Få Solgt eller Gratis

Se tilbud

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Gentofte

Gentoftegade 49
2820 Gentofte
39 40 80 90
gentofte@danbolig.dk

Andreas Jervelund Engel
Andreas Jervelund Engel
Ejendomsmægler, MDE

Hos danbolig Gentofte er vi ikke blot din lokale ejendomsmægler – vi er også rekordindehavere, når det kommer til salg af villaer og villalejligheder i vores område ifølge Boligsiden.dk. Den rekord er vi meget stolte af, og vi glæder os til også at hjælpe med dit boligsalg.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 2820-2870)
Kilde: Boligsiden
Villa: 57%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Gentofte
Kilde: danbolig.dk
21

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Gentofte

Velkommen hos danbolig Gentofte
Lige siden vi hos danbolig Gentofte åbnede butikken i 2008, er vi gået efter at være de bedste og ikke nødvendigvis de største i området.

Den strategi har imidlertid givet os rekorden inden for salget af villaer og villalejligheder ifølge Boligsiden.dk – og vi forklarer successen med vores mange års erfaring som ejendomsmæglere i nærmiljøet, hvilket har givet os et enestående godt lokalkendskab.

Vi laver gerne en gratis og uforpligtende salgsvurdering, så kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt igennem dit boligsalg – du er selvfølgelig også meget velkommen til at kigge forbi til en snak i butikken på Gentoftegade 49.

Lokalkendskab som speciale
På kontoret vil du møde et energisk team af lokalkendte ansigter, og vi står klar til at hjælpe dig trygt og effektivt igennem din salgsproces. Flere af os er vokset op her, så vi kender alle detaljer om området fra både vores professionelle virke og fritidslivet.

Vi er så godt inde i sagerne, når det kommer til beliggenheder i vores salgsområde, at vi kan prissætte din bolig præcist fra starten med alle hensyn taget i betragtning – for eksempel udsigten, de trafikale forbindelser til København og skoledistriktet, som vi ved, er afgørende faktorer for mange købere.

Vi har fingeren på pulsen i forhold til alt, hvad der er blevet solgt i området, og vi ved derfor, hvad der rører sig på boligmarkedet lige fra de attraktive villaveje ved Ermelunden til kvarterne omkring de populære skoler som Gentofte Skole og Tjørnegårdsskolen – samt alt derimellem og meget mere til.

Stærkt samarbejde og stor synlighed
Med os som din ejendomsmægler får du én personlig kontakt, som har det samlede overblik over din salgsproces. Desuden har vi et tæt samarbejde på kontoret, og dertil arbejder vi sammen med tre andre danbolig-butikker i området. For din mægler er der således altid et stort bagland at trække på, når det kommer til både faglig sparring og kundekontakter.

Vi hjælper køberne i retning af din bolig ved at være meget synlige i gadebilledet – for eksempel til fællesarrangementer i det lokale handelsmiljø i Gentofte og via annoncer i den lokale Villabyerne.

Da vi ved, at mange købere især dyrker boligjagten på nettet, sørger vi også for at være godt med, når det glæder online annoncering. Vi benytter os blandt andet flittigt af Facebook og danbolig clevr, som målretter annoncer direkte til potentielle købere, der tidligere har vist interesse for netop din boligtype.

Den helt rette handel
Mange af vores lokale sælgere er vores tidligere købere, og det giver os en rigtig god fornemmelse, da vi naturligvis altid går efter at sikre en god oplevelse for både vores købere og sælgere.

Vi vil glæde os til også at hjælpe dine boligdrømme på vej, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan vores dybe lokalkendskab og den store synlighed kan sikre dig den helt rette bolighandel.

Kilde: www.boligsiden.dk/findmaegler d. 21.07.2017

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Løgstørgade 38, 1. th

  Jeg satte min lejlighed på Østerbro til salg hos danbolig Gentofte da jeg havde stor tillid til at Frederik Fausing og hans medarbejdere kunne sælge den. Vi udbød den til en lidt optimistisk pris. Efter ca. 6 uger, foreslog Frederik at jeg skulle sætte prisen ned med ca. 8%. Jeg tøvede, men efter ca. 2 måneder var jeg overbevist. Mindre en 14 dage efter var min lejlighed solgt kr. 1.000,- over den nye udbudspris. Jeg kan varmt anbefale danbolig Gentofte. Patrick Lundgren, sælger af Løgstørgade 38, 1.th.

