Ejendomsmægler Gentofte - Få gratis salgsvurdering hos danbolig

Tjek din boligs værdi på et øjeblik

Prøv BoligSkøn

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Vangede-Dyssegård

Brogårdsvej 137
2820 Gentofte
39 40 80 90
vangede@danbolig.dk

Tyge Hellberg
Tyge Hellberg
Ejendomsmægler & Valuar, MDE

Hos danbolig Vangede - Dyssegård har vi et dybdegående lokalkendskab, og den viden er med til at sikre os nogle af områdets allerbedste salgsresultater. Vi samarbejder tæt med danbolig Gentofte, og vi vil glæde os til at hjælpe jer trygt og effektivt igennem jeres boligsalg.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 2820-2870)
Kilde: Boligsiden
Ejerlejlighed: 38%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Vangede-Dyssegård
Kilde: danbolig.dk
32

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Vangede-Dyssegård

Velkommen hos danbolig Vangede - Dyssegård
Med danbolig Vangede - Dyssegård som jeres lokale ejendomsmægler får I en mægler, der virkelig ved, hvad der foregår lokalt. Tyge Helberg, der er indehaver af butikken, både bor og arbejder nemlig i lokalområdet, så kendskabet begrænser sig ikke kun til det, der sker inden for kontorets åbningstid.

Vi har et tæt samarbejde med danbolig Gentofte, og ifølge Boligsiden.dk* er vores to butikker de suverænt førende, når det gælder salget inden for langt de fleste boligtyper i vores postnummer 2820. Den statistik vi er meget stolte af, og vi er er ikke i tvivl om, at vores store lokalviden er afgørende for rekorden.

Kontakt os allerede i dag, hvis I går i salgstanker – så laver vi gerne en gratis og uforpligtende vurdering af jeres villa, rækkehus, villalejlighed, ejerlejlighed eller andelsbolig.

Tryghed i handlen
Salg af boliger handler i høj grad om at kunne føle sig tryg i handlen. Med danbolig Vangede - Dyssegård som jeres ejendomsmægler, bliver trygheden sikret igennem vores store lokalkendskab samt det, at vi for at udføre vores arbejde godt skal kunne se både sælger og køber i øjnene efter handlen. Og det kan vi i allerhøjeste grad.

Vi behandler altid vores kunder godt, og vi er glade for at møde tilfredse kunder i lokalområdet – for eksempel i supermarkedet eller på løbeturen rundt om Nymosen eller ved Gentofte Sø.

Gode resultater i en effektiv salgsproces
Salg af boliger handler dog om mere end blot trygheden ved at have en lokal ejendomsmægler – det handler også om at skabe gode salgsresultater, og det kan vi hos danbolig Vangede - Dyssegård.

Vi har rigtig mange købere og sælgere igennem vores butik, og en del af forklaringen ligger i vores tætte og givende samarbejde mellem i alt fire butikker i Gentofte Kommune. Samarbejdet med danbolig Gentofte er særligt tæt, og det giver et ekstra stort markedsgrundlag, når jeres bolig skal sælges, hvilket optimerer mulighederne for at matche jeres bolig med den helt rette køber.

Synligheden er sikret både på tryk og på nettet
Annonceringen af jeres bolig spiller naturligvis også ind, når det kommer til en effektiv salgsproces, og vi er tilstede både på tryk og på nettet. Når I sætter jeres bolig til salg hos os, får den sin egen side under danbolig.dk, og vores intelligente online markedsføringsprogram danbolig clevr målretter bannerannoncer specifikt til potentielle købere.

Kontakt os, og hør flere detaljer om, hvordan vi kan hjælpe jer bedst muligt igennem dit boligsalg – så får I også lejlighed til selv at opleve, at det ikke bare er tom salgssnak, når vi lover jer en god oplevelse og tryghed i handlen.

*Kilde: www.boligsiden.dk/findmaegler d. 21.07.2017

Lige nu har vi 32 boliger til salg eller leje

Se alle boliger

Vi har 5
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Sløjfen 44

  Enhver bolighandel bygger på et match mellem sælger og køber. Vi oplevede Tyge Hellberg som en meget kompetent matchmaker, der forstod at værdsætte vores bolig og skaffe en køber, der var enig ! Vi oplevede Tyge Hellberg som en åben, ærlig og kompetent sælger, der holdt hvad han lovede og solgte til den pris vi selv havde håbet på. Tyge Hellberg viste os, hvordan en moderne ejendomsmægler arbejder – målrettet, netværkende og fremfor alt ærligt!

