Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Vangede-Dyssegård

Brogårdsvej 137
2820 Gentofte
39 40 80 90
vangede@danbolig.dk

Tyge Hellberg
Tyge Hellberg
Ejendomsmægler & Valuar, MDE

Hos danbolig Vangede - Dyssegård har vi et dybdegående lokalkendskab, og den viden er med til at sikre os nogle af områdets allerbedste salgsresultater. Vi samarbejder tæt med danbolig Gentofte, og vi vil glæde os til at hjælpe jer trygt og effektivt igennem jeres boligsalg.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 2820-2870)
Kilde: Boligsiden
Ejerlejlighed: 53%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Vangede-Dyssegård
Kilde: danbolig.dk
15

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Vangede-Dyssegård

Velkommen hos danbolig Vangede - Dyssegård
Med danbolig Vangede - Dyssegård som jeres lokale ejendomsmægler får I en mægler, der virkelig ved, hvad der foregår lokalt. Tyge Helberg, der er indehaver af butikken, både bor og arbejder nemlig i lokalområdet, så kendskabet begrænser sig ikke kun til det, der sker inden for kontorets åbningstid.

Vi har et tæt samarbejde med danbolig Gentofte, og ifølge Boligsiden.dk* er vores to butikker de suverænt førende, når det gælder salget inden for langt de fleste boligtyper i vores postnummer 2820. Den statistik vi er meget stolte af, og vi er er ikke i tvivl om, at vores store lokalviden er afgørende for rekorden.

Kontakt os allerede i dag, hvis I går i salgstanker – så laver vi gerne en gratis og uforpligtende vurdering af jeres villa, rækkehus, villalejlighed, ejerlejlighed eller andelsbolig.

Tryghed i handlen
Salg af boliger handler i høj grad om at kunne føle sig tryg i handlen. Med danbolig Vangede - Dyssegård som jeres ejendomsmægler, bliver trygheden sikret igennem vores store lokalkendskab samt det, at vi for at udføre vores arbejde godt skal kunne se både sælger og køber i øjnene efter handlen. Og det kan vi i allerhøjeste grad.

Vi behandler altid vores kunder godt, og vi er glade for at møde tilfredse kunder i lokalområdet – for eksempel i supermarkedet eller på løbeturen rundt om Nymosen eller ved Gentofte Sø.

Gode resultater i en effektiv salgsproces
Salg af boliger handler dog om mere end blot trygheden ved at have en lokal ejendomsmægler – det handler også om at skabe gode salgsresultater, og det kan vi hos danbolig Vangede - Dyssegård.

Vi har rigtig mange købere og sælgere igennem vores butik, og en del af forklaringen ligger i vores tætte og givende samarbejde mellem i alt fire butikker i Gentofte Kommune. Samarbejdet med danbolig Gentofte er særligt tæt, og det giver et ekstra stort markedsgrundlag, når jeres bolig skal sælges, hvilket optimerer mulighederne for at matche jeres bolig med den helt rette køber.

Synligheden er sikret både på tryk og på nettet
Annonceringen af jeres bolig spiller naturligvis også ind, når det kommer til en effektiv salgsproces, og vi er tilstede både på tryk og på nettet. Når I sætter jeres bolig til salg hos os, får den sin egen side under danbolig.dk, og vores intelligente online markedsføringsprogram danbolig clevr målretter bannerannoncer specifikt til potentielle købere.

Kontakt os, og hør flere detaljer om, hvordan vi kan hjælpe jer bedst muligt igennem dit boligsalg – så får I også lejlighed til selv at opleve, at det ikke bare er tom salgssnak, når vi lover jer en god oplevelse og tryghed i handlen.

*Kilde: www.boligsiden.dk/findmaegler d. 21.07.2017

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Vangede Bygade 91, 1. th

  Da vi skulle sælge vores bolig lagde vi vægt på, at det skulle være en mægler med stor lokalkendskab, som kendte området og kunderne. Han skulle være troværdig og seriøs – med en realistisk indgangsvinkel til salget. Alle dele blev opfyldt, da vi mødte Tyge Hellberg fra danbolig. Vi havde en god kemi fra starten. Valget var derfor naturligt – og vi er ikke blevet skuffede – tværtimod. Vi har fået en super behandling og har hele tiden følt os orienteret omkring kunder, strategi o.s.v. Og nu er lejligheden solgt - lynhurtigt. - Sælger af Vangede Bygade 91, 1. th.

 • Solgt
  Solgt

  Ordrupvej 31, 2. th.

  Min forlovede og jeg ledte efter et hus i Gentofte/Charlottenlund området og var i den forbindelse til fremvisninger med adskillige lokale ejendomsmæglere. Der var en påfaldende stor forskel på de forskellige mæglere. Vi fandt klart at danbolig generelt slog de andre kæder på service og forberedelse. Vi var især imponeret over mægler Nickolaj Jensen-Bendtsen, som vi derfor bad om at holde os underrettet, hvis der kom noget på markedet, som opfyldte vores kriterier. Nickolaj Jensen-Bendtsen var igennem hele forløbet punktlig, høflig og professionel og sporede sig øjeblikkeligt ind på den type hus vi var interesserede i. I løbet af relativt kort tid resulterede det i, at vi fandt det helt rigtige hus. Processen havde været så tilfredsstillende, at vi bad Nickolaj Jensen-Bendtsen om at sælge vores andelslejlighed. Det klarede han på 2 en halv uge til fuld udbudspris inklusiv alle forbedringer og løsøre! Vi sidder tilbage i drømmehuset med en helt igennem positiv oplevelse af både købs- og slagsprocess med ejendomsmægler Nickolaj Jensen-Bendtsen og danbolig.

 • Solgt
  Solgt

  Herredsvej 80

  Allerede fra de første møder med danboligs medarbejdere bliver man klar over hvor godt de er forberedte. Denne entusiasme præger forløbet og er med til at din bolig bliver solgt med et minimum liggetid ! Henrik Johnsen, sælger af Herredsvej 80, 2820 Gentofte

 • Solgt
  Solgt

  Adolphsvej 9

  I 26 år har huset på Adolphsvej været rammen om os selv og vores familie. Det var følgeligt også en svær beslutning at forlade det. Derfor var det også vigtigt, at den der skulle forestå salget af huset havde forståelse for os, huset og vores situation. Vi valgte Tyge Hellberg fra DanBolig, fordi han gjorde os trygge og så mange af de ting i huset, som vi selv faldt for. Selvom det har taget længere tid at sælge huset end vi havde håbet på, har vi hele tiden følt os støttet, vejledt og godt behandlet ­ og da det hele skulle gå rigtig stærkt til sidst var han ikke bleg for at tage de sene timer i brug for at sikre, at vores salg gik igennem tids nok til, at vi kunne få vores drømmehus. Vi kan således på det varmeste anbefale et salg gennem DanBolig  - Tyge Hellberg.

 • Solgt
  Solgt

  Fuglegårdsvej 41

  Efter flere års kig på huse, fandt vi vores drømmehus og købte det på stedet - før vi havde solgt! I den situation kunne vi ikke ønske en bedre mægler end Tyge Hellberg hos danbolig. Tyge er et behageligt menneske og så er han meget rolig og meget kompetent. Han foreslog præcis hvad vi skulle gøre og hvorfor. Vi fulgte hans råd og huset var solgt på to måneder …. mens resten af hussalget i Danmark var gået i stå!

 • Solgt
  Solgt

  Fuglegårdsvænget 39

  Salget af vores hus er foregået hurtigt og positivt. Det var godt at møde Andreas J. Engel (Danbolig Gentofte), som hurtigt kunne fornemme husets stemning og muligheder. Vi kom godt fra start med god sparring vedrørende fastsættelse af salgsprisen. Et velfungerende samarbejde mellem to Danbolig-afdelinger (Gentofte og Dyssegård/Vangede) gav en meget høj fremvisningsfrekvens med mange potentielle købere. Vi blev løbende holdt godt orienteret om forløbet. Salget gik i orden allerede efter to uger - med flere interesserede købere. Så vi er glade og tilfredse. Hilsen sælger af Fuglegårdsvænget 39

Forretningsoplysninger

danbolig Vangede-Dyssegård
Brogårdsvej 137
2820 Gentofte
CVR: 31176107
Boligcenter Vangede ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea

Dansk Pantebrevsbørs, Advokaterne Ret & Råd, advokat Tove Nielsen, Vilsøe Boligadvokater, advokat Kristian Dreyer, Berlingske Tidende, Villabyerne

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Dansk Boligforsikring/Willis

Berlingske Tidende, Villabyerne, Jyllandsposten/Politiken

Salgsprovision af sælgerpantebrev

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.