Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

Se alle nyheder

17. jun. 2020

Vi står sammen om at passe på hinanden

I den aktuelle og alvorlige situation tager danbolig en række forholdsregler, så vi kan passe på hinanden og undgå smittespredning. Her på siden kan du finde svar på, hvordan vi kan hjælpe dig med at købe og sælge bolig i den nuværende situation.


I danbolig følger vi myndighedernes anvisninger meget tæt for at passe bedst muligt på hinanden. Kædens ejendomsmæglere vil være fuldt ud tilgængelige og servicere kunderne, men fysiske møder vil blive påvirket i den kommende tid. Det vigtigste er, at vi passer på hinanden.

Holder I Åbent Hus?
Ja, og vi kan gøre det på flere måder. Vi tilbyder igen af afholde åbent hus, hvor vi følger myndighedernes retningslinjer for at kunne passe bedst muligt på hinanden. Foretrækker du en personlig fremvisning, så kan du altid booke en fremvisning hos vores mæglere eller på vores hjemmeside. Vi tilbyder også virtuelle Åbent Hus-arrangementer, hvor du via videostreaming kan sidde hjemme i sofaen og følge med rundt i boligen på din skærm. Valget er helt op til dig. 

Tilbyder I fremvisninger af boliger?
Ja, og vi kan gøre det på flere måder. Fremvisninger kan i vid udstrækning klares digitalt, hvor vi streamer fra boligen efter aftale om tidspunkt med dig. På den måde kan du få fremvist en bolig uden at skulle forlade hjemmet. Vi tilbyder også fysiske fremvisninger, hvor vi sørger for, at der er taget højde for de nødvendige forholdsregler, så du kan få en tryg fremvisning. Kontakt os for aftale om fremvisning tilpasset din situation.

Kan jeg få vurderet min bolig?
Ja, og vi kan gøre det på flere måder. En boligvurdering kan foregå både digitalt og på klassisk manér – den beslutning er helt op til dig. Vi tilbyder en personlig løsning, der er tilpasset dine behov. Eksempelvis kan du via din telefon vise os rundt i din bolig. Vi guider dig gennem det hele, så vi sikrer os, at vi får det fulde indtryk af boligen, som skal til for at lave en grundig vurdering. Vi kommer også meget gerne forbi og går en tur alene rundt om din bolig, så vi kan fuldende vurderingen både inde og ude. Vi tilpasser os din situation og dine behov.

Tilbyder I fremvisninger med Virtual Reality?
Ja, som den eneste ejendomsmæglerkæde har vi VR på alle vores boliger her på danbolig.dk. VR er en teknologi, som giver dig oplevelsen af at træde ind i boligen og se den med egne øjne – uden at skulle forlade dit hjem. Det kræver ikke andet end en smartphone eller PC at se en virtuel fremvisning, men den bedste oplevelse fås med et par VR-briller. Vi har VR-briller i stort set alle vores butikker, så kontakt os endelig for at låne et par. Du kan også bestille en fremvisning, hvor vi streamer live fra boligen, så du kan følge med hjemmefra og stille spørgsmål til os undervejs. 

Har du et møde med os?
Vi er fuldt ud til rådighed og servicerer vores kunder, men vi er meget påpasselige og sørger for at passe på hinanden. Vores butikker holder åbent som normalt, men en del af vores medarbejdere vil i nogen grad arbejde hjemmefra på mail og telefon. Vi tager en ansvarlig og fornuftig tilgang til alle vores aftaler og møder med hinanden og vores kunder. Vi håber på jeres forståelse og tålmodighed. Du har altid mulighed for at ringe til din ejendomsmægler for at aftale nærmere.

Meget er ikke som det plejer at være i øjeblikket. Kan I stadig hjælpe mig?
Ring eller skriv til os. Vores ejendomsmæglere sidder klar til at hjælpe dig ved telefon og mail. Er du i tvivl, om vi kan hjælpe dig med det, du har brug for, så kontakt os på mail eller telefon. Læs eventuelt også spørgsmål og svar vedrørende Åbent Hus, fremvisninger og vurderinger her på siden.

Hold dig opdateret om myndighedernes retningslinjer
Vi anbefaler, at du holder dig opdateret på www.coronasmitte.dk, hvor du kan læse mere om COVID-19, og hvad du kan gøre for at undgå smitte.

Vi opdaterer løbende denne side, hvis der kommer nye retningslinjer
Hvis myndighederne anviser om nye retningslinjer, der påvirker danbolig, opdaterer vi denne side. Vi anbefaler derfor, at du besøger hjemmesiden igen, hvis du er i tvivl om vores opfordringer og anbefalinger.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.