danbolig Østerbro og Nordhavn

Ndr. Frihavnsgade 86 st 2100 København Ø
Lørdag Lukket
Søndag Efter aftale
Mandag 09:30 - 17:00
Tirsdag 09:30 - 17:00
Onsdag 09:30 - 17:00
Torsdag 09:30 - 17:00
Fredag 09:30 - 16:00
Du kan altid lave en aftale med os søndag på Øster Farimagsgade 6, men vi har åbent 10-14 på Nordre Frihavnsgade 86.

Din lokale ejendomsmægler på Østerbro og i Nordhavn

Skal du sælge din bolig på Østerbro eller i Nordhavn? Og er du i tvivl om, hvordan du kommer bedst i mål? Så skal du tage fat i en af vores dygtige ejendomsmæglere, som kan sikre dig den optimale pris og ikke mindst et behageligt samarbejde.

Der er mange gode grunde til, hvorfor du skal have en kompetent ejendomsmægler i ryggen, når din bolig skal sælges. Vi tager dig i hånden igennem hele processen, vi kender køberne, vi skræddersyer markedsføringen og vi sikrer, at alle formaliteterne klares nemt og bekvemt på din vej mod et profitabelt boligsalg.

På Østerbro bliver boligdrømme til virkelighed

Østerbro er et fantastisk sammensat område, hvor nye, bæredygtige byggerier møder gamle, gedigne herskabsboliger.

Vi har Ambassadekvarteret, som giver bydelen et internationalt præg. De smukke liebhavervillaer i Rosenvængets Kvarter. De hyggelige byggeforeningshuse i Komponistkvarteret, Kartoffelrækkerne og i Lyngbyvejskvarteret. Der er også Klimakvarterets fantastiske byudvikling. Læg dertil de pragtfulde herskabslejligheder langs Østerbrogade og de stilrene lejligheder ved havnekajen i Nordhavn og på Amerika Plads.

Boligkøberne der søger mod Østerbro og Nordhavn er også meget forskellige. Der er mange seniorer, der ønsker at bo i den del af Købehavn, der er nærmest Nordsjælland og Øresund. Der er børnefamilierne, som drages af de gode skoler og de mange grønne områder som Øster Anlæg og Fælledparken. Der er de unge par, der ønsker moderne komfort og udsigt i Nordhavn. Og så er der alle de andre.

Vi kender køberne på Østerbro og i Nordhavn, og vi kender hver eneste gade i de to bydele. Derfor er det også nemt for os at finde det helt rette match, når vi får din bolig til salg.

Din tilfredshed er vores stolthed

Uanset hvor din bolig skal sælges, så kan du være sikker på, at salget varetages af dedikerede og professionelle mæglere med et lokalkendskab og et serviceniveau helt i top.

Vi tilbyder dig lige præcis den hjælp og rådgivning, du har brug for, og vi er stolte af, at vores kundetilfredshed ligger på 9,1 ud af 10. Du kan forvente høj faglighed blandt mæglere, der tager rådgiverrollen alvorligt og samtidig er dygtige forhandlere, der sikrer dig markedets bedste pris.

Med intelligent annoncering via danbolig clevr sikrer vi en præcis og målrettet online markedsføring. Det betyder, at din bolig præsenteres netop der, hvor vi ved de rette købere er.

Vores kundekartotek og det faktum at vi er én blandt seks butikker i samme ejerkreds giver desuden en unik fordel, når din bolig skal sælges. Det betyder nemlig, at vi har direkte kontakt til købere i hele hovedstadsområdet, og vi lykkes ofte med at finde en køber inden den fulde markedsføringsplan er udrullet. Det gør, at vi sælger mange af vores boliger i skuffen.

Kig forbi en af vores forretninger på Ndr. Frihavnsgade eller på Øster Farimagsgade, hvis du går med salgstanker. Du skal heller ikke tøve med at ringe til os på 70 27 21 00 – så kan vi gratis og helt uforpligtende mødes til en snak og en vurdering.

Vi glæder os til at høre fra dig.

2022: Et turbulent år på boligmarkedet

Boligmarkedet har været igennem en forandring i 2022 med inflation og stigende omkostninger. Er du interesseret i om din boligs værdi har ændret sig? Vi vil gerne guide og hjælp dig, derfor kan du bestille en gratis salgsvurdering hos os.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores kunder har talt

9,8 ud af 10

baseret på 12 besvarelser, kilde: boligsiden.dk

Det vi sælger mest af

Lejligheder

Andelsboliger

Villalejligheder

Følg også med her

Teamet

Hos danboligs 2 forretninger på Østerbro, er du garanteret et dedikeret og kompetent salgsteam med mange års erfaring. Vi er dygtige forhandlere, som ses af Boligsidens gennemsnitlige statistikker.

Det siger vores kunder

{{this.currentIndex + 1}}/8
Alternate Text
Solgt

PERSONLIG OG KUNDEMÅLRETTET KOMMUNIKATION

Tusind tak for en meget ærlig, personlig og kundemålrettet kommunikation. Jeg har følt mig meget tryg og set i hele forløbet og valgte bl.a. danbolig Østerbro & Nordhavn ud fra en god fornemmelse af Michala Moore, som levede fuldt op til mine forventninger. Det er afgørende ved så stor en proces at sælge sin bolig gennem 25 år.

– Østbanegade 45, 4. tv.
Alternate Text
Solgt

TAK FOR GODT SAMARBEJDE VED SALG AF MIN LEJLIGHED

Fra det første møde vi havde hvor jeg mødte en venlig og imødekommende ejendomsmægler med stort engagement og interesse for at give mig den bedste mulighed for at sælge.

– Strandboulevarden 106, 4. tv.
Alternate Text
Solgt

OVERTAGET FRA ANDEN MÆGLER

Jeg har pr d 1/9 solgt min lejlighed hos Danbolig i Øster Farimagsgade 6. “Min” mægler var Abi Ariyanayagam. Vi skrev kontrakt d 1/6, efter jeg havde haft lejligheden til salg i et halv år hos en anden mægler. Min mand var død, jeg skulle sælge og flytte, og alt var svært, og jeg var lidt frustreret over, at lejligheden ikke var solgt endnu. Så kom Abi, meget sød og meget hjælpsom og med det store overblik, som jeg ikke selv havde i det kaotiske ejendomsmarked, vi har nu. Hvis hun ikke havde rådgivet mig, som hun gjorde, havde jeg måske haft lejligheden endnu og måttet sælge den med større afslag, end det endte med. Men, frem for alt følte jeg mig hørt og taget hånd om. Jeg har også været i kontakt med flere af de andre mæglere, både i butikken og pr telefon, og alle var meget søde og hjælpsomme. Det var en meget tryg oplevelse, og jeg har jo noget at sammenligne med fra den første mægler, og jeg er meget taknemmelig for forløbet. Kun roser herfra og stor tak.

– Classensgade 48, 4. th.
Alternate Text
Solgt

VI VIL TIL HVER ÉN TID VÆLGE DEM

Vi har både solgt vores bolig gennem Danbolig og købt denne nye hvor vi primært har haft Rasmus som kontaktperson. Han er ekstremt serviceminded, sød, hyggelig, behagelig, troværdig og vender hurtigt tilbage, og vi vil til hver en tid benytte ham en anden gang. 10 stjerner herfra til Rasmus og hele teamet som vi også har været rigtig glade for.

– Århus Plads 6, 5. tv.
Alternate Text
Solgt

FANTASTISK SAMARBEJDE OG FULD KUNDETILFREDSHED!

Danbolig Østerbro & Nordhavn har solgt vores bolig i Komponistkvarteret. Og jeg må indrømme jeg er imponeret over den energi og vedholdenhed Abi og hendes team har lagt for dagen. Oprindeligt havde vi valgt en anden af de lokale mæglere i området. Men de kom ikke i mål. Der var slet ikke et samarbejde og det fokus på opgaven med god energi og krum hals. Og fra dag nul kunne vi mærke forskellen. Hurtigt var boligen tilbage på markedet. Og det tætte samarbejde gav pote. Boligen er solgt og endda over den udbudte pris. Så stor tak til hele teamet.

– H.C. Lumbyes Gade 10, 1.
Alternate Text
Solgt

SOLGT VIA KØBERKARTOTEK OVER PRISEN

Fantastisk forløb mellem Abi fra danbolig og Tommy fra Nordea. De har hjulpet mig SÅ meget.

– Sankt Jakobs Gade 7, 4. tv.
Alternate Text
Solgt

SOLGT OVER PRISEN

Jeg er rigtig tilfreds med danboligs indsats. Jeg synes processen har været professionel både i fht. markedet og hvad angår rådgivning til mig. Jeg vil oplagt anbefale danbolig til andre.

– Kirsteinsgade 7, st.. tv.
Alternate Text
Solgt

VI HAR VÆRET SÅ GLADE FOR FORLØBET MED DANBOLIG

De har håndteret salget af vores lejlighed hurtigt, professionelt og været rigtig god til at levere på de aftalte ting så som at komme til tiden, udluftning, slukning af stearinlys mm. Alt i alt en meget tryg oplevelse.

– Vermundsgade 4, ST. TV.

Boliger til salg eller leje hos os

Vi har 6 butikker

Se vores butikker
Åbent hus 11. dec 15:20, kræver tilmelding
Lejlighed
Nyhed!

Lundsgade 5, 2. tv., 2100 København Ø

10.995.000 kr. 178 m² 5 rum
Åbent hus 11. dec 10:15 - 10:35
Lejlighed
Nyhed!

Musholmgade 6, 4. tv., 2100 København Ø

4.499.000 kr. 71 m² 3 rum
Fin og lys lejlighed på Indre Østerbro
Åbent hus 11. dec 11:00, kræver tilmelding
Lejlighed
Nyhed!

Horsensgade 13, 4. th., 2100 København Ø

3.795.000 kr. 62 m² 2 rum
Byggeforeningshus i Komponistkvarteret
Åbent hus 11. dec 11:00, kræver tilmelding
Rækkehus

Berggreensgade 52, 2100 København Ø

10.395.000 kr. 143 m² 6 rum
Åbent hus 11. dec 11:00, kræver tilmelding
Rækkehus

Jens Juels Gade 33, 2100 København Ø

14.995.000 kr. 135 m² 6 rum
Charmerende villa nær Emdrup Sø
Åbent hus 11. dec 10:10 - 10:40
Villa

Danstrupvej 5, 2100 København Ø

8.795.000 kr. 146 m² 6 rum

Forretningsoplysninger

danbolig Østerbro og Nordhavn
Ndr. Frihavnsgade 86 st
2100 København Ø

CVR: 40676988
Anne Crone Østerbro – Nordhavn ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

HDI Danmark

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Dansk Ejendomsmæglerforening

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Klagemulighed for forbrugeren hos Klagenævnet for Ejendomsformidling

Klagemulighed for forbrugeren hos Disciplinærnævnet

Læs mere om vores persondatapolitik her

Persondatapolitik

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit, Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring, Willis, Frida

danbolig A/S, E-Soft System A/S, Boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af/henvisning til:

Nordea Kredit

Tryg Forsikring, Willis, Frida

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.