Er din bolig også steget i værdi?

Få svar på Vurderingsweekend

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Gentofte

Gentoftegade 49
2820 Gentofte
39 40 80 90
gentofte@danbolig.dk

Andreas Jervelund Engel
Andreas Jervelund Engel
Ejendomsmægler, MDE

Hos danbolig Gentofte er vi ikke blot din lokale ejendomsmægler – vi er også rekordindehavere, når det kommer til salg af villaer og villalejligheder i vores område ifølge Boligsiden.dk. Den rekord er vi meget stolte af, og vi glæder os til også at hjælpe med dit boligsalg.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 2820-2870)
Kilde: Boligsiden
Rækkehus: 29%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Gentofte
Kilde: danbolig.dk
7

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Gentofte

Velkommen hos danbolig Gentofte
Lige siden vi hos danbolig Gentofte åbnede butikken i 2008, er vi gået efter at være de bedste og ikke nødvendigvis de største i området.

Den strategi har imidlertid givet os rekorden inden for salget af villaer og villalejligheder ifølge Boligsiden.dk – og vi forklarer successen med vores mange års erfaring som ejendomsmæglere i nærmiljøet, hvilket har givet os et enestående godt lokalkendskab.

Vi laver gerne en gratis og uforpligtende salgsvurdering, så kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt igennem dit boligsalg – du er selvfølgelig også meget velkommen til at kigge forbi til en snak i butikken på Gentoftegade 49.

Lokalkendskab som speciale
På kontoret vil du møde et energisk team af lokalkendte ansigter, og vi står klar til at hjælpe dig trygt og effektivt igennem din salgsproces. Flere af os er vokset op her, så vi kender alle detaljer om området fra både vores professionelle virke og fritidslivet.

Vi er så godt inde i sagerne, når det kommer til beliggenheder i vores salgsområde, at vi kan prissætte din bolig præcist fra starten med alle hensyn taget i betragtning – for eksempel udsigten, de trafikale forbindelser til København og skoledistriktet, som vi ved, er afgørende faktorer for mange købere.

Vi har fingeren på pulsen i forhold til alt, hvad der er blevet solgt i området, og vi ved derfor, hvad der rører sig på boligmarkedet lige fra de attraktive villaveje ved Ermelunden til kvarterne omkring de populære skoler som Gentofte Skole og Tjørnegårdsskolen – samt alt derimellem og meget mere til.

Stærkt samarbejde og stor synlighed
Med os som din ejendomsmægler får du én personlig kontakt, som har det samlede overblik over din salgsproces. Desuden har vi et tæt samarbejde på kontoret, og dertil arbejder vi sammen med tre andre danbolig-butikker i området. For din mægler er der således altid et stort bagland at trække på, når det kommer til både faglig sparring og kundekontakter.

Vi hjælper køberne i retning af din bolig ved at være meget synlige i gadebilledet – for eksempel til fællesarrangementer i det lokale handelsmiljø i Gentofte og via annoncer i den lokale Villabyerne.

Da vi ved, at mange købere især dyrker boligjagten på nettet, sørger vi også for at være godt med, når det glæder online annoncering. Vi benytter os blandt andet flittigt af Facebook og danbolig clevr, som målretter annoncer direkte til potentielle købere, der tidligere har vist interesse for netop din boligtype.

Den helt rette handel
Mange af vores lokale sælgere er vores tidligere købere, og det giver os en rigtig god fornemmelse, da vi naturligvis altid går efter at sikre en god oplevelse for både vores købere og sælgere.

Vi vil glæde os til også at hjælpe dine boligdrømme på vej, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan vores dybe lokalkendskab og den store synlighed kan sikre dig den helt rette bolighandel.

Kilde: www.boligsiden.dk/findmaegler d. 21.07.2017

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Tværbommen 25, st. tv.

  Solgt på 17 dage! "Efter 1 køb og 2 salg gennem DanBolig i Gentofte på 2 år med Frederik som mægler, har jeg altid følt mig godt behandlet. Hvis man havde spørgsmål, har han altid stået til rådighed. Søde og venlige medarbejdere, som altid har gjort deres bedste for at hjælpe, så handlen blev effektiv. Lejligheden blev solgt på 17 dage". Annie, sælger af Tværbommen 25, st. tv.

 • Solgt
  Solgt

  Jahnsensvej 27 A

  Professionelt team. "Vi valgte Danbolig i forbindelse med salget af vores fars hus i Gentofte. Fra første færd blev vi mødt med en meget professionel indstilling fra DanBoligs side - særligt satte jeg pris på deres tre prisfastsættelser under tre forskellige scenarier - hurtigt salg, salg i løbet af et halvt år og salg til en liebhaver. Vi valgte den mellemste løsning. Selve salget gik meget hurtigt - jeg tror på kun 5 uger - og papirarbejde, tinglysning, overdragelse mv. gik væsentlig lettere end jeg på forhånd havde forventet mig. Undervejs havde vi forståeligt nok et par spørgsmål - de blev afklaret hurtigt og effektivt - også i weekenden -  af den dygtige medarbejderstab. Vi står ikke lige overfor at skulle sælge fast ejendom igen - men skulle jeg, var jeg ikke i tvivl om at vi ville vælge Danbolig igen." Jannik Johansen, sælger af Jahnsensvej 27 A.

 • Solgt
  Solgt

  Islands Brygge 63B 1. TV

  Min lejlighed havde været til salg hos en lokal ejendomsmægler uden resultat. Da jeg ville skifte ejendomsmægler, ville jeg være sikker på at jeg valgte den rigtige. Min nabo havde fået solgt sin lejlighed gennem DanBolig i Gentofte. Han var rigtig tilfreds med DanBolig. Jeg bestilte en vurdering af Frederik fra DanBolig. Han gennemgik tingene grundigt, og jeg følte med tryg ved at vælge DanBolig Gentofte. En af de helt store forskelle jeg oplevede hos DanBolig var kvaliteten af deres billedemateriale af lejligheden og ikke mindst det flotte prospekt der blev lavet. Jeg oplevede en hurtig feedback på fremvisninger. Min lejlighed blev solgt på én måned, og det bedste at det hele var, at den prisforventning Frederik havde stillet mig i udsigt holdt. DanBolig Gentofte gjorde en mærkbar forskel, da min lejlighed skulle sælges.  Tak for handlen.  Per - Islands Brygge 63B, 1.tv.

 • Solgt
  Solgt

  Prins Axels Vej 11

  Jeg ringede en fredag eftermiddag kl. 15:40 og spurgte, om det var muligt, at se den ønskede bolig samme dag; det kunne det naturligvis og 20 minutter senere gik jeg rundt i mit drømmehus. Behandlingen og responstiden har igennem hele forløbet være uovertruffen og dette uagtet tidspunkt på dagen/aftenen. Jeg vil ikke tøve et øjeblik i forhold til at anbefale venner og bekendte at handle bolig med Pernille Bang Termansen fra Danbolig i Gentofte

 • Solgt
  Solgt

  Vilvordeparken 18

  Frederik Fausing er ganske enkelt den mest troværdige og behagelige mægler, jeg har mødet nogensinde. Og jeg har handlet mange boliger. Hans kollega Mark og Christel er også yderst venlige, imødekommende - og troværdige. Lisbeth, Vilvordeparken 18, 2920 Charlottenlund

 • Solgt
  Solgt

  Merianvej 13

  Jeg har tidligere mødt Frederik Fausing fra danbolig Gentofte og havde et rigtigt godt indtryk at ham som en troværdig og kompetent ejendomsmægler med et stort lokalkendskab. Derfor var danbolig Gentofte et naturligt valg for mig, da jeg skulle sælge mit hus. Team danbolig Gentofte har håndteret salget af huset meget professionelt, og de var rigtig gode til hele tiden at holde mig informeret om hvor langt vi var i salgsprocessen. Huset blev solgt til prisen på lige omkring 7 uger – der var flere interesserede købere – det var meget bedre og hurtigere end jeg havde forventet. Jeg vil godt anbefale danbolig Gentofte til andre boligkøbere/ -sælgere og vil helt sikkert bruge dem i fremtiden. Hilsen Nicolai

Forretningsoplysninger

danbolig Gentofte
Gentoftegade 49
2820 Gentofte
CVR: 31176050
Boligcenter Gentofte ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea

ETU

Dansk Pantebrevsbørs, Advokaterne Ret & Råd, Advokat Tove Nielsen, Vilsøe Boligadvokater, Advokat Kristian Dreyer, Berlingske Tidende, Villabyerne

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordeakredit

Dansk boligforsikring/Willis, ETU

Berlingske Tidende, Villabyerne

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Er din bolig også steget i værdi?

Få svar på Vurderingsweekend

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.