0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Gentofte

Gentoftegade 49
2820 Gentofte
39 40 80 90
gentofte@danbolig.dk

Andreas Jervelund Engel
Andreas Jervelund Engel
Ejendomsmægler, MDE

Hos danbolig Gentofte er vi ikke blot din lokale ejendomsmægler – vi er også rekordindehavere, når det kommer til salg af villaer og villalejligheder i vores område ifølge Boligsiden.dk. Den rekord er vi meget stolte af, og vi glæder os til også at hjælpe med dit boligsalg.

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 2820-2870)
Kilde: Boligsiden
Villa: 48%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Gentofte
Kilde: danbolig.dk
15

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Gentofte

Velkommen hos danbolig Gentofte
Lige siden vi hos danbolig Gentofte åbnede butikken i 2008, er vi gået efter at være de bedste og ikke nødvendigvis de største i området.

Den strategi har imidlertid givet os rekorden inden for salget af villaer og villalejligheder ifølge Boligsiden.dk – og vi forklarer successen med vores mange års erfaring som ejendomsmæglere i nærmiljøet, hvilket har givet os et enestående godt lokalkendskab.

Vi laver gerne en gratis og uforpligtende salgsvurdering, så kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt igennem dit boligsalg – du er selvfølgelig også meget velkommen til at kigge forbi til en snak i butikken på Gentoftegade 49.

Lokalkendskab som speciale
På kontoret vil du møde et energisk team af lokalkendte ansigter, og vi står klar til at hjælpe dig trygt og effektivt igennem din salgsproces. Flere af os er vokset op her, så vi kender alle detaljer om området fra både vores professionelle virke og fritidslivet.

Vi er så godt inde i sagerne, når det kommer til beliggenheder i vores salgsområde, at vi kan prissætte din bolig præcist fra starten med alle hensyn taget i betragtning – for eksempel udsigten, de trafikale forbindelser til København og skoledistriktet, som vi ved, er afgørende faktorer for mange købere.

Vi har fingeren på pulsen i forhold til alt, hvad der er blevet solgt i området, og vi ved derfor, hvad der rører sig på boligmarkedet lige fra de attraktive villaveje ved Ermelunden til kvarterne omkring de populære skoler som Gentofte Skole og Tjørnegårdsskolen – samt alt derimellem og meget mere til.

Stærkt samarbejde og stor synlighed
Med os som din ejendomsmægler får du én personlig kontakt, som har det samlede overblik over din salgsproces. Desuden har vi et tæt samarbejde på kontoret, og dertil arbejder vi sammen med tre andre danbolig-butikker i området. For din mægler er der således altid et stort bagland at trække på, når det kommer til både faglig sparring og kundekontakter.

Vi hjælper køberne i retning af din bolig ved at være meget synlige i gadebilledet – for eksempel til fællesarrangementer i det lokale handelsmiljø i Gentofte og via annoncer i den lokale Villabyerne.

Da vi ved, at mange købere især dyrker boligjagten på nettet, sørger vi også for at være godt med, når det glæder online annoncering. Vi benytter os blandt andet flittigt af Facebook og danbolig clevr, som målretter annoncer direkte til potentielle købere, der tidligere har vist interesse for netop din boligtype.

Den helt rette handel
Mange af vores lokale sælgere er vores tidligere købere, og det giver os en rigtig god fornemmelse, da vi naturligvis altid går efter at sikre en god oplevelse for både vores købere og sælgere.

Vi vil glæde os til også at hjælpe dine boligdrømme på vej, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan vores dybe lokalkendskab og den store synlighed kan sikre dig den helt rette bolighandel.

Kilde: www.boligsiden.dk/findmaegler d. 21.07.2017

Lige nu har vi 15 boliger til salg

Se alle boliger

Vi har 5
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt

  Bregnevej 21

  Meget professionelt og effektivt team. "Frederik Fausing var efter bare én fremvisning meget hurtig til at opfatte, hvilken bolig vi var interesseret i. Kort før påske kontaktede Frederik os, da han mente at have fundet et hus, der nok ville interessere . Vi var vist nogle af de første - og eneste - der kom til at se huset, for vi kom, så og besluttede os. Frederik gav os al den tid, vi havde behov for, til at gå rundt og fornemme, om det virkelig var et "go" eller "no-go" efter 3 års forsigtig og kræsen søgen i et snævert område af Gentofte. Så tog tingene fart med at få sat vores eget hus til salg med alt hvad dertil hører af tidskrævende, praktiske ting og papirarbejde, men Frederik og hans superdygtige og effektive bagland (Julie Engelbrecht) hjalp os systematisk gennem hele processen med både et huskøb og et hussalg på samme tid. Belønningen for alle anstrengelserne kom i form af et lynhurtigt salg, hvilket vi kan takke hele Frederiks professionelle team af mæglere for, der stod i kø for at fremvise vores bolig. Vi føler os hele vejen igennem både købs- og salgsfase superprofessionelt, fantastisk effektivt og imødekommende behandlet og kan klart anbefale Danbolig til alle, der går i købs- eller salgstanker - ligesom vi i øvrigt fik anbefalet Danbolig af vores nabo, der solgte på bare 3 dage. Den rekord missede vi med én dag!" Nefer Stensballe & Henrik Larsen, sælgere af Bregnevej 21.

 • Solgt

  Kildeskovsvej 20

  Allerede fra det første møde med Frederik Fausing fra Danbolig Gentofte, fik vi indtryk af en meget kompetent og realistisk rådgivning fra Frederiks side. I løbet af 3 uger blev vort hus solgt til den rigtige pris. Undervejs i forløbet var der hele tiden hurtige og gode tilbagemeldinger, så vi hele tiden havde en fornemmelse af interessen for vort hus. Vi kan kun anbefale andre, at benytte Frederiks flair for, at sætte den rigtige salgspris, kombineret med et meget godt lokalkendskab. Ea og Henrik, Kildeskovsvej 20, Gentofte

 • Solgt

  Islands Brygge 63B 1. TH

  Jeg havde min lejlighed til salg gennem 2 lokale ejendomsmæglere uden resultat. Efter en lille salgspause lyttede jeg til en af mine gode venner, som anbefalede DanBolig Gentofte og Frederik S. Fausing. Min lejlighed blev solgt på ca. 2 måneder. En synlig forskel var bla. det materiale DanBolig brugte til at præsentere min lejlighed. Billederne var i højere kvalitet og Frederik anbefalede mig at få lavet et flot salgsprospekt på lejligheden. Salgsmaterialet kombineret med en god salgsindsats, gjorde at jeg fik solgt min lejlighed. Selve papirgangen af salget er varetaget af Julie til "UG med kryds og slange". Julie har været hurtig og professional, og med en god tone og humor. Jeg har allerede anbefalet DanBolig til andre jeg kender som skal sælge. Jan Jørgensen - Islands Brygge 63, 1.th., 2300 København S

 • Solgt

  Adolphsvej 9

  I 26 år har huset på Adolphsvej været rammen om os selv og vores familie. Det var følgeligt også en svær beslutning at forlade det. Derfor var det også vigtigt, at den der skulle forestå salget af huset havde forståelse for os, huset og vores situation. Vi valgte Tyge Hellberg fra DanBolig, fordi han gjorde os trygge og så mange af de ting i huset, som vi selv faldt for. Selvom det har taget længere tid at sælge huset end vi havde håbet på, har vi hele tiden følt os støttet, vejledt og godt behandlet ­ og da det hele skulle gå rigtig stærkt til sidst var han ikke bleg for at tage de sene timer i brug for at sikre, at vores salg gik igennem tids nok til, at vi kunne få vores drømmehus. Vi kan således på det varmeste anbefale et salg gennem DanBolig  - Tyge Hellberg.

 • Solgt

  Ole Suhrs Gade 6, 3. tv

  danbolig Gentofte og Pernille Termansen klarede en tilsyneladende vanskelig opgave i løbet af ganske kort tid. De var villige til at fremme en løsning, hvor vi først indgik en betinget købsaftale på huset i Gentofte. Derefter var udfordringen at få solgt vores lejlighed i KBH tilstrækkeligt hurtigt og til den rigtige pris. Vi blev enige om en realistisk udbudspris. Og lejligheden blev solgt i løbet af to uger, oven ikøbet til prisen!!! Danbolig fik således denne kabale til at gå op og fortjener stor ros herfor

 • Solgt

  Hans Jensens Vej 25

  En varm tak til Frederik Fausing, Nickolaj Jensen-Bendtsen og deres kolleger hos danbolig i forbindelse med salg af vores hus. Deres engagerede indsats og positive energi gav resultat i løbet af kun 2 uger. De meget glade sælgere, Inger og John

Forretningsoplysninger

danbolig Gentofte
Gentoftegade 49
2820 Gentofte
CVR: 31176050

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea

Tryg, ETU

Dansk Pantebrevsbørs, Advokaterne Ret & Råd, Advokat Tove Nielsen, Vilsøe Boligadvokater, Advokat Kristian Dreyer, Berlingske Tidende, Villabyerne

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordeakredit

Tryg, Dansk boligforsikring/Willis, ETU

Berlingske Tidende, Villabyerne

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig