Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig-mægler er landets bedst sælgende

26. jan. 2015

danbolig Aarhus City har det seneste år solgt flere boliger end nogen andre ejendomsmæglere i Danmark.

For andet år i træk er danbolig Aarhus City den ejendomsmægler i Danmark, der har solgt flest boliger.

Mere end én gang om dagen formåede ejendomsmægleren i 2014 at lukke et boligkøb, og det glæder indehaver Kristian Voldsgaard.

"Vi har selvfølgelig været begunstiget af de mange projektsalg, der har været, men hvis man går nærmere ind i statistikken, har vi både solgt flest projektlejligheder og lejligheder, og det er ret unikt. Det tror jeg aldrig, at vi kommer til at se igen," siger Kristian Voldsgaard til Jyllands-Posten.

Historisk byggeboom

Aarhus oplever i øjeblikket et historisk byggeboom og en stor befolkningstilvækst, som øger efterspørgslen på boliger i byen.

Lejlighedssalget er gået så godt, at danbolig Aarhus City har ansat fire nye medarbjedere i 2014 og nu har 10 på lønningslisten i alt.

"Vi tror på, at denne her tendens, som vi ser i Aarhus i øjeblikket, fortsætter de næste 5-10 år, så det er nu, vi vil rekruttere de dygtigste medarbjedere," siger Kristian Voldsgaard til Jyllands-Posten.

Blandt de bedst sælgende sælgende ejendomsmæglere i 2014 er også danbolig Amager og danbolig Holm & Hauberg Boligcenter Valby/København, der indtager en delt 5. plads.

 

TOP 5 

Landets bedst sælgende ejendomsmæglere i 2014

Tal i parentes er antal solgte lejligheder

  • 1) Danbolig Aarhus City (396)
  • 2) Nybolig Bruuns Bro Lejligheder (237)
  • 3) EDC Poul Erik Bech (236)
  • 4) EDC Poul Erik Bech (234)
  • 5) Danbolig Holm & Hauberg Boligcenter Valby/København (231)
  • 5) Danbolig Amager (231)

Kilde: boligsiden.dk

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.