Vurdering

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Vangede-Dyssegård

Brogårdsvej 137
2820 Gentofte
39 40 80 90
vangede@danbolig.dk

Tyge Hellberg
Tyge Hellberg
Ejendomsmægler & Valuar, MDE

Hos danbolig Vangede - Dyssegård har vi et dybdegående lokalkendskab, og den viden er med til at sikre os nogle af områdets allerbedste salgsresultater. Vi samarbejder tæt med danbolig Gentofte, og vi vil glæde os til at hjælpe jer trygt og effektivt igennem jeres boligsalg.

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 2820-2870)
Kilde: Boligsiden
Villa: 48%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Vangede-Dyssegård
Kilde: danbolig.dk
33

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Vangede-Dyssegård

Velkommen hos danbolig Vangede - Dyssegård
Med danbolig Vangede - Dyssegård som jeres lokale ejendomsmægler får I en mægler, der virkelig ved, hvad der foregår lokalt. Tyge Helberg, der er indehaver af butikken, både bor og arbejder nemlig i lokalområdet, så kendskabet begrænser sig ikke kun til det, der sker inden for kontorets åbningstid.

Vi har et tæt samarbejde med danbolig Gentofte, og ifølge Boligsiden.dk* er vores to butikker de suverænt førende, når det gælder salget inden for langt de fleste boligtyper i vores postnummer 2820. Den statistik vi er meget stolte af, og vi er er ikke i tvivl om, at vores store lokalviden er afgørende for rekorden.

Kontakt os allerede i dag, hvis I går i salgstanker – så laver vi gerne en gratis og uforpligtende vurdering af jeres villa, rækkehus, villalejlighed, ejerlejlighed eller andelsbolig.

Tryghed i handlen
Salg af boliger handler i høj grad om at kunne føle sig tryg i handlen. Med danbolig Vangede - Dyssegård som jeres ejendomsmægler, bliver trygheden sikret igennem vores store lokalkendskab samt det, at vi for at udføre vores arbejde godt skal kunne se både sælger og køber i øjnene efter handlen. Og det kan vi i allerhøjeste grad.

Vi behandler altid vores kunder godt, og vi er glade for at møde tilfredse kunder i lokalområdet – for eksempel i supermarkedet eller på løbeturen rundt om Nymosen eller ved Gentofte Sø.

Gode resultater i en effektiv salgsproces
Salg af boliger handler dog om mere end blot trygheden ved at have en lokal ejendomsmægler – det handler også om at skabe gode salgsresultater, og det kan vi hos danbolig Vangede - Dyssegård.

Vi har rigtig mange købere og sælgere igennem vores butik, og en del af forklaringen ligger i vores tætte og givende samarbejde mellem i alt fire butikker i Gentofte Kommune. Samarbejdet med danbolig Gentofte er særligt tæt, og det giver et ekstra stort markedsgrundlag, når jeres bolig skal sælges, hvilket optimerer mulighederne for at matche jeres bolig med den helt rette køber.

Synligheden er sikret både på tryk og på nettet
Annonceringen af jeres bolig spiller naturligvis også ind, når det kommer til en effektiv salgsproces, og vi er tilstede både på tryk og på nettet. Når I sætter jeres bolig til salg hos os, får den sin egen side under danbolig.dk, og vores intelligente online markedsføringsprogram danbolig clevr målretter bannerannoncer specifikt til potentielle købere.

Kontakt os, og hør flere detaljer om, hvordan vi kan hjælpe jer bedst muligt igennem dit boligsalg – så får I også lejlighed til selv at opleve, at det ikke bare er tom salgssnak, når vi lover jer en god oplevelse og tryghed i handlen.

*Kilde: www.boligsiden.dk/findmaegler d. 21.07.2017

Lige nu har vi 33 boliger til salg eller leje

Se alle boliger

Vi har 5
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Folkevej 4

  Danbolig i Gentofte - ved Frederik S. Fausing - har i efteråret 2016 varetaget salget af vore hus på Folkevej 4, 2820 Gentofte. Vi har i salgsperioden på ca. 3 måneder været i nær kontakt med firmaet om planerne for annoncering, brugen af Facebook og 'åbent hus'-arrangementer, og vi har hele tiden haft indtrykket af, at salgsarbejdet blev varetaget professionelt og ansvarsfuldt. Ved to orienteringsmøder med Frederik undervejs har vi desuden fået en grundig orientering om situationen og om markedsudviklingen i lokalområdet. Det er vores klare indtryk, at Danbolig i hele perioden bevarede usvækket opmærksomhed på vores salgsproces, og salget forløb da også tilfredsstillende, ligesom firmaet fulgte sagen helt til ende ved at sørge for måleraflæsning og meddelelser til forsyningsselkaberne. Hermed videregiver jeg firmaet mine bedste anbefalinger.

 • Solgt
  Solgt

  Sophus Schandorphs Vej 26

  Vi snakkede med Frederik Fausing fra DanBolig Gentofte omkring salget af vores hus i Lyngby. Han forstod med det samme, at vi kun var interesserede i at sælge, hvis huset kun blev fremvist til kunder, der meget specifikt havde ønske om et hus som vores i netop dette område. Han vurderede huset, og vi blev enige om en salgspris. Huset blev herefter fremvist til 2 potentielle købere, som han fandt sammen med DanBolig i Lyngby. 2 uger senere var der aftalt en salgspris på 3% under udbudsprisen med en af disse potentielle købere. Hele salgsprocessen er nu fuldstændig gnidningsløst afsluttet, ovenikøbet med et meget rimeligt salær. Frederik bliver uden tvivl tilkaldt, næste gang vi skal sælge hus. 

 • Solgt
  Solgt

  Tværbommen 37 st

  Skema udfyldt af sælger på Tværbommen 37, st. tv. "Salgsarbejdet: perfekt Fremvisning af boligen: udmærket Overholdelse af aftaler: 100 procent Mæglerens tilgængelighed: super Rådgivning i forhandlingsforløbet: rigtig god Gennemgang af købsaftalen: perfekt Information om videre forløb efter købsaftalen: udmærket." Jan Hansen, sælger af Tværbommen 37, st. tv.  

 • Solgt
  Solgt

  Smakkegårdsvej 49

  De bedste hele vejen igennem.   "Mæglerens engagement i salget af din bolig: Selvom det blev sværere end forventet - har Frederik Fausing være både iderig og kreativ. Hele tiden holdt været positiv, men stadig realistisk.   Mægleren overholder de aftaler I laver: Altid og hele vejen igennem.   Mægleren er let at komme i kontakt med: Altid tilgængelig og imødekommende - også uden for arbejdstid.   Har du nogle generelle kommentarer til DanBolig Gentofte, er du velkommen til at skrive dem her:  I har været SUPER hele vejen igennem - altid velforberedte, imødekommende og fleksible. Jeg kan kun give jer min bedste anbefalinger - og vil til hver en tid vælge jer til salg af ejendom. Det er helt kedeligt, at der ikke er en dialog mere ;O))) - I har alle være meget hyggelig og sjove at tale med." Debbie Beicker Spanheimer, sælger af Smakkegårdsvej 49, 2820 Gentofte.

 • Solgt
  Solgt

  Byledet 14

  Lokalkendskab "Tyge og hans team har ydet en perfekt indsats. Altid tilbagemeldinger. God sparring om markedsudvikling, og vigtigst - så fandt de køberen på det helt rigtige tidspunkt, så vi kunne købe vores drømmehus med ro i maven. Der er ingen tvivl om at Tyges lokalkendskab var vigtig i salget, og så kunne vi godt lide, at der var en personlig indgangsvinkel til tingene". Nina og Martin, sælgere af Byledet 14

 • Solgt
  Solgt

  Middelvej 15

  Ærlig og troværdig ejendomsmægler Jeg valgte danbolig til at sælge min ejendom fordi Tyge har et omfattende lokalkendskab og præsenterede en seriøs strategi for hussalget. Jeg har løbende været i dialog med Tyge og har selv kunne sætte tempoet, hvilket var vigtigt for mig. Første og eneste åbent hus var en succes og der var på det tidspunkt flere interesserede købere og huset var solgt ugen efter. Jeg er blevet guidet gennem hele forløbet og det har gjort mig tryg ved hussalget. Jeg kan varmt anbefale danbolig og Tyge Hellberg som er både ærlig og troværdig. Mvh. Mette Meyn

Forretningsoplysninger

danbolig Vangede-Dyssegård
Brogårdsvej 137
2820 Gentofte
CVR: 31176107

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea

Tryg

Dansk Pantebrevsbørs, Advokaterne Ret & Råd, advokat Tove Nielsen, Vilsøe Boligadvokater, advokat Kristian Dreyer, Berlingske Tidende, Villabyerne

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Tryg, Dansk Boligforsikring/Willis

Berlingske Tidende, Villabyerne, Jyllandsposten/Politiken

Salgsprovision af sælgerpantebrev

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Er din bolig steget i værdi? Få svaret til Vurderingsweekend d. 2.-3. marts.