0

0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Gentofte

Gentoftegade 49
2820 Gentofte
39 40 80 90
gentofte@danbolig.dk

Andreas Jervelund Engel
Andreas Jervelund Engel
Daglig leder Ejendomsmægler, MDE

Hos danbolig Gentofte er vi ikke blot din lokale ejendomsmægler – vi er også rekordindehavere, når det kommer til salg af villaer og villalejligheder i vores område ifølge Boligsiden.dk. Den rekord er vi meget stolte af, og vi glæder os til også at hjælpe med dit boligsalg.

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 2820-2870)
Kilde: Boligsiden
Villa: 49%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Gentofte
Kilde: danbolig.dk
24

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Gentofte

Velkommen hos danbolig Gentofte
Lige siden vi hos danbolig Gentofte åbnede butikken i 2008, er vi gået efter at være de bedste og ikke nødvendigvis de største i området.

Den strategi har imidlertid givet os rekorden inden for salget af villaer og villalejligheder ifølge Boligsiden.dk – og vi forklarer successen med vores mange års erfaring som ejendomsmæglere i nærmiljøet, hvilket har givet os et enestående godt lokalkendskab.

Vi laver gerne en gratis og uforpligtende salgsvurdering, så kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt igennem dit boligsalg – du er selvfølgelig også meget velkommen til at kigge forbi til en snak i butikken på Gentoftegade 49.

Lokalkendskab som speciale
På kontoret vil du møde et energisk team af lokalkendte ansigter, og vi står klar til at hjælpe dig trygt og effektivt igennem din salgsproces. Flere af os er vokset op her, så vi kender alle detaljer om området fra både vores professionelle virke og fritidslivet.

Vi er så godt inde i sagerne, når det kommer til beliggenheder i vores salgsområde, at vi kan prissætte din bolig præcist fra starten med alle hensyn taget i betragtning – for eksempel udsigten, de trafikale forbindelser til København og skoledistriktet, som vi ved, er afgørende faktorer for mange købere.

Vi har fingeren på pulsen i forhold til alt, hvad der er blevet solgt i området, og vi ved derfor, hvad der rører sig på boligmarkedet lige fra de attraktive villaveje ved Ermelunden til kvarterne omkring de populære skoler som Gentofte Skole og Tjørnegårdsskolen – samt alt derimellem og meget mere til.

Stærkt samarbejde og stor synlighed
Med os som din ejendomsmægler får du én personlig kontakt, som har det samlede overblik over din salgsproces. Desuden har vi et tæt samarbejde på kontoret, og dertil arbejder vi sammen med tre andre danbolig-butikker i området. For din mægler er der således altid et stort bagland at trække på, når det kommer til både faglig sparring og kundekontakter.

Vi hjælper køberne i retning af din bolig ved at være meget synlige i gadebilledet – for eksempel til fællesarrangementer i det lokale handelsmiljø i Gentofte og via annoncer i den lokale Villabyerne.

Da vi ved, at mange købere især dyrker boligjagten på nettet, sørger vi også for at være godt med, når det glæder online annoncering. Vi benytter os blandt andet flittigt af Facebook og danbolig clevr, som målretter annoncer direkte til potentielle købere, der tidligere har vist interesse for netop din boligtype.

Den helt rette handel
Mange af vores lokale sælgere er vores tidligere købere, og det giver os en rigtig god fornemmelse, da vi naturligvis altid går efter at sikre en god oplevelse for både vores købere og sælgere.

Vi vil glæde os til også at hjælpe dine boligdrømme på vej, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan vores dybe lokalkendskab og den store synlighed kan sikre dig den helt rette bolighandel.

Kilde: www.boligsiden.dk/findmaegler d. 21.07.2017

Lige nu har vi 24 boliger til salg

Se alle boliger

Vi har 5
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Torben Haraldsted
  Indehaver

