danbolig Nørresundby

Brotorvet 2 9400 Nørresundby
Søndag Efter aftale
Mandag 10:00 - 17:00
Tirsdag 10:00 - 17:00
Onsdag 10:00 - 17:00
Torsdag 10:00 - 17:00
Fredag 10:00 - 16:00
Lørdag Efter aftale

Velkommen hos danbolig Nørresundby - din mægler nordenfjords

Velkommen hos danbolig Nørresundby - din lokale ejendomsmægler Nordenfjords

Hos danbolig Nørresundby har vi en klar ambition om at blive din foretrukne lokale ejendomsmægler. Vi har et dybdegående kendskab til lokalområdet, stor erfaring med bolighandel og et superstærk mæglerteam i Aalborg og Nørresundby med vores i alt 4 forretninger, danbolig Aalborg Syd, danbolig Aalborg Lejligheder, danbolig Aalborg Villa og danbolig Nørresundby.

Vi dækker området Nordenfjords, herunder Nørresundby, Vadum, Nørhalne og Vodskov ligesom vi kommer til Hals, Hou, Vester Hassing, Aabybro, Grindsted, Uggerhalne, Vestbjerg, Sulsted, Tylstrup, Biersted, Gandrup, Ulsted og de omkringliggende landområder og vi er specialiserede i salg af villaer og rækkehuse, ejerlejligheder, lystejendomme, byggegrunde, andelsboliger og projektboliger. Og vi kender alt fra de små genveje i dit område til hvor, du kan finde den største isvaffel på en lun sommerdag.

Vores grundlæggende vision er, at du, som kunde, oplever os som de stærkeste og mest proaktive ejendomsmæglere i lokalområdet gennem vores engagement, faglighed og grundighed, der er kendetegnede for ethvert salgsforløb hos os. Bestil en uforpligtende vurdering i dag, og hør, hvordan vi sikrer dig den hurtigste handel til den bedste pris.

➤ Aalborgområdets bedste mæglerhold
I en vores 4 butikker i Aalborg og Nørresundby møder du områdets kompetente team. Vi er et ungt, dynamisk team, og vi lægger ikke skjul på, at vi vil være bedst og førende på markedet.

Som en del af vores dedikerede team har vi også en projektafdeling, som hjælper vores professionelle kunder med projektsalg.

➤ Topprofessionelt markedsføringssetup
Vælger du os som ejendomsmægler til at repræsentere dig og din bolig, kan du være sikker på, at du får en af mæglerbranchens mest effektive markedsføringsindsatser. Du får din egen side på vores prisvindende hjemmeside, danbolig.dk, med professionelle billeder og tekst, mens vi gennem flere kanaler sikrer dig mest mulig eksponering online.

Blandt andet sørger vores intelligente digitale værktøj, danbolig clevr, for, at mulige købere i din prisklasse ser din bolig via bannere, når de klikker rundt på nettet. Herudover har vi en marketingkonsulent der er ansvarlig for vores aktiviteter på SoMe og sikrer samtidig, at din bolig bliver præsenteret til rette målgruppe. Trænger boligen til ekstra eksponering kan vi, udover ovenstående, tilbyde præsentationsvideoer som vi laver i samarbejde med vores Image Creator.

Vores butik er placeret på én af flere af Aalborg og Nørresundbys mest travle veje, og gennem vores gode samarbejde med Nordea kan vi også udstille din bolig hos dem i deres lokaler. Samtidig har vi et solidt samarbejde med danboligs øvrige ca 150 forretningen i hele landet. Så du får både det lokale og det landsdækkende.

➤ Hos os er du i helt trygge hænder
Vi går altid grundigt til værks for at sikre dig den allerbedste oplevelse, og du kan forvente en professionel håndtering af hele forløbet. Derfor laver vi en individuel plan for dig, så din bolig bliver markedsført mest effektivt, ligesom vi orienterer dig om, hvordan salget skrider frem. Du skal nemlig føle dig tryg - hele vejen fra første kontakt med ejendomsmægler til købsaftalen er underskrevet.

➤ Brugeranmeldelser på hjemmesiden
Vi gør opmærksom på, at vores kundeanmeldelser er et udpluk og ikke et fuldstændigt billede.

danbolig Nørresundby - din mægler nordenfjords

Vi står altid til rådighed for dig, der ønsker at købe eller sælge din bolig, fordi vi ved, at det handler om, at I skal godt videre! Så har du en villa, ejerlejlighed eller andelsbolig, som du ønsker at sælge, så lad os komme med en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores kunder har talt

9,6 ud af 10

baseret på 11 besvarelser, kilde: boligsiden.dk

Det vi sælger mest af

Villaer

Lejligheder

Helårsgrunde

Teamet

Vi er et stærkt team, der også kan sælge din bolig. Kig forbi vores centralt beliggende kontor til en kop kaffe. Vi glæder os til at se dig.

danbolig Nørresundby - din mægler nordenfjords

Vi dækker ikke hele Vendsyssel men - vi er godt på vej. Vi er din ejendomsmægler i Nørresundby, Vadum, Nørhalne og Vodskov ligesom vi kommer til Hals, Hou, Vester Hassing, Aabybro, Grindsted, Uggerhalne, Vestbjerg, Sulsted, Tylstryup, Biersted, Gandrup, Ulsted og de omkringliggende landområder.

Det siger vores kunder

Alternate Text
Solgt

Vi vil helt klart anbefale danbolig!

Vi havde haft vores lejlighed til salg ved en anden mægler i 6 måneder, og kontaktede derfor danbolig Nørresundby for en vurdering. Der blev vi mødt af Simon, som mødte os i øjenhøjde og kom med en god salgsstrategi. Allerede fra start, var der meget aktivitet på vores lejlighed. Og i løbet af de første par uger, havde vi allerede flere fremvisninger end hos den tidligere mægler. Det resulterede også i, at vi fik solgt lejligheden på kun 61 dage. Vi vil derfor helt klart anbefale danbolig Nørresundby og Simon, hvis du overvejer at sælge din bolig

– Gammel Østergade 3A, 2. tv.
Alternate Text
Solgt

Godthåbsgade 1, 9400 Nørresundby

Det personlige engagement, Mikkel har lagt i salgsprocessen hele vejen igennem har været i top. Har ikke på noget tidspunkt været i tvivl om, at Mikkel og teamet bag yder optimal service for sine kunder. TAK for det. Kan kun anbefale!

– Godthåbsgade 1
Alternate Text
Solgt

Blomsterskrænten 4, 9400 Nørresundby

Hurtig opfølgning, svar på spørgsmål, tilgængelighed, imødekommenhed og godt samarbejde.

– Blomsterskrænten 4
Alternate Text
Solgt

Forbindelsesvejen 26, 9400 Nørresundby

Vi kan i høj grad anbefale Danbolig Nørresundby, ved salget af vores hus på Forbindelsesvejen i Nørresundby modtog vi en professionel råd-vedledning og især Mikkel gjorde et super godt mæglerarbejde ved salget / handlen. Tak for hjælpen!

– Forbindelsesvejen 26

Boliger til salg eller leje hos os

Vi har 3 butikker

Se vores butikker
Åbent hus 26. jun 10:00, kræver tilmelding
Villa
Nyhed!

Nørengen 37, Holtet, 9362 Gandrup

895.000 kr. 165 m² 3 rum
Åbent hus 26. jun 10:00, kræver tilmelding
Villa
Nyhed!

Bakmøllevej 42, Nørhalne, 9430 Vadum

1.095.000 kr. 133 m² 5 rum
Åbent hus 26. jun 10:00, kræver tilmelding
Lejlighed

Kongensgade 38A, 2. th., 9400 Nørresundby

795.000 kr. 43 m² 2 rum
Åbent hus 26. jun 10:00, kræver tilmelding
Villa

Erik Eriksensvej 3, 9440 Aabybro

1.675.000 kr. 127 m² 3 rum
Åbent hus 26. jun 10:00, kræver tilmelding
Lejlighed

Vestergade 19, 1. tv., 9400 Nørresundby

2.195.000 kr. 109 m² 4 rum

Seneste solgte boliger i danbolig Nørresundby

Solgt juni 2024
Villa
Solgt

Prinsensgade 1, Skovsgård, 9460 Brovst

148 m² 4 rum
Solgt maj 2024
Villa
Solgt

Vester Halne Vej 40, 9430 Vadum

136 m² 4 rum
Solgt maj 2024
Villa
Solgt

Elmevænget 20, 9430 Vadum

120 m² 4 rum
Solgt maj 2024
Villa
Solgt

Ellehammersvej 75, 9430 Vadum

177 m² 3 rum

Køberrådgivning hos danbolig Nørresundby

Eksklusiv adgang til pristjek
Du får ekstraordinær adgang til vores pristjek og dermed det bedste forhandlingsgrundlag.
Trygt og sikkert boligkøb
Vi holder styr på deadlines og alt med småt, så du får en nemmere og tryggere købsproces.
Certificering inkl. Tryghedsmærket
Tryghedsmærket giver dig optimal sikkerhed og samme forsikringsdækning som en advokat.

Det får du med danbolig Køberrådgivning

Når du vælger køberrådgivning hos danbolig, hjælper vi med alle dele af dit boligkøb, så du får ro i maven og kommer bedst muligt i mål.

 • Gratis opstartsmøde

  Uforpligtende møde – fysisk eller online – hvor vi finder ud af, hvad dit behov er

 • Rådgivningsaftale indgås

  Når vi kender dine konkrete ønsker og behov, indgår vi en aftale, der er tilpasset dig

 • Gennemgang af købsaftale

  Vi gennemgår købsaftalen og øvrige dokumenter i handlen og tager hånd om dialogen med handlens parter

 • Møde om købet

  På baggrund af vores dokumentgennemgang og danboligs pristjek gennemgår I sammen dokumenterne, eventuelle fordele/ulemper ved boligen i forhold til dine behov og ønsker og et forslag til godkendelsesskrivelsen af købet

 • Handlen godkendes

  Er der behov for eventuelle forhandlinger med sælgers ejendomsmægler, kan danbolig hjælpe dig. Når I blevet enige, udarbejder danbolig en skrivelse, der godkender boligkøbet

 • Skøde og refusionsopgørelse

  Vi udarbejder eller gennemgår skøde og refusionsopgørelse

 • Afslutning af boligkøb

  Vi hjælper dig helt i mål, og er med dig, indtil handlen er endeligt afsluttet

Vores mål er, at imødekomme dine individuelle behov, når det kommer til køberrådgivning. Derfor har vi skabt en bred vifte af tilvalgsmuligheder, som vi kan tilpasse i forbindelse med dit boligkøb. Nedenfor kan du se et udvalg af de muligheder vi tilbyder for at sikre, at din bolighandel går glat og problemfrit.

Vi tager også gerne en drøftelse om den rette finansiering og forsikring af din nye bolig. Måske skal vi også drøfte en forsikring, der kan dække dig, hvis du mister evnen til at arbejde, dør eller kommer ud for andre væsentlige begivenheder.
Tilvalgsmuligheder til køberrådgivning:
* Prisforhandling
* Berigtigelse af skøde
* Rådgivning om hjælp til at finde boligen
* Deltagelse på fremvisninger

danbolig Køberrådgivning

Vi er uvildige og derfor din repræsentant som køber. Vi gennemgår som minimum den kontrakt som du har indgået og hjælper dig igennem dit boligkøb. Vi kan endvidere deltage i forhandlinger og gennemgang af finansiering og forsikring.

Certificeret køberrådgiver

Køberrådgiver tryghedsmærket er Dansk Ejendomsmæglerforenings garanti for, at en eller flere mæglere i butikken er certificeret køberrådgiver.

danbolig Nørresundby
Brotorvet 2
9400 Nørresundby

CVR: 39892146
db Nørresundby ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Langebrogade 3F, 1411 København K, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

HDI Danmark

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Dansk Ejendomsmæglerforening

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Gammel Kongevej 60, 1850 Frederiksberg C, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Klagemulighed for forbrugeren hos Klagenævnet for Ejendomsformidling

Klagemulighed for forbrugeren hos Disciplinærnævnet

Læs mere om vores persondatapolitik her

Persondatapolitik

Samarbejdsaftaler:

Nordea danmark, Nordea Kredit

Willis Towers Watson, Dansk Boligforsikring, Alm. Brand, Topforsikring

EFKT, boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af/henvisning til:

Ja

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.