Ejendomsmægler Gentofte - Få gratis salgsvurdering hos danbolig

Tjek din boligs værdi på et øjeblik

Prøv BoligSkøn

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Gentofte

Gentoftegade 49
2820 Gentofte
39 40 80 90
gentofte@danbolig.dk

Andreas Jervelund Engel
Andreas Jervelund Engel
Ejendomsmægler, MDE

Hos danbolig Gentofte er vi ikke blot din lokale ejendomsmægler – vi er også rekordindehavere, når det kommer til salg af villaer og villalejligheder i vores område ifølge Boligsiden.dk. Den rekord er vi meget stolte af, og vi glæder os til også at hjælpe med dit boligsalg.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 2820-2870)
Kilde: Boligsiden
Villa: 72%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Gentofte
Kilde: danbolig.dk
29

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Gentofte

Velkommen hos danbolig Gentofte
Lige siden vi hos danbolig Gentofte åbnede butikken i 2008, er vi gået efter at være de bedste og ikke nødvendigvis de største i området.

Den strategi har imidlertid givet os rekorden inden for salget af villaer og villalejligheder ifølge Boligsiden.dk – og vi forklarer successen med vores mange års erfaring som ejendomsmæglere i nærmiljøet, hvilket har givet os et enestående godt lokalkendskab.

Vi laver gerne en gratis og uforpligtende salgsvurdering, så kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt igennem dit boligsalg – du er selvfølgelig også meget velkommen til at kigge forbi til en snak i butikken på Gentoftegade 49.

Lokalkendskab som speciale
På kontoret vil du møde et energisk team af lokalkendte ansigter, og vi står klar til at hjælpe dig trygt og effektivt igennem din salgsproces. Flere af os er vokset op her, så vi kender alle detaljer om området fra både vores professionelle virke og fritidslivet.

Vi er så godt inde i sagerne, når det kommer til beliggenheder i vores salgsområde, at vi kan prissætte din bolig præcist fra starten med alle hensyn taget i betragtning – for eksempel udsigten, de trafikale forbindelser til København og skoledistriktet, som vi ved, er afgørende faktorer for mange købere.

Vi har fingeren på pulsen i forhold til alt, hvad der er blevet solgt i området, og vi ved derfor, hvad der rører sig på boligmarkedet lige fra de attraktive villaveje ved Ermelunden til kvarterne omkring de populære skoler som Gentofte Skole og Tjørnegårdsskolen – samt alt derimellem og meget mere til.

Stærkt samarbejde og stor synlighed
Med os som din ejendomsmægler får du én personlig kontakt, som har det samlede overblik over din salgsproces. Desuden har vi et tæt samarbejde på kontoret, og dertil arbejder vi sammen med tre andre danbolig-butikker i området. For din mægler er der således altid et stort bagland at trække på, når det kommer til både faglig sparring og kundekontakter.

Vi hjælper køberne i retning af din bolig ved at være meget synlige i gadebilledet – for eksempel til fællesarrangementer i det lokale handelsmiljø i Gentofte og via annoncer i den lokale Villabyerne.

Da vi ved, at mange købere især dyrker boligjagten på nettet, sørger vi også for at være godt med, når det glæder online annoncering. Vi benytter os blandt andet flittigt af Facebook og danbolig clevr, som målretter annoncer direkte til potentielle købere, der tidligere har vist interesse for netop din boligtype.

Den helt rette handel
Mange af vores lokale sælgere er vores tidligere købere, og det giver os en rigtig god fornemmelse, da vi naturligvis altid går efter at sikre en god oplevelse for både vores købere og sælgere.

Vi vil glæde os til også at hjælpe dine boligdrømme på vej, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan vores dybe lokalkendskab og den store synlighed kan sikre dig den helt rette bolighandel.

