Vurdering

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Gentofte

Gentoftegade 49
2820 Gentofte
39 40 80 90
gentofte@danbolig.dk

Andreas Jervelund Engel
Andreas Jervelund Engel
Ejendomsmægler, MDE

Hos danbolig Gentofte er vi ikke blot din lokale ejendomsmægler – vi er også rekordindehavere, når det kommer til salg af villaer og villalejligheder i vores område ifølge Boligsiden.dk. Den rekord er vi meget stolte af, og vi glæder os til også at hjælpe med dit boligsalg.

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 2820-2870)
Kilde: Boligsiden
Villa: 49%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Gentofte
Kilde: danbolig.dk
25

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Gentofte

Velkommen hos danbolig Gentofte
Lige siden vi hos danbolig Gentofte åbnede butikken i 2008, er vi gået efter at være de bedste og ikke nødvendigvis de største i området.

Den strategi har imidlertid givet os rekorden inden for salget af villaer og villalejligheder ifølge Boligsiden.dk – og vi forklarer successen med vores mange års erfaring som ejendomsmæglere i nærmiljøet, hvilket har givet os et enestående godt lokalkendskab.

Vi laver gerne en gratis og uforpligtende salgsvurdering, så kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt igennem dit boligsalg – du er selvfølgelig også meget velkommen til at kigge forbi til en snak i butikken på Gentoftegade 49.

Lokalkendskab som speciale
På kontoret vil du møde et energisk team af lokalkendte ansigter, og vi står klar til at hjælpe dig trygt og effektivt igennem din salgsproces. Flere af os er vokset op her, så vi kender alle detaljer om området fra både vores professionelle virke og fritidslivet.

Vi er så godt inde i sagerne, når det kommer til beliggenheder i vores salgsområde, at vi kan prissætte din bolig præcist fra starten med alle hensyn taget i betragtning – for eksempel udsigten, de trafikale forbindelser til København og skoledistriktet, som vi ved, er afgørende faktorer for mange købere.

Vi har fingeren på pulsen i forhold til alt, hvad der er blevet solgt i området, og vi ved derfor, hvad der rører sig på boligmarkedet lige fra de attraktive villaveje ved Ermelunden til kvarterne omkring de populære skoler som Gentofte Skole og Tjørnegårdsskolen – samt alt derimellem og meget mere til.

Stærkt samarbejde og stor synlighed
Med os som din ejendomsmægler får du én personlig kontakt, som har det samlede overblik over din salgsproces. Desuden har vi et tæt samarbejde på kontoret, og dertil arbejder vi sammen med tre andre danbolig-butikker i området. For din mægler er der således altid et stort bagland at trække på, når det kommer til både faglig sparring og kundekontakter.

Vi hjælper køberne i retning af din bolig ved at være meget synlige i gadebilledet – for eksempel til fællesarrangementer i det lokale handelsmiljø i Gentofte og via annoncer i den lokale Villabyerne.

Da vi ved, at mange købere især dyrker boligjagten på nettet, sørger vi også for at være godt med, når det glæder online annoncering. Vi benytter os blandt andet flittigt af Facebook og danbolig clevr, som målretter annoncer direkte til potentielle købere, der tidligere har vist interesse for netop din boligtype.

Den helt rette handel
Mange af vores lokale sælgere er vores tidligere købere, og det giver os en rigtig god fornemmelse, da vi naturligvis altid går efter at sikre en god oplevelse for både vores købere og sælgere.

Vi vil glæde os til også at hjælpe dine boligdrømme på vej, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan vores dybe lokalkendskab og den store synlighed kan sikre dig den helt rette bolighandel.

Kilde: www.boligsiden.dk/findmaegler d. 21.07.2017

Lige nu har vi 25 boliger til salg eller leje

Se alle boliger

Vi har 5
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Kærmindevej 33

  Vi har både købt og solgt gennem danbolig Gentofte, og Frederik har derfor skulle håndtere os både som købere og som sælgere. Den svære balancekunst ved at have flere kasketter på har Frederik håndteret perfekt. Vi har, uanset hvilken rolle, vi har befundet os i, oplevet Frederik som ærlig, troværdig og top-professionel. I tider som disse hvor boligmarkedet er en anelse udfordrende, er det ekstra vigtigt med en mægler, der kender sit område, og som forstår at navigere i et vanskeligt marked. Frederik har i den grad bevist, at han evner det hele, og vi kan derfor kun anbefale andre, der går i købs- eller salgstanker at benytte sig af Frederik og danbolig Gentofte.

 • Solgt
  Solgt

  Maltevangen 9

  Vi har været rigtig tilfredse med salgsforløbet på vort store dejlige hus. Frederik Fausing og hans team har vi oplevet som energiske og seriøse i deres indsats og opfølgning. De får vores bedste anbefaling.

 • Solgt
  Solgt

  Vilvordeparken 18

  Frederik Fausing er ganske enkelt den mest troværdige og behagelige mægler, jeg har mødet nogensinde. Og jeg har handlet mange boliger. Hans kollega Mark og Christel er også yderst venlige, imødekommende - og troværdige. Lisbeth, Vilvordeparken 18, 2920 Charlottenlund

 • Solgt
  Solgt

  Hyrdevej 7

  "vores første indtryk af Frederik Fausing var "høj troværdighed" og "et indgående markedskendskab" - derfor satte vi vores hus til salg via danbolig Gentofte og vi blev bestemt ikke skuffet. - Huset blev solgt på 5 uger!!! Sælgerne af Hyrdevej 7

 • Solgt
  Solgt

  Gentoftegade 62, 3. tv

  I forbindelse med at jeg skulle sætte min lejlighed til salg inviterede jeg flere mæglere ud. Jeg valgte at sætte til salg ved danbolig fordi danbolig har lokal kendskab og Pernille virkede som en meget kompetent mægler og der var god kemi fra første møde. Pernille har været min mægler i hele forløbet og jeg syntes at vi har haft en rigtig god dialog. Der var rigtig god aktivitet af fremvisninger og åbne huse i hele forløbet og jeg var glad for at der altid var en hurtig tilbagemelding fra mægleren. Køberen til min lejlighed fandt danbolig da de solgte et hus i lokalområdet. danbolig får helt klart min anbefaling Sælger af Gentoftegade 62, 3. tv.

 • Solgt
  Solgt

  Udsigten 13B

  Vi solgte vores hus via DanBolig Gentofte og Frederik S. Fausing. Han kunne allerede ved vurderingen sige at han havde købere til en ejendom som vores. Frederik viste huset til 2 købere, og så blev huset solgt, uden annoncering og til den aftalte pris. Vi har oplevet DanBolig som en ejendomsmægler med styr på tingene, og som holder hvad de lover. Niels & Inge-Lise Rossing - Udsigten 13B, 2820 Gentofte

Forretningsoplysninger

danbolig Gentofte
Gentoftegade 49
2820 Gentofte
CVR: 31176050
Boligcenter Gentofte ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea

Tryg, ETU

Dansk Pantebrevsbørs, Advokaterne Ret & Råd, Advokat Tove Nielsen, Vilsøe Boligadvokater, Advokat Kristian Dreyer, Berlingske Tidende, Villabyerne

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordeakredit

Tryg, Dansk boligforsikring/Willis, ETU

Berlingske Tidende, Villabyerne

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig