Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Gentofte

Gentoftegade 49
2820 Gentofte
39 40 80 90
gentofte@danbolig.dk

Andreas Jervelund Engel
Andreas Jervelund Engel
Ejendomsmægler, MDE

Hos danbolig Gentofte er vi ikke blot din lokale ejendomsmægler – vi er også rekordindehavere, når det kommer til salg af villaer og villalejligheder i vores område ifølge Boligsiden.dk. Den rekord er vi meget stolte af, og vi glæder os til også at hjælpe med dit boligsalg.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 2820-2870)
Kilde: Boligsiden
Ejerlejlighed: 57%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Gentofte
Kilde: danbolig.dk
7

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Gentofte

Velkommen hos danbolig Gentofte
Lige siden vi hos danbolig Gentofte åbnede butikken i 2008, er vi gået efter at være de bedste og ikke nødvendigvis de største i området.

Den strategi har imidlertid givet os rekorden inden for salget af villaer og villalejligheder ifølge Boligsiden.dk – og vi forklarer successen med vores mange års erfaring som ejendomsmæglere i nærmiljøet, hvilket har givet os et enestående godt lokalkendskab.

Vi laver gerne en gratis og uforpligtende salgsvurdering, så kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt igennem dit boligsalg – du er selvfølgelig også meget velkommen til at kigge forbi til en snak i butikken på Gentoftegade 49.

Lokalkendskab som speciale
På kontoret vil du møde et energisk team af lokalkendte ansigter, og vi står klar til at hjælpe dig trygt og effektivt igennem din salgsproces. Flere af os er vokset op her, så vi kender alle detaljer om området fra både vores professionelle virke og fritidslivet.

Vi er så godt inde i sagerne, når det kommer til beliggenheder i vores salgsområde, at vi kan prissætte din bolig præcist fra starten med alle hensyn taget i betragtning – for eksempel udsigten, de trafikale forbindelser til København og skoledistriktet, som vi ved, er afgørende faktorer for mange købere.

Vi har fingeren på pulsen i forhold til alt, hvad der er blevet solgt i området, og vi ved derfor, hvad der rører sig på boligmarkedet lige fra de attraktive villaveje ved Ermelunden til kvarterne omkring de populære skoler som Gentofte Skole og Tjørnegårdsskolen – samt alt derimellem og meget mere til.

Stærkt samarbejde og stor synlighed
Med os som din ejendomsmægler får du én personlig kontakt, som har det samlede overblik over din salgsproces. Desuden har vi et tæt samarbejde på kontoret, og dertil arbejder vi sammen med tre andre danbolig-butikker i området. For din mægler er der således altid et stort bagland at trække på, når det kommer til både faglig sparring og kundekontakter.

Vi hjælper køberne i retning af din bolig ved at være meget synlige i gadebilledet – for eksempel til fællesarrangementer i det lokale handelsmiljø i Gentofte og via annoncer i den lokale Villabyerne.

Da vi ved, at mange købere især dyrker boligjagten på nettet, sørger vi også for at være godt med, når det glæder online annoncering. Vi benytter os blandt andet flittigt af Facebook og danbolig clevr, som målretter annoncer direkte til potentielle købere, der tidligere har vist interesse for netop din boligtype.

Den helt rette handel
Mange af vores lokale sælgere er vores tidligere købere, og det giver os en rigtig god fornemmelse, da vi naturligvis altid går efter at sikre en god oplevelse for både vores købere og sælgere.

Vi vil glæde os til også at hjælpe dine boligdrømme på vej, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan vores dybe lokalkendskab og den store synlighed kan sikre dig den helt rette bolighandel.

Kilde: www.boligsiden.dk/findmaegler d. 21.07.2017

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Snogegårdsvej 142, 1. tv

  Det er en ejendomsmægler, man kan stole på! Frederik Fausing rager op. Det han siger holder han. Han er saglig i sin vurdering af hvad en ejendom kan sælges for. - Inden 14 dage var min lejlighed solgt til den udbudte pris! En pris som både køber og jeg kan være tilfreds med.

 • Solgt
  Solgt

  Gyldenholm Allé 19

  Jeg må også sige, at samarbejdet med Pernille Termansen og danbolig Gentofte, har været en fornøjelse. Dels gik salget særdeles hurtigt, selv om køber ikke kom fra kartoteket som vi begge havde håbet på, men alligevel skete salget i løbet af nogle "åbne huse" og god opfølgning af jer hos Danbolig. Al kommunikation, mundtlig og pr. mail, med Pernille og kontoret har været særdeles god og konstruktiv så alt er forløbet til vores fulde tilfredshed.

 • Solgt
  Solgt

  Erslevsvej 14

  De fleste ejendomsmæglere kan finder ud af at vise et hus frem. Men det er i den sidste nervepirrende del af handlen, det viser sig, om man valgte den rigtige mægler - det gjorde vi. Andreas har ro og overblik, som kun kommer med erfaring. Der er sjældent ventetid på et klart svar fra Andreas og hans team. Andreas har gennem hele processen været vores mand på sagen og gik på intet tidspunkt på kompromis med det, der var vigtigt for os. Tak for handlen og en fantastisk slutspurt. bedste hilsner Debbie

 • Solgt
  Solgt

  Ole Suhrs Gade 6, 3. tv

  danbolig Gentofte og Pernille Termansen klarede en tilsyneladende vanskelig opgave i løbet af ganske kort tid. De var villige til at fremme en løsning, hvor vi først indgik en betinget købsaftale på huset i Gentofte. Derefter var udfordringen at få solgt vores lejlighed i KBH tilstrækkeligt hurtigt og til den rigtige pris. Vi blev enige om en realistisk udbudspris. Og lejligheden blev solgt i løbet af to uger, oven ikøbet til prisen!!! Danbolig fik således denne kabale til at gå op og fortjener stor ros herfor

 • Solgt
  Solgt

  Ellinorsvej 29

  Fuld tilfredshed fra sælger. "Den største kompliment vi kan give er, at vi ville ønske at alle ejendomsmæglere var som Frederik Fausing - så ville det være en fornøjelse at købe og sælge ejendom og ejendomsmæglerbranchen ville slippe for imageproblemer! Frederik er ærlig, kompetent, kultiveret og samtidig en god sælger! Frederik og hans team af flittige og dygtige medarbejdere kan vi varmt anbefale!" Bent og Eva Bærentzen, sælgere af Ellinorsvej 29

 • Solgt
  Solgt

  Ved Kæret 30

  Tilfredshed. "Jeg synes både jeres oplæg, fotografier, kontor og annoncer har holdt hele vejen. God kommunikation og service - så det var fint!" Udtalelse fra Peter Munck, sælger af Ved Kæret 30.

Forretningsoplysninger

danbolig Gentofte
Gentoftegade 49
2820 Gentofte
CVR: 31176050
Boligcenter Gentofte ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea

ETU

Dansk Pantebrevsbørs, Advokaterne Ret & Råd, Advokat Tove Nielsen, Vilsøe Boligadvokater, Advokat Kristian Dreyer, Berlingske Tidende, Villabyerne

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordeakredit

Dansk boligforsikring/Willis, ETU

Berlingske Tidende

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.