Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig vinder pris for årets bedste hjemmeside

09. okt. 2014

Selv om danboligs nye hjemmeside kun er få uger gammel, er den allerede blevet kåret som EPiServer website of the year 2014.

Det er kun få uger siden, at mæglerkæden danbolig løftede sløret for deres nye hjemmeside. På trods af det har hjemmesiden allerede høstet stor hæder. Det skete ved en større konference, hvor den bedste hjemmeside skulle findes blandt en række landskendte virksomheder.

Mæglerkædens nye hjemmeside var nomineret i kategorien EPiServer website of the year 2014. Det er første gang, prisen bliver uddelt. Men det var ikke tilfældigt, at danbolig løb med sejren blandt de mange flotte hjemmesider, fortæller den danske direktør i EPiServer, Lars Lytton Kejser.

”I dag bliver virksomheder nødt til at være let tilgængelige på det digitale marked. Den nødvendighed har danbolig forstået med branchens første hjemmeside, hvor indholdet automatisk tilpasser sig mobil, tablet og computer,” siger Lars Lytton Kejser, der står bag konferencen.

Digital boligsøgning

Netop digital boligsøgning er i vækst. Det viser en undersøgelse af, hvordan vi søger efter bolig på danbolig.dk. Tal fra september måned viser, at 25 procent tager mobilen op af lommen, når de surfer efter bolig, 27 procent sidder med iPaden, mens 48 procent tænder computeren.

”Moderne boligsøgende nøjes ikke med at åbne boligsektionen, når de leder efter bolig. I dag kan boligsøgningen starte på mobilen i supermarkedskøen og fortsætte på iPaden i sofaen. Derfor har vi sørget for, at vores hjemmeside virker optimalt på alle skærme,” siger kommerciel chef Anne Mette Koch fra danbolig, der selv tjekker mange boligannoncer på farten.

”Vi ved, hvor vigtigt det er, at man nemt får et overblik over boligen. Derfor sørger vi for store billeder, man nemt kan bladre igennem på skærmen. Og så har hver bolig en hurtig oversigt, der viser pris, antal rum og kvadratmeter,” siger hun.

Søg som på Google

Med omkring 2 millioner online besøgende om måneden er danbolig opmærksom på, at boligsøgningen skal være let at gå til. Derfor har hjemmesiden en fritekst søgefunktion, der minder om at søge på Google. På den måde er det langt nemmere at få kravene til drømmeboligen opfyldt, forklarer Anne Mette Koch.

Mæglerkæden var oppe mod et stærkt felt af hjemmesider fra blandt andre DSB og eva solo. Derfor kom det som en stor overraskelse, da danbolig sammen med deres webbureau Magnetix fik tildelt førstepladsen.

”Vi er utrolig stolte af prisen, men vi er endnu mere glade for, at så mange har lyst til at klikke sig ind forbi vores hjemmeside og finde inspiration til deres nye bolig,” siger Anne Mette Koch.

 

Yderligere oplysninger eller kommentarer kan fås ved henvendelse til Anne Mette Koch på annemette.koch@danbolig.dk, mobil 30 33 95 29. 

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.