0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Vangede-Dyssegård

Brogårdsvej 137
2820 Gentofte
39 40 80 90
vangede@danbolig.dk

Tyge Hellberg
Tyge Hellberg
Ejendomsmægler & Valuar, MDE

Hos danbolig Vangede - Dyssegård har vi et dybdegående lokalkendskab, og den viden er med til at sikre os nogle af områdets allerbedste salgsresultater. Vi samarbejder tæt med danbolig Gentofte, og vi vil glæde os til at hjælpe jer trygt og effektivt igennem jeres boligsalg.

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 2820-2870)
Kilde: Boligsiden
Villa: 44%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Vangede-Dyssegård
Kilde: danbolig.dk
28

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Vangede-Dyssegård

Velkommen hos danbolig Vangede - Dyssegård
Med danbolig Vangede - Dyssegård som jeres lokale ejendomsmægler får I en mægler, der virkelig ved, hvad der foregår lokalt. Tyge Helberg, der er indehaver af butikken, både bor og arbejder nemlig i lokalområdet, så kendskabet begrænser sig ikke kun til det, der sker inden for kontorets åbningstid.

Vi har et tæt samarbejde med danbolig Gentofte, og ifølge Boligsiden.dk* er vores to butikker de suverænt førende, når det gælder salget inden for langt de fleste boligtyper i vores postnummer 2820. Den statistik vi er meget stolte af, og vi er er ikke i tvivl om, at vores store lokalviden er afgørende for rekorden.

Kontakt os allerede i dag, hvis I går i salgstanker – så laver vi gerne en gratis og uforpligtende vurdering af jeres villa, rækkehus, villalejlighed, ejerlejlighed eller andelsbolig.

Tryghed i handlen
Salg af boliger handler i høj grad om at kunne føle sig tryg i handlen. Med danbolig Vangede - Dyssegård som jeres ejendomsmægler, bliver trygheden sikret igennem vores store lokalkendskab samt det, at vi for at udføre vores arbejde godt skal kunne se både sælger og køber i øjnene efter handlen. Og det kan vi i allerhøjeste grad.

Vi behandler altid vores kunder godt, og vi er glade for at møde tilfredse kunder i lokalområdet – for eksempel i supermarkedet eller på løbeturen rundt om Nymosen eller ved Gentofte Sø.

Gode resultater i en effektiv salgsproces
Salg af boliger handler dog om mere end blot trygheden ved at have en lokal ejendomsmægler – det handler også om at skabe gode salgsresultater, og det kan vi hos danbolig Vangede - Dyssegård.

Vi har rigtig mange købere og sælgere igennem vores butik, og en del af forklaringen ligger i vores tætte og givende samarbejde mellem i alt fire butikker i Gentofte Kommune. Samarbejdet med danbolig Gentofte er særligt tæt, og det giver et ekstra stort markedsgrundlag, når jeres bolig skal sælges, hvilket optimerer mulighederne for at matche jeres bolig med den helt rette køber.

Synligheden er sikret både på tryk og på nettet
Annonceringen af jeres bolig spiller naturligvis også ind, når det kommer til en effektiv salgsproces, og vi er tilstede både på tryk og på nettet. Når I sætter jeres bolig til salg hos os, får den sin egen side under danbolig.dk, og vores intelligente online markedsføringsprogram danbolig clevr målretter bannerannoncer specifikt til potentielle købere.

Kontakt os, og hør flere detaljer om, hvordan vi kan hjælpe jer bedst muligt igennem dit boligsalg – så får I også lejlighed til selv at opleve, at det ikke bare er tom salgssnak, når vi lover jer en god oplevelse og tryghed i handlen.

