Langvad Bakker
8670 Låsby

 • 2.995.000 -
  3.420.000 kr.
  130 -
  145 m²
 • Kontantpris 2.995.000 - 3.420.000 kr.
 • Ejerudgift 2.164 - 2.309 kr./md.
 • Boligareal 130 - 145 m²
 • Udbudsform Salg

Drømmer I om at bo i grønne omgivelser med smuk udsigt over enge, marker og skove?

Så skal I flytte til det naturskønne byområde Langvad Bakker, der i de kommende år tager form i udkanten af den østjyske by Låsby vest for Aarhus.

Byområdet etableres nordvest for byen og får omkring 250 boliger, der kommer til at ligge smukt rundt om en sø. Det kuperede område har højdeforskelle på op til 20 meter, hvilket gør byområdet unikt både i Østjylland og resten af Danmark.

Låsbys centrale placering i Østjylland gør, at Langvad Bakker er perfekt, uanset hvor I arbejder. Aarhus kan nås på 25 minutter, og der er kun 15 minutters kørsel til Silkeborg. Samtidig ligger motorvejsafkørslen få minutter fra Langvad Bakker. Der er desuden jævnlige busforbindelser både mod både øst og vest.

Man ankommer til Langvad Bakker via byens historiske centrum imellem kirken og kroen. Det er en del af planen, at det charmerende kirketorv opdateres i forbindelse med udviklingen af området, så koblingen med resten af Låsby bliver central.

Til børnefamilier får Langvad Bakker sin egen daginstitution, der kommer til at ligge i nærhed af den eksisterende Viften Børnehave.

Fra Langvad Bakker etableres der desuden en række stier, der forbindes med Låsbys eksisterende stinet og gør det trygt og sikkert at gå eller cykle til skole, sportshal, friluftsbad, tennisbaner og det rekreative område omkring Låsby Søpark.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om projektet? Send en besked til os.