Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

Vi surfer bolig på mobil og tablet som aldrig før

14. sep. 2014

Vi surfer i stigende grad efter bolig fra vores mobil og tablet. Derfor lancerer danbolig i september måned en ny hjemmeside, som virker optimalt på både mobil, tablet og computer

Boligjagten bliver mere og mere digital. Vi starter boligsøgningen på mobilen i supermarkedskøen, fortsætter på iPaden i sofaen og slutter med at bestille en salgsopstilling på arbejdscomputeren i frokostpausen.

Sådan kunne det se ud, når vi i dag surfer efter bolig på nettet. Det viser en undersøgelse fra mæglerkæden danbolig, der har set nærmere på, om vi bruger vores tablet, mobil eller computer, når vi søger efter bolig på kædens hjemmeside.

”Boligsøgende er i dag uafhængige af, hvor de går og står. De søger bolig alle steder og på alle tider af døgnet. Derfor forventer de også, at vi som mæglerkæde er tilgængelige, uanset hvor og hvornår de søger bolig,” siger kommerciel chef Anne Mette Koch fra danbolig.

Mobilen vinder frem

Alene i første halvår af 2014 brugte knap 30 procent en tablet til boligjagten, mens godt 20 procent tog mobilen op af lommen. I samme periode i 2012 fandt kun hver tiende deres tablet frem og knap 1 procent brugte mobilen.

Mens vi i højere grad bruger mobil og tablet til boligsøgningen, har vi samtidig lagt computeren mere på hylden. I første halvår af 2012 satte 9 ud 10 sig ved computeren. I dag er det kun 5 ud af 10.

”Udviklingen stiller nye krav til os. Først og fremmest rådgiver vi om, hvordan moderne boligsøgende leder efter bolig i dag. Derudover skal vi sikre, at boligerne præsenteres optimalt på alle digitale de platforme, hvor de boligsøgende er,” siger hun.

Nyt digitalt hjem

Derfor har danbolig udviklet en ny hjemmeside, som de netop har åbnet dørene til. Ud over et nordisk design, større billeder, bedre brugervenlighed og flere funktioner er hjemmesiden udviklet til at fungere optimalt, uanset om man sidder med sin mobil, tablet eller computer.

”Vi oplever, at hurtighed og tilgængelighed er en vigtig faktor for boligsælgere i dag. Derfor skal det være nemt, tilgængeligt og virke på tværs af alle digitale enheder, når man klikker sig ind forbi vores hjemmeside” siger Anne Mette Koch og tilføjer:

”Vi vil både være tilgængelige på farten og til de vigtige rådgivninger. Vi vil være der, hvor de boligsøgende er.”


Fakta: Sådan surfer vi efter bolig

Bruger vi mobil, tablet eller computer, når vi surfer efter bolig på danbolig.dk? Tallene herunder viser den procentvise fordeling i første halvår af 2014. Tallene i parentes viser fordelingen i første halvår af 2012.
Mobil: 21 % (1 %)
Tablet: 27 % (10 %)
Computer: 52 % (89 %)
Kilde: danbolig.dk

 


Yderligere oplysninger eller kommentarer kan fås ved henvendelse til Anne Mette Koch på annemette.koch@danbolig.dk, mobil 30 33 95 29.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.