0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Gentofte

Gentoftegade 49
2820 Gentofte
39 40 80 90
gentofte@danbolig.dk

Andreas Jervelund Engel
Andreas Jervelund Engel
Daglig leder Ejendomsmægler, MDE

Hos danbolig Gentofte er vi ikke blot din lokale ejendomsmægler – vi er også rekordindehavere, når det kommer til salg af villaer og villalejligheder i vores område ifølge Boligsiden.dk. Den rekord er vi meget stolte af, og vi glæder os til også at hjælpe med dit boligsalg.

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 2820-2870)
Kilde: Boligsiden
Villa: 49%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Gentofte
Kilde: danbolig.dk
26

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Gentofte

Velkommen hos danbolig Gentofte
Lige siden vi hos danbolig Gentofte åbnede butikken i 2008, er vi gået efter at være de bedste og ikke nødvendigvis de største i området.

Den strategi har imidlertid givet os rekorden inden for salget af villaer og villalejligheder ifølge Boligsiden.dk – og vi forklarer successen med vores mange års erfaring som ejendomsmæglere i nærmiljøet, hvilket har givet os et enestående godt lokalkendskab.

Vi laver gerne en gratis og uforpligtende salgsvurdering, så kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt igennem dit boligsalg – du er selvfølgelig også meget velkommen til at kigge forbi til en snak i butikken på Gentoftegade 49.

Lokalkendskab som speciale
På kontoret vil du møde et energisk team af lokalkendte ansigter, og vi står klar til at hjælpe dig trygt og effektivt igennem din salgsproces. Flere af os er vokset op her, så vi kender alle detaljer om området fra både vores professionelle virke og fritidslivet.

Vi er så godt inde i sagerne, når det kommer til beliggenheder i vores salgsområde, at vi kan prissætte din bolig præcist fra starten med alle hensyn taget i betragtning – for eksempel udsigten, de trafikale forbindelser til København og skoledistriktet, som vi ved, er afgørende faktorer for mange købere.

Vi har fingeren på pulsen i forhold til alt, hvad der er blevet solgt i området, og vi ved derfor, hvad der rører sig på boligmarkedet lige fra de attraktive villaveje ved Ermelunden til kvarterne omkring de populære skoler som Gentofte Skole og Tjørnegårdsskolen – samt alt derimellem og meget mere til.

Stærkt samarbejde og stor synlighed
Med os som din ejendomsmægler får du én personlig kontakt, som har det samlede overblik over din salgsproces. Desuden har vi et tæt samarbejde på kontoret, og dertil arbejder vi sammen med tre andre danbolig-butikker i området. For din mægler er der således altid et stort bagland at trække på, når det kommer til både faglig sparring og kundekontakter.

Vi hjælper køberne i retning af din bolig ved at være meget synlige i gadebilledet – for eksempel til fællesarrangementer i det lokale handelsmiljø i Gentofte og via annoncer i den lokale Villabyerne.

Da vi ved, at mange købere især dyrker boligjagten på nettet, sørger vi også for at være godt med, når det glæder online annoncering. Vi benytter os blandt andet flittigt af Facebook og danbolig clevr, som målretter annoncer direkte til potentielle købere, der tidligere har vist interesse for netop din boligtype.

Den helt rette handel
Mange af vores lokale sælgere er vores tidligere købere, og det giver os en rigtig god fornemmelse, da vi naturligvis altid går efter at sikre en god oplevelse for både vores købere og sælgere.

Vi vil glæde os til også at hjælpe dine boligdrømme på vej, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan vores dybe lokalkendskab og den store synlighed kan sikre dig den helt rette bolighandel.

Kilde: www.boligsiden.dk/findmaegler d. 21.07.2017

Lige nu har vi 26 boliger til salg

Se alle boliger

Vi har 5
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Torben Haraldsted
  Indehaver

  Torben Haraldsted

  Ejendomsmægler & valuar, MDE

  39 40 80 90

 • Henrik Mikkelsen
  Indehaver

  Henrik Mikkelsen

  Ejendomsmægler & valuar, MDE

  39 40 80 90

 • Frederik S. Fausing
  Indehaver

  Frederik S. Fausing

  Ejendomsmægler & valuar, MDE

  40 52 06 10 LinkedIn

 • Carsten Engelborg
  Indehaver

  Carsten Engelborg

  Ejendomsmægler, MDE

  39 40 80 90

 • Torben von Linstow

  Torben von Linstow

  Ejendomsmægler & valuar, MDE

  39 40 80 90

 • Andreas Jervelund Engel

  Andreas Jervelund Engel

  Daglig leder Ejendomsmægler, MDE

  23 60 11 98

 • Heidi Legaard Christensen

  Heidi Legaard Christensen

  Sagskoordinator

  39 40 80 90

 • Tyge Hellberg

  Tyge Hellberg

  Ejendomsmægler & Valuar, MDE

  25 30 33 10

 • Rikke Alsø

  Rikke Alsø

  Sagskoordinator

  39 40 80 90

 • Kenneth Røien Petersen

  Kenneth Røien Petersen

  Salg & Vurdering

  20 33 25 76

 • Sandra Dehnhardt

  Sandra Dehnhardt

  Salg & Vurdering

  26 84 05 40

 • Lasse Dalsgård

  Lasse Dalsgård

  Salg & vurdering

  20 82 99 93

 • Solgt

  Rosenfeldt Alle 20

  Vi mødtes med 3 lokale ejendomsmæglere og vi valgte Frederik Fausing fra DanBolig fordi han virkede professionel og fordi han havde et godt kendskab til netop vores område. Han havde interessante betragtninger angående det aktuelle boligmarked. Han var god til at forklare os de forskellige salgsscenarier og slutteligt blev vi enige om et fornuftigt salær. Vi har efterfølgende været meget tilfredse med DanBoligs håndtering af vores boligsalg. Ejendommen blev solgt hurtigt efter en nøje planlagt strategi. Vi blev godt orienteret under hele processen og vi følte Frederik Fausing forblev vores mand gennem hele forløbet. Pernille & Peter, Sælger af Rosenfeldt Alle 20

 • Solgt

  Kirkebakken 8

  Etter henvendelser til flere meglerhus valgte vi å inngå samarbeid med Pernille Bang Termansen, danbolig, i forbindelse med salg av vårt hus. Pernille var fra første stund meget ryddig i dialogen, dessuten var hennes verdivurdering av vår bolig i samsvar med markedet og vår forventning. Både Pernille og hennes kolleger i danbolig Gentofte har gjennom hele salgsforløpet vist engasjement, faglig kunnskap, profesjonalitet og service. Og ikke minst har de en god forståelse for lokalområdet. Vi kan på det varmeste anbefale Pernille Bang Termansen og danbolig.

 • Solgt

  Kærmindevej 16

  Vi ønskede at sælge vores bolig gennem 20 år i Gentofte og søgte efter en god mægler til at løse opgaven for os. Efter flere møder med forskellige mæglere, valgte vi danbolig i Gentofte. De har et godt lokalkendskab, stor markedsandel og har solgt mange ejendomme i kommunen. I tillæg gav de god rådgivning om prismuligheder samt har givet os en sublim service! Vi solgte ejendommen på 14 dage og der var endda flere købere – danbolig kan kun anbefales.

 • Solgt

  Ellinorsvej 29

  Fuld tilfredshed fra sælger. "Den største kompliment vi kan give er, at vi ville ønske at alle ejendomsmæglere var som Frederik Fausing - så ville det være en fornøjelse at købe og sælge ejendom og ejendomsmæglerbranchen ville slippe for imageproblemer! Frederik er ærlig, kompetent, kultiveret og samtidig en god sælger! Frederik og hans team af flittige og dygtige medarbejdere kan vi varmt anbefale!" Bent og Eva Bærentzen, sælgere af Ellinorsvej 29

 • Solgt

  Baunegårdsvej 6 2. TH

  Solgt på halvanden uge via køberkartotek. "Vi havde set os lune på et lille hus, men endnu ikke solgt vores egen andelsbolig. Vi følte, at det var naturligt at vælge DanBolig. De havde den mest professionelle tilgang i forhold til salgsoplæg, de var lokale, og så havde de vist, at de kunne sælge masser af andelsboliger. Det pralede vores mægler da også med - og tænk han havde faktisk ret, da han sagde, at de var eksperter i andelsboligsalg. På lidt over en uge havde de fundet køberen i køberkartoteket - og vi kunne få vores hus". Rikke og Michael, sælgere af Baunegårdsvej 6, 2. th.

 • Solgt

  Løgstørgade 38, 1. th

  Jeg satte min lejlighed på Østerbro til salg hos danbolig Gentofte da jeg havde stor tillid til at Frederik Fausing og hans medarbejdere kunne sælge den. Vi udbød den til en lidt optimistisk pris. Efter ca. 6 uger, foreslog Frederik at jeg skulle sætte prisen ned med ca. 8%. Jeg tøvede, men efter ca. 2 måneder var jeg overbevist. Mindre en 14 dage efter var min lejlighed solgt kr. 1.000,- over den nye udbudspris. Jeg kan varmt anbefale danbolig Gentofte. Patrick Lundgren, sælger af Løgstørgade 38, 1.th.

Forretningsoplysninger

danbolig Gentofte
Gentoftegade 49
2820 Gentofte
CVR: 31176050

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea

Tryg

Dansk Pantebrevsbørs, Advokaterne Ret & Råd, Advokat Tove Nielsen, Vilsøe Boligadvokater, Advokat Kristian Dreyer, Berlingske Tidende, Villabyerne

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordeakredit

Tryg, Dansk boligforsikring/Willis

Berlingske Tidende, Villabyerne, Jyllandsposten/Politiken

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Tilmeld dig Vurderingsweekend d. 23.-24. september, og find ud af, hvad din bolig er værd