0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Gentofte

Gentoftegade 49
2820 Gentofte
39 40 80 90
gentofte@danbolig.dk

Andreas Jervelund Engel
Andreas Jervelund Engel
Daglig leder Ejendomsmægler, MDE

Hos danbolig Gentofte er vi ikke blot din lokale ejendomsmægler – vi er også rekordindehavere, når det kommer til salg af villaer og villalejligheder i vores område ifølge Boligsiden.dk. Den rekord er vi meget stolte af, og vi glæder os til også at hjælpe med dit boligsalg.

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 2820-2870)
Kilde: Boligsiden
Villa: 43%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Gentofte
Kilde: danbolig.dk
19

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Gentofte

Velkommen hos danbolig Gentofte
Lige siden vi hos danbolig Gentofte åbnede butikken i 2008, er vi gået efter at være de bedste og ikke nødvendigvis de største i området.

Den strategi har imidlertid givet os rekorden inden for salget af villaer og villalejligheder ifølge Boligsiden.dk – og vi forklarer successen med vores mange års erfaring som ejendomsmæglere i nærmiljøet, hvilket har givet os et enestående godt lokalkendskab.

Vi laver gerne en gratis og uforpligtende salgsvurdering, så kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt igennem dit boligsalg – du er selvfølgelig også meget velkommen til at kigge forbi til en snak i butikken på Gentoftegade 49.

Lokalkendskab som speciale
På kontoret vil du møde et energisk team af lokalkendte ansigter, og vi står klar til at hjælpe dig trygt og effektivt igennem din salgsproces. Flere af os er vokset op her, så vi kender alle detaljer om området fra både vores professionelle virke og fritidslivet.

Vi er så godt inde i sagerne, når det kommer til beliggenheder i vores salgsområde, at vi kan prissætte din bolig præcist fra starten med alle hensyn taget i betragtning – for eksempel udsigten, de trafikale forbindelser til København og skoledistriktet, som vi ved, er afgørende faktorer for mange købere.

Vi har fingeren på pulsen i forhold til alt, hvad der er blevet solgt i området, og vi ved derfor, hvad der rører sig på boligmarkedet lige fra de attraktive villaveje ved Ermelunden til kvarterne omkring de populære skoler som Gentofte Skole og Tjørnegårdsskolen – samt alt derimellem og meget mere til.

Stærkt samarbejde og stor synlighed
Med os som din ejendomsmægler får du én personlig kontakt, som har det samlede overblik over din salgsproces. Desuden har vi et tæt samarbejde på kontoret, og dertil arbejder vi sammen med tre andre danbolig-butikker i området. For din mægler er der således altid et stort bagland at trække på, når det kommer til både faglig sparring og kundekontakter.

Vi hjælper køberne i retning af din bolig ved at være meget synlige i gadebilledet – for eksempel til fællesarrangementer i det lokale handelsmiljø i Gentofte og via annoncer i den lokale Villabyerne.

Da vi ved, at mange købere især dyrker boligjagten på nettet, sørger vi også for at være godt med, når det glæder online annoncering. Vi benytter os blandt andet flittigt af Facebook og danbolig clevr, som målretter annoncer direkte til potentielle købere, der tidligere har vist interesse for netop din boligtype.

Den helt rette handel
Mange af vores lokale sælgere er vores tidligere købere, og det giver os en rigtig god fornemmelse, da vi naturligvis altid går efter at sikre en god oplevelse for både vores købere og sælgere.

Vi vil glæde os til også at hjælpe dine boligdrømme på vej, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan vores dybe lokalkendskab og den store synlighed kan sikre dig den helt rette bolighandel.

Kilde: www.boligsiden.dk/findmaegler d. 21.07.2017

Lige nu har vi 19 boliger til salg

Se alle boliger

Vi har 5
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt

  Ellegårdsvej 27A, st. tv

  Hvis du skal sælge din bolig, så er danbolig absolut at anbefale. danbolig Gentofte solgte vores lejlighed på kun tre uger og til prisen. Mens fremvisningerne stod på, blev vi kontinuerligt opdateret på status og da købskontrakten var i hus blev det håndteret hurtigt og sikkert. Helt fra start blev vi mødt med en stor professionalisme og åbenhed. Vi var meget glade for Pernille og hun demonstrede et fantastisk godt lokalt kendskab og en finger på pulsen i området. Vi kan på det varmeste anbefale at bruge danbolig når du skal sælge, hele forløbet har været tilfredsstillende for os. Skal vi sælge igen vil vi klart benytte os af danboligs kompetencer. Mvh. Andreas og Katja