 • Solgt
  Solgt

  Strandboulevarden 95, 2. TH.

  Som sælger: Jeg vil gerne takke Andreas Goth Engel hos danbolig i Gentofte for en yderst topprofessionel præstation i forbindelse med salget af vores ejerlejlighed. Andreas solgte lejligheden på 1½ uge til tæt på udbudsprisen. Den korte liggetid er i sig selv imponerende, men lige så imponerende var hans tilgang til salget fra start til slut. Han arbejder enormt struktureret og er meget behagelig som person. Vi har ikke en finger at sætte på det flotte arbejde, som danbolig/Andreas gjorde for os! Som køber: Jeg har kun ros til Andreas fra danbolig i Gentofte, der sørgede for handlen i forbindelse med køb af vores drømmehus. Vores ros kan kort og præcist beskrives som: - Topprofessionel - Yderst behagelig - Følger op på alle forhold / detaljeorienteret - Imponerende kort svartid ved spørgsmål Samtidig får man fornemmelsen af at fokus er 100% rettet på dig som kunde. Kort sagt er danbolig / Andreas en rigtig god samarbejdspartner og samarbejdet har for os været en sand fornøjelse.

 • Solgt
  Solgt

  Tværbommen 25, st. tv.

  Solgt på 17 dage! "Efter 1 køb og 2 salg gennem DanBolig i Gentofte på 2 år med Frederik som mægler, har jeg altid følt mig godt behandlet. Hvis man havde spørgsmål, har han altid stået til rådighed. Søde og venlige medarbejdere, som altid har gjort deres bedste for at hjælpe, så handlen blev effektiv. Lejligheden blev solgt på 17 dage". Annie, sælger af Tværbommen 25, st. tv.

 • Solgt
  Solgt

  Ellegårdsvej 27A, st. tv

  Hvis du skal sælge din bolig, så er danbolig absolut at anbefale. danbolig Gentofte solgte vores lejlighed på kun tre uger og til prisen. Mens fremvisningerne stod på, blev vi kontinuerligt opdateret på status og da købskontrakten var i hus blev det håndteret hurtigt og sikkert. Helt fra start blev vi mødt med en stor professionalisme og åbenhed. Vi var meget glade for Pernille og hun demonstrede et fantastisk godt lokalt kendskab og en finger på pulsen i området. Vi kan på det varmeste anbefale at bruge danbolig når du skal sælge, hele forløbet har været tilfredsstillende for os. Skal vi sælge igen vil vi klart benytte os af danboligs kompetencer. Mvh. Andreas og Katja

 • Solgt
  Solgt

  Dalvej 22

  Vi valgte at sætte vores ejendom til salg hos DanBolig Gentofte, forbi de virkede som de mest professionelle ejendomsmæglere vi var i kontakt med. Der var rene ord for pengene, og ikke noget med "fantasipriser". Vi tog i mod DanBoligs råd og fik "stylet" huset indvendig med møbler osv. Det virkede og vi fik solgt huset på under 3 uger. Vi kan varmt anbefale DanBolig Gentofte. Sælger af  Dalvej 22

 • Solgt
  Solgt

  Rosenfeldt Alle 20

  Vi mødtes med 3 lokale ejendomsmæglere og vi valgte Frederik Fausing fra DanBolig fordi han virkede professionel og fordi han havde et godt kendskab til netop vores område. Han havde interessante betragtninger angående det aktuelle boligmarked. Han var god til at forklare os de forskellige salgsscenarier og slutteligt blev vi enige om et fornuftigt salær. Vi har efterfølgende været meget tilfredse med DanBoligs håndtering af vores boligsalg. Ejendommen blev solgt hurtigt efter en nøje planlagt strategi. Vi blev godt orienteret under hele processen og vi følte Frederik Fausing forblev vores mand gennem hele forløbet. Pernille & Peter, Sælger af Rosenfeldt Alle 20

Forretningsoplysninger

danbolig Gentofte
Gentoftegade 49
2820 Gentofte
CVR: 31176050
Boligcenter Gentofte ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea

ETU

Dansk Pantebrevsbørs, Advokaterne Ret & Råd, Advokat Tove Nielsen, Vilsøe Boligadvokater, Advokat Kristian Dreyer, Berlingske Tidende, Villabyerne

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordeakredit

Dansk boligforsikring/Willis, ETU

Berlingske Tidende, Villabyerne

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Få Solgt eller Gratis

Se tilbud

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.