Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Gentofte

Gentoftegade 49
2820 Gentofte
39 40 80 90
gentofte@danbolig.dk

Andreas Jervelund Engel
Andreas Jervelund Engel
Ejendomsmægler, MDE

Hos danbolig Gentofte er vi ikke blot din lokale ejendomsmægler – vi er også rekordindehavere, når det kommer til salg af villaer og ejerlejligheder i vores område ifølge Boligsiden.dk. Den rekord er vi meget stolte af, og vi glæder os til også at hjælpe med dit boligsalg.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 2820-2870)
Kilde: Boligsiden
Ejerlejlighed: 44%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Gentofte
Kilde: danbolig.dk
16

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Gentofte

Velkommen hos danbolig Gentofte
Lige siden vi hos danbolig Gentofte åbnede butikken i 2008, er vi gået efter at være de bedste og ikke nødvendigvis de største i området.

Den strategi har imidlertid givet os rekorden inden for salget af villaer og ejerlejligheder ifølge Boligsiden.dk – og vi forklarer successen med vores mange års erfaring som ejendomsmæglere i nærmiljøet, hvilket har givet os et enestående godt lokalkendskab.

Vi laver gerne en gratis og uforpligtende salgsvurdering, så kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt igennem dit boligsalg – du er selvfølgelig også meget velkommen til at kigge forbi til en snak i butikken på Gentoftegade 49.

Lokalkendskab som speciale
På kontoret vil du møde et energisk team af lokalkendte ansigter, og vi står klar til at hjælpe dig trygt og effektivt igennem din salgsproces. Flere af os er vokset op her, så vi kender alle detaljer om området fra både vores professionelle virke og fritidslivet.

Vi er så godt inde i sagerne, når det kommer til beliggenheder i vores salgsområde, at vi kan prissætte din bolig præcist fra starten med alle hensyn taget i betragtning – for eksempel udsigten, de trafikale forbindelser til København og skoledistriktet, som vi ved, er afgørende faktorer for mange købere.

Vi har fingeren på pulsen i forhold til alt, hvad der er blevet solgt i området, og vi ved derfor, hvad der rører sig på boligmarkedet lige fra de attraktive villaveje ved Ermelunden til kvarterne omkring de populære skoler som Gentofte Skole og Tjørnegårdsskolen – samt alt derimellem og meget mere til.

Stærkt samarbejde og stor synlighed
Med os som din ejendomsmægler får du én personlig kontakt, som har det samlede overblik over din salgsproces. Desuden har vi et tæt samarbejde på kontoret, og dertil arbejder vi sammen med tre andre danbolig-butikker i området. For din mægler er der således altid et stort bagland at trække på, når det kommer til både faglig sparring og kundekontakter.

Vi hjælper køberne i retning af din bolig ved at være meget synlige i gadebilledet – for eksempel til fællesarrangementer i det lokale handelsmiljø i Gentofte og via annoncer i den lokale Villabyerne.

Da vi ved, at mange købere især dyrker boligjagten på nettet, sørger vi også for at være godt med, når det glæder online annoncering. Vi benytter os blandt andet flittigt af Facebook og danbolig clevr, som målretter annoncer direkte til potentielle købere, der tidligere har vist interesse for netop din boligtype.

Den helt rette handel
Mange af vores lokale sælgere er vores tidligere købere, og det giver os en rigtig god fornemmelse, da vi naturligvis altid går efter at sikre en god oplevelse for både vores købere og sælgere.

Vi vil glæde os til også at hjælpe dine boligdrømme på vej, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan vores dybe lokalkendskab og den store synlighed kan sikre dig den helt rette bolighandel.

Kilde: www.boligsiden.dk/findmaegler d. 21.07.2017

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Dronningemarken 6

  Vi havde haft vores hus til salg hos anden mægler i et halvt år, da vi valgte at skifte til danbolig Gentofte. For os kom det som en stor overraskelse, hvor stor betydning valget af den rette mægler kan have. Der blev lagt en holdbar plan. Der blev taget nye billeder og lavet en boligfilm, der for første gang i den tid huset havde ligget til salg, kunne give kunderne de oplevelser af huset, haven og vejen, som vi gerne ville give videre. Allerede efter 1. åben hus med danbolig var der flere interesserede købere, og på bare 3 uger var huset solgt. Det eneste minus var, at de smukke billeder og boligfilmen kun kom til at ligge på nettet så få uger. Vores varmeste anbefalinger Klaus og Hanne Thorsen

