Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

Se alle nyheder

05. maj. 2017

Digital genvej giver smart boligsalg

Hvis du skal sælge din bolig, får du nu adgang til en intelligent teknologi, som automatisk finder frem til køberne på nettet og matcher dem med de helt rigtige boliger.


Når vi er på udkig efter vores næste hjem, søger ni ud af ti efter boliger på nettet. Mæglerkæden danbolig har derfor udviklet en intelligent teknologi, som automatisk finder frem til købere på nettet og matcher dem med de helt rigtige boliger.

Teknologien hedder danbolig clevr og bygger på detaljeret viden om købernes ønsker til beliggenhed, boligstørrelse og prisramme. Den viden bruger danbolig clevr til at målrette den online annoncering af boligerne, så de når ud til de relevante købere.

”Danskerne bruger mere end to timer på nettet hver dag, og derfor er det afgørende, at boligerne vises på de hjemmesider, som køberne læser. Det kan danbolig clevr. Den finder køberne og viser din bolig til dem, der er interesseret i en bolig netop som din,” siger Anne Mette Koch, kommerciel chef i danbolig a/s.

Intelligent boligsalg

Hvis en person søger efter en lejlighed i Aarhus med altan og to børneværelser til en pris på 3 millioner, husker danbolig clevr de søgekriterier. Når personen efterfølgende læser nyheder på nettet eller går på sociale medier, vil danbolig clevr automatisk vise boligannoncer, som matcher søgekriterierne.

LÆS OGSÅ: Læs mere om danbolig clevr her 

”De foreløbige resultater viser, at endnu flere klikker på boligannoncerne, fordi de meget præcist rammer købernes ønsker. Det er med til at sætte fart på salgsprocessen, for jo flere potentielle købere, der ser boligen, jo større chancer er der for at sælge hurtigere,” siger Anne Mette Koch.

”Teknologien kan samtidig analysere købernes søgekriterier, og hvis de eksempelvis klikker på boliger i naturskønne områder, kan danbolig clevr vise lignende boliger i samme område. Det sikrer, at køberne får set et spændende udvalg af relevante boliger, som de måske ikke selv havde fundet” siger hun.

Samlet set kan hver enkelt boligannonce blive vist på 133 af de største danske hjemmesider, og de seneste tal viser, at boligannoncerne fra danbolig clevr får tre gange så mange kliks som traditionel online markedsføring. 

Den bedste kombination

Danboligs butikker oplever de stor tilfredshed med danbolig clevr. De boligsøgende sætter stor pris på, at boligannoncerne er tilpasset deres behov, og sælgerne er glade for den præcise og målrettede markedsføring af deres bolig.

Men danbolig clevr står ikke alene, for den lokale mægler er med hele vejen fra den første fremvisning til overdragelse af nøglen. Det er med andre ord fremtidens måde at handle bolig på, forklarer Anne Mette Koch:

”Kombinationen af den personlige mægler og danbolig clevr betyder, at man får det bedste fra to verdener. danbolig clevr kender køberne på nettet og kan ramme de helt rigtige mennesker på den helt rigtige måde, mens vi kender det lokale boligmarked og kan aktivere køberne i vores køberkartotek.”

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.