0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Bagsværd - Holm & Hauberg

Bagsværd Hovedgade 93
2880 Bagsværd
44 49 14 44
bagsvaerd@danbolig.dk

Ricco Clausen
Ricco Clausen
Indehaver

Hos din lokale ejendomsmægler i Bagsværd får du en helt gratis og uforpligtende vurdering af din bolig. Vi har gennem mange år opbygget et solidt lokalkendskab og kan derfor sikre dig den rigtige vurdering af netop din bolig.

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 2880-2880)
Kilde: Boligsiden
Villa: 60%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Bagsværd - Holm & Hauberg
Kilde: danbolig.dk
22

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Bagsværd - Holm & Hauberg

Hos din lokale ejendomsmægler i Bagsværd får du en helt gratis og uforpligtende vurdering af din bolig. Vi har gennem mange år opbygget et solidt lokalkendskab og kan derfor sikre dig den rigtige vurdering af netop din bolig.

Vores motto er : ”Troværdighed og Tillid” – og vi bestræber os på, at uanset om vi sælger en andelsbolig, ejerlejlighed, villalejlighed, rækkehus eller villa, så skal du som kunde have tillid til, at vi altid vil opnå det bedste resultat for dig. Vi har naturligvis Solgt eller Gratis, så hvis vi mod forventning ikke formår at sælge din bolig indenfor aftalt tid, vil det ikke koste dig noget.

danbolig Holm & Hauberg består af 7 meget centralt beliggende ejendomsmæglerbutikker i København og vi har et meget tæt samarbejde, hvor alle butikker vil gøre en indsats for at sælge din bolig. Vi har blandt andet fælles køberkartotek, så måske vi allerede har køberen til netop din bolig.

Lige nu har vi 22 boliger til salg

Se alle boliger

Vi har 6
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt

  Haspegårdsvej 10

  Kære DanBolig Det var med bange anelser, vi gik ind på boligmarkedet. Sidste gang var for 14 år siden, og på det tidspunkt tog det ikke halve eller hele år at få solgt en bolig. Men alt gik anderledes end frygtet. En detaljeret gennemgang af huset, en kort snak om prisniveau, en god tekst til annoncen, fine fotos, og vi var on-line på en uge. Men det mest overraskende var, at det gik så hurtigt. Jeres køberkartotek gav resultat med det samme - vi blev kontaktet dagen efter, at boligen var sat til salg, og efter endnu en dag havde vi solgt. Imponerende!Tak for en professionel indsats fra Niels Mølgaard, der med sit smittende humør får det hele til at glide smertefrit. Vi vender tilbage, hvis vi skal købe! Steen Malmlin

 • Solgt

  Bagsværd Hovedgade 116B, 14. B

  Super engagement og fantakstisk flot at sælge lejligheden på 11 dage eller deromkring.

 • Solgt

  Søhuse 14

  Valgte danbolig efter at have haft 2 mæglere på besøg. Vores valg resulterede i bedre salg end forventet - Tak til danbolig.

 • Solgt

  Aldershvilevej 103F, 1. tv

  Sælger af Aldershvilevej 103F,1.tv siger: Ved dette salg var jeg kun i kontakt med Danbolig, men jeg har erfaring fra salg af lejlighed i Randersgade i 1998 og af sommerhusgrund nogle år tidligere. Så jeg HAR truffet andre ejendomsmæglere end Thomas Bregneberg! I første række henvendte jeg mig til Danbolig, fordi jeg havde set, at I havde gennemført adskillige salg i nabolaget. Og når jeg valgte Danbolig uden at kontakte andre ejendomsmæglere, skyldtes det, at jeg allerede ved første samtale fik en ærlig og realistisk vurdering og prisfastsættelse. Der var ikke tale om falske forhåbninger og opskruede priser. Derefter følte jeg mig hele tiden godt orienteret. Thomas gav sig altid god tid, når han fremlagde materiale og forklarede det grundigt - og venligt. Jeg fik også god besked om omkostningerne i forbindelse med salget. Alle tal blev fremlagt og forklaret. Så gik jeres salgsarbejde i gang, og igen blev jeg godt orientering om de forskellige former for annoncering - og hvad det kostede. Og da lejligheden var kommet på nettet, var det rart at kunne gå ind på sin egen side og følge med i forløbet. Det hele virkede vel tilrettelagt, professionelt uden at blive rutineagtigt. Jeg er sikker på, at jeg fik præcis samme gode behandling som en person, der kommer og skal sælge en kæmpevilla til mange millioner!

Forretningsoplysninger

danbolig Bagsværd - Holm & Hauberg
Bagsværd Hovedgade 93
2880 Bagsværd
CVR: 26671264

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg og Willis

Esoft, danbolig A/S, boligsiden.dk og diverse aviser, se nedenfor

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Tryg og Willis

Lokalavisen for Nørrebro og Nordvest, Bagsværd/Søborg Bladet, Herlev Bladet, Brønhøj-Husum Avis, Valby Bladet, Kgs. Enghave Bladet, Vesterbrobladet, Berlingske Tidende, Børsen, danbolig Avisen og Boligmarkedet.

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.