Tjek din boligs værdi på et øjeblik

Prøv BoligSkøn

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Gentofte

Gentoftegade 49
2820 Gentofte
39 40 80 90
gentofte@danbolig.dk

Andreas Jervelund Engel
Andreas Jervelund Engel
Ejendomsmægler, MDE

Hos danbolig Gentofte er vi ikke blot din lokale ejendomsmægler – vi er også rekordindehavere, når det kommer til salg af villaer og villalejligheder i vores område ifølge Boligsiden.dk. Den rekord er vi meget stolte af, og vi glæder os til også at hjælpe med dit boligsalg.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 2820-2870)
Kilde: Boligsiden
Villa: 75%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Gentofte
Kilde: danbolig.dk
16

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Gentofte

Velkommen hos danbolig Gentofte
Lige siden vi hos danbolig Gentofte åbnede butikken i 2008, er vi gået efter at være de bedste og ikke nødvendigvis de største i området.

Den strategi har imidlertid givet os rekorden inden for salget af villaer og villalejligheder ifølge Boligsiden.dk – og vi forklarer successen med vores mange års erfaring som ejendomsmæglere i nærmiljøet, hvilket har givet os et enestående godt lokalkendskab.

Vi laver gerne en gratis og uforpligtende salgsvurdering, så kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt igennem dit boligsalg – du er selvfølgelig også meget velkommen til at kigge forbi til en snak i butikken på Gentoftegade 49.

Lokalkendskab som speciale
På kontoret vil du møde et energisk team af lokalkendte ansigter, og vi står klar til at hjælpe dig trygt og effektivt igennem din salgsproces. Flere af os er vokset op her, så vi kender alle detaljer om området fra både vores professionelle virke og fritidslivet.

Vi er så godt inde i sagerne, når det kommer til beliggenheder i vores salgsområde, at vi kan prissætte din bolig præcist fra starten med alle hensyn taget i betragtning – for eksempel udsigten, de trafikale forbindelser til København og skoledistriktet, som vi ved, er afgørende faktorer for mange købere.

Vi har fingeren på pulsen i forhold til alt, hvad der er blevet solgt i området, og vi ved derfor, hvad der rører sig på boligmarkedet lige fra de attraktive villaveje ved Ermelunden til kvarterne omkring de populære skoler som Gentofte Skole og Tjørnegårdsskolen – samt alt derimellem og meget mere til.

Stærkt samarbejde og stor synlighed
Med os som din ejendomsmægler får du én personlig kontakt, som har det samlede overblik over din salgsproces. Desuden har vi et tæt samarbejde på kontoret, og dertil arbejder vi sammen med tre andre danbolig-butikker i området. For din mægler er der således altid et stort bagland at trække på, når det kommer til både faglig sparring og kundekontakter.

Vi hjælper køberne i retning af din bolig ved at være meget synlige i gadebilledet – for eksempel til fællesarrangementer i det lokale handelsmiljø i Gentofte og via annoncer i den lokale Villabyerne.

Da vi ved, at mange købere især dyrker boligjagten på nettet, sørger vi også for at være godt med, når det glæder online annoncering. Vi benytter os blandt andet flittigt af Facebook og danbolig clevr, som målretter annoncer direkte til potentielle købere, der tidligere har vist interesse for netop din boligtype.

Den helt rette handel
Mange af vores lokale sælgere er vores tidligere købere, og det giver os en rigtig god fornemmelse, da vi naturligvis altid går efter at sikre en god oplevelse for både vores købere og sælgere.

Vi vil glæde os til også at hjælpe dine boligdrømme på vej, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan vores dybe lokalkendskab og den store synlighed kan sikre dig den helt rette bolighandel.

Kilde: www.boligsiden.dk/findmaegler d. 21.07.2017

Lige nu har vi 16 boliger til salg eller leje

Se alle boliger

Vi har 5
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Høeghsmindevej 89

  Efter at have haft huset til salg hos en anden mægler i et års tid, uden resultat, skiftede jeg mægler til danbolig i Gentofte. Her oplevede jeg en meget professionel og engageret indsats, med et stort antal fremvisninger. Trods et presset marked prismæssigt, lykkedes det at få solgt huset på 5 måneder, Ikke til udbuds prisen, men stadig til en rimelig pris. Jeg kan stærkt anbefale danbolig i Gentofte.

 • Solgt
  Solgt

  Ole Suhrs Gade 6, 3. tv

  danbolig Gentofte og Pernille Termansen klarede en tilsyneladende vanskelig opgave i løbet af ganske kort tid. De var villige til at fremme en løsning, hvor vi først indgik en betinget købsaftale på huset i Gentofte. Derefter var udfordringen at få solgt vores lejlighed i KBH tilstrækkeligt hurtigt og til den rigtige pris. Vi blev enige om en realistisk udbudspris. Og lejligheden blev solgt i løbet af to uger, oven ikøbet til prisen!!! Danbolig fik således denne kabale til at gå op og fortjener stor ros herfor

 • Solgt
  Solgt

  Løgstørgade 38, 1. th

  Jeg satte min lejlighed på Østerbro til salg hos danbolig Gentofte da jeg havde stor tillid til at Frederik Fausing og hans medarbejdere kunne sælge den. Vi udbød den til en lidt optimistisk pris. Efter ca. 6 uger, foreslog Frederik at jeg skulle sætte prisen ned med ca. 8%. Jeg tøvede, men efter ca. 2 måneder var jeg overbevist. Mindre en 14 dage efter var min lejlighed solgt kr. 1.000,- over den nye udbudspris. Jeg kan varmt anbefale danbolig Gentofte. Patrick Lundgren, sælger af Løgstørgade 38, 1.th.

 • Solgt
  Solgt

  Heslegårdsvej 43

  Vi har solgt vores hus gennem danbolig Gentofte. Frederik Fausing udførte et førsteklasses stykke arbejde. De satte en skarp pris, solgte det indenfor kort tid, og agerede professionelt i enhver henseende.

 • Solgt
  Solgt

  Baunelukket 2

  Vores erfaring med danbolig Gentofte har været enestående og vi har allerede anbefalet dem til andre. Pernille var hurtig til at komme ud til os og vurdere huset for os - Faktisk kom hun kun 20 min efter at jeg havde været nede i butikken. Pernille og hendes kolleger har været positive, høflige og hjælpsomme i hele processen. Ikke kun ang. vores eget salg, men også i forbindelse med køb af det nye hus. Vi blev rådgivet i processen og valgte tilkøb af avis annoncering. Herefter blev huset solgt på 3 fremvisning til en pris som vi er tilfredse med - specielt det lidt deprimerede boligmarked taget i betragtning. Mange tak danbolig

 • Solgt
  Solgt

  Hesselvang 15

  Vi har fået god, kompetent rådgivning gennem hele vores meget korte forløb med danbolig og Frederik Fausing. Vi har ikke et øjeblik været i tvivl om, at rådgivningen er funderet på et godt kendskab til markedet, og vi kan ikke forestille os, at det kunne være gjort bedre. Frederik solgte vores hus gennem køberkartoteket, hvilket vil sige, at vi fik solgt vores hus på ganske få uger. Vi er meget taknemmelige for danboligs indsats. Kh Mette – sælger af Hesselvang 15

Forretningsoplysninger

danbolig Gentofte
Gentoftegade 49
2820 Gentofte
CVR: 31176050
Boligcenter Gentofte ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea

ETU

Dansk Pantebrevsbørs, Advokaterne Ret & Råd, Advokat Tove Nielsen, Vilsøe Boligadvokater, Advokat Kristian Dreyer, Berlingske Tidende, Villabyerne

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordeakredit

Dansk boligforsikring/Willis, ETU

Berlingske Tidende, Villabyerne

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Tjek din boligs værdi på et øjeblik

Prøv BoligSkøn

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.