*Kilde: www.boligsiden.dk/findmaegler d. 21.07.2017

Lige nu har vi 28 boliger til salg

Se alle boliger

Vi har 5
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt

  Herredsvej 51 ST

  Solgt på 5 uger. "Danbolig Vangede/Dyssegård leverede en særdeles god service og professionel sparring igennem hele salgsforløbet. Fra sparring omkring prissætning til sikring af mange fremvisninger tidligt i forløbet. Dette var utvivlsomt hovedårsagen til at vi fik solgt inden for 5 uger." Rikke Kirk Svenstrup & Thomas Timmermann, sælgere af Herredsvej 51, st.

 • Solgt

  Dyssegårdsvej 106

  Da jeg besluttede at sælge mit rækkehus i Hellerup, kontaktede jeg 3 forskellige ejendomsmæglere i Gentofte. Efter mødet med dem alle, var valget helt klart blot på baggrund af det første møde. Da huset efterfølgende blev solgt (efter kun 14 dage) til udbudsprisen, var jeg endnu mere imponeret. Jeg kan klart anbefale Tyge Hellberg fra danbolig i Gentofte, ham og hans team fremstår særdeles professionelle og leverer hvad de lover. Så overvejer du at sælge, kan jeg varmt anbefale danbolig Gentofte. Mvh Peter Kirkegaard

 • Solgt

  Ellegårdsvænge 2, st. tv

  Endnu en meget tilfreds sælger :-) Jeg vil gerne sige tak til Tyge, tak for et for et meget professionelt og ihærdigt stykke arbejde i forbindelse med mit salg. Jeg har hele vejen igennem følt mig tryg og i gode hænder. Det har været en fornøjelse at samarbejde med Tyge og hans team som altid har været der på pletten, altid har holdt mig orienteret, altid har overholdt vores aftaler og altid har været meget imødekomne og hjælpsomme. Jeg kan kun give Danbolig og Tyge Hellberg mine varmeste anbefalinger. Mange venlige hilsener Anette.

 • Solgt

  Herredsvej 80

  Allerede fra de første møder med danboligs medarbejdere bliver man klar over hvor godt de er forberedte. Denne entusiasme præger forløbet og er med til at din bolig bliver solgt med et minimum liggetid ! Henrik Johnsen, sælger af Herredsvej 80, 2820 Gentofte

 • Solgt

  Sløjfen 44

  Enhver bolighandel bygger på et match mellem sælger og køber. Vi oplevede Tyge Hellberg som en meget kompetent matchmaker, der forstod at værdsætte vores bolig og skaffe en køber, der var enig ! Vi oplevede Tyge Hellberg som en åben, ærlig og kompetent sælger, der holdt hvad han lovede og solgte til den pris vi selv havde håbet på. Tyge Hellberg viste os, hvordan en moderne ejendomsmægler arbejder – målrettet, netværkende og fremfor alt ærligt!

 • Solgt

  Søbredden 43, st. th.

  Jeg vil gerne sige stor tak for et super salg af min mors lejlighed på Søbredden 43, st. th. Jeg syntes, det er et fantastisk salgsarbejde I har gjort. Hele salgsprocessen fra start til slut gik over al forventning og jeg fik info om fremvisningerne, løbende opdatering på mulige købere, og ikke mindst solgt lejligheden på 14 dage tæt på udbudsprisen. Da min mor så dødede midt i salget, stod I klar til at hjælpe i en svær tid, så salget kunne gå videre. Jeg kan klart anbefale Danbolig i Gentofte/Vangede-Dyssegård til at sælge din bolig i Broparken.

Forretningsoplysninger

danbolig Vangede-Dyssegård
Brogårdsvej 137
2820 Gentofte
CVR: 31176107

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea

Tryg

Dansk Pantebrevsbørs, Advokaterne Ret & Råd, advokat Tove Nielsen, Vilsøe Boligadvokater, advokat Kristian Dreyer, Berlingske Tidende, Villabyerne

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Tryg, Dansk Boligforsikring/Willis

Berlingske Tidende, Villabyerne, Jyllandsposten/Politiken

Salgsprovision af sælgerpantebrev

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig