Er din bolig også steget i værdi?

Få svar på Vurderingsweekend

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Galten / Harlev

Søndergade 47A
8464 Galten
86 94 79 99
galten@danbolig.dk

Stine Brøner
Stine Brøner
Indehaver & Ejendomsmægler, MDE

Har du boligen – så har vi køberen. Vi oplever en ekstraordinær efterspørgsel på boliger i Galten, Skovby og Harlev. Familierne fra byen vil ud at være tættere på naturen og blive en del af de små gode lokalsamfund. Ring allerede i dag for et uforpligtende tilbud.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 8462-8464)
Kilde: Boligsiden
Villa: 100%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Galten / Harlev
Kilde: danbolig.dk
10

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Galten / Harlev

Velkommen hos danbolig Galten / Harlev - her sætter vi os i dit sted!

Når det kommer til salg af bolig, er det vigtigt at vælge en ejendomsmægler, som er dus med lokalområdet og ved, hvad der skal til for at opnå den optimale pris. Det ved vi hos danbolig Galten / Harlev!

Som lokalt forankret ejendomsmægler har vi et indgående kendskab til området og især Galten-Skovby og Harlev, hvor vi selv er vokset op. Vores viden kommer dig til gode, og i samarbejde med vores partnere i Skanderborg / Hørning, Ry og Beder er vi godt dækket ind.

Du kan bestille en gratis og uforpligtende vurdering allerede i dag - så fortæller vi i samme ombæring, hvordan vi sikrer dig den bedste pris og det hurtigste salg.

Vi møder dig på din hjemmebane
Vi tror på, at den indbyrdes forståelse imellem sælger og mægler er nøglen til et effektivt salgsforløb. Derfor gør vi alt for at sætte os godt ind i netop din situation - og i den forbindelse er nøgleordene empati, respekt, tillid og faglighed.

Vi er synlige både online og offline
De fleste begynder boligjagten online, hvilket vi tager højde for. Du får din egen side på danbolig.dk med professionelt markedsføringsmateriale herunder lækre billeder, ligesom danboligs markedsføringsværktøj, Clevr, sikrer, at du når ud til så mange mennesker som muligt via bannerreklamer på nettet.

Vi er naturligvis også til stede lokalt i vores fysiske butik på Søndergade 47A i Galten. Vi samarbejder med Nordea og SuperBrugsen, hvor vi ligeledes kan markedsføre din bolig. Med andre ord er vi dér, hvor du er.

Speciale i alle boligtyper og nyudstykkede grunde
Hos danbolig Galten / Harlev er vi åbne over for enhver opgave - det gælder både salg af villaer, rækkehuse, lejligheder, landejendomme og nyudstykkede grunde. Vi befinder os i et attraktivt område, der oplever en støt stigende interesse fra folk udefra.

Vi hjælper dig med dit kommende boligsalg
På vores kontor i Galten, som åbnede i august 2016, er vi Stine Brøner og Mark Andersen, der er opvokset i henholdsvis Harlev og Galten. Vores kunder roser os for vores imødekommenhed, professionalisme og høje serviceniveau - det er alle parametre, som vi forsøger at være skarpe på.

Besøg hos i butikken i Søndergade eller kontakt os på 86 94 79 99. Vi glæder os til at tage hånd om dit næste boligsalg!

Lige nu har vi 10 boliger til salg eller leje

Se alle boliger

Vi har 3
andre butikker

Se vores butikker

Hvor meget er din bolig er steget?
Få svar på Vurderingsweekend

Tilmeld dig

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Araliavej 8

  ** SOLGT PÅ KUN 20 DAGE ** Efter at have taget beslutningen om at sætte vores hus til salg, havde vi møder med flere ejendomsmæglere. Det stod dog hurtig klart at med Danboligs engagement og store kendskab til lokal området, var det Danbolig Galten, der skulle sælge vores hus. I forbindelse med udformningen af salgsopstilling havde vi en rigtig god dialog omkring valg af billeder og udformning af tekst . Både Stine, Mark og resten af teamets ihærdige indsats gjorde, at huset blev solgt på kun 20 dage og med kr. 15.000 i afslag. Vi kan på det varmeste anbefale at benytte danbolig i Galten. Venlig hilsen Helena og Jesper

 • Solgt
  Solgt

  Fasanvej 16

  Vi har fra første gang vi trådte ind af døren til Danbolig Galten følt os trygge. Det var jo et salg af vores hjertens barn, som vi lagde i deres hænder. Vi havde en god mave fornemmelse og følte, at den måde de fremviste vort hjem på, kun ville ende ud i noget positivt. Vort salg, skete over kort tid, med ganske få fremvisninger. Vi oplevede et stort arrangement og en professionel indsats fra Stine og Mark hele vejen igennem salgsprocessen og vil varmt anbefale Danbolig Galten.

 • Solgt
  Solgt

  Møllen 5

  Vi kan varmt anbefale danbolig Galten-Harlev. Salget af vores hus er forløbet på den bedst tænkelige måde. Stine og Mark er begge dygtige og engagerede, og vi har været i tæt dialog med dem gennem hele processen. Der har ikke været noget at sætte en finger på, og derfor er der topkarakter herfra til et professionelt og sympatisk team. Tak for samarbejdet - det har været en fornøjelse!

 • Solgt
  Solgt

  Saksen 6

  ”Tusinde tak til danbolig Galten/Harlev for hjælp til salget af min ejendom. Hele forløbet har været præget af professionalisme, ordenlighed og engagement. Såvel det forberedende arbejde forinden ejendommen blev udbudt til salg, som det efterfølgende arbejde med fremvisninger af ejendommen og indgåelse af en endelig handlen, har foregået hurtigt, effektivt og top professionelt. Et særligt tak til Mark, som har leveret en fantastisk indsats. Jeg kan på det kraftigste anbefale danbolig Galten/Harlev”.

 • Solgt
  Solgt

  Toftkjærvej 3

  Vi har i dag afleveret nøglerne til de nye ejere af Toftkjærvej 3 i Stjær. Efter overtagelse fra anden mægler har danbolig solgt huset på 2 måneder. Vi kan varmt anbefale danbolig. De sætter en realistisk pris som holder, ingen nedslag i udbudsprisen. De er seriøse og noget der var meget vigtigt for os, de lytter til vores ønsker. Man er med hele vejen, bliver orienteret om hvad der sker mht. køber interesse. Det er Stine og Mark der har været vores kontakter ved danbolig. De er begge nogle behagelige mennesker. Det er hus nummer to de sælger for os og vi har haft samme behagelige oplevelse denne gang som vi havde da de solgte det første hus.

 • Solgt
  Solgt

  Præstdam 8

  Vi har solgt med danbolig. Helt fra starten har vi været meget tilfredse med samarbejdet. I forbindelse med boligsalg er det afgørende at have tillid til ejendomsmægleren, det har vi haft til danbolig igennem hele forløbet. Stine og Mark har begge været meget kompetente og ikke stillet os mere i udsigt end hvad de har kunnet indfri. Vi vil til enhver tid anbefale danbolig og selv benytte dem igen.

Forretningsoplysninger

danbolig Galten / Harlev
Søndergade 47A
8464 Galten
CVR: 37760501
DB Galten/Harlev ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank

Willis

Esoft system, Boligasiden.dk, Uge-bladet, Galten Folkeblad

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Tryg, Willis

Uge-Bladet, Galten Folkeblad

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Er din bolig også steget i værdi?

Få svar på Vurderingsweekend

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.