inden for vores postnummer, og går du selv i salgstanker, laver vi gerne en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig. Kontakt os allerede i dag, eller læg vejen forbi vores kontor på Strandvejen 114 lige i hjertet af Hellerup.

Et stærkt team af specialister i lokallivet
Ligesom butikken har en lang historie i lokalområdet, er vi også flere medarbejdere, der har været her meget længe og kender hver en vej i Hellerup.

Samarbejder på tværs
På kontoret vil du møde et stærkt hold på i alt fem mæglere, som alle er klar til at hjælpe dig med køb og salg af fast ejendom. Ikke nok med det, så arbejder vi også tæt sammen med vores 3 andre afdelinger i Gentofte kommune og 2 afdelinger i Lyngby-Taarbæk Kommune. Vi har i mange år været den ejendomsmæglerkæde, som sælger flest boliger i Gentofte kommune.

På nettet er vi godt med, når det kommer til annoncering, da vi ved, at mange købere bruger netop det online univers til at indkredse drømmeboligen. For at lette deres søgen benytter vi os for eksempel af danbolig clevr, som målretter bannerannoncer direkte til potentielle købere, der tidligere har vist interesse for lignende boliger. Vi er naturligvis også aktive på Facebook, hvor vi sørger for at opdatere vores side med vigtige nyheder fra det lokale boligmarked.

Kunne du tænke dig at vide mere om, hvad vi kan tilbyde dig, når det gælder en effektiv salgsproces? Så tøv ikke med at kontakte os eller lægge vejen forbi til en snak – vi glæder os til at hjælpe dig videre med dine boligplaner.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores kunder har talt

9,5 ud af 10

baseret på 4 besvarelser, kilde: boligsiden.dk

Det vi sælger mest af

Lejligheder

Villaer

Villalejligheder

Følg også med her

Teamet

Det siger vores kunder

{{this.currentIndex + 1}}/5
Alternate Text
Solgt

Solgt mens vi var på ferie

Vi har aldrig prøvet at sælge ejerbolig før. Så det var med dårlige historier om ejendomsmæglere, at vi mødte Frederik og hans team. Fordommene blev gjort til skamme. Gennem hele forløbet oplevede vi en meget troværdig og tillidsfuld behandling - både personligt og professionelt set. I salgsfasen tog vi endog på ferie og overlod alt til danbolig. Allerede efter første Åbent Hus var der en betinget købsaftale, og få uger efter var boligen solgt ubetinget til prisen, mens vi var væk. Derefter blev handlen fulgt helt til dørs. Bedre kan det ikke gøres. Vi kan således varmt anbefale Frederik & Co. Pia & Mads

– Helsebakken 13
Alternate Text
Solgt

Et meget sympatisk engagement

”En bøvlet situation udviklede sig til en god oplevelse”. Sådan udtaler Lise M., som ret pludseligt skulle have solgt sin søsters hus på Hans Jensens Vej i Hellerup, da søsteren var kommet på plejehjem. ”Jeg kendte jo slet ikke til min søsters papirer og dispositioner, men ejendomsmægler Simon fra danbolig hjalp mig rigtig meget med at få struktureret det rent praktiske papirarbejde. Simon besøgte min søster flere gange på plejehjemmet og talte med hende om hendes hus, der nu skulle sælges. Min 82 årige søster var rigtig glad for og beroliget ved Simons besøg, hvilket naturligvis også gjorde det lettere og ikke mindst glædede mig som pårørende. En udstrakt service, som har haft en stor betydning for os” Huset blev hurtigt solgt, endda med et overbud på 300.000 kr.

– Hans Jensens Vej 27
Alternate Text
Solgt

Effektivt salg - en stor succes

Sælger af Hagens Alle 41, 2900 Hellerup Sælger fortæller, at de har været yderst tilfredse med salget: ”En stor succes ! Vi oplevede, at ejendomsmægleren havde et rigtig godt kendskab til området og en fornemmelse for, at han med sikkerhed ville kunne sælge vores hus til en historisk høj pris. Og sådan skete det ! En behagelig og ikke mindst handlekraftig ejendomsmægler, som også hurtigt så de rigtige købere til vores hus.” Effektivt !

– Hagens Alle 41
Alternate Text
Solgt

”10 stjerner ud af 10”

”Simon udviste stort engagement med sin åbne og imødekommende facon. Jeg blev lyttet til med mine ønsker og behov, og samarbejdet blev således meget dynamisk og effektivt. Jeg blev løbende underrettet under hele processen og oplevede, hvordan forhandlingerne med flere interesserede købere foregik professionelt og med stor respektfuldhed.” Lejligheden blev solgt på 2 måneder med overbud.

– Maglemosevej 11, 2. th.
Alternate Text
Solgt

HURTIGT OG EFFEKTIVT – BÅDE KØB OG SALG

”Simon & danbolig Hellerup fik hurtigt arrangeret en betinget købsaftale med sælger af hus på Hagens Allé – huset blev vores så snart, vi fik solgt vores hus på Mindevej.” HUSET BLEV SOLGT PÅ 6 DAGE TIL UDBUDSPRIS. Sælger udtaler: ”Det har været et rigtig nemt forløb, hurtigt og effektivt. Og ikke mindst har begge parter i hele processen været tilfredse!”

– Mindevej 49

Boliger til salg eller leje hos os

Arkitektegnet og fjernvarme på vej
Villa

Grants Alle 22, 2900 Hellerup

9.995.000 kr. 148 m² 6 rum
Lejlighed

Sallingvej 76, 3. tv., 2720 Vanløse

1.895.000 kr. 62 m² 2 rum
Attraktiv beliggenhed
Villa

Godhavnsvej 17, 2900 Hellerup

10.495.000 kr. 143 m² 6 rum
Villalejlighed

Bøgehøj 12, 1., 2900 Hellerup

4.295.000 kr. 76 m² 3 rum
Lejlighed

Tuborgvej 54, 3. tv., 2900 Hellerup

3.495.000 kr. 80 m² 3 rum
Villalejlighed

Kragevej 4, 1., 2900 Hellerup

7.995.000 kr. 100 m² 4 rum

Forretningsoplysninger

danbolig Hellerup
Strandvejen 114
2900 Hellerup

CVR: 31176034
Boligcenter Hellerup Aps

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

HDI Danmark

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Dansk Ejendomsmæglerforening

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Klagemulighed for forbrugeren hos Klagenævnet for Ejendomsformidling

Klagemulighed for forbrugeren hos Disciplinærnævnet

Læs mere om vores persondatapolitik her

Persondatapolitik

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af/henvisning til:

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.