Information om COVID-19

Læs mere

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Gentofte

Gentoftegade 49
2820 Gentofte
39 40 80 90
gentofte@danbolig.dk

Andreas Jervelund Engel
Andreas Jervelund Engel
Ejendomsmægler, MDE

Hos danbolig Gentofte er vi ikke blot din lokale ejendomsmægler – vi er også rekordindehavere, når det kommer til salg af villaer og villalejligheder i vores område ifølge Boligsiden.dk. Den rekord er vi meget stolte af, og vi glæder os til også at hjælpe med dit boligsalg.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 2820-2870)
Kilde: Boligsiden
Villa: 57%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Gentofte
Kilde: danbolig.dk
21

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Gentofte

Velkommen hos danbolig Gentofte
Lige siden vi hos danbolig Gentofte åbnede butikken i 2008, er vi gået efter at være de bedste og ikke nødvendigvis de største i området.

Den strategi har imidlertid givet os rekorden inden for salget af villaer og villalejligheder ifølge Boligsiden.dk – og vi forklarer successen med vores mange års erfaring som ejendomsmæglere i nærmiljøet, hvilket har givet os et enestående godt lokalkendskab.

Vi laver gerne en gratis og uforpligtende salgsvurdering, så kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt igennem dit boligsalg – du er selvfølgelig også meget velkommen til at kigge forbi til en snak i butikken på Gentoftegade 49.

Lokalkendskab som speciale
På kontoret vil du møde et energisk team af lokalkendte ansigter, og vi står klar til at hjælpe dig trygt og effektivt igennem din salgsproces. Flere af os er vokset op her, så vi kender alle detaljer om området fra både vores professionelle virke og fritidslivet.

Vi er så godt inde i sagerne, når det kommer til beliggenheder i vores salgsområde, at vi kan prissætte din bolig præcist fra starten med alle hensyn taget i betragtning – for eksempel udsigten, de trafikale forbindelser til København og skoledistriktet, som vi ved, er afgørende faktorer for mange købere.

Vi har fingeren på pulsen i forhold til alt, hvad der er blevet solgt i området, og vi ved derfor, hvad der rører sig på boligmarkedet lige fra de attraktive villaveje ved Ermelunden til kvarterne omkring de populære skoler som Gentofte Skole og Tjørnegårdsskolen – samt alt derimellem og meget mere til.

Stærkt samarbejde og stor synlighed
Med os som din ejendomsmægler får du én personlig kontakt, som har det samlede overblik over din salgsproces. Desuden har vi et tæt samarbejde på kontoret, og dertil arbejder vi sammen med tre andre danbolig-butikker i området. For din mægler er der således altid et stort bagland at trække på, når det kommer til både faglig sparring og kundekontakter.

Vi hjælper køberne i retning af din bolig ved at være meget synlige i gadebilledet – for eksempel til fællesarrangementer i det lokale handelsmiljø i Gentofte og via annoncer i den lokale Villabyerne.

Da vi ved, at mange købere især dyrker boligjagten på nettet, sørger vi også for at være godt med, når det glæder online annoncering. Vi benytter os blandt andet flittigt af Facebook og danbolig clevr, som målretter annoncer direkte til potentielle købere, der tidligere har vist interesse for netop din boligtype.

Den helt rette handel
Mange af vores lokale sælgere er vores tidligere købere, og det giver os en rigtig god fornemmelse, da vi naturligvis altid går efter at sikre en god oplevelse for både vores købere og sælgere.

Vi vil glæde os til også at hjælpe dine boligdrømme på vej, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan vores dybe lokalkendskab og den store synlighed kan sikre dig den helt rette bolighandel.

Kilde: www.boligsiden.dk/findmaegler d. 21.07.2017

Lige nu har vi 21 boliger til salg eller leje

Se alle boliger

Vi har 5
andre butikker

Se vores butikker

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Fuglegårdsvej 2B, st.

  Som professionel investor, har vi kontakt med rigtig mange forskellige ejendomsmæglere. Vi har solgt gennem danbolig Gentofte flere gange før, og denne gang var det igen en god oplevelse. Der var flere købere til villalejligheden og den blev solgt på kun 14 dage. Vi kan anbefale Frederik Fausing hos danbolig Gentofte, hvis I vil have solgt Jeres ejendom. Jannick, sælger af Fuglegårdsvej 2B, st.

 • Solgt
  Solgt

  Adolphsvej 9

  I 26 år har huset på Adolphsvej været rammen om os selv og vores familie. Det var følgeligt også en svær beslutning at forlade det. Derfor var det også vigtigt, at den der skulle forestå salget af huset havde forståelse for os, huset og vores situation. Vi valgte Tyge Hellberg fra DanBolig, fordi han gjorde os trygge og så mange af de ting i huset, som vi selv faldt for. Selvom det har taget længere tid at sælge huset end vi havde håbet på, har vi hele tiden følt os støttet, vejledt og godt behandlet ­ og da det hele skulle gå rigtig stærkt til sidst var han ikke bleg for at tage de sene timer i brug for at sikre, at vores salg gik igennem tids nok til, at vi kunne få vores drømmehus. Vi kan således på det varmeste anbefale et salg gennem DanBolig  - Tyge Hellberg.

