Lejlighed

Vestergade 19, 1. tv.
9400 Nørresundby

  • Kontantpris 1.995.000 kr.
  • Ejerudgift 2.097 kr.
  • Boligareal 109 m²
  • Rum 4
  • Energimærke
Lejlighed

Vestergade 19, 1. tv.
9400 Nørresundby

  • 1.995.000 kr. 109 m² 4 rum

Indflytningsklar lejlighed med stor terrasse og parkering

Drømmer du om en indflytningsklar lejlighed, der kombinerer moderne komfort med en central beliggenhed? Så er denne 4-værelses lejlighed på Vestergade 19, 1. tv, i hjertet af Nørresundby det perfekte match for dig.
 
Denne lejlighed er gennemgående renoveret med kvalitetsmaterialer og en sans for detaljerne, hvilket gør den til en bolig, hvor du kan flytte direkte ind uden bekymringer. Fra det øjeblik du træder ind ad døren, vil du blive mødt af et lyst og indbydende hjem, hvor alle rummene fremstår lyse og venlige. Lejlighedens indretning: Stue: Den store stue er hjertet i lejligheden. Med sine mange vinduer får rummet et fantastisk lysindfald, der skaber en behagelig atmosfære. Stuen er perfekt til både afslapning og sociale sammenkomster. Køkken: Det moderne køkken er udstyret med alle nødvendige hårde hvidevarer og har masser af skabs- og bordplads, der gør madlavning til en leg. Køkkenet er stilfuldt indrettet med fokus på funktionalitet og æstetik. Værelser: Lejligheden har tre rummelige værelser, der alle kan bruges som soveværelser, kontor eller hobbyrum, alt efter dine behov. Alle værelserne er velindrettede. Badeværelse: Det renoverede badeværelse er indrettet med moderne sanitet og flotte fliser. Her er både plads til en bruseniche og vaskefaciliteter. Tagterrasse: Den store private tagterrasse er uden tvivl et af lejlighedens højdepunkter. Her kan du indrette en hyggelig udendørs spiseplads eller bare slappe af med en god bog. Tagterrassen er også ideel til grillaftener og sammenkomster med venner og familie.
 
Parkeringsplads: Til lejligheden hører en egen parkeringsplads, hvilket er en stor fordel i det centrale Nørresundby, hvor parkering ellers kan være en udfordring.
 
Beliggenhed:Lejligheden er beliggende på Vestergade, en af Nørresundbys mest centrale gader. Her bor du tæt på alt, hvad byen har at byde på. Derudover er der kort afstand til offentlig transport, hvilket gør det nemt at komme rundt, uanset om du skal til Aalborg eller andre steder.. Tag en tur langs Limfjorden, eller nyd en dag i skanseparken. Der er masser af muligheder for både aktiviteter og afslapning i naturen.
 
Denne lejlighed på Vestergade 19, 1. tv, 9400 Nørresundby, er et oplagt valg for dig, der ønsker en indflytningsklar bolig med alle moderne bekvemmeligheder og en central beliggenhed. Med sine fire værelser, store tagterrasse og egen parkeringsplads er denne lejlighed en perle i Nørresundby, som skal opleves.Kontakt os i dag for at arrangere en fremvisning og oplev selv, hvad denne fantastiske lejlighed har at byde på. Vi glæder os til at byde dig velkommen til dit nye hjem!
Boligfakta
Type Lejlighed
Udbudsform Salg
Energimærke C
Varmekilde Fjernvarme/blokvarme
Byggeår 1890
Ombygget 2001
Etage 1.
Rum 4
Bad 1
Toilet 1
Plan 1
Boligareal 109 m²
Grundareal 463 m²
Økonomi
Kontantpris 1.995.000 kr.
Ejerudgift 2.097 kr.
Finansiering
Udbetaling 100.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 11.398 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 9.076 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Du er inviteret til Vurderingsweekend

Hvad kan du drømme ny bolig for?

Uanset om du skal sælge eller ej, er det godt at kende dine muligheder. Deltag i Vurderingsweekend d. 5.-6. oktober – det er helt gratis, også hvis du blot er nysgerrig.

Hvor finder jeg?

Kommunen i tal
Indbyggere 223.041
Skatteprocent 25,6%
Grundskyld 7,4‰
Kirkeskat 0,98%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i nabolaget Nørresundby

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Nørresundby
Gode indkøbsmuligheder
Godt for børnefamilier
Masser af sportsaktiviteter
Virtuel rundvisning

Har du råd til denne bolig? Med en hurtig online vurdering kender du bedre dine muligheder

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Om ejendomsmægleren

Seneste solgte boliger i danbolig Nørresundby

Solgt august 2024
Landejendom
Solgt

Sindholtvej 27, 9381 Sulsted

214 m² 5 rum
Solgt august 2024
Villa
Solgt

Bakmøllevej 42, Nørhalne, 9430 Vadum

133 m² 5 rum
Solgt august 2024
Lejlighed
Solgt

Arkildsdal 146, 1., 9400 Nørresundby

62 m² 2 rum
Solgt august 2024
Villa
Solgt

Købmagergade 22, Ulsted, 9370 Hals

50 m² 5 rum