 • Solgt
  Solgt

  Middelvej 15

  Ærlig og troværdig ejendomsmægler Jeg valgte danbolig til at sælge min ejendom fordi Tyge har et omfattende lokalkendskab og præsenterede en seriøs strategi for hussalget. Jeg har løbende været i dialog med Tyge og har selv kunne sætte tempoet, hvilket var vigtigt for mig. Første og eneste åbent hus var en succes og der var på det tidspunkt flere interesserede købere og huset var solgt ugen efter. Jeg er blevet guidet gennem hele forløbet og det har gjort mig tryg ved hussalget. Jeg kan varmt anbefale danbolig og Tyge Hellberg som er både ærlig og troværdig. Mvh. Mette Meyn

 • Solgt
  Solgt

  Skiftevej 23

  danbolig Vangede-Dyssegård har været yderst aktive fra vi valgte dem som mægler i forbindelse med salget af vores hus. Der har været kompetent rådgivning i hele forløbet og man mærker tydeligt hvordan danbolig benytter sig af køberkartoteket fra de forskellige danbolig afdelinger i nærområdet og hvordan de forskellige afdelinger arbejder sammen om at få solgt ejendommen. Vi har været meget tilfredse med den oplevelse vi har haft hos danbolig Vangede-Dyssegård - Sara V. Massot & Daniel Massot

 • Solgt
  Solgt

  Vangede Bygade 91, 1. th

  Da vi skulle sælge vores bolig lagde vi vægt på, at det skulle være en mægler med stor lokalkendskab, som kendte området og kunderne. Han skulle være troværdig og seriøs – med en realistisk indgangsvinkel til salget. Alle dele blev opfyldt, da vi mødte Tyge Hellberg fra danbolig. Vi havde en god kemi fra starten. Valget var derfor naturligt – og vi er ikke blevet skuffede – tværtimod. Vi har fået en super behandling og har hele tiden følt os orienteret omkring kunder, strategi o.s.v. Og nu er lejligheden solgt - lynhurtigt. - Sælger af Vangede Bygade 91, 1. th.

 • Solgt
  Solgt

  Kong Hans Alle 7, 1. th.

  Mit samarbejde med Danbolig Vangede/Dyssegaard har været et helt fantastisk forløb. Fra start til slut har jeg følt mig tryg, og vidst at jeg og min bolig har været i de bedste hænder. Jeg har både formået at købe nyt og sælge min bolig begge gange gennem Nickolaj Bendtsen, hvor der er blevet taget hånd om det hele på en professionel, troværdig og kompetent måde. Hele vejen igennem har jeg fået en behandling, som jeg er mere end tilfreds med og det har været en fornøjelse både at købe og sælge gennem ham. Når jeg næste gang skal sælge, vil jeg til hver en tid bruge Danbolig, og kan kun anbefale andre at gøre det samme.

 • Solgt
  Solgt

  Byledet 24

  Hvor fantastisk! Med en liggetid på kun 12 dage er vi ekstremt imponerede over Tyge Hellbergs formåen. Helt uvirkeligt. Tyge er dygtig, venlig, energisk og meget hjælpsom. Og det samme er sagsbehandler Rikke Alsø. Det er et godt og velfungerende team, hvor man straks føler sig velkommen. Idet hele taget fungerer danbolig Vangede/Dyssegård og danbolig Gentofte perfekt sammen. En rigtig god og genial idé med de to butikkers samarbejde, hvor mange mæglere deltager i hussalget. Vi kan kun, og gør det med glæde, varmt anbefale Tyge, Rikke og Gentofte butikken – VI ER MEGET TILFREDSE. De bedte hilsner fra Byledet 24.

Forretningsoplysninger

danbolig Vangede-Dyssegård
Brogårdsvej 137
2820 Gentofte
CVR: 31176107
Boligcenter Vangede ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea

Tryg

Dansk Pantebrevsbørs, Advokaterne Ret & Råd, advokat Tove Nielsen, Vilsøe Boligadvokater, advokat Kristian Dreyer, Berlingske Tidende, Villabyerne

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Tryg, Dansk Boligforsikring/Willis

Berlingske Tidende, Villabyerne, Jyllandsposten/Politiken

Salgsprovision af sælgerpantebrev

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Tjek din boligs værdi på et øjeblik

Prøv BoligSkøn

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.