0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Vangede-Dyssegård

Brogårdsvej 137
2820 Gentofte
39 40 80 90
vangede@danbolig.dk

Tyge Hellberg
Tyge Hellberg
Ejendomsmægler & Valuar, MDE

Hos danbolig Vangede - Dyssegård har vi et dybdegående lokalkendskab, og den viden er med til at sikre os nogle af områdets allerbedste salgsresultater. Vi samarbejder tæt med danbolig Gentofte, og vi vil glæde os til at hjælpe jer trygt og effektivt igennem jeres boligsalg.

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 2820-2870)
Kilde: Boligsiden
Villa: 46%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Vangede-Dyssegård
Kilde: danbolig.dk
21

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Vangede-Dyssegård

Velkommen hos danbolig Vangede - Dyssegård
Med danbolig Vangede - Dyssegård som jeres lokale ejendomsmægler får I en mægler, der virkelig ved, hvad der foregår lokalt. Tyge Helberg, der er indehaver af butikken, både bor og arbejder nemlig i lokalområdet, så kendskabet begrænser sig ikke kun til det, der sker inden for kontorets åbningstid.

Vi har et tæt samarbejde med danbolig Gentofte, og ifølge Boligsiden.dk* er vores to butikker de suverænt førende, når det gælder salget inden for langt de fleste boligtyper i vores postnummer 2820. Den statistik vi er meget stolte af, og vi er er ikke i tvivl om, at vores store lokalviden er afgørende for rekorden.

Kontakt os allerede i dag, hvis I går i salgstanker – så laver vi gerne en gratis og uforpligtende vurdering af jeres villa, rækkehus, villalejlighed, ejerlejlighed eller andelsbolig.

Tryghed i handlen
Salg af boliger handler i høj grad om at kunne føle sig tryg i handlen. Med danbolig Vangede - Dyssegård som jeres ejendomsmægler, bliver trygheden sikret igennem vores store lokalkendskab samt det, at vi for at udføre vores arbejde godt skal kunne se både sælger og køber i øjnene efter handlen. Og det kan vi i allerhøjeste grad.

Vi behandler altid vores kunder godt, og vi er glade for at møde tilfredse kunder i lokalområdet – for eksempel i supermarkedet eller på løbeturen rundt om Nymosen eller ved Gentofte Sø.

Gode resultater i en effektiv salgsproces
Salg af boliger handler dog om mere end blot trygheden ved at have en lokal ejendomsmægler – det handler også om at skabe gode salgsresultater, og det kan vi hos danbolig Vangede - Dyssegård.

Vi har rigtig mange købere og sælgere igennem vores butik, og en del af forklaringen ligger i vores tætte og givende samarbejde mellem i alt fire butikker i Gentofte Kommune. Samarbejdet med danbolig Gentofte er særligt tæt, og det giver et ekstra stort markedsgrundlag, når jeres bolig skal sælges, hvilket optimerer mulighederne for at matche jeres bolig med den helt rette køber.

Synligheden er sikret både på tryk og på nettet
Annonceringen af jeres bolig spiller naturligvis også ind, når det kommer til en effektiv salgsproces, og vi er tilstede både på tryk og på nettet. Når I sætter jeres bolig til salg hos os, får den sin egen side under danbolig.dk, og vores intelligente online markedsføringsprogram danbolig clevr målretter bannerannoncer specifikt til potentielle købere.

Kontakt os, og hør flere detaljer om, hvordan vi kan hjælpe jer bedst muligt igennem dit boligsalg – så får I også lejlighed til selv at opleve, at det ikke bare er tom salgssnak, når vi lover jer en god oplevelse og tryghed i handlen.

*Kilde: www.boligsiden.dk/findmaegler d. 21.07.2017

Lige nu har vi 21 boliger til salg

Se alle boliger

Vi har 5
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Torben Haraldsted
  Indehaver

  Torben Haraldsted

  Eejendomsmægler & valuar, MDE

  39 40 80 90

 • Henrik Mikkelsen
  Indehaver

  Henrik Mikkelsen

  Ejendomsmægler & valuar, MDE

  28 10 78 84

 • Frederik S. Fausing
  Indehaver

  Frederik S. Fausing

  Ejendomsmægler & valuar, MDE

  40 52 06 10

 • Carsten Engelborg
  Indehaver

  Carsten Engelborg

  Ejendomsmægler, MDE

  39 40 80 90

 • Tyge Hellberg
  Indehaver

  Tyge Hellberg

  Ejendomsmægler & Valuar, MDE

  39 40 80 90

 • Torben von Linstow

  Torben von Linstow

  Ejendomsmægler & valuar, MDE

  40 42 44 28

 • Andreas Jervelund Engel

  Andreas Jervelund Engel

  Ejendomsmægler, MDE

  23 60 11 98

 • Heidi Legaard Christensen

  Heidi Legaard Christensen

  Sagskoordinator

  39 40 80 90

 • Rikke Alsø

  Rikke Alsø

  Sagskoordinator

  39 40 80 90

 • Kenneth Røien Petersen

  Kenneth Røien Petersen

  Salg & Vurdering

  20 33 25 76

 • Sandra Dehnhardt

  Sandra Dehnhardt

  Salg & vurdering

  26 84 05 40

 • Lasse Dalsgård

  Lasse Dalsgård

  Salg & vurdering

  20 82 99 93

 • Alexander Malykke

  Alexander Malykke

  Salg & vurdering

  40 53 50 20

 • Solgt

  Aftenbakken 23

  Vi har lagt mange timer og tanker i vores hus. Derfor brugte vi også meget tid og mange ressourcer på at vælge den ejendomsmægler, som skulle sælge vores hus. Valget faldt på Danbolig Vangede/Dyssegård personificeret i Tyge Hellberg. De har leveret en yderst professionel indsats, som nu har resulteret i et salg, som vi er meget tilfredse med. Vi har i hele forløbet følt os godt behandlet og løbende orienteret af hele salgsteamet. Sagsforløbet har været seriøst, behageligt og meget professionelt.

 • Solgt

  Kong Hans Alle 7, 1. th.

  Mit samarbejde med Danbolig Vangede/Dyssegaard har været et helt fantastisk forløb. Fra start til slut har jeg følt mig tryg, og vidst at jeg og min bolig har været i de bedste hænder. Jeg har både formået at købe nyt og sælge min bolig begge gange gennem Nickolaj Bendtsen, hvor der er blevet taget hånd om det hele på en professionel, troværdig og kompetent måde. Hele vejen igennem har jeg fået en behandling, som jeg er mere end tilfreds med og det har været en fornøjelse både at købe og sælge gennem ham. Når jeg næste gang skal sælge, vil jeg til hver en tid bruge Danbolig, og kan kun anbefale andre at gøre det samme.

 • Solgt

  Dalstrøget 127, 2. tv

  Jeg har været meget tilfreds med salgsforløbet hos Tyge Hellberg, danbolig. Hele forløbet fra start til slut har været yderst professionelt. Salgsarbejdet har været præget af megen aktivitet og rigtig god dialog med en fin lydhørhed fra Tyge's side. Undervejs har jeg modtaget gode og brugbare råd, som uden tvivl har medvirket til at fremme salget. Kort sagt har det været en fornøjelse. Tyge Hellberg er kompetent, effektiv og seriøs, hvilket netop var egenskaber jeg søgte hos den ejendomsmægler, som skulle varetage salget af min lejlighed. Tak for en god og aktiv indsats! Venlig hilsen, Susanne

 • Solgt

  Toftekærsvej 3

  Jeg har været yderst tilfreds med danboligs proces i forbindelse med salg af mit hus. Såvel ejendomsmæglere som det administrative personale har været fleksible og serviceorienterede under hele forløbet. Jeg har følt mig godt behandlet, fint orienteret og særdeles godt betjent.

 • Solgt

  Falkoner Alle 126, 1. th.

  Tilfredse sælgere - også dem inde i København. "Tak for en godt indsats ifbm salget, både fra Steens side og fra Julies back-office funktion - det kan jeg godt anbefale videre." Henrik Nørmark, sælger af Falkoner Allé 126, 1. th.

 • Solgt

  Stænget 11

  Da vi skulle sælge vores hus, var det naturligt at tage fat i danbolig. Vi havde lagt mærke til, at det var dem der solgte mest i området. Vi oplevede allerede fra første møde en professionalisme og indlevelse i vores hus og behov, som vi godt kunne lide. Samtidig appelerede det til os, at der både var en lokal forretning og en mægler i form af Tyge Hellberg med en udpræget lokalkendskab. Igennem hele vores salgsforløb – som heldigvis blev kort og med et godt resultat – har vi følt os fint orienteret, på en måde så vi føler vores interesser er blevet varetaget på bedste vis. Vi kan varmt anbefale Tyge Hellberg og danbolig. Anette, sælger af Stænget 11, 2820 Gentofte

Forretningsoplysninger

danbolig Vangede-Dyssegård
Brogårdsvej 137
2820 Gentofte
CVR: 31176107

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea

Tryg

Dansk Pantebrevsbørs, Advokaterne Ret & Råd, advokat Tove Nielsen, Vilsøe Boligadvokater, advokat Kristian Dreyer, Berlingske Tidende, Villabyerne

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Tryg, Dansk Boligforsikring/Willis

Berlingske Tidende, Villabyerne, Jyllandsposten/Politiken

Salgsprovision af sælgerpantebrev

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.