Hvad kan din bolig sælges for?

Få en gratis vurdering nu

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

Se alle nyheder

31. dec. 2020

Vi står stadig sammen om at passe på hinanden

I den aktuelle og alvorlige situation tager danbolig en række forholdsregler, så vi kan passe på hinanden og undgå smittespredning. Her på siden kan du finde svar på, hvordan vi kan hjælpe dig med at købe og sælge bolig i den nuværende situation.


I danbolig følger vi myndighedernes anbefalinger meget tæt og tager en række forholdsregler for at passe bedst muligt på hinanden. Kædens ejendomsmæglere er fortsat fuldt ud tilgængelige for dig, men fysiske møder, fremvisninger og åbne huse holdes naturligvis med afstand.

Holder I åbent nu og frem til 7. februar?
Ja, vores butikker holder som udgangspunkt åbent i perioden frem 7. februar. Vi er derfor fortsat fuldt ud til din rådighed, men er naturligvis meget påpasselige og sørger for at passe på hinanden ved at følge myndighedernes retningslinjer. Du er altid velkommen til at kontakte din lokale ejendomsmægler for at høre nærmere. Find din mægler her.

Holder I Åbent Hus?
Ja, og vi kan gøre det på flere måder. I den aktuelle situation tilbyder vi Åbent Hus med tilmelding, så du er sikret, at antallet af fremmødte til Åbent Hus holder sig inden for anbefalingerne. Til vores Åbent Hus-arrangementer følger vi naturligvis myndighederne anbefalinger meget nøje og spørger ind til dine ønsker omkring brug af mundbind, så vi i fællesskab kan passe bedst muligt på hinanden. Vi tilbyder også virtuelle Åbent Hus-arrangementer, hvor du via videostreaming kan sidde hjemme i sofaen og følge med rundt i boligen på din skærm. Valget er helt op til dig.

Tilbyder I fremvisninger?
Ja, og vi kan gøre det på flere måder. Fremvisninger kan i vid udstrækning klares digitalt, hvor vi streamer fra boligen efter aftale om tidspunkt med dig. På den måde kan du få fremvist en bolig uden at skulle forlade hjemmet. Vi tilbyder også fysiske fremvisninger, hvor vi sørger for, at der er taget højde for de nødvendige forholdsregler og spørger ind til dine ønsker omkring brug af mundbind, så du kan få en tryg fremvisning. Kontakt os for aftale om fremvisning tilpasset din situation.

Kan jeg få vurderet min bolig?
Ja, og vi kan gøre det på flere måder. En boligvurdering kan foregå både digitalt og på klassisk manér – den beslutning er helt op til dig. Vi tilbyder en personlig løsning, der er tilpasset dine behov. Eksempelvis kan du via din telefon vise os rundt i din bolig. Vi guider dig gennem det hele, så vi sikrer os, at vi får det fulde indtryk af boligen, som skal til for at lave en grundig vurdering. Vi kommer også meget gerne forbi og går en tur alene rundt om din bolig, så vi kan fuldende vurderingen både inde og ude. Vi tilpasser os din situation og dine behov.

Tilbyder I fremvisninger med Virtual Reality?
Ja, som en af de eneste ejendomsmæglerkæder har vi VR på alle vores boliger her på danbolig.dk. VR er en teknologi, som giver dig oplevelsen af at træde ind i boligen og se den med egne øjne – uden at skulle forlade dit hjem. Det kræver ikke andet end en smartphone eller PC at se en virtuel fremvisning, men den bedste oplevelse fås med et par VR-briller. Vi har VR-briller i stort set alle vores butikker, så kontakt os endelig for at låne et par. Du kan også bestille en fremvisning, hvor vi streamer live fra boligen, så du kan følge med hjemmefra og stille spørgsmål til os undervejs. 

Har du et møde med os?
Vi er fuldt ud til rådighed og servicerer vores kunder, men vi er meget påpasselige og sørger for at passe på hinanden. Vores butikker holder åbent som normalt, men en del af vores medarbejdere vil i nogen grad arbejde hjemmefra på mail og telefon. Vi tager en ansvarlig og fornuftig tilgang til alle vores aftaler og møder med hinanden og vores kunder. Vi håber på jeres forståelse og tålmodighed. Du har altid mulighed for at ringe til din ejendomsmægler for at aftale nærmere.

Meget er ikke som det plejer at være i øjeblikket. Kan I stadig hjælpe mig?
Ring eller skriv til os. Vores ejendomsmæglere sidder klar til at hjælpe dig ved telefon og mail. Er du i tvivl, om vi kan hjælpe dig med det, du har brug for, så kontakt os på mail eller telefon. Læs eventuelt også spørgsmål og svar vedrørende Åbent Hus, fremvisninger og vurderinger her på siden.

Hold dig opdateret om myndighedernes retningslinjer
Vi anbefaler, at du holder dig opdateret på www.coronasmitte.dk, hvor du kan læse mere om COVID-19, og hvad du kan gøre for at undgå smitte.

Vi opdaterer løbende denne side, hvis der kommer nye retningslinjer
Hvis myndighederne anviser om nye retningslinjer, der påvirker danbolig, opdaterer vi denne side. Vi anbefaler derfor, at du besøger hjemmesiden igen, hvis du er i tvivl om vores opfordringer og anbefalinger.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.