 • Solgt
  Solgt

  Avnsøvej 2

  Salget lykkedes da Frederik Fausing og danbolig kom på banen. Af skade bliver man klog, som man siger. Vi skulle have valgt Frederik Fausing og hans team hos danbolig i Gentofte med det samme. Men desværre havde vi fravalgt danbolig i første omgang - og den ene mægler kan vel være lige så god som den anden, tænkte vi. Nej, det kan de ikke - kan vi så sige idag! Vi indrømmer gerne, at vi tog fejl - og at skulle have valgt danbolig i Gentofte fra starten af. - Det råd vil vi gerne give videre til andre. Vi endte med at have vores hus til salg hos en anden mægler gennem et halvt år - uden et salg. Da kontrakten udløb, skulle der ske noget nyt. Vi skulle have en ny mægler på banen. Valget var ikke svært. Vi valgte danbolig i Gentofte, som vi tidligere havde haft rigtig gode erfaringer med i forbindelse med et salg for nogle år tilbage. Vi fik besøg af Frederik Fausing fra danbolig i Gentofte med henblik på, at han skulle sælge huset. Igen fik vi bekræftet, at Frederik er en ejendomsmægler, som man kan stole på! Han er troværdig, han er saglig og professionel og han holder det, han siger og lover - og mere til. Han har en meget vindende personlighed og bliver nærmest en god bekendt i løbet af et salgsforløb. Han er saglig i sin vurdering af, hvad en ejendom kan sælges for og kan lægge den helt rigtige plan og strategi for et salgsforløb. Der er altid opfølgning efter fremvisninger og hele tiden en god og løbende dialog omkring salget. Der er ikke tvivl om, at Frederik Fausing kender boligmarkedet i Gentofte Kommune bedre end nogen anden. Da huset kom til salg hos ham, så fik det den rigtige pris, og i løbet af kort tid var der flere interessere købere på banen. Der blev forhandlet en pris på plads med et meget sødt ældre ægtepar, som vi også følte at vi kunne sælge vores hjem til. Hos Frederik og hans team i Gentofte følte vi ikke på noget tidspunkt, at luften gik af ballonen, tværtimod. Vi er imponeret over hvor professionelt vores salg og efterfølgende sagsbehandling blev effektueret. Det hele føltes bare så let og ligetil - og der var gennem hele forløbet en god og informativ kommunikation i passende mængde. Vi er glade for at danbolig kunne sælge vores hus, så vi kunne komme videre. Det er ikke altid lige sjovt at skulle gå og vente på, at huset bliver solgt, når nu beslutningen om at flytte er taget og man gerne vil videre. Du får ikke et bedre salg og service end den oplevelse, man har når man har solgt via danbolig i Gentofte. Vi vil til enhver tid anbefale danbolig i Gentofte, når der skal handles hus og vi giver Frederik Fausing og hans team hos danbolig i Gentofte de varmeste anbefalinger.

 • Solgt
  Solgt

  Gisselfeld Alle 2

  Smoothly sale "Dan Bolig have been highly professional in all our dealings with them regarding the sale of our house. They have maintained just the right level of contact keeping us informed at all times without bothering us unnecessarily. The sale has gone very smoothly with minimal disruption to our daily lives. We have no hesitation in recommending DanBolig to others." Katherine & Nicholas, owners of Gisselfeld Allé 2

 • Solgt
  Solgt

  Ellegårdsvej 27A, st. tv

  Hvis du skal sælge din bolig, så er danbolig absolut at anbefale. danbolig Gentofte solgte vores lejlighed på kun tre uger og til prisen. Mens fremvisningerne stod på, blev vi kontinuerligt opdateret på status og da købskontrakten var i hus blev det håndteret hurtigt og sikkert. Helt fra start blev vi mødt med en stor professionalisme og åbenhed. Vi var meget glade for Pernille og hun demonstrede et fantastisk godt lokalt kendskab og en finger på pulsen i området. Vi kan på det varmeste anbefale at bruge danbolig når du skal sælge, hele forløbet har været tilfredsstillende for os. Skal vi sælge igen vil vi klart benytte os af danboligs kompetencer. Mvh. Andreas og Katja

 • Solgt
  Solgt

  Rosenvej 16

  Vi havde fået anbefalet Frederik Fausing, da han havde solgt en del andre huse i området, og vi har været fuldt ud tilfredse. Frederik har en dyb indsigt i priserne i Gentofte og mekanismerne bag prisdannelsen. Frederik var specielt god i de faser hvor vi diskuterede prissætning og prisnedsættelse. Han forklarede tingene på en god måde, så vi ikke følte os pressede på noget tidspunkt, men kunne tage beslutninger på et godt grundlag. Vi endte med at sælge hurtigere end forventet og kan bestemt anbefale danbolig Gentofte til andre. - Sælger af Rosenvej 16

 • Solgt
  Solgt

  Fuglegårdsvej 2B, 1.

  Det tog danbolig ca. 2 måneder at sælge denne villalejlighed. Der endte med at flere købere at vælge i mellem. Vi kan varmt anbefale Frederik og hans kollegaer hos danbolig Gentofte. Jannick, sælger af Fuglegårdsvej 2B, 1. og 2. sal

Forretningsoplysninger

danbolig Gentofte
Gentoftegade 49
2820 Gentofte
CVR: 31176050
Boligcenter Gentofte ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea

ETU

Dansk Pantebrevsbørs, Advokaterne Ret & Råd, Advokat Tove Nielsen, Vilsøe Boligadvokater, Advokat Kristian Dreyer, Berlingske Tidende, Villabyerne

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordeakredit

Dansk boligforsikring/Willis, ETU

Berlingske Tidende

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.