danbolig Jyllinge

Jyllingecentret 13 B 4040 Jyllinge
Fredag 10:00 - 14:00
Lørdag Lukket
Søndag 10:00 - 14:00
Mandag 10:00 - 16:00
Tirsdag 10:00 - 16:00
Onsdag 10:00 - 16:00
Torsdag 10:00 - 16:00

Velkommen hos danbolig Jyllinge.

Velkommen hos danbolig Jyllinge!

Når du skal sælge din bolig, er det vigtigt at vælge en ejendomsmægler, der har et indgående kendskab til lokalområdet. En mægler som ved hvad køberne leder efter, der kan fremhæve de positive og særlige ting ved dit lokalområde, og som ved hvordan din bolig præsenteres så attraktivt, som muligt. Dét ved vi hos danbolig Jyllinge!

I 1999 åbnede Heidi Meyer-Karlsen den første danbolig butik i Jyllinge. Heidi har været ejendomsmægler og valuar siden 1991, og er opvokset i Jyllinge og har boet her hele sit liv - og sælger, sammen med sit team, boliger i Jyllinge og byerne omkring Roskilde fjord.

Vores team i danbolig Jyllinge består af ejendomsmæglere, som er veluddannede og har erfaring med ejendomshandel. Vi bor eller er opvokset i Jyllinge. Vi kender derfor Jyllinge 'indefra', og det tror vi giver din bolig de bedste vilkår på boligmarkedet. I denne sammenhæng har vi, stor succes med at give vores kunder en helt særlig ‘tour de Jyllinge'. Vi er et bredt sammensat og topmotiveret team, som tror at effektivt benarbejde, flid og motivation er vejen frem.

Blandt vores fokusområder er mæglernes engagement og kundernes tilfredshed. Det første skulle gerne føre til det andet. Vi møder kunderne i øjenhøjde og er kendt for at være omgængelige og imødekommende. Nærhed er vigtigt, idet en bolighandel for os er et personligt anliggende. Vi tror på, at den mest effektive måde at finde en køber til en sælger er ved at kende vores lokalområde til bunds, ramme markedsprisen præcist og informere rettidigt. Mange kunder kommer til os på anbefaling fra venner og bekendte, og det sætter vi en ære i.

Vi er derfor særligt opmærksomme på, at salgsvurderingen skal være realistisk, og på at informere rettidigt og fyldestgørende i salgsprocessen.

Den rette markedsføring af din bolig, er essentiel for et vellykket og effektivt boligsalg. Vi har derfor en bred vifte af muligheder, når det kommer til markedsføring af din bolig: Smuk boligpræsentation på danbolig.dk, fremhævet bolig på boligsiden.dk, og markedsføringsværktøjet danbolig Clevr, sørger for at relevante købere ser din bolig via bannere, som vi placerer på de hjemmesider, som køberne besøger mest. Derudover brug af virtual reality glasses og udnytter sociale platforme som feks. facebook. Som den eneste ejendomsmægler i Jyllinge, kan vi tilbyde PremiumMægler-præsentation af din bolig på Boliga.dk samtidig med at vi har unik adgang til Boliga's landsdækkende køberkartotek.

Du skal vælge os til, at sælge din bolig fordi: Vi har stor succes med vores store køberkartotek, blandt alle danboligs butikker. Vi har renommé for at få vores kunder bedst muligt videre. Vi markedsfører din bolig bredt, men målrettet og udnytter de bedste platforme hertil.

Er du interesseret i at vide mere? Ring og hør hvilke fordele du får og om vi måske allerede har køberen til din bolig?

Hvad er vigtigt for dig, når du skal sælge din bolig ?
Hos danbolig Jyllinge tilbyder vi en realistisk salgspris, et dybdegående lokalkendskab, et skarpt salær der er tilpasset dine ønsker og behov - og et team af dedikerede ejendomsmæglere til at hjælpe dig!

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores kunder har talt

10 ud af 10

baseret på 12 besvarelser, kilde: boligsiden.dk

Det vi sælger mest af

Villaer

Rækkehuse

Fritidsboliger

Følg også med her

Teamet

Det siger vores kunder

Alternate Text
Solgt

Dygtige, kender Jyllinge, realistiske med udbudspris. Professionelt arbejde. Har brugt danbolig Jyllinge 2 gange, begge gange med stor succes.

– Plantagevej 15
Alternate Text
Solgt

God rådgivning

Lokalt kendskab, punktlighed og god rådgivning hele vejen igennem. Køberen af vores bolig anvendte en fuldstændig vanvittig køberrådgiver men Camilla kørte processen med forhandlingen og de efterfølgende sager rigtig godt.

– Marsvej 22
Alternate Text
Solgt

SOLGT PÅ 6 UGER

Vi er meget glade for, at vi valgte Danbolig Jyllinge til salg af vort hus. Heidi og Camilla har gjort deres arbejde på en måde, så vi har følt os værdsatte og har skabt en tryghed hos os for, at deres arbejde skulle være til vores bedste. Undervejs har de altid været tilgængelige for råd og vejledning, når vi havde spørgsmål, ligesom de løbende har holdt os orienteret om forløbet. At Heidi og Camilla samtidig er rare og venlige at have med at gøre, er et ekstra plus. De har sandelig fortjent deres 10-taller.

– Hyldekærparken 25, Gundsømagle
Alternate Text
Solgt

SOLGT TIL OVER UDBUDSPRISEN - FLERE KØBERE

Vi takker for et fantastisk salg, der har muliggjort vores husdrømme!

– Lauravej 13
Alternate Text
Solgt

SOLGT PÅ 3 UGER - FLERE KØBERE

De glade sælgere vil gerne sige tusind tak for en vellykket og hurtig handel, ved hjælp af kompetente, dynamiske og empatiske ejendomsmæglere.

– Holmehaven 5, Gundsømagle
Alternate Text
Solgt

SOLGT SOM SKUFFESAG

Tusind tak for et helt fantastisk forløb i forbindelse med salg af vores hus. Heidi og Camilla yder en yderst behagelig, nærværende og intens indsats og vi var meget trygge gennem hele processen, også selvom der i vores tilfælde var fart på, da huset blev solgt lynhurtigt. Det er tydeligt at mærke, at Heidi og Camilla lægger en ære i, at tage sig tid til at lytte, vejlede og opfylde deres kunders behov. Stort tak for en god og professionel oplevelse. Vi giver vores varmeste anbefalinger til Heidi og Camilla fra Danbolig Jyllinge.

– Havrevej 16
Alternate Text
Solgt

Tak for et godt samarbejde! Jeres måde at være på, var helt sikkert afgørende for, at vi endte med at købe hus i Jyllinge.

– Sommervej 24
Alternate Text
Solgt

SOLGT SOM SKUFFESAG

Det har været en sand fornøjelse, at samarbejde med jer - jeres hjælp er kommet på de rette tidspunkter og I har været præcis så tilpas afslappede i jeres kommunikation med os, som vi har kunnet ønske os. Vi handlede sammen i 2007, nu i 2023 og sikkert også næste gang.

– Hirsevej 15
Alternate Text
Solgt

Bakkevej 10, 4040 Jyllinge

Lokal mægler med kendskab til område. Et salgsforløb, hvor vi aldrig var i tvivl om mæglerens arbejde for at fremme salget og komme i mål.

– Bakkevej 10

Boliger til salg eller leje hos os

Åbent hus 16. jun 13:00, kræver tilmelding
Villa
Nyhed!

Stenkrogen 30, 4040 Jyllinge

4.295.000 kr. 129 m² 4 rum
Villa
Nyhed!

Kringlevej 1, 4040 Jyllinge

1.995.000 kr. 74 m² 3 rum
Åbent hus 16. jun 12:20, kræver tilmelding
Villa
Nyhed!

Løvstræde 2, 4040 Jyllinge

3.795.000 kr. 143 m² 4 rum
Villa
Nyhed!

Lystbådevej 30, 4040 Jyllinge

4.595.000 kr. 217 m² 7 rum
Villa

Storkevej 14, 4040 Jyllinge

3.395.000 kr. 157 m² 5 rum
Villa

Korskildevej 6, 4040 Jyllinge

5.495.000 kr. 182 m² 6 rum
20
Villaer
1
Fritidsbolig

Seneste solgte boliger i danbolig Jyllinge

Solgt juni 2024
Rækkehus
Solgt

Kometvej 48, 4040 Jyllinge

113 m² 4 rum
Solgt juni 2024
Villa
Solgt

Plantagevej 1, 4040 Jyllinge

124 m² 5 rum
Solgt juni 2024
Villa
Solgt

Havrevej 13, 4040 Jyllinge

89 m² 3 rum
Solgt maj 2024
Villa
Solgt

Holmeengen 25, Gundsømagle, 4000 Roskilde

246 m² 9 rum

Køberrådgivning hos danbolig Jyllinge

Eksklusiv adgang til pristjek
Du får ekstraordinær adgang til vores pristjek og dermed det bedste forhandlingsgrundlag.
Trygt og sikkert boligkøb
Vi holder styr på deadlines og alt med småt, så du får en nemmere og tryggere købsproces.
Certificering inkl. Tryghedsmærket
Tryghedsmærket giver dig optimal sikkerhed og samme forsikringsdækning som en advokat.

Det får du med danbolig Køberrådgivning

Når du vælger køberrådgivning hos danbolig, hjælper vi med alle dele af dit boligkøb, så du får ro i maven og kommer bedst muligt i mål.

 • Gratis opstartsmøde

  Uforpligtende møde – fysisk eller online – hvor vi finder ud af, hvad dit behov er

 • Rådgivningsaftale indgås

  Når vi kender dine konkrete ønsker og behov, indgår vi en aftale, der er tilpasset dig

 • Gennemgang af købsaftale

  Vi gennemgår købsaftalen og øvrige dokumenter i handlen og tager hånd om dialogen med handlens parter

 • Møde om købet

  På baggrund af vores dokumentgennemgang og danboligs pristjek gennemgår I sammen dokumenterne, eventuelle fordele/ulemper ved boligen i forhold til dine behov og ønsker og et forslag til godkendelsesskrivelsen af købet

 • Handlen godkendes

  Er der behov for eventuelle forhandlinger med sælgers ejendomsmægler, kan danbolig hjælpe dig. Når I blevet enige, udarbejder danbolig en skrivelse, der godkender boligkøbet

 • Skøde og refusionsopgørelse

  Vi udarbejder eller gennemgår skøde og refusionsopgørelse

 • Afslutning af boligkøb

  Vi hjælper dig helt i mål, og er med dig, indtil handlen er endeligt afsluttet

Tilvalgsmuligheder hos danbolig Jyllinge

- Prisforhandling
- Berigtigelse af skøde

Stå stærkt i dit boligkøb

Kom trygt og nemt gennem hele købsprocessen, og vær sikker på, at du får de ideelle betingelser for at opfylde dine boligdrømme til den bedst mulige pris. Et boligkøb er en af de største og vigtigste økonomiske beslutninger. Der er mange penge på spil og mange komplicerede papirer. Med vores certificerede køberrådgivning undgår du faldgruber, som kan være dyre senere hen, og du får en personlig køberrådgiver, der har styr på det lokale boligmarked, og som bliver ved din side fra start til slut, uanset hvor i landet du gerne vil købe bolig. Ud over at være certificeret køberrådgiver, er vores køberrådgiver uddanet cand.jur. med speciale i ejendomshandel, og dette giver dermed dig og dit boligkøb, den bedste forudsætning for et sikkert boligkøb.

Certificeret køberrådgiver

Køberrådgiver tryghedsmærket er Dansk Ejendomsmæglerforenings garanti for, at en eller flere mæglere i butikken er certificeret køberrådgiver.

danbolig Jyllinge
Jyllingecentret 13 B
4040 Jyllinge

CVR: 28708505
Heidi Meyer-Karlsen ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Langebrogade 3F, 1411 København K, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

HDI Danmark

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Dansk Ejendomsmæglerforening

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Gammel Kongevej 60, 1850 Frederiksberg C, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Klagemulighed for forbrugeren hos Klagenævnet for Ejendomsformidling

Klagemulighed for forbrugeren hos Disciplinærnævnet

Læs mere om vores persondatapolitik her

Persondatapolitik

Samarbejdsaftaler:

ETU, Dansk boligforsikring

Nem Sagsbehandling, CVR.:39659786

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af/henvisning til:

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.