Kilde: www.boligsiden.dk/findmaegler d. 21.07.2017

Lige nu har vi 29 boliger til salg eller leje

Se alle boliger

Vi har 5
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Kærmindevej 33

  Vi har både købt og solgt gennem danbolig Gentofte, og Frederik har derfor skulle håndtere os både som købere og som sælgere. Den svære balancekunst ved at have flere kasketter på har Frederik håndteret perfekt. Vi har, uanset hvilken rolle, vi har befundet os i, oplevet Frederik som ærlig, troværdig og top-professionel. I tider som disse hvor boligmarkedet er en anelse udfordrende, er det ekstra vigtigt med en mægler, der kender sit område, og som forstår at navigere i et vanskeligt marked. Frederik har i den grad bevist, at han evner det hele, og vi kan derfor kun anbefale andre, der går i købs- eller salgstanker at benytte sig af Frederik og danbolig Gentofte.

 • Solgt
  Solgt

  Kløckersvej 26

  Jeg solgte mit hus igennem danbolig Gentofte i forsommeren 2012, og jeg har kun ros til hele teamet, men specielt min personlige mægler Frederik Fausing var jeg meget tryg ved,og hans måde at rådgive, oplyse og forhandle på var super professionel. Huset blev solgt på få uger, og til prisen,og jeg blev hele tiden orienteret af de medarbejdere som havde fremvist huset, selv om jeg var på ferie. Jeg vil derfor på det varmeste anbefale danbolig Gentofte. "Sælger af Kløckersvej 26"

 • Solgt
  Solgt

  Kildeskovsvej 38

  danbolig i Gentofte solgte min villa meget hurtigt og til en fornuftig pris set i lyset af et ekstremt negativt marked. Deres rådgivning var professionel og oplysende, og de var super til at forhandle med køber i forbindelse med de sidste detaljer i købsforløbet. Efter min mening er danbolig den bedste mægler i Gentofte og omegn. Bent Moltved Kildeskovsvej 38

 • Solgt
  Solgt

  Prins Axels Vej 11

  Jeg ringede en fredag eftermiddag kl. 15:40 og spurgte, om det var muligt, at se den ønskede bolig samme dag; det kunne det naturligvis og 20 minutter senere gik jeg rundt i mit drømmehus. Behandlingen og responstiden har igennem hele forløbet være uovertruffen og dette uagtet tidspunkt på dagen/aftenen. Jeg vil ikke tøve et øjeblik i forhold til at anbefale venner og bekendte at handle bolig med Pernille Bang Termansen fra Danbolig i Gentofte

 • Solgt
  Solgt

  Snogegårdsvej 142, 1. tv

  Det er en ejendomsmægler, man kan stole på! Frederik Fausing rager op. Det han siger holder han. Han er saglig i sin vurdering af hvad en ejendom kan sælges for. - Inden 14 dage var min lejlighed solgt til den udbudte pris! En pris som både køber og jeg kan være tilfreds med.

 • Solgt
  Solgt

  Islands Brygge 63B 1. TH

  Jeg havde min lejlighed til salg gennem 2 lokale ejendomsmæglere uden resultat. Efter en lille salgspause lyttede jeg til en af mine gode venner, som anbefalede DanBolig Gentofte og Frederik S. Fausing. Min lejlighed blev solgt på ca. 2 måneder. En synlig forskel var bla. det materiale DanBolig brugte til at præsentere min lejlighed. Billederne var i højere kvalitet og Frederik anbefalede mig at få lavet et flot salgsprospekt på lejligheden. Salgsmaterialet kombineret med en god salgsindsats, gjorde at jeg fik solgt min lejlighed. Selve papirgangen af salget er varetaget af Julie til "UG med kryds og slange". Julie har været hurtig og professional, og med en god tone og humor. Jeg har allerede anbefalet DanBolig til andre jeg kender som skal sælge. Jan Jørgensen - Islands Brygge 63, 1.th., 2300 København S

Forretningsoplysninger

danbolig Gentofte
Gentoftegade 49
2820 Gentofte
CVR: 31176050
Boligcenter Gentofte ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea

Tryg, ETU

Dansk Pantebrevsbørs, Advokaterne Ret & Råd, Advokat Tove Nielsen, Vilsøe Boligadvokater, Advokat Kristian Dreyer, Berlingske Tidende, Villabyerne

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordeakredit

Tryg, Dansk boligforsikring/Willis, ETU

Berlingske Tidende, Villabyerne

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Tjek din boligs værdi på et øjeblik

Prøv BoligSkøn

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.