0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Aarhus City - Nørregade

Nørregade 51
8000 Aarhus C
86 17 46 00
aarhus-noerregade@danbolig.dk

Kristian Voldsgaard
Kristian Voldsgaard
Ansvarlig indehaver, Ejendomsmægler, MDE

"Der sker rigtig meget i Aarhus lige nu - og især i byens nye, spændende bydel, Aarhus Ø. Derfor arbejder vi en hel del med nybyggeri og projektlejligheder. Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde i den forbindelse"

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 8000-8000)
Kilde: Boligsiden
Ejerlejlighed: 88%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Aarhus City - Nørregade
Kilde: danbolig.dk
64

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Aarhus City - Nørregade

Velkommen hos danbolig Aarhus City - Nørregade

Når du vælger danbolig Aarhus City - Nørregade som din lokale mægler i Aarhus, er du sikret en personlig og professionel håndtering af dit boligsalg. Tilsammen har vi mere ned 100 års mæglererfaring og et dybdegående lokalkendskab, som er med til at give dig den hurtigste handel til den bedste pris. Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende salgsvurdering, så fortæller vi, hvordan vi hjælper dig trygt i hus med et salg af din bolig.

Vi har godt fat i hele boligmarkedet i Aarhus C, hvor vi især er specialister i salg af ejerlejligheder, andelsboliger, byhuse og villaer.

Et af Aarhus' stærkeste mæglerteams!
Med i alt 13 energiske medarbejdere fordelt på vores to mæglerbutikker i hjertet af Aarhus - Nørregade og M.P. Bruuns Gade - mener vi i al beskedenhed, at vi har et af byens stærkeste setups. Vi er et dynamisk team med fingeren på pulsen, og hos os kan du altid forvente et grundigt stykke mæglerarbejde af høj kvalitet.

Alle "mand" er således uddannede ejendomsmæglere eller under uddannelse, og du vil altid opleve en kyndig rådgivning. Det er vigtigt for os, at du føler, dig tryg, velorienteret og godt behandlet hele vejen gennem salgsforløbet.

Vi er heller ikke i tvivl om, at vores personlige tilgang skaber resultater. Vi har nogle af byens korteste liggetider og de laveste afslag*.

Målrettet og effektiv markedsføring online
Hos danbolig Aarhus City - Nørregade får du en effektiv markedsføringsindsats via nettet. På danbolig.dk får din bolig sin egen side med professionelle billeder og tekst, mens vores smarte værktøj, danbolig clevr, sørger for at købere i netop din prisklasse ser din bolig via bannerreklamer, når de klikker sig rundt online.

Derudover følger vi også med tiden og bruger sociale medier som en aktiv del af vores markedsføring, ligesom vi naturligvis er synlige rundt omkring i Aarhus og i vores flotte, nye forretning på Nørregade, når du befinder dig offline. Samtidig samarbejder vi tæt med Nordea, som gerne hjælper med den finansielle del af en bolighandel.

Et frugtbart samarbejde er essentielt
Vi ved, at et vellykket salgsforløb starter med et godt samarbejde. Derfor sætter vi en ære i at være "sælgers mand". Det betyder, at du som kunde oplever os som imødekommende, omstillingsparate og klar på opgaven.

For os handler dit boligsalg om meget mere end selve kerneopgaven - at sikre dig den optimale handel. Det handler nemlig om at give dig en helhjertet og helstøbt oplevelse med et højt serviceniveau, så du har lyst til at vælge os en anden gang - og måske endda vil anbefale os til andre.

*kilde: www.boligsiden.dk

Her er vi

  • Solgt

    Thunøgade 35, KL. TH.

    Fredag den 30. december besluttede vi at sætte lejligheden til salg og ca 10 minutter efter vi havde udfyldt formularen ringede de fra Danbolig for at komme til en vurdering mandag. Vi havde allerede fundet "huset" og derfor ville vi gerne have en skarp pris, men også en god pris. Vi blev mødt med fantastisk professionalisme og tirsdag havde vi prisen, onsdag skrev vi under på en aftale, torsdag kom hele teamet forbi for at kende lejligheden og fredag kom fotografen. Med råd og vejledning og lavede perfekte billeder der afspejlede lejligheden præcis som vi ser den. Fredag eftermiddag -en uge efter første kontakt, var den online! 2 uger senere skrev vi under på salget. Hele vejen igennem er vi blevet hold i hånden og vejledt, de har haft alt kommunikation mod køber og givet os ro på hvis vi havde tvivl og spørgsmål. Har kun de varmeste anbefalinger til hele teamet. Mvh Merete

Forretningsoplysninger

danbolig Aarhus City - Nørregade
Nørregade 51
8000 Aarhus C
CVR:

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea bank

Tryg forsikringsselskab

Esoft

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig