Få Solgt eller Gratis

Se tilbud

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Gentofte

Gentoftegade 49
2820 Gentofte
39 40 80 90
gentofte@danbolig.dk

Andreas Jervelund Engel
Andreas Jervelund Engel
Ejendomsmægler, MDE

Hos danbolig Gentofte er vi ikke blot din lokale ejendomsmægler – vi er også rekordindehavere, når det kommer til salg af villaer og villalejligheder i vores område ifølge Boligsiden.dk. Den rekord er vi meget stolte af, og vi glæder os til også at hjælpe med dit boligsalg.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 2820-2870)
Kilde: Boligsiden
Villa: 57%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Gentofte
Kilde: danbolig.dk
21

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Gentofte

Velkommen hos danbolig Gentofte
Lige siden vi hos danbolig Gentofte åbnede butikken i 2008, er vi gået efter at være de bedste og ikke nødvendigvis de største i området.

Den strategi har imidlertid givet os rekorden inden for salget af villaer og villalejligheder ifølge Boligsiden.dk – og vi forklarer successen med vores mange års erfaring som ejendomsmæglere i nærmiljøet, hvilket har givet os et enestående godt lokalkendskab.

Vi laver gerne en gratis og uforpligtende salgsvurdering, så kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt igennem dit boligsalg – du er selvfølgelig også meget velkommen til at kigge forbi til en snak i butikken på Gentoftegade 49.

Lokalkendskab som speciale
På kontoret vil du møde et energisk team af lokalkendte ansigter, og vi står klar til at hjælpe dig trygt og effektivt igennem din salgsproces. Flere af os er vokset op her, så vi kender alle detaljer om området fra både vores professionelle virke og fritidslivet.

Vi er så godt inde i sagerne, når det kommer til beliggenheder i vores salgsområde, at vi kan prissætte din bolig præcist fra starten med alle hensyn taget i betragtning – for eksempel udsigten, de trafikale forbindelser til København og skoledistriktet, som vi ved, er afgørende faktorer for mange købere.

Vi har fingeren på pulsen i forhold til alt, hvad der er blevet solgt i området, og vi ved derfor, hvad der rører sig på boligmarkedet lige fra de attraktive villaveje ved Ermelunden til kvarterne omkring de populære skoler som Gentofte Skole og Tjørnegårdsskolen – samt alt derimellem og meget mere til.

Stærkt samarbejde og stor synlighed
Med os som din ejendomsmægler får du én personlig kontakt, som har det samlede overblik over din salgsproces. Desuden har vi et tæt samarbejde på kontoret, og dertil arbejder vi sammen med tre andre danbolig-butikker i området. For din mægler er der således altid et stort bagland at trække på, når det kommer til både faglig sparring og kundekontakter.

Vi hjælper køberne i retning af din bolig ved at være meget synlige i gadebilledet – for eksempel til fællesarrangementer i det lokale handelsmiljø i Gentofte og via annoncer i den lokale Villabyerne.

Da vi ved, at mange købere især dyrker boligjagten på nettet, sørger vi også for at være godt med, når det glæder online annoncering. Vi benytter os blandt andet flittigt af Facebook og danbolig clevr, som målretter annoncer direkte til potentielle købere, der tidligere har vist interesse for netop din boligtype.

Den helt rette handel
Mange af vores lokale sælgere er vores tidligere købere, og det giver os en rigtig god fornemmelse, da vi naturligvis altid går efter at sikre en god oplevelse for både vores købere og sælgere.

Vi vil glæde os til også at hjælpe dine boligdrømme på vej, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan vores dybe lokalkendskab og den store synlighed kan sikre dig den helt rette bolighandel.

Kilde: www.boligsiden.dk/findmaegler d. 21.07.2017

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Prins Axels Vej 11

  "Vores vellykkede samarbejde med Danbolig Gentofte startede med et møde, hvor ejendomsmægler Frederik S. Fausing fremlagde en særdeles professionel, gennemarbejdet og detaljeret køreplan som forslag til det videre samarbejde. Vi godkendte oplægget og følte os spontant trygge ved Fausing og hans kollegers omfattende viden om pris- og markedsforhold med hensyn til salg af en unik ejendom i dette område af Gentofte. En tillid, som igennem hele forløbet blev bestyrket bl.a. via hyppige tilbagemeldinger om markedsføringen over for det mest interessante køberpotentiale. Ejendommen blev solgt på mindre end tre måneder og til en tilfredsstillende pris. Vi kan absolut anbefale et samarbejde med mæglerfirmaet og vil utvivlsomt vende tilbage til Danbolig Gentofte i forbindelse med en evt. senere hushandel. Prins Axels Vej 11, 2820 Gentofte"

 • Solgt
  Solgt

  Birkedalen 18

  Til forskel for andre mæglervirksomheder er DanBolig i Gentofte yderst proaktiv i deres approach vedr. kundebehandling og salgsarbejde. Med erfaring i salg og drift kan jeg kun tage hatten af for et professionelt team! På salgssiden var jeg repræsenteret af Mark Hemming som var opfølgende, fleksibel og løsningsorienterede overfor kunderne. Backoffice funktion er ligeledes ret stærk. Fra start til slut blev jeg taget i hånden, guidet og informeret i alle aspekter og processer af salgsforløbet. Min kone og jeg takker for et hurtigt salg som var langt under markedsgennemsnittet og kan på det højeste anbefale salg gennem DanBolig i Gentofte. Dejan Miljkov & Naja Hansen, sælgere af Birkedalen 18, Gilleleje.

 • Solgt
  Solgt

  Smakkegårdsvej 96, 2. th

  Jeg har solgt min lejlighed via DanBolig i Gentofte. Mark Hemming varetog salget og jeg kan kun sige: Super salg, super service og super professionelle. Tak DanBolig - jeg vil klart bruge jer igen.

 • Solgt
  Solgt

  H A Clausens Vej 26, st.

  Vi købte i juli vores nye bolig igennem danbolig Gentofte og følte os her virkelig godt og professionel behandlet. Så da vi i forlængelse af vores køb skulle sælge vores villalejlighed på H.A. Clausensvej var vi ikke i tvivl om at danbolig skulle være vores mægler i forbindelse med salget. Teamet i danbolig Gentofte solgte vores lejlighed på kun 5 dage og fandt flere interesserede køber. Vi følte os fra start til slut fantastisk godt informeret om processen og Frederik behandlede alle interesserede køber fair og ordentligt. Vi kan derfor med sikkerhed i stemmen sige, at hvad enten du skal købe eller sælge en bolig i Gentofte så er danbolig Gentofte dem du skal tage fat i.

 • Solgt
  Solgt

  Brannersvej 7, st. tv.

  Solgt på 3 måneder. "Efter at have solgt min første bolig gennem Frederik fra Danbolig  på 20 dage var der da heller ingen tvivl da jeg skulle sælge min bestefars lejlighed. Jeg har altid oplevet meget kompetent og professionel vejledning fra Frederik. Lejligheden blev solgt på 3 mdr som lovet Mine varmeste anbefalinger til Frederik" Thomas Paulsen, sælger af Brannersvej 7, st. tv.

 • Solgt
  Solgt

  Brødrevej 22

  Det første halve år, havde vi vores hus til salg, hos anden mægler. Vi følte i starten, at det gik godt, men efter fem md. var det ligesom at, kadencen var for nedad gående, så vi kiggede os om efter en ny mægler. Vi faldt over Danbolig Gentofte. I kraft af, at huset allerede havde været på markedet i et halv år og med nye øjne hos Danbolig, lykkedes det at sælge huset på fire md.. Og vi følte ikke på noget tidspunkt, at kadencen forsvandt, tværtimod. Vi er imponeret over hvor mange bolde, man som ejendomsmægler, skal holde i luften og det var kun vores hus. Vi er rigtigt glade for at Danbolig kunne sælge vores hus, så vi kan komme videre med vores drømme, om et hus i et plan. Vi vil anbefale Danbolig, når der skal handles hus. 1000 tak og venlig hilsen Linda og Klaus

Forretningsoplysninger

danbolig Gentofte
Gentoftegade 49
2820 Gentofte
CVR: 31176050
Boligcenter Gentofte ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea

ETU

Dansk Pantebrevsbørs, Advokaterne Ret & Råd, Advokat Tove Nielsen, Vilsøe Boligadvokater, Advokat Kristian Dreyer, Berlingske Tidende, Villabyerne

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordeakredit

Dansk boligforsikring/Willis, ETU

Berlingske Tidende, Villabyerne

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Få Solgt eller Gratis

Se tilbud

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.