Få Solgt eller Gratis

Se tilbud

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Aalborg Syd

Hobrovej 420
9200 Aalborg SV
52 70 07 00
aalborg@danbolig.dk

Klaus Kristjansen
Klaus Kristjansen
Indehaver - daglig leder

AKTUELLE "MATCH MAKER":

- Par søger villa i Frejlev, Svenstrup eller Nibe. Villaen skal være min. 140 m2 og have 4 værelser. Parret vil gerne kunne sætte deres eget præg på boligen. Kontakt Klaus på 52 700 700 og hør nærmere

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 9200-9280)
Kilde: Boligsiden
Villa: 60%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Aalborg Syd
Kilde: danbolig.dk
43

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Aalborg Syd

Vi er din lokale mægler i Aalborg, og du skal vælge os til at stå for dit boligsalg, hvis du ønsker en lokalkendt mægler, der lægger vægt på grundighed og god service. Vi udarbejder med glæde en uforpligtende vurdering til dig, hvis du går med salgstanker.

Vi sælger mange villaer, lejligheder og projektsalg, og vi har også masser af erfaring med salg af grunde, landejendomme og fritidsboliger. Vi dækker hele stor Aalborg med vores 3 butikker i City, Syd og Nørresundby.

Når vi sætter din bolig til salg, udarbejder vi i fællesskab en salgsplan, der er tilpasset dine ønsker og behov. Vi ved, at der kan være mange ting, der har indflydelse på processen, og hvor hurtigt det må gå. Derfor er det vigtigt for os, at du føler dig i gode hænder lige fra de indledende møder til købskontrakten underskrives og nøglerne overdrages.

Din bolig bliver blandt andet vist med en flot præsentation på vores hjemmeside og via målrettet online annoncering ved hjælp af det intelligente markedsføringsværktøj danbolig clevr. Vores kundekartotek og lokale netværk er også med til at hjælpe vores salgssucces godt på vej – faktisk sælger vi rundt regnet hver 5. bolig uden annoncering, da vi har så godt fat i købersegmentet, og fordi en del af vores salg er projektsalg, der har et mere langsigtet perspektiv. Det giver en anden fleksibilitet, som vi anser som en stor fordel, når din bolig skal sælges.

Vi er et stærkt team, der også kan sælge din bolig. Kig forbi vores centralt beliggende kontor til en kop kaffe. Vi glæder os til at se dig.

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Eshøjvej 4

  Efter en ikke så god oplevelse med første mægler mødte Kristinna et par skeptiske mennesker. Men hun var hurtig til at fange det og var ærlig fra første gange vi mødte hende. Alt hvad hun lovede holdt hun. Uanset hvilke spørgsmål vi havde, var der altid svar. Der blev fulgt op på alt. Det har været så positiv og god en oplevelse, at sælge vores hus gennem Danbolig.

 • Solgt
  Solgt

  Stationsmestervej 126

  Det var en stor fornøjelse, at sætte vores rækkehus til salg hos danbolig i Skalborg. Vi fik tilbud og vurderinger af flere mæglere. Men med sin plan og erfaringer fik Klaus, os til at indse, at han var den rigtige til opgaven. Gennem hele forløbet var hele teamet så behjælpelige og åbne for alle vores spørgsmål. Der var altid en opfølgning efter en fremvisning samt gode konstruktive status møder. Med vores gode oplevelse, anbefaler vi varmt danbolig i Skalborg.

Forretningsoplysninger

danbolig Aalborg Syd
Hobrovej 420
9200 Aalborg SV
CVR: 39892278
db Aalborg Syd ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

inst.

penge

forsikrin

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

fin

fors

ann

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Få Solgt eller Gratis

Se tilbud

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.