 • Solgt

  Ericavej 35

  Det er en stor beslutning af skulle sælge sit hus, og derfor var det vigtigt for os, at vores ejendomsmægler skulle være professionel, men samtidig også skulle kunne se værdierne i vores hus. Desuden skulle vores ejendomsmægler ikke være skræmt af beliggenheden af vores hus, da det ligger ud til toget og ved en trafikeret vej. Vi fik vurderet af flere ejendomsmæglere, men var ikke i tvivl efter første møde med mæglerne, at det var Frederik Fausing fra danbolig, som skulle sælge vores hus. Næsten inden blækket var tørt på formidlingsaftalen havde vi de første fremvisninger, og vi oplevede at salgsindsatsen med at flere ejendomsmæglere arbejdede for salget var særdeles positivt. Alle mæglere vendte tilbage med grundige tilbagemeldinger, og vi kunne mærke at de kunne sælge vores hus. Det gjorde, at vi på under 14 dage stod med flere købstilbud og at vores hus blev solgt over udbudsprisen. Vi har allerede anbefalet danbolig til andre, som skal sælge. Marie-Louise & Kristian, sælgere af Ericavej 35

 • Solgt

  Vangede Bygade 91, 2. th.

  Super eftersalgsarbejde - netop derfor er det vigtigt at have en sagsbehandler siddende i butikken. "Godt og hurtigt salg. Tog kun ca. 6 uger og god information når der skete nye ting i sagen, specielt når nye fremvisninger fandt sted. Super eftersalgsarbejde af Julie Engelbrecht Hansen." Michael Arends, sælger af Vangede Bygade 91, 2. th.

 • Solgt

  Søgårdsvej 5A, 1. th

  Grunden til jeg valgte Danbolig til at sælge fars lejlighed, var at vi tidligere har brugt Danbolig i forbindelse med salg af vores hus tidligere. Vi har ikke fortrudt at vi valgte dem igen, da der er gjort et stor og professsionelt arbejde hele vejen igennem. Det var udefrakommende ting der gjorde at det tog den tid det tog, udtagelse fra regeringen om nedsættelse af skattefradraget hen over sommeren, samt finanskrisen. Jeg er hele tiden blevet orienteret hvordan det gik, omkring salgsforløbet. Jeg har kun på det varmeste anbefale at bruge Danbolig og Pernille Termansen som mægler, og har selvfølgelig anbefalet det til venner og bekendte. Kærlig hilsen Paul Christensen

 • Solgt

  Gentoftegade 62, 3. tv

  I forbindelse med at jeg skulle sætte min lejlighed til salg inviterede jeg flere mæglere ud. Jeg valgte at sætte til salg ved danbolig fordi danbolig har lokal kendskab og Pernille virkede som en meget kompetent mægler og der var god kemi fra første møde. Pernille har været min mægler i hele forløbet og jeg syntes at vi har haft en rigtig god dialog. Der var rigtig god aktivitet af fremvisninger og åbne huse i hele forløbet og jeg var glad for at der altid var en hurtig tilbagemelding fra mægleren. Køberen til min lejlighed fandt danbolig da de solgte et hus i lokalområdet. danbolig får helt klart min anbefaling Sælger af Gentoftegade 62, 3. tv.

 • Solgt

  Kærmindevej 35

  Realistisk, rimelig og reel - hvad mere kan man forlange? "Frederik Fausing har opstillet realistiske salgstider og prisscenarier, været rimelig i salær og markedsføringsomkostninger, og reel i vurdering af vores hus i fht. øvrige huse til salg i området. Samlet set gav det en troværdig vurdering og vi var ikke i tvivl om at Danbolig/Gentofte skulle være vores repræsentant.  Salget gik over forventning, 5 salgsdage og til prisen. Det hurtige salg skyldes efter vores opfattelse en helt korrekt prissætning baseret på solidt kendskab til området, et godt netværk til købere og et altid engageret og effektivt salgsteam. At sælge hus er en balancegang mellem "åbent hus" og privatliv - den balancegang er til fulde blevet respekteret med løbende og rettidig information og briefinger efter hver fremvisning. Ingen tvivl om at Frederik og hans team har etableret en Danbolig/Gentofte med et fortjent godt image, hvor både sælgere og købere bliver professionelt vejledt - ikke mindst af den altid servicemindede Julie Engelbrecht, der sørger for et velfungerende backoffice med rede svar på hånden. Frederik som person besidder en unik cocktail af empati og ambition - empatien sikrer en god salgsproces og ambitionen sikrer salget.  Snip-snap-snude-så er vores hus ude........" Katrine & Jesper, sælgere af Kærmindevej 35.

Forretningsoplysninger

danbolig Gentofte
Gentoftegade 49
2820 Gentofte
CVR: 31176050

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea

Tryg

Dansk Pantebrevsbørs, Advokaterne Ret & Råd, Advokat Tove Nielsen, Vilsøe Boligadvokater, Advokat Kristian Dreyer, Berlingske Tidende, Villabyerne

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordeakredit

Tryg, Dansk boligforsikring/Willis

Berlingske Tidende, Villabyerne, Jyllandsposten/Politiken

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig