Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Gentofte

Gentoftegade 49
2820 Gentofte
39 40 80 90
gentofte@danbolig.dk

Andreas Jervelund Engel
Andreas Jervelund Engel
Ejendomsmægler, MDE

Hos danbolig Gentofte er vi ikke blot din lokale ejendomsmægler – vi er også rekordindehavere, når det kommer til salg af villaer og villalejligheder i vores område ifølge Boligsiden.dk. Den rekord er vi meget stolte af, og vi glæder os til også at hjælpe med dit boligsalg.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 2820-2870)
Kilde: Boligsiden
Villa: 82%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Gentofte
Kilde: danbolig.dk
22

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Gentofte

Velkommen hos danbolig Gentofte
Lige siden vi hos danbolig Gentofte åbnede butikken i 2008, er vi gået efter at være de bedste og ikke nødvendigvis de største i området.

Den strategi har imidlertid givet os rekorden inden for salget af villaer og villalejligheder ifølge Boligsiden.dk – og vi forklarer successen med vores mange års erfaring som ejendomsmæglere i nærmiljøet, hvilket har givet os et enestående godt lokalkendskab.

Vi laver gerne en gratis og uforpligtende salgsvurdering, så kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt igennem dit boligsalg – du er selvfølgelig også meget velkommen til at kigge forbi til en snak i butikken på Gentoftegade 49.

Lokalkendskab som speciale
På kontoret vil du møde et energisk team af lokalkendte ansigter, og vi står klar til at hjælpe dig trygt og effektivt igennem din salgsproces. Flere af os er vokset op her, så vi kender alle detaljer om området fra både vores professionelle virke og fritidslivet.

Vi er så godt inde i sagerne, når det kommer til beliggenheder i vores salgsområde, at vi kan prissætte din bolig præcist fra starten med alle hensyn taget i betragtning – for eksempel udsigten, de trafikale forbindelser til København og skoledistriktet, som vi ved, er afgørende faktorer for mange købere.

Vi har fingeren på pulsen i forhold til alt, hvad der er blevet solgt i området, og vi ved derfor, hvad der rører sig på boligmarkedet lige fra de attraktive villaveje ved Ermelunden til kvarterne omkring de populære skoler som Gentofte Skole og Tjørnegårdsskolen – samt alt derimellem og meget mere til.

Stærkt samarbejde og stor synlighed
Med os som din ejendomsmægler får du én personlig kontakt, som har det samlede overblik over din salgsproces. Desuden har vi et tæt samarbejde på kontoret, og dertil arbejder vi sammen med tre andre danbolig-butikker i området. For din mægler er der således altid et stort bagland at trække på, når det kommer til både faglig sparring og kundekontakter.

Vi hjælper køberne i retning af din bolig ved at være meget synlige i gadebilledet – for eksempel til fællesarrangementer i det lokale handelsmiljø i Gentofte og via annoncer i den lokale Villabyerne.

Da vi ved, at mange købere især dyrker boligjagten på nettet, sørger vi også for at være godt med, når det glæder online annoncering. Vi benytter os blandt andet flittigt af Facebook og danbolig clevr, som målretter annoncer direkte til potentielle købere, der tidligere har vist interesse for netop din boligtype.

Den helt rette handel
Mange af vores lokale sælgere er vores tidligere købere, og det giver os en rigtig god fornemmelse, da vi naturligvis altid går efter at sikre en god oplevelse for både vores købere og sælgere.

Vi vil glæde os til også at hjælpe dine boligdrømme på vej, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan vores dybe lokalkendskab og den store synlighed kan sikre dig den helt rette bolighandel.

Kilde: www.boligsiden.dk/findmaegler d. 21.07.2017

Lige nu har vi 22 boliger til salg eller leje

Se alle boliger

Vi har 5
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Fiskebakken 3

  5 stjerner. Nytænkende ansvarsfuld ejendomsmægler. Jeg var meget positivt overrasket over de forskellige ideer og tiltag som Danbolig Gentofte gennemførte ifm. med salget af min bolig. For mig var den en god blanding af "god gammeldags ordenlighed og ansvarlighed" samt nytænkning i at få budskabet ud ad andre kanaler. Jeg er sikker på at både køber og sælger føler sig godt behandlet og "taget sig af" hos denne Danbolig forretning.

 • Solgt
  Solgt

  Baunegårdsvej 6 2. TH

  Solgt på halvanden uge via køberkartotek. "Vi havde set os lune på et lille hus, men endnu ikke solgt vores egen andelsbolig. Vi følte, at det var naturligt at vælge DanBolig. De havde den mest professionelle tilgang i forhold til salgsoplæg, de var lokale, og så havde de vist, at de kunne sælge masser af andelsboliger. Det pralede vores mægler da også med - og tænk han havde faktisk ret, da han sagde, at de var eksperter i andelsboligsalg. På lidt over en uge havde de fundet køberen i køberkartoteket - og vi kunne få vores hus". Rikke og Michael, sælgere af Baunegårdsvej 6, 2. th.

 • Solgt
  Solgt

  Søgårdsvej 5A, 1. th

  Grunden til jeg valgte Danbolig til at sælge fars lejlighed, var at vi tidligere har brugt Danbolig i forbindelse med salg af vores hus tidligere. Vi har ikke fortrudt at vi valgte dem igen, da der er gjort et stor og professsionelt arbejde hele vejen igennem. Det var udefrakommende ting der gjorde at det tog den tid det tog, udtagelse fra regeringen om nedsættelse af skattefradraget hen over sommeren, samt finanskrisen. Jeg er hele tiden blevet orienteret hvordan det gik, omkring salgsforløbet. Jeg har kun på det varmeste anbefale at bruge Danbolig og Pernille Termansen som mægler, og har selvfølgelig anbefalet det til venner og bekendte. Kærlig hilsen Paul Christensen

 • Solgt
  Solgt

  Gentoftegade 62, 3. tv

  I forbindelse med at jeg skulle sætte min lejlighed til salg inviterede jeg flere mæglere ud. Jeg valgte at sætte til salg ved danbolig fordi danbolig har lokal kendskab og Pernille virkede som en meget kompetent mægler og der var god kemi fra første møde. Pernille har været min mægler i hele forløbet og jeg syntes at vi har haft en rigtig god dialog. Der var rigtig god aktivitet af fremvisninger og åbne huse i hele forløbet og jeg var glad for at der altid var en hurtig tilbagemelding fra mægleren. Køberen til min lejlighed fandt danbolig da de solgte et hus i lokalområdet. danbolig får helt klart min anbefaling Sælger af Gentoftegade 62, 3. tv.

 • Solgt
  Solgt

  Adolphsvej 9

  I 26 år har huset på Adolphsvej været rammen om os selv og vores familie. Det var følgeligt også en svær beslutning at forlade det. Derfor var det også vigtigt, at den der skulle forestå salget af huset havde forståelse for os, huset og vores situation. Vi valgte Tyge Hellberg fra DanBolig, fordi han gjorde os trygge og så mange af de ting i huset, som vi selv faldt for. Selvom det har taget længere tid at sælge huset end vi havde håbet på, har vi hele tiden følt os støttet, vejledt og godt behandlet ­ og da det hele skulle gå rigtig stærkt til sidst var han ikke bleg for at tage de sene timer i brug for at sikre, at vores salg gik igennem tids nok til, at vi kunne få vores drømmehus. Vi kan således på det varmeste anbefale et salg gennem DanBolig  - Tyge Hellberg.

 • Solgt
  Solgt

  Høeghsmindevej 89

  Efter at have haft huset til salg hos en anden mægler i et års tid, uden resultat, skiftede jeg mægler til danbolig i Gentofte. Her oplevede jeg en meget professionel og engageret indsats, med et stort antal fremvisninger. Trods et presset marked prismæssigt, lykkedes det at få solgt huset på 5 måneder, Ikke til udbuds prisen, men stadig til en rimelig pris. Jeg kan stærkt anbefale danbolig i Gentofte.

Forretningsoplysninger

danbolig Gentofte
Gentoftegade 49
2820 Gentofte
CVR: 31176050
Boligcenter Gentofte ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea

Tryg, ETU

Dansk Pantebrevsbørs, Advokaterne Ret & Råd, Advokat Tove Nielsen, Vilsøe Boligadvokater, Advokat Kristian Dreyer, Berlingske Tidende, Villabyerne

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordeakredit

Tryg, Dansk boligforsikring/Willis, ETU

Berlingske Tidende, Villabyerne

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.