0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Vangede-Dyssegård

Brogårdsvej 137
2820 Gentofte
39 40 80 90
vangede@danbolig.dk

Tyge Hellberg
Tyge Hellberg
Ejendomsmægler & Valuar, MDE

Hos danbolig Vangede - Dyssegård har vi et dybdegående lokalkendskab, og den viden er med til at sikre os nogle af områdets allerbedste salgsresultater. Vi samarbejder tæt med danbolig Gentofte, og vi vil glæde os til at hjælpe jer trygt og effektivt igennem jeres boligsalg.

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 2820-2870)
Kilde: Boligsiden
Villa: 49%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Vangede-Dyssegård
Kilde: danbolig.dk
29

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Vangede-Dyssegård

Velkommen hos danbolig Vangede - Dyssegård
Med danbolig Vangede - Dyssegård som jeres lokale ejendomsmægler får I en mægler, der virkelig ved, hvad der foregår lokalt. Tyge Helberg, der er indehaver af butikken, både bor og arbejder nemlig i lokalområdet, så kendskabet begrænser sig ikke kun til det, der sker inden for kontorets åbningstid.

Vi har et tæt samarbejde med danbolig Gentofte, og ifølge Boligsiden.dk er vores to butikker de suverænt førende, når det gælder salget inden for langt de fleste boligtyper i vores postnummer 2820. Den statistik vi er meget stolte af, og vi er er ikke i tvivl om, at vores store lokalviden er afgørende for rekorden.

Kontakt os allerede i dag, hvis I går i salgstanker – så laver vi gerne en gratis og uforpligtende vurdering af jeres villa, rækkehus, villalejlighed, ejerlejlighed eller andelsbolig.

Tryghed i handlen
Salg af boliger handler i høj grad om at kunne føle sig tryg i handlen. Med danbolig Vangede - Dyssegård som jeres ejendomsmægler, bliver trygheden sikret igennem vores store lokalkendskab samt det, at vi for at udføre vores arbejde godt skal kunne se både sælger og køber i øjnene efter handlen. Og det kan vi i allerhøjeste grad.

Vi behandler altid vores kunder godt, og vi er glade for at møde tilfredse kunder i lokalområdet – for eksempel i supermarkedet eller på løbeturen rundt om Nymosen eller ved Gentofte Sø.

Gode resultater i en effektiv salgsproces
Salg af boliger handler dog om mere end blot trygheden ved at have en lokal ejendomsmægler ¬– det handler også om at skabe gode salgsresultater, og det kan vi hos danbolig Vangede - Dyssegård.

Vi har rigtig mange købere og sælgere igennem vores butik, og en del af forklaringen ligger i vores tætte og givende samarbejde mellem i alt fire butikker i Gentofte Kommune. Samarbejdet med danbolig Gentofte er særligt tæt, og det giver et ekstra stort markedsgrundlag, når jeres bolig skal sælges, hvilket optimerer mulighederne for at matche jeres bolig med den helt rette køber.

Synligheden er sikret både på tryk og på nettet
Annonceringen af jeres bolig spiller naturligvis også ind, når det kommer til en effektiv salgsproces, og vi er tilstede både på tryk og på nettet. Når I sætter jeres bolig til salg hos os, får den sin egen side under danbolig.dk, og vores intelligente online markedsføringsprogram danbolig clevr målretter bannerannoncer specifikt til potentielle købere.

Kontakt os, og hør flere detaljer om, hvordan vi kan hjælpe jer bedst muligt igennem dit boligsalg – så får I også lejlighed til selv at opleve, at det ikke bare er tom salgssnak, når vi lover jer en god oplevelse og tryghed i handlen.

Lige nu har vi 29 boliger til salg

Se alle boliger

Vi har 5
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Torben Haraldsted
  Indehaver

