Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

Se alle nyheder

19. sep. 2016

Sådan får boligejere klar besked om prisen

Flere boligejere vil have klar besked om, hvad deres bolig er værd. I weekenden den 1.-2. oktober tilbyder danbolig derfor at lave gratis salgsvurderinger for boligejere i hele landet.

I weekenden den 1.-2. oktober tilbyder danbolig at lave gratis salgsvurderinger for boligejerne i Navnekøbing og omegn. Tilmelding kan ske på danbolig.dk.

I weekenden den 1.-2. oktober tilbyder danbolig at lave gratis salgsvurderinger for boligejerne i Navnekøbing og omegn. Tilmelding kan ske på danbolig.dk.

De seneste års positive udvikling på boligmarkedet har gjort stadig flere boligejere nysgerrige på, hvad deres bolig er værd. Det viser danboligs seneste opgørelse over antallet af bestilte salgsvurderinger, som er steget i årets første syv måneder i forhold til samme periode året før.

”Det er især stigende salgspriser, hurtigere salg og større handelsaktivitet i store dele af landet, der har båret udviklingen og fået flere boligejerne til at bestille en vurdering af salgsprisen,” siger Anne Mette Koch, der er kommerciel chef i danbolig a/s.

I weekenden den 1.-2. oktober står danboligs lokalkendte mæglere derfor til rådighed og tilbyder at tage hjem til boligejere i hele landet for at give en gratis og uforpligtende vurdering af salgsprisen og et indblik i udviklingen på boligmarkedet.

LÆS OGSÅ: Tilmeld dig Vurderingweekend her

Optimismen spreder sig

”Vores mæglere er ofte ude ved boligejere, som bliver positivt overrasket over, hvad de kan sætte deres bolig til salg for. Det får flere til at sætte til salg, mens andre bruger salgsvurderingen til at være bedre informeret om deres fremtidige muligheder,” siger Anne Mette Koch og tilføjer:

”Udover at give et kvalificeret bud på salgsprisen, kan vi også rådgive om mulighederne for et salg, fordi gennem vores køberkartotek kan vi se, hvor mange der kunne være interesseret i boligen, hvis sælger beslutter sig for at sætte til salg,” siger hun.

Vurdering af salgsprisen

En salgsvurdering består af en grundig gennemgang af boligen, hvor mæglere ikke kun vurderer boligens stand, beliggenhed og størrelse, men også kigger på boligens muligheder i form af konkrete og effektive råd til en eventuel optimering af salgsprisen.

”Vores Vurderingsweekend henvender sig både til de boligejere, der leger med tanken om at flytte og derfor gerne vil have en uforpligtende vurdering af salgsprisen, ligesom tilbuddet også henvender sig til de boligejere, der går i mere konkrete salgstanker,” siger Anne Mette Koch og fortsætter:

”Det er vigtigt for os at møde boligejerne, når de har tiden til det. Netop derfor tilbyder vi at komme forbi i weekenden for at give en kvalificeret vurdering af den enkeltes bolig – uanset om man går i salgstanker eller ej.”

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.