 • Solgt
  Solgt

  Kløckersvej 26

  Jeg solgte mit hus igennem danbolig Gentofte i forsommeren 2012, og jeg har kun ros til hele teamet, men specielt min personlige mægler Frederik Fausing var jeg meget tryg ved,og hans måde at rådgive, oplyse og forhandle på var super professionel. Huset blev solgt på få uger, og til prisen,og jeg blev hele tiden orienteret af de medarbejdere som havde fremvist huset, selv om jeg var på ferie. Jeg vil derfor på det varmeste anbefale danbolig Gentofte. "Sælger af Kløckersvej 26"

 • Solgt
  Solgt

  Kirkebakken 12

  Vi valgte at bruge Frederik Fausing fra danbolig i Gentofte, fordi han helt fra den indledende fase i salgsprocessen fremstod dybt seriøs og ikke prøvede at oversælge vores bolig til en urealistisk pris. En mægler, der kunne finde den rigtige pris i et vanskeligt marked, var det vi ville have, og det fik vi. Alle udfordringer undervejs i salgsforløbet blev også håndteret troværdigt og professionelt. Jeg vil helt klart anbefale Frederik Fausing. Hornsberg, Kirkebakken 12.

 • Solgt
  Solgt

  Ellegårdsvej 27A, st. tv

  Hvis du skal sælge din bolig, så er danbolig absolut at anbefale. danbolig Gentofte solgte vores lejlighed på kun tre uger og til prisen. Mens fremvisningerne stod på, blev vi kontinuerligt opdateret på status og da købskontrakten var i hus blev det håndteret hurtigt og sikkert. Helt fra start blev vi mødt med en stor professionalisme og åbenhed. Vi var meget glade for Pernille og hun demonstrede et fantastisk godt lokalt kendskab og en finger på pulsen i området. Vi kan på det varmeste anbefale at bruge danbolig når du skal sælge, hele forløbet har været tilfredsstillende for os. Skal vi sælge igen vil vi klart benytte os af danboligs kompetencer. Mvh. Andreas og Katja

 • Solgt
  Solgt

  Vinagervej 25

  DanBolig Gentofte levede op til anbefalingerne "Ejendommen vi skulle sælge var og er en libhavervilla på godt og ondt. Kæmpe grund, godt byggeri med gode detaljer, mange kvadratmeter - let at sælge med en god beliggenhed. Men vores villa havde beliggenheden som minus. Og det er ikke alle, som har brug for så meget have og så meget plads... Vi vidste det krævede en mælger som var på, som ikke gav op efter de første fremvisninger og som ikke lod sig rive med af første og bedste bud. Nogle bekendte anbefalede os at tage kontakt til Danbolig Gentofte, som de havde solgt deres hus igennem. For dem havde Danbolig Gentofte været en god oplevelse gennem hele salgsprocessen. Som sagt så gjort og efter at vi havde mødt Frederik Fausing fra DanBolig i Gentofte var vi heller ikke i tvivl om, at han var den rigtige til at sælge vores villa. Frederik er meget ærlig, venlig, saglig og professionel - og ikke mindst vidende om boligmarkedet her i området. Han gav ikke den højeste vurdering (men der var nu rimelig enighed om prisen blandt de mæglere vi havde på besøg). Tilgengæld synes vi, at Frederik havde de bedste ideér mht. salgsprocessen, de mest realistiske bud på salgsforløbet og forskellige salgsstrategier og ikke mindst en klar plan med annoncering og en dygtig fotograf. Hurtigere end forventet var villaen solgt til en fornuftig pris, som vi var tilfredse med og til nogle søde mennesker, som vi også følte vi kunne sælge vores hjem til. Forhandlet på plads af Frederik på en god og saglig måde. Vi var tilmed blevet præsenteret for flere seriøse købere, som der også var forhandling med. Gennem hele forløbet har vi følt en salgsindsats, som var top professionel fra hele kontoret. Andre medarbejdere, som fremviste huset var sat ind i ejendommen og kendte huset i detaljer, annoncekorrektur med indrykningsoplysninger tikker fast ind i ens mailboks, et smidigt forløb af papirgangen, god løbende kommunikation og tilbagemelding og alle aftaler overholdes. Vi kan kun give Frederik og hans team vores varmeste anbefalinger og takker for en god oplevelse med salget af vores hus". Stig og Lene, sælgere af Vinagervej 25. 

Forretningsoplysninger

danbolig Gentofte
Gentoftegade 49
2820 Gentofte
CVR: 31176050
Boligcenter Gentofte ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea

ETU

Dansk Pantebrevsbørs, Advokaterne Ret & Råd, Advokat Tove Nielsen, Vilsøe Boligadvokater, Advokat Kristian Dreyer, Berlingske Tidende, Villabyerne

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordeakredit

Dansk boligforsikring/Willis, ETU

Berlingske Tidende, Villabyerne

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Information om COVID-19

Læs mere

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.