Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Aarhus City - Nørregade

Nørregade 51
8000 Aarhus C
86 17 46 00
aarhus-noerregade@danbolig.dk

Kristian Voldsgaard
Kristian Voldsgaard
Ansvarlig Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

For os er det afgørende, at vi leverer kompetent rådgivning, og at du oplever vores arbejde som seriøst og af høj kvalitet. Vi har forpligtet os til en høj forretningsetik, og efter salget skal dette gerne passe til dit indtryk af vores samarbejde.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 8000-8000)
Kilde: Boligsiden
Ejerlejlighed: 94%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Aarhus City - Nørregade
Kilde: danbolig.dk
35

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Aarhus City - Nørregade

Velkommen hos danbolig Aarhus City - Nørregade

Når du vælger danbolig Aarhus City - Nørregade som din lokale mægler i Aarhus, er du sikret en personlig og professionel håndtering af dit boligsalg. Tilsammen har vi mere ned 100 års mæglererfaring og et dybdegående lokalkendskab, som er med til at give dig den hurtigste handel til den bedste pris. Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende salgsvurdering, så fortæller vi, hvordan vi hjælper dig trygt i hus med et salg af din bolig.

Vi har godt fat i hele boligmarkedet i Aarhus C, hvor vi især er specialister i salg af ejerlejligheder, andelsboliger, byhuse og villaer.

Et af Aarhus' stærkeste mæglerteams!
Med i alt 15 energiske medarbejdere fordelt på vores to mæglerbutikker i hjertet af Aarhus - Nørregade og M.P. Bruuns Gade - mener vi i al beskedenhed, at vi har et af byens stærkeste setups. Vi er et dynamisk team med fingeren på pulsen, og hos os kan du altid forvente et grundigt stykke mæglerarbejde af høj kvalitet.

Alle "mand" er således uddannede ejendomsmæglere eller under uddannelse, og du vil altid opleve en kyndig rådgivning. Det er vigtigt for os, at du føler, dig tryg, velorienteret og godt behandlet hele vejen gennem salgsforløbet.

Vi er heller ikke i tvivl om, at vores personlige tilgang skaber resultater. Vi har nogle af byens korteste liggetider og de laveste afslag*.

Målrettet og effektiv markedsføring online
Hos danbolig Aarhus City - Nørregade får du en effektiv markedsføringsindsats via nettet. På danbolig.dk får din bolig sin egen side med professionelle billeder og tekst, mens vores smarte værktøj, danbolig clevr, sørger for at købere i netop din prisklasse ser din bolig via bannerreklamer, når de klikker sig rundt online.

Derudover følger vi også med tiden og bruger sociale medier som en aktiv del af vores markedsføring, ligesom vi naturligvis er synlige rundt omkring i Aarhus og i vores flotte, nye forretning på Nørregade, når du befinder dig offline. Samtidig samarbejder vi tæt med Nordea, som gerne hjælper med den finansielle del af en bolighandel.

Et frugtbart samarbejde er essentielt
Vi ved, at et vellykket salgsforløb starter med et godt samarbejde. Derfor sætter vi en ære i at være "sælgers mand". Det betyder, at du som kunde oplever os som imødekommende, omstillingsparate og klar på opgaven.

For os handler dit boligsalg om meget mere end selve kerneopgaven - at sikre dig den optimale handel. Det handler nemlig om at give dig en helhjertet og helstøbt oplevelse med et højt serviceniveau, så du har lyst til at vælge os en anden gang - og måske endda vil anbefale os til andre.

*kilde: www.boligsiden.dk

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Skovvejen 44B, 3. TH.

  Jeg havde fornøjelsen af Bettina Møllerskov fra Danbolig i forbindelse med køb af lejlighed i Århus C. Har været på udkig efter drømmeboligen i halvandet år, men da jeg kom i kontakt med Bettina gik der 4 uger, så var der en underskrevet købsaftale på plads. Bettina har under hele forløbet været proaktiv, fleksibel samt formået at skabe denne rette balance mellem køber og sælger, virkelig imponerende. Jeg vil til hver en tid anbefale Bettina.

 • Solgt
  Solgt

  Mejlgade 67, 1. TH.

  I forbindelse med salg af min lejlighed i Aarhus følte jeg fra starten, at hvis jeg valgte danbolig, så ville jeg få ærlig, professionel og kompetent rådgivning i hele salgsprocessen. Jeg er glad for at jeg stolede på min mavefornemmelse, for jeg føler virkelig at det var det jeg fik. Bettina Møllerskov sørgede for at jeg var godt klædt på fra starten og prissatte lejligheden rigtigt. Vildana Deli sørgede for salget og kanon rådgivning og service i den proces. Efter salget oplevede jeg hurtig og kompetent sagsbehandling hos Pernille Mejsen. Jeg vil til enhver tid anbefale Bettina, Vildana, Pernille og danbolig Aarhus.

 • Solgt
  Solgt

  Thunøgade 35, KL. TH.

  Fredag den 30. december besluttede vi at sætte lejligheden til salg og ca 10 minutter efter vi havde udfyldt formularen ringede de fra Danbolig for at komme til en vurdering mandag. Vi havde allerede fundet "huset" og derfor ville vi gerne have en skarp pris, men også en god pris. Vi blev mødt med fantastisk professionalisme og tirsdag havde vi prisen, onsdag skrev vi under på en aftale, torsdag kom hele teamet forbi for at kende lejligheden og fredag kom fotografen. Med råd og vejledning og lavede perfekte billeder der afspejlede lejligheden præcis som vi ser den. Fredag eftermiddag -en uge efter første kontakt, var den online! 2 uger senere skrev vi under på salget. Hele vejen igennem er vi blevet hold i hånden og vejledt, de har haft alt kommunikation mod køber og givet os ro på hvis vi havde tvivl og spørgsmål. Har kun de varmeste anbefalinger til hele teamet.

 • Solgt
  Solgt

  Silkeborgvej 178, 3. TH.

  Vores oplevelse med køb af lejlighed hos DanBolig Aarhus City – Nørregade var en rigtig positiv oplevelse. Der var en god kommunikation, og en god hjælp fra mæglerens side. Generelt set var rådgivning og vejledning en stor prioritet hos mægleren, hvilket hjalp os utrolig meget – både i forhold til nutidens marked, men derudover bestemt også fremtidens marked. Sidst men ikke mindst var det dejligt som køber af en lejlighed at blive sat i kontakt med den gamle ejer, så man kan få svar på nogle andre spørgsmål, som mægler af gode grunde ikke vidste noget om.

 • Solgt
  Solgt

  Sjællandsgade 84, 2.

  God, kompetent og imødekommende oplevelse i hele salgsprocessen af lejlighed. Boligen blev korrekt prissat fra start, blev markedsført mod attraktiv målgruppe og både mæglere og assistenter på kontoret var tilgængelige, informative og hjælpesomme fra start til slut.

 • Solgt
  Solgt

  Gebauersgade 8, ST. 2.

  Da jeg er første gangs køber, havde jeg mange spørgsmål. Kasper var med mig hele vejen, og svarede på alle mine spørgsmål, også selvom det nogle gange ikke havde noget med ham at gøre :) Da han gik på ferie overtog Pernille og svarede mig, når jeg var i tvivl. Super søde mennesker, og vil til en hver tid anbefale Danbolig Aarhus Nørregade :)

Forretningsoplysninger

danbolig Aarhus City - Nørregade
Nørregade 51
8000 Aarhus C
CVR:
DB Aarhus City – Nørregade ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea bank

Tryg forsikringsselskab

Esoft

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.