Tjek din boligs værdi på et øjeblik

Prøv BoligSkøn

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Vangede-Dyssegård

Brogårdsvej 137
2820 Gentofte
39 40 80 90
vangede@danbolig.dk

Tyge Hellberg
Tyge Hellberg
Ejendomsmægler & Valuar, MDE

Hos danbolig Vangede - Dyssegård har vi et dybdegående lokalkendskab, og den viden er med til at sikre os nogle af områdets allerbedste salgsresultater. Vi samarbejder tæt med danbolig Gentofte, og vi vil glæde os til at hjælpe jer trygt og effektivt igennem jeres boligsalg.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 2820-2870)
Kilde: Boligsiden
Villa: 50%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Vangede-Dyssegård
Kilde: danbolig.dk
20

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Vangede-Dyssegård

Velkommen hos danbolig Vangede - Dyssegård
Med danbolig Vangede - Dyssegård som jeres lokale ejendomsmægler får I en mægler, der virkelig ved, hvad der foregår lokalt. Tyge Helberg, der er indehaver af butikken, både bor og arbejder nemlig i lokalområdet, så kendskabet begrænser sig ikke kun til det, der sker inden for kontorets åbningstid.

Vi har et tæt samarbejde med danbolig Gentofte, og ifølge Boligsiden.dk* er vores to butikker de suverænt førende, når det gælder salget inden for langt de fleste boligtyper i vores postnummer 2820. Den statistik vi er meget stolte af, og vi er er ikke i tvivl om, at vores store lokalviden er afgørende for rekorden.

Kontakt os allerede i dag, hvis I går i salgstanker – så laver vi gerne en gratis og uforpligtende vurdering af jeres villa, rækkehus, villalejlighed, ejerlejlighed eller andelsbolig.

Tryghed i handlen
Salg af boliger handler i høj grad om at kunne føle sig tryg i handlen. Med danbolig Vangede - Dyssegård som jeres ejendomsmægler, bliver trygheden sikret igennem vores store lokalkendskab samt det, at vi for at udføre vores arbejde godt skal kunne se både sælger og køber i øjnene efter handlen. Og det kan vi i allerhøjeste grad.

Vi behandler altid vores kunder godt, og vi er glade for at møde tilfredse kunder i lokalområdet – for eksempel i supermarkedet eller på løbeturen rundt om Nymosen eller ved Gentofte Sø.

Gode resultater i en effektiv salgsproces
Salg af boliger handler dog om mere end blot trygheden ved at have en lokal ejendomsmægler – det handler også om at skabe gode salgsresultater, og det kan vi hos danbolig Vangede - Dyssegård.

Vi har rigtig mange købere og sælgere igennem vores butik, og en del af forklaringen ligger i vores tætte og givende samarbejde mellem i alt fire butikker i Gentofte Kommune. Samarbejdet med danbolig Gentofte er særligt tæt, og det giver et ekstra stort markedsgrundlag, når jeres bolig skal sælges, hvilket optimerer mulighederne for at matche jeres bolig med den helt rette køber.

Synligheden er sikret både på tryk og på nettet
Annonceringen af jeres bolig spiller naturligvis også ind, når det kommer til en effektiv salgsproces, og vi er tilstede både på tryk og på nettet. Når I sætter jeres bolig til salg hos os, får den sin egen side under danbolig.dk, og vores intelligente online markedsføringsprogram danbolig clevr målretter bannerannoncer specifikt til potentielle købere.

Kontakt os, og hør flere detaljer om, hvordan vi kan hjælpe jer bedst muligt igennem dit boligsalg – så får I også lejlighed til selv at opleve, at det ikke bare er tom salgssnak, når vi lover jer en god oplevelse og tryghed i handlen.

*Kilde: www.boligsiden.dk/findmaegler d. 21.07.2017

Lige nu har vi 20 boliger til salg eller leje

Se alle boliger

Vi har 5
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Kong Hans Alle 7, 1. th.

  Mit samarbejde med Danbolig Vangede/Dyssegaard har været et helt fantastisk forløb. Fra start til slut har jeg følt mig tryg, og vidst at jeg og min bolig har været i de bedste hænder. Jeg har både formået at købe nyt og sælge min bolig begge gange gennem Nickolaj Bendtsen, hvor der er blevet taget hånd om det hele på en professionel, troværdig og kompetent måde. Hele vejen igennem har jeg fået en behandling, som jeg er mere end tilfreds med og det har været en fornøjelse både at købe og sælge gennem ham. Når jeg næste gang skal sælge, vil jeg til hver en tid bruge Danbolig, og kan kun anbefale andre at gøre det samme.