  Torben Haraldsted

  Ejendomsmægler & valuar, MDE

  39 40 80 90

 • Henrik Mikkelsen
  Indehaver

  Henrik Mikkelsen

  Ejendomsmægler & valuar, MDE

  39 40 80 90

 • Frederik S. Fausing
  Indehaver

  Frederik S. Fausing

  Ejendomsmægler & valuar, MDE

  40 52 06 10 LinkedIn

 • Carsten Engelborg
  Indehaver

  Carsten Engelborg

  Ejendomsmægler, MDE

  39 40 80 90

 • Torben von Linstow

  Torben von Linstow

  Ejendomsmægler & valuar, MDE

  39 40 80 90

 • Andreas Jervelund Engel

  Andreas Jervelund Engel

  Daglig leder Ejendomsmægler, MDE

  23 60 11 98

 • Heidi Legaard Christensen

  Heidi Legaard Christensen

  Sagskoordinator

  39 40 80 90

 • Tyge Hellberg

  Tyge Hellberg

  Ejendomsmægler & Valuar, MDE

  25 30 33 10

 • Rikke Alsø

  Rikke Alsø

  Sagskoordinator

  39 40 80 90

 • Kenneth Røien Petersen

  Kenneth Røien Petersen

  Salg & Vurdering

  20 33 25 76

 • Sandra Dehnhardt

  Sandra Dehnhardt

  Salg & Vurdering

  26 84 05 40

 • Lasse Dalsgård

  Lasse Dalsgård

  Salg & vurdering

  20 82 99 93

 • Solgt

  Avnsøvej 2

  Salget lykkedes da Frederik Fausing og danbolig kom på banen. Af skade bliver man klog, som man siger. Vi skulle have valgt Frederik Fausing og hans team hos danbolig i Gentofte med det samme. Men desværre havde vi fravalgt danbolig i første omgang - og den ene mægler kan vel være lige så god som den anden, tænkte vi. Nej, det kan de ikke - kan vi så sige idag! Vi indrømmer gerne, at vi tog fejl - og at skulle have valgt danbolig i Gentofte fra starten af. - Det råd vil vi gerne give videre til andre. Vi endte med at have vores hus til salg hos en anden mægler gennem et halvt år - uden et salg. Da kontrakten udløb, skulle der ske noget nyt. Vi skulle have en ny mægler på banen. Valget var ikke svært. Vi valgte danbolig i Gentofte, som vi tidligere havde haft rigtig gode erfaringer med i forbindelse med et salg for nogle år tilbage. Vi fik besøg af Frederik Fausing fra danbolig i Gentofte med henblik på, at han skulle sælge huset. Igen fik vi bekræftet, at Frederik er en ejendomsmægler, som man kan stole på! Han er troværdig, han er saglig og professionel og han holder det, han siger og lover - og mere til. Han har en meget vindende personlighed og bliver nærmest en god bekendt i løbet af et salgsforløb. Han er saglig i sin vurdering af, hvad en ejendom kan sælges for og kan lægge den helt rigtige plan og strategi for et salgsforløb. Der er altid opfølgning efter fremvisninger og hele tiden en god og løbende dialog omkring salget. Der er ikke tvivl om, at Frederik Fausing kender boligmarkedet i Gentofte Kommune bedre end nogen anden. Da huset kom til salg hos ham, så fik det den rigtige pris, og i løbet af kort tid var der flere interessere købere på banen. Der blev forhandlet en pris på plads med et meget sødt ældre ægtepar, som vi også følte at vi kunne sælge vores hjem til. Hos Frederik og hans team i Gentofte følte vi ikke på noget tidspunkt, at luften gik af ballonen, tværtimod. Vi er imponeret over hvor professionelt vores salg og efterfølgende sagsbehandling blev effektueret. Det hele føltes bare så let og ligetil - og der var gennem hele forløbet en god og informativ kommunikation i passende mængde. Vi er glade for at danbolig kunne sælge vores hus, så vi kunne komme videre. Det er ikke altid lige sjovt at skulle gå og vente på, at huset bliver solgt, når nu beslutningen om at flytte er taget og man gerne vil videre. Du får ikke et bedre salg og service end den oplevelse, man har når man har solgt via danbolig i Gentofte. Vi vil til enhver tid anbefale danbolig i Gentofte, når der skal handles hus og vi giver Frederik Fausing og hans team hos danbolig i Gentofte de varmeste anbefalinger.

 • Solgt

  Vangede Bygade 91, 2. th.

  Super eftersalgsarbejde - netop derfor er det vigtigt at have en sagsbehandler siddende i butikken. "Godt og hurtigt salg. Tog kun ca. 6 uger og god information når der skete nye ting i sagen, specielt når nye fremvisninger fandt sted. Super eftersalgsarbejde af Julie Engelbrecht Hansen." Michael Arends, sælger af Vangede Bygade 91, 2. th.

 • Solgt

  Adolphsvej 9

  I 26 år har huset på Adolphsvej været rammen om os selv og vores familie. Det var følgeligt også en svær beslutning at forlade det. Derfor var det også vigtigt, at den der skulle forestå salget af huset havde forståelse for os, huset og vores situation. Vi valgte Tyge Hellberg fra DanBolig, fordi han gjorde os trygge og så mange af de ting i huset, som vi selv faldt for. Selvom det har taget længere tid at sælge huset end vi havde håbet på, har vi hele tiden følt os støttet, vejledt og godt behandlet ­ og da det hele skulle gå rigtig stærkt til sidst var han ikke bleg for at tage de sene timer i brug for at sikre, at vores salg gik igennem tids nok til, at vi kunne få vores drømmehus. Vi kan således på det varmeste anbefale et salg gennem DanBolig  - Tyge Hellberg.

 • Solgt

  Islands Brygge 63B 1. TH

  Jeg havde min lejlighed til salg gennem 2 lokale ejendomsmæglere uden resultat. Efter en lille salgspause lyttede jeg til en af mine gode venner, som anbefalede DanBolig Gentofte og Frederik S. Fausing. Min lejlighed blev solgt på ca. 2 måneder. En synlig forskel var bla. det materiale DanBolig brugte til at præsentere min lejlighed. Billederne var i højere kvalitet og Frederik anbefalede mig at få lavet et flot salgsprospekt på lejligheden. Salgsmaterialet kombineret med en god salgsindsats, gjorde at jeg fik solgt min lejlighed. Selve papirgangen af salget er varetaget af Julie til "UG med kryds og slange". Julie har været hurtig og professional, og med en god tone og humor. Jeg har allerede anbefalet DanBolig til andre jeg kender som skal sælge. Jan Jørgensen - Islands Brygge 63, 1.th., 2300 København S

 • Solgt

  Kærmindevej 35

  Realistisk, rimelig og reel - hvad mere kan man forlange? "Frederik Fausing har opstillet realistiske salgstider og prisscenarier, været rimelig i salær og markedsføringsomkostninger, og reel i vurdering af vores hus i fht. øvrige huse til salg i området. Samlet set gav det en troværdig vurdering og vi var ikke i tvivl om at Danbolig/Gentofte skulle være vores repræsentant.  Salget gik over forventning, 5 salgsdage og til prisen. Det hurtige salg skyldes efter vores opfattelse en helt korrekt prissætning baseret på solidt kendskab til området, et godt netværk til købere og et altid engageret og effektivt salgsteam. At sælge hus er en balancegang mellem "åbent hus" og privatliv - den balancegang er til fulde blevet respekteret med løbende og rettidig information og briefinger efter hver fremvisning. Ingen tvivl om at Frederik og hans team har etableret en Danbolig/Gentofte med et fortjent godt image, hvor både sælgere og købere bliver professionelt vejledt - ikke mindst af den altid servicemindede Julie Engelbrecht, der sørger for et velfungerende backoffice med rede svar på hånden. Frederik som person besidder en unik cocktail af empati og ambition - empatien sikrer en god salgsproces og ambitionen sikrer salget.  Snip-snap-snude-så er vores hus ude........" Katrine & Jesper, sælgere af Kærmindevej 35.

 • Solgt

  Vintervej 6, 1.

  Da jeg skulle sætte min villalejlighed til salg forsommeren 2011, var jeg ikke i tvivl om, at danbolig i Gentofte ved Frederik Fausing var det rigtige valg! Jeg var blevet anbefalet Frederik Fausing af både familie og venner, og såvel han som hele teamet hos danbolig i Gentofte levede fuldt op til mine forventninger om et proffesionelt salg af mit hjem. Prisen var sat rigtigt fra starten af, og den positive dialog der under hele sagsforløbet var mellem danbolig og mig, medførte trods en økonomisk krise og meget sløvt boligmarked i Danmark, at lejligheden blev solgt på en måned. Jeg kan varmt anbefale danbolig,Gentofte og Frederik Fausing, en meget seriøs samarbejdspartner! De bedste hilsner Christina Lihn Mogensen Vintervej 6,1

Forretningsoplysninger

danbolig Gentofte
Gentoftegade 49
2820 Gentofte
CVR: 31176050

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea

Tryg

Dansk Pantebrevsbørs, Advokaterne Ret & Råd, Advokat Tove Nielsen, Vilsøe Boligadvokater, Advokat Kristian Dreyer, Berlingske Tidende, Villabyerne

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordeakredit

Tryg, Dansk boligforsikring/Willis

Berlingske Tidende, Villabyerne, Jyllandsposten/Politiken

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig