Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Gentofte

Gentoftegade 49
2820 Gentofte
39 40 80 90
gentofte@danbolig.dk

Andreas Jervelund Engel
Andreas Jervelund Engel
Ejendomsmægler, MDE

Hos danbolig Gentofte er vi ikke blot din lokale ejendomsmægler – vi er også rekordindehavere, når det kommer til salg af villaer og villalejligheder i vores område ifølge Boligsiden.dk. Den rekord er vi meget stolte af, og vi glæder os til også at hjælpe med dit boligsalg.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 2820-2870)
Kilde: Boligsiden
Villa: 48%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Gentofte
Kilde: danbolig.dk
21

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Gentofte

Velkommen hos danbolig Gentofte
Lige siden vi hos danbolig Gentofte åbnede butikken i 2008, er vi gået efter at være de bedste og ikke nødvendigvis de største i området.

Den strategi har imidlertid givet os rekorden inden for salget af villaer og villalejligheder ifølge Boligsiden.dk – og vi forklarer successen med vores mange års erfaring som ejendomsmæglere i nærmiljøet, hvilket har givet os et enestående godt lokalkendskab.

Vi laver gerne en gratis og uforpligtende salgsvurdering, så kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt igennem dit boligsalg – du er selvfølgelig også meget velkommen til at kigge forbi til en snak i butikken på Gentoftegade 49.

Lokalkendskab som speciale
På kontoret vil du møde et energisk team af lokalkendte ansigter, og vi står klar til at hjælpe dig trygt og effektivt igennem din salgsproces. Flere af os er vokset op her, så vi kender alle detaljer om området fra både vores professionelle virke og fritidslivet.

Vi er så godt inde i sagerne, når det kommer til beliggenheder i vores salgsområde, at vi kan prissætte din bolig præcist fra starten med alle hensyn taget i betragtning – for eksempel udsigten, de trafikale forbindelser til København og skoledistriktet, som vi ved, er afgørende faktorer for mange købere.

Vi har fingeren på pulsen i forhold til alt, hvad der er blevet solgt i området, og vi ved derfor, hvad der rører sig på boligmarkedet lige fra de attraktive villaveje ved Ermelunden til kvarterne omkring de populære skoler som Gentofte Skole og Tjørnegårdsskolen – samt alt derimellem og meget mere til.

Stærkt samarbejde og stor synlighed
Med os som din ejendomsmægler får du én personlig kontakt, som har det samlede overblik over din salgsproces. Desuden har vi et tæt samarbejde på kontoret, og dertil arbejder vi sammen med tre andre danbolig-butikker i området. For din mægler er der således altid et stort bagland at trække på, når det kommer til både faglig sparring og kundekontakter.

Vi hjælper køberne i retning af din bolig ved at være meget synlige i gadebilledet – for eksempel til fællesarrangementer i det lokale handelsmiljø i Gentofte og via annoncer i den lokale Villabyerne.

Da vi ved, at mange købere især dyrker boligjagten på nettet, sørger vi også for at være godt med, når det glæder online annoncering. Vi benytter os blandt andet flittigt af Facebook og danbolig clevr, som målretter annoncer direkte til potentielle købere, der tidligere har vist interesse for netop din boligtype.

Den helt rette handel
Mange af vores lokale sælgere er vores tidligere købere, og det giver os en rigtig god fornemmelse, da vi naturligvis altid går efter at sikre en god oplevelse for både vores købere og sælgere.

Vi vil glæde os til også at hjælpe dine boligdrømme på vej, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan vores dybe lokalkendskab og den store synlighed kan sikre dig den helt rette bolighandel.

Kilde: www.boligsiden.dk/findmaegler d. 21.07.2017

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Bøgehøj 32

  Meget nemt og professionelt. Da det er første gang at vi sælger hus, har jeg ikke så meget at sammenligne med, og vi nåede også kun at snakke med Pernille fra Danbolig I Gentofte men valgte med det samme at hun skulle sælge vores hus, da hun var super flink og virkede som om hun havde styr på det med at sælge hus. Og det har hun! huset blev solgt til udbudsprisen på 2 uger, Pernille var der hele tiden med info og opdateringer og var meget flink til at guide os igennem det hele og svare på spørgsmål, og agere på vores vegne, hvilket var super vigtigt for os da vi var midt I en flytning til udlandet og derfor ikke kunne være i Danmark andet end I weekenderne. Så hvis vi nogen sinde skal sælge et hus igen, så er der ingen tvivl om at jeg ville vælge Danbolig og Pernille. så hermed de varmeste anbefalinger fra os Camila & Kasper Vesth

 • Solgt
  Solgt

  Brødrevej 22

  Det første halve år, havde vi vores hus til salg, hos anden mægler. Vi følte i starten, at det gik godt, men efter fem md. var det ligesom at, kadencen var for nedad gående, så vi kiggede os om efter en ny mægler. Vi faldt over Danbolig Gentofte. I kraft af, at huset allerede havde været på markedet i et halv år og med nye øjne hos Danbolig, lykkedes det at sælge huset på fire md.. Og vi følte ikke på noget tidspunkt, at kadencen forsvandt, tværtimod. Vi er imponeret over hvor mange bolde, man som ejendomsmægler, skal holde i luften og det var kun vores hus. Vi er rigtigt glade for at Danbolig kunne sælge vores hus, så vi kan komme videre med vores drømme, om et hus i et plan. Vi vil anbefale Danbolig, når der skal handles hus. 1000 tak og venlig hilsen Linda og Klaus

 • Solgt
  Solgt

  Kildeskovsvej 28

    "Da vi skulle sælge vores hus, kontaktede vi DanBolig i Gentofte. Vi havde bemærket, at forretningen ligger perfekt i forhold til det lokale købersegment og borgerne og besøgende i området. Desuden havde vi  bemærket, at DanBolig har stået for salget af en god del af de ejendomme, der hurtigt er blevet solgt i området. Under hele forløbet har vi modtaget hurtig og professionel rådgivning og er samtidig blevet mødt med stor venlighed og imødekommenhed fra alle i forretningen.  Og så det vigtigste af det hele: Vi fik opfyldt vores ønske om et hurtigt og fornuftigt salg. Stor tak til Frederik, Christel og kolleger.  " Sælgerne af Kildeskovsvej 28

 • Solgt
  Solgt

  Dalvej 22

  Vi valgte at sætte vores ejendom til salg hos DanBolig Gentofte, forbi de virkede som de mest professionelle ejendomsmæglere vi var i kontakt med. Der var rene ord for pengene, og ikke noget med "fantasipriser". Vi tog i mod DanBoligs råd og fik "stylet" huset indvendig med møbler osv. Det virkede og vi fik solgt huset på under 3 uger. Vi kan varmt anbefale DanBolig Gentofte. Sælger af  Dalvej 22

 • Solgt
  Solgt

  Vemmetofte Alle 32

  Min oplevelse af Danbolig i Gentoftegade med Frederik Fausing i spidsen har været meget positivt.  Frederik udviste fra start af en solid kompetence med godt kendskab til typen af ejendom og området og kunne dermed sætte en pris jeg fandt var velovervejet.  Da Frederik havde solgt en del boliger i området indenfor kort tid, havde han et godt kartotek af købere han vidste var interesserede.  Det var virkeligt rart, han tog sig god tid til at forklare mulighederne ved salget, med salgsstrategier og prisoplæg samt tilhørende omkostninger alt efter valg.  Strategien lykkedes til fulde og huset blev solgt indenfor få dage med ret intens aktivitet og til prisen.  Til trods for et intenst forløb, blev jeg hele tiden fuldt orienteret om et hvert tiltag og fik øjeblikkelig og god tilbagemelding, uanset hvilken medarbejder der havde fremvist huset.  Jeg vil og har allerede anbefalet Danbolig i Gentoftegade til andre der ønsker en mægler der er engageret, professionel, venlig og opmærksom. Mette, sælger af Vemmetofte Alle 32.

 • Solgt
  Solgt

  Grumstrupsvej 20

  I foråret 2012 skulle jeg forestå salget af min 88 årige mors hus i Gentofte. Jeg kontaktede to ejendomsmælgere fra kendte firmaer til at komme og vurdere min mors hus. Prisfastsættelsen var fuldstændig identisk og vilkårene var meget lig hinanden. Så disse faktorer spillede ikke ind på vores valg af danbolig. Den væsentligste faktor, for vores valg, var Pernilles væremåde og hendes måde at gribe opgaven an på. Ikke mindst udviste hun stor menneskelig indsigt og forståelse for min mors situation, som følge af hendes alder. Vi kunne bestemme tidspunkter, datoer og dage for f.eks fremvisninger og åbent- husarrangementer. Jeg fornemmede hele tiden, at min mors velbefindende lå hende meget på sinde. I hele processen havde vi et meget fint samarbejde, en god kemi og fik den faglige rådgivning og støtte, som vi havde brug for. Vi blev guidet fint gennem hele processen. Det er vores overbevisning, at Pernilles behagelige væsen og faglige dygtighed har medvirket til det hurtige salg (liggetid ca. 25 dage). Venlig hilsen Sten Schmidt

Forretningsoplysninger

danbolig Gentofte
Gentoftegade 49
2820 Gentofte
CVR: 31176050
Boligcenter Gentofte ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea

ETU

Dansk Pantebrevsbørs, Advokaterne Ret & Råd, Advokat Tove Nielsen, Vilsøe Boligadvokater, Advokat Kristian Dreyer, Berlingske Tidende, Villabyerne

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordeakredit

Dansk boligforsikring/Willis, ETU

Berlingske Tidende, Villabyerne

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.