  Torben Haraldsted

  Eejendomsmægler & valuar, MDE

  39 40 80 90

 • Henrik Mikkelsen
  Indehaver

  Henrik Mikkelsen

  Ejendomsmægler & valuar, MDE

  28 10 78 84

 • Frederik S. Fausing
  Indehaver

  Frederik S. Fausing

  Ejendomsmægler & valuar, MDE

  40 52 06 10

 • Carsten Engelborg
  Indehaver

  Carsten Engelborg

  Ejendomsmægler, MDE

  39 40 80 90

 • Tyge Hellberg
  Indehaver

  Tyge Hellberg

  Ejendomsmægler & Valuar, MDE

  39 40 80 90

 • Torben von Linstow

  Torben von Linstow

  Ejendomsmægler & valuar, MDE

  40 42 44 28

 • Andreas Jervelund Engel

  Andreas Jervelund Engel

  Ejendomsmægler, MDE

  23 60 11 98

 • Heidi Legaard Christensen

  Heidi Legaard Christensen

  Sagskoordinator

  39 40 80 90

 • Rikke Alsø

  Rikke Alsø

  Sagskoordinator

  39 40 80 90

 • Kenneth Røien Petersen

  Kenneth Røien Petersen

  Salg & Vurdering

  20 33 25 76

 • Solgt

  Folkevej 4

  Danbolig i Gentofte - ved Frederik S. Fausing - har i efteråret 2016 varetaget salget af vore hus på Folkevej 4, 2820 Gentofte. Vi har i salgsperioden på ca. 3 måneder været i nær kontakt med firmaet om planerne for annoncering, brugen af Facebook og 'åbent hus'-arrangementer, og vi har hele tiden haft indtrykket af, at salgsarbejdet blev varetaget professionelt og ansvarsfuldt. Ved to orienteringsmøder med Frederik undervejs har vi desuden fået en grundig orientering om situationen og om markedsudviklingen i lokalområdet. Det er vores klare indtryk, at Danbolig i hele perioden bevarede usvækket opmærksomhed på vores salgsproces, og salget forløb da også tilfredsstillende, ligesom firmaet fulgte sagen helt til ende ved at sørge for måleraflæsning og meddelelser til forsyningsselkaberne. Hermed videregiver jeg firmaet mine bedste anbefalinger.

 • Solgt

  Fuglegårdsvej 41

  Efter flere års kig på huse, fandt vi vores drømmehus og købte det på stedet - før vi havde solgt! I den situation kunne vi ikke ønske en bedre mægler end Tyge Hellberg hos danbolig. Tyge er et behageligt menneske og så er han meget rolig og meget kompetent. Han foreslog præcis hvad vi skulle gøre og hvorfor. Vi fulgte hans råd og huset var solgt på to måneder …. mens resten af hussalget i Danmark var gået i stå!

 • Solgt

  Mosegårdsvej 67

  Hej Tyge, jo, vi har bestemt været tilfredse. Salget er foregået hurtigt og smertefrit for os. Det er din fortjeneste, at min fars hus blev solgt så hurtigt. Vi syntes jo nok, at der blev tale om et hurtigt afslag i prisen, men du har været meget tålmodig og pædagogisk i vores samtaler og i dag ser vi sådan på det, at det helt sikkert er den bedste handel, vi kunne gøre. Du har altså leveret en god vejledning. Du har forstået at sætte udbudsprisen, så der blev lokket mulige købere til. Du har hele tiden holdt os orienteret, været meget klar og tydelig med dine meninger om strategi og overvejelser - det er meget tillidsvækkende for os som sælgere. Tror også at dit lokalkendskab gør huskøb mere interessant for evt købere. Det har været en positiv oplevelse at samarbejde med dig. mange hilsner på både min fars, min brors og egne vegne Gerd

 • Solgt

  Aftenbakken 23

  Vi har lagt mange timer og tanker i vores hus. Derfor brugte vi også meget tid og mange ressourcer på at vælge den ejendomsmægler, som skulle sælge vores hus. Valget faldt på Danbolig Vangede/Dyssegård personificeret i Tyge Hellberg. De har leveret en yderst professionel indsats, som nu har resulteret i et salg, som vi er meget tilfredse med. Vi har i hele forløbet følt os godt behandlet og løbende orienteret af hele salgsteamet. Sagsforløbet har været seriøst, behageligt og meget professionelt.

 • Solgt

  Havnevej 28

  Vi havde først en lokal 'liebhaver'-mægler, men her skete intet. Men så fik vi kontakt til Mark hos danbolig i Gentofte, - for her bor mange potentielle købere. Og i en periode på over et år, har Mark og senere også Morten knoklet med mange fremvisninger og annoncer. danboligs hjemmeside har fremvist vor bolig på bedste vis. At sælge en bolig når markedet går stærkt nedad, med regeringsskifte, Grækenland og andre kriser, er en udfordrende opgave. Denne opgave har danbolig løst til vor fulde tilfredshed. Med venlig hilsen Bente og Steen Billlenstein

Forretningsoplysninger

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea

Tryg

Dansk Pantebrevsbørs, Advokaterne Ret & Råd, advokat Tove Nielsen, Vilsøe Boligadvokater, advokat Kristian Dreyer, Berlingske Tidende, Villabyerne

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Tryg, Dansk Boligforsikring/Willis

Berlingske Tidende, Villabyerne, Jyllandsposten/Politiken

Salgsprovision af sælgerpantebrev

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig