Ejendomsmægler Gentofte - Få gratis salgsvurdering hos danbolig

Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Gentofte

Gentoftegade 49
2820 Gentofte
39 40 80 90
gentofte@danbolig.dk

Andreas Jervelund Engel
Andreas Jervelund Engel
Ejendomsmægler, MDE

Hos danbolig Gentofte er vi ikke blot din lokale ejendomsmægler – vi er også rekordindehavere, når det kommer til salg af villaer og villalejligheder i vores område ifølge Boligsiden.dk. Den rekord er vi meget stolte af, og vi glæder os til også at hjælpe med dit boligsalg.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 2820-2870)
Kilde: Boligsiden
Villa: 64%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Gentofte
Kilde: danbolig.dk
28

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Gentofte

Velkommen hos danbolig Gentofte
Lige siden vi hos danbolig Gentofte åbnede butikken i 2008, er vi gået efter at være de bedste og ikke nødvendigvis de største i området.

Den strategi har imidlertid givet os rekorden inden for salget af villaer og villalejligheder ifølge Boligsiden.dk – og vi forklarer successen med vores mange års erfaring som ejendomsmæglere i nærmiljøet, hvilket har givet os et enestående godt lokalkendskab.

Vi laver gerne en gratis og uforpligtende salgsvurdering, så kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt igennem dit boligsalg – du er selvfølgelig også meget velkommen til at kigge forbi til en snak i butikken på Gentoftegade 49.

Lokalkendskab som speciale
På kontoret vil du møde et energisk team af lokalkendte ansigter, og vi står klar til at hjælpe dig trygt og effektivt igennem din salgsproces. Flere af os er vokset op her, så vi kender alle detaljer om området fra både vores professionelle virke og fritidslivet.

Vi er så godt inde i sagerne, når det kommer til beliggenheder i vores salgsområde, at vi kan prissætte din bolig præcist fra starten med alle hensyn taget i betragtning – for eksempel udsigten, de trafikale forbindelser til København og skoledistriktet, som vi ved, er afgørende faktorer for mange købere.

Vi har fingeren på pulsen i forhold til alt, hvad der er blevet solgt i området, og vi ved derfor, hvad der rører sig på boligmarkedet lige fra de attraktive villaveje ved Ermelunden til kvarterne omkring de populære skoler som Gentofte Skole og Tjørnegårdsskolen – samt alt derimellem og meget mere til.

Stærkt samarbejde og stor synlighed
Med os som din ejendomsmægler får du én personlig kontakt, som har det samlede overblik over din salgsproces. Desuden har vi et tæt samarbejde på kontoret, og dertil arbejder vi sammen med tre andre danbolig-butikker i området. For din mægler er der således altid et stort bagland at trække på, når det kommer til både faglig sparring og kundekontakter.

Vi hjælper køberne i retning af din bolig ved at være meget synlige i gadebilledet – for eksempel til fællesarrangementer i det lokale handelsmiljø i Gentofte og via annoncer i den lokale Villabyerne.

Da vi ved, at mange købere især dyrker boligjagten på nettet, sørger vi også for at være godt med, når det glæder online annoncering. Vi benytter os blandt andet flittigt af Facebook og danbolig clevr, som målretter annoncer direkte til potentielle købere, der tidligere har vist interesse for netop din boligtype.

Den helt rette handel
Mange af vores lokale sælgere er vores tidligere købere, og det giver os en rigtig god fornemmelse, da vi naturligvis altid går efter at sikre en god oplevelse for både vores købere og sælgere.

Vi vil glæde os til også at hjælpe dine boligdrømme på vej, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan vores dybe lokalkendskab og den store synlighed kan sikre dig den helt rette bolighandel.

Kilde: www.boligsiden.dk/findmaegler d. 21.07.2017

Lige nu har vi 28 boliger til salg eller leje

Se alle boliger

Vi har 5
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Grants Alle 44

  Vores hus blev solgt med det samme - endda før det nåede i avisen! På den måde slap vi for omkostninger til annoncering, og vi slap også for at have åbent hus-arrangementer. Vi har haft en god og tæt dialog med Mark Hemming fra DanBolig, Gentofte. Mark er yderst professionel og havde fra starten en klar ide om, hvilke kunder der kunne være interesseret i vores hus. Og det viste sig at holde stik. Èn fremvisning - og så var huset solgt - og til en god pris. Imponerende. Vi har allerede anbefalet Mark og Danbolig Gentofte til flere af vores venner.  

 • Solgt
  Solgt

  Strandboulevarden 95, 2. TH.

  Som sælger: Jeg vil gerne takke Andreas Goth Engel hos danbolig i Gentofte for en yderst topprofessionel præstation i forbindelse med salget af vores ejerlejlighed. Andreas solgte lejligheden på 1½ uge til tæt på udbudsprisen. Den korte liggetid er i sig selv imponerende, men lige så imponerende var hans tilgang til salget fra start til slut. Han arbejder enormt struktureret og er meget behagelig som person. Vi har ikke en finger at sætte på det flotte arbejde, som danbolig/Andreas gjorde for os! Som køber: Jeg har kun ros til Andreas fra danbolig i Gentofte, der sørgede for handlen i forbindelse med køb af vores drømmehus. Vores ros kan kort og præcist beskrives som: - Topprofessionel - Yderst behagelig - Følger op på alle forhold / detaljeorienteret - Imponerende kort svartid ved spørgsmål Samtidig får man fornemmelsen af at fokus er 100% rettet på dig som kunde. Kort sagt er danbolig / Andreas en rigtig god samarbejdspartner og samarbejdet har for os været en sand fornøjelse.

 • Solgt
  Solgt

  Heslegårdsvej 43

  Vi har solgt vores hus gennem danbolig Gentofte. Frederik Fausing udførte et førsteklasses stykke arbejde. De satte en skarp pris, solgte det indenfor kort tid, og agerede professionelt i enhver henseende.

 • Solgt
  Solgt

  Emmasvej 23

  Solgt på 3 uger! "Da huset skulle sælgers blev DanBoligog Frederik valgt da han var blevetanbefalet af en god ven. DanBoligGentofte blev oplevet som et team, derarbejdede for salget. Der var fremvisningerfra flere forskellige kontorer, menFrederik havde det overordnede ansvar,og vidste altid hvad der foregik. Efterhver fremvisning fik vi en tilbagemelding.Huset blev solgt på 3 uger." Sofie, sælger af Emmasvej 23

 • Solgt
  Solgt

  Smakkegårdsvej 96, 2. th

  Jeg har solgt min lejlighed via DanBolig i Gentofte. Mark Hemming varetog salget og jeg kan kun sige: Super salg, super service og super professionelle. Tak DanBolig - jeg vil klart bruge jer igen.

 • Solgt
  Solgt

  Søndersøvej 18B

  Når betingelserne for en ejendoms værdi og handel er beliggenhed, beliggenhed og beliggenhed, er det for valg af og samarbejde med en mægler kompetence, kompetence og kompetence. Det var, hvad vi mødte hos Danbolig Gentofte. Hertil kommer en venlig og imødekommende atmosfære. Resultatet blev et hurtigt salg og yderst tilfredse sælgere. Sælgerne af Søndersøvej 18 B.

Forretningsoplysninger

danbolig Gentofte
Gentoftegade 49
2820 Gentofte
CVR: 31176050
Boligcenter Gentofte ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea

Tryg, ETU

Dansk Pantebrevsbørs, Advokaterne Ret & Råd, Advokat Tove Nielsen, Vilsøe Boligadvokater, Advokat Kristian Dreyer, Berlingske Tidende, Villabyerne

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordeakredit

Tryg, Dansk boligforsikring/Willis, ETU

Berlingske Tidende, Villabyerne

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.