Søg bolig på en ny måde

Hent app nu

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Aarhus City

M.P. Bruuns Gade 13
8000 Aarhus C
86 17 47 00
aarhus-city@danbolig.dk

Birgitte Agerskov Bro
Birgitte Agerskov Bro
Ansvarlig indehaver, Ejendomsmægler, Diplomvaluar, MDE

For os er det afgørende, at vi leverer kompetent rådgivning, og at du oplever vores arbejde som seriøst og af høj kvalitet. Vi har forpligtet os til en høj forretningsetik, og efter salget skal dette gerne passe til dit indtryk af vores samarbejde.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 8000-8000)
Kilde: Boligsiden
Ejerlejlighed: 96%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Aarhus City
Kilde: danbolig.dk
83

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Aarhus City

Velkommen hos danbolig Aarhus City - din lokale ejendomsmægler i Århus C

Det betaler sig at være grundig i sit valg af ejendomsmægler. Men vælger du os som din lokale Aarhus-mægler, får du en topprofessionel håndtering af dit salg, mange års erfaring med bolighandel samt et stort lokalkendskab, der sikrer dig de bedste vilkår for et effektivt salg til den skarpeste pris. Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig, så kontakt os allerede i dag for en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

Som lokal ejendomsmægler dækker vi hele Aarhus C herunder Frederiksbjerg, Øgaderne, Latinerkvarteret, Ceresbyen, Aarhus Ø, Langenæs samt Aarhus K. Her er vi på forkant med salg af samtlige typer af boliger, men vi er især eksperter i salg af ejerlejligheder, andelsboliger, byhuse, villaer og villalejligheder. Desuden er de fleste af vores medarbejdere bosat i Aarhus, hvilket betyder, at vi kender byen indefra - det gælder alt fra de små genveje gennem byen til de bedste caféer.

Dynamisk mæglerteam på tværs af to butikker
Sammen med vores forretning på Frederiks Plads udgør vores dedikerede mæglerhold 15 medarbejdere, som alle arbejder for at give den bedst mulige oplevelse. Vi har over 100 års erfaring med bolighandel, og takket være vores stærke setup favner vi bredt, ligesom vi kan yde den kyndige rådgivning og det høje serviceniveau, vi mener, du har krav på i forbindelse med et boligsalg.

Vi skræddersyer et salgsforløb, som passer til dine behov, og vi sætter en ære i at give dig en ordentlig behandling og holde dig opdateret om nyt, så du kan føle dig tryg fra første håndtryk - til salgsaftalen er underskrevet.

En skarp markedsføringsindsats skaber resultater
Overlader du dit boligsalg til ejendomsmæglerne fra danbolig Aarhus City, garanterer vi dig et målrettet og effektivt markedsføringsprogram med bredest mulig eksponering af din bolig. Du får din egen side på vores prisvindende hjemmeside, danbolig.dk, hvor lækre billeder og professionel tekst præsenterer din bolig fra den bedste side.

Herudover er sociale medier et nyttigt element i markedsføringen, ligesom vores intelligente digitale værktøj, danbolig clevr, giver unik mulighed for at nå ud til potentielle købere i din prisklasse via bannerannoncering på nettet.

Vi udstiller naturligvis også din bolig i vores to butikker i hjertet af Aarhus, hvor mange hver dag passerer. Desuden samarbejder vi med Nordea, som kan hjælpe dig med den finansielle del.

Personlig betjening giver et optimalt salg
Den personlige håndtering af dit boligsalg skaber større tryghed, korte salgstider og hurtigere salgsforløb. Derfor er det en vigtig del at være kunde hos os - og det er blandt andet også her, vi forsøger at skille os ud fra øvrige mæglere.

Det har indtil videre givet gode resultater. I 2013, 2014, 2015 og 2016 var vi den mest sælgende ejendomsmægler i landet*. Vi har også nogle af Aarhus' korteste liggetider samt de laveste prisafslag**.

*Kilde: Boligsiden.dk:
Antal solgte boliger i alt for de enkelte ejendomsmæglere i Aarhus C, inkl. projektsalg
i de seneste 12 måneder pr. 31/12-2016, 31/12-2015, 31/12-2014 og 31/12-2013.
**Kilde: Boligsiden.dk:
Antal solgte boliger i alt for de enkelte ejendomsmæglere i Aarhus C, inkl. projektsalg

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Falstersgade 53, st.

  Meget professionelt og nærværende salgsforløb. Alle indvolverede fra danbolig Århus City har behandlet vores bolig og os med respekt fra start til slut. Vi vil til enhver tid anbefale jer - især Allan og Bettina, der altid og med godt humør svarede på vores spørgsmål og tog sig tid til at hjælpe os. et stort plus var, at alle møder blev afholdt hos os, skønt med små børn :)

 • Solgt
  Solgt

  Åhusene 5, 5. 3.

  Jeg har været rigtig tilfreds med at handle gennem danbolig Aarhus City. Jeg har haft mulighed for at se lejligheden mange gange på tidspunkter der passede mig bedst. Hele processen har været hurtig og uden problemer - så jeg kan klart anbefale danbolig, hvis du er på jagt efter en ny lejlighed.

 • Solgt
  Solgt

  Ildervej 7A

  Fuldstændig perfekt rådgivning fra start til slut. Meget høj service som konstant overgår ens forventninger. At sælge sin bolig er et meget privat anliggende, hvilket Danbolig og specielt mægler Bettina Møllerskov Petersen har stor respekt for. Mine største anbefalinger går til Bettina og hele holdet bag Danbolig.

 • Solgt
  Solgt

  Nordborggade 3, st. th.

  Den gode dialog og professionelle tilgang. Balancen mellem at være "sælgers mand" og samtidig skabe dialog med køber har været enestående. Der var fokus på salget og på mig som sælger. Mægleren gjorde en stor indsats for at få enderne til at mødes. En klar anbefaling her fra!

 • Solgt
  Solgt

  Frederiksgade 48A, st. 4

  Da jeg stod overfor at skulle sælge et antal lejligheder, var valg af ejen- domsmægler vigtigt. Jeg ville være sikker på en effektiv og engageret salgsindsats og ikke mindst, at både købere og jeg som sælger kunne blive tilfredse. Salgsarbejdet for denne opgave er nu afsluttet, de nævnte ønsker er fuldt indfriede, og jeg ser frem til at skulle samarbejde med Danbolig Aarhus i forbindelse med kommende, tilsvarende projekter. Søren Salling-Petersen

 • Solgt
  Solgt

  Skovgaardsgade 18, 4. th

  Jeg vil også ligeledes sige tak for rigtig godt samarbejde til team Danbolig og for en rigtig god håndtering af en sag der var kompliceret fra dag 1, men det var så udfordringen..... Det har været en rigtig god proces omkring salget og en helt anden oplevelse end hos anden mægler hvor den var til salg ½ år tidligere uden resultat. Vi snakkes nok ved i anden sammenhæng og jeg har anbefalet jer til andre der vil sælge. Min søsters lejlighed er også lige blevet solgt på 10 dage gennem den nye afdeling på Trøjborg.

Forretningsoplysninger

danbolig Aarhus City
M.P. Bruuns Gade 13
8000 Aarhus C
CVR: 29849722
DB AARHUS CITY ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea

Tryg og dansk boligforsikring

E-soft, Ejendomsavisen, Lokalavisen, Stiften

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea kredit og Nordea Bank

Tryg og dansk boligforsikring

Ejendomsavisen, Lokalavisen, Stiften

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Søg bolig på en ny måde

Hent app nu

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.