0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Ebeltoft

Jernbanegade 5
8400 Ebeltoft
86 34 46 11
ebeltoft@danbolig.dk

Lars Blach
Lars Blach
Indehaver - Ejendomsmægler & Valuar, MDE

Nu 75% belåning af fritidshuse
Vi har ventet og det har vores købere også. Det er nu belejligt med en endnu mere fordelagtig finansiering. Det gør, at væsentligt flere får muligheden for at købe. Det er vi klar til...

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 8400-8444)
Kilde: Boligsiden
Fritidsbolig: 59%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Ebeltoft
Kilde: danbolig.dk
131

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Ebeltoft

Din lokale ejendomsmægler i Ebeltoft og Syddjurs
Skal du sælge din bolig er det vigtigt, at vælge en ejendomsmægler der har et indgående kendskab til dit lokalområde. En mægler som ved, hvad køberne vil have og hvordan din bolig præsenteres bedst muligt - alt sammen for at få det bedste resultat i form af pris og vilkår. Det ved vi hos danbolig Ebeltoft.

Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering allerede i dag og find ud af, hvor meget du kan få for din bolig og hvordan vi bedst kan nå et godt resultat.

Sådan markedsfører vi din bolig online
Den helt rigtige markedsføring er nøglen til et effektivt boligsalg. Hos danbolig får du din helt egen side på danbolig.dk, hvor din bolig præsenteres bedst muligt med knivspkarpe fotos, og hvor du får eksklusiv indsigt i aktiviteten på din bolig, således at vi sammen kan følge og optimere indsatsen løbende. Du vil også opleve vores online markedsføringsværktøj, danbolig Clevr, der sikrer, at du når ud til relevante købere over hele landet. Facebook optimering og de førende boligportaler er en ligeså naturlig del af vores værktøjer.

......og offline
Vi bor centralt i Ebeltoft. Der kommer hele tiden folk forbi et af de mest befærdede strøg i byen. Det giver en god udstillingsmulighed. Herudover har vi den holdning, at vi fortsat kan inspirere køber gennem annoncering i lokale, regionale og landdækkende aviser. Det sikrer dig den bedste eksponering af din bolig.

Specialiseret i flere boligtyper i Ebeltoft og Syddjurs
Vi gør os umage og synes selv vi har et rigtig godt team af registrerede mæglere, der er specialiseret i både sommerhuse, villaer og landbrugsejendomme. Endvidere sælger vi løbende grunde, andelsboliger og ejerlejligheder. Når du sælger gennem os, har du en fast kontaktperson men kommer i kontakt alle medarbejderne, der løbende arbejder mod et salg.

Vi tager udgangspunkt i dig og din ejendom
Vi sætter en ære i at give alle en professionel oplevelse af at være kunde hos os. Resultatet kan fremkomme på flere forskellige måder, men ens for dem er, at vi gerne vil kende din situation. Så arbejder vi bedst mod fælles mål.

Vores tilgang skal ende med din tilfredshed
Sælger du gennem os, holder vi hinanden opdateret gennem forløbet og vi rådgiver dig om den bedste markedsføringsstrategi. Vi tager løbende temperaturen på vores kunder og kan med rette sige, at vi får gode tilbagemeldinger. Det vil vi også gerne vise dig.

Velkommen til danbolig Ebeltoft

Lige nu har vi 131 boliger til salg

Se alle boliger

Vi har 1
anden butik

Se vores butik

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt

  Arielvej 20

  Tak for god rådgivning og god behandling.

 • Solgt

  Kometvej 5

  Jeg vil have sat mit mærke i 7 i alle spørgsmålene hvis den var solgt til prisen men jeg er meget tilfreds med salget jeg er sikker på at i har fundet køber til huset.

 • Solgt

  Ahornvej 11

  Fin og hurtig indsats af, for at få en hurtig overtagelse af sommerhuset.

 • Solgt

  Kometvej 5

  En solid og prof indsats af Maegleren. Trods vi bor i Udlandet og tidsforskellen er 7timer, var Maegleren altid paa "forkant" med problemerne og navnlig loesningerne.

 • Solgt

  Engbakken 7

  Vi har været ramt af sygdom, og haft svært ved at overskue handlen. Mægleren har været super - "presset" os lidt en gang i mellem når det har været nødvendigt. Mine varmeste anbefalinger.

 • Solgt

  Øreflak 67,

  Vi er helt igennem meget tilfreds med DAnbolig Ebeltoft, vi havde 2 sommerhuse som kunne være interessante, det andet hos EDC. Vi havde hjemmefra aftalt priser vi ville give for husene, så Anni var hurtig og ringede til sælger med det samme, så vi nåede aldrig videre.

Forretningsoplysninger

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank

Tryg Forsikring

Esoft A/S, Boligsiden A/S, Ejendomsavisen, Boligmarkedet, Ebeltoft Folketidende, Lokalaviserne Djursland

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Tryg/Willis

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig