Podcast: Hvad er op og ned på boligmarkedet?

Hør den seneste episode af podcasten PengePulsen, hvor ejendomsmægler Thomas Bloch og boligøkonom Lise Nytoft Bergmann opdaterer dig på boligmarkedet. 

I den seneste episode af podcasten PengePulsen får du eksperternes analyse af boligmarkedet med særligt fokus på renteudsving, boligpriser og sommerhusmarkedet. 

Med i studiet er Thomas Bloch, som er ejendomsmægler og indehaver af danbolig i Hornbæk og Espergærde. Thomas Bloch har været ejendomsmægler i næsten 20 år og er ekspert i sommerhushandler. 

Lise Nytoft Bergmann, boligøkonom og chefanalytiker i Nordea Kredit, fortæller om overskrifterne på boligmarkedet og givet sit bud på, hvordan de kommende år ser ud på boligmarkedet.   

PengePulsen

PengePulsen er podcasten, hvor du får inspiration til, hvordan du får mest ud af din økonomi, så du får tid til alt det andet, der er vigtigt i dit liv. Dine værter er Pernille Dehn og Malene Thuesen Nielsen.

Du kan lytte til PengePulsen alle de steder, hvor du normalt finder dine podcasts. Følg med på PodimoSpotifyApple PodcastSoundcloud eller der, hvor du fortrækker at lytte med.