 • Solgt
  Solgt

  Mosebuen 62

  Lige fra vores første møde, har vi følt os trygge og godt rådgivet af Tyge Hellberg. Hans forslag til pris, salgsstrategi og salgsforløb har været professionelt og seriøst. Vi har været fint informeret undervejs – og meget vigtigt, der har været sammenhæng mellem, det der er blevet sagt, og det der er blevet gjort hele vejen igennem. Det skinner tydeligt igennem, at Tyge er særdeles lokalkendt og har opereret i området i mange år, hvilket helt sikkert også har medvirket til et meget tilfredsstillende salgsresultat. Vi kan på det varmeste anbefale at sælge gennem danbolig, Tyge Hellberg og hans team. Med venlig hilsen, Susanne, Finn og Vibeke

 • Solgt
  Solgt

  Herredsvej 80

  Allerede fra de første møder med danboligs medarbejdere bliver man klar over hvor godt de er forberedte. Denne entusiasme præger forløbet og er med til at din bolig bliver solgt med et minimum liggetid ! Henrik Johnsen, sælger af Herredsvej 80, 2820 Gentofte

 • Solgt
  Solgt

  Ellebækvej 13

  Jeg kan klart anbefale Danbolig / Vangede, der har solgt mit hus. Det har været et fantastisk effektivt og meget professionelt forløb fra prisfastsættelsen og til det endelige salg. Der har været en god kommunikation undervejs, og jeg er blevet opdateret under processen både ved mails, sms og samtale. De møder, vi har holdt, har været effektive og med præcis orientering, så jeg har følt mig meget grundig oplyst. Det har også været meget betryggende at få tilbagemelding hver eneste gang efter en fremvisning og hele tiden kunne følge med i interessen omkring huset. Det er dygtige ejendomsmæglere, der har ydet en meget aktiv indsats for at sælge min bolig, som jeg klart vil anbefale andre. Mange hilsener Marianne Pilmark

 • Solgt
  Solgt

  Aftenbakken 23

  Vi har lagt mange timer og tanker i vores hus. Derfor brugte vi også meget tid og mange ressourcer på at vælge den ejendomsmægler, som skulle sælge vores hus. Valget faldt på Danbolig Vangede/Dyssegård personificeret i Tyge Hellberg. De har leveret en yderst professionel indsats, som nu har resulteret i et salg, som vi er meget tilfredse med. Vi har i hele forløbet følt os godt behandlet og løbende orienteret af hele salgsteamet. Sagsforløbet har været seriøst, behageligt og meget professionelt.

 • Solgt
  Solgt

  Sophus Schandorphs Vej 26

  Vi snakkede med Frederik Fausing fra DanBolig Gentofte omkring salget af vores hus i Lyngby. Han forstod med det samme, at vi kun var interesserede i at sælge, hvis huset kun blev fremvist til kunder, der meget specifikt havde ønske om et hus som vores i netop dette område. Han vurderede huset, og vi blev enige om en salgspris. Huset blev herefter fremvist til 2 potentielle købere, som han fandt sammen med DanBolig i Lyngby. 2 uger senere var der aftalt en salgspris på 3% under udbudsprisen med en af disse potentielle købere. Hele salgsprocessen er nu fuldstændig gnidningsløst afsluttet, ovenikøbet med et meget rimeligt salær. Frederik bliver uden tvivl tilkaldt, næste gang vi skal sælge hus. 

Forretningsoplysninger

danbolig Vangede-Dyssegård
Brogårdsvej 137
2820 Gentofte
CVR: 31176107
Boligcenter Vangede ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea

Dansk Pantebrevsbørs, Advokaterne Ret & Råd, advokat Tove Nielsen, Vilsøe Boligadvokater, advokat Kristian Dreyer, Berlingske Tidende, Villabyerne

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Dansk Boligforsikring/Willis

Berlingske Tidende, Villabyerne, Jyllandsposten/Politiken

Salgsprovision af sælgerpantebrev

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Tjek din boligs værdi på et øjeblik

Prøv BoligSkøn

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.