0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Herning A/S

Østergade 28
7400 Herning
96 26 17 00
herning@danbolig.dk

Henrik Ladegaard
Henrik Ladegaard
Ejendomsmægler MDE og valuar

Velkommen til danbolig Herning - spørg altid os inden du vælger ejendomsmægler. Vi sælger cirka hver 3. villa i Herning og omegn, så vi ved, hvad der skal til. Bestil en gratis salgsvurdering i dag - så sikrer vi det hurtigste salg til den bedste pris.

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 6933-7451)
Kilde: Boligsiden
Villa: 63%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Herning A/S
Kilde: danbolig.dk
141

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Herning A/S

Velkommen til danbolig Herning.
danbolig Herning formidler salg af villaer, rækkehuse, fritidshuse og nedlagte landejendomme (boliglandbrug), og det har vi gjort siden 1972. Vi er 6 mæglere, 3 sagskoordinatorer og 1 trainee på kontoret, og alle bor i lokalområdet og har gjort det i mange år. De fleste af os er opvokset her på egnen, så vi kender Herning som vores egen bukselomme. Vi er et særdeles erfarent team på alle fronter, og vi sætter troværdighed, empati, kompetance og dynamik i højsædet.

Med masser af kræfter, masser af lokalkendskab og masser af erfaring er det ikke så mærkeligt, at vi har et ry som pålidelige, stabile og grundige. At vores kunder er glade for os og sætter pris på en ordentlig handel, kan vi se, fordi de vender tilbage til os. Ofte møder vi vores kunder gennem flere generationer, og det sætter vi virkelig pris på. Det betyder også, at mange har vi handlet bolig med flere gange, og det betragter vi som vores adelsmærke.

Vi sørger konsekvent for, at alle mæglere besigtiger alle ejendomme. Det betyder, at det bliver langt hurtigere for os at finde den rigtige køber, fordi vi alle sammen er godt klædt på til at svare på de spørgsmål, der altid er ved en bolighandel.

Vi inviterer løbende vores sælgere til statusmøder, hvor vi drøfter salgsforløbet, markedsføring - ja, optimering af salget i det hele taget.

Vores butik ligger godt placeret for enden af gågaden, lige over for Herning Folkeblad/DGI huset og nær kongrescentret - med masser af forbipasserende. Derudover har vi en udstillingsbutik centralt placeret i Kibæk by.

Her er vi

 • Solgt

  Holbækvej 1

  "DanBolig har den bedste hjemmeside og servicen er i top. Jeg vil klart anbefale DanBolig til andre." Tina L. Sørensen

 • Solgt

  Nygårdparken 16

  "Tina Andersen var vores mægler og vi har gennem hele forløbet været fuld ud tilfreds med information og viden om boligen. Fuldt ud kompetent mægler." Majbritt Pedersen

 • Solgt

  Gudenåvej 38

  "Jeg er meget tilfreds med danboligs håndtering af mit hussalg i Herning, og oplever at I lever op til ikke at være i samme tilstand (stilstand) som boligmarkedet :) Mit personlige citat til andre som skal sælge eller købe hus er: Du kan være tryg og rolig, når du handler hus med danbolig!" Max Olsen

 • Solgt

  Vester Alle 1E

  "Jeg mener at produktet som Danbolig sælger er blevet ppræsenteret på en rigtig god måde, og man er som sælger ikke i tvivl om hvilke tiltag og muligheder man selv har i forbindelse med at gøre sin egen bolig attraktiv for potentielle købere. Specielt fremvisninger af Henrik og Troels af Home og EDC's boliger har været gode og meget ærlige. Vi sætter stor pris på denne del af aftalen, da vi får rigtig meget ud af den sparring, der er med vores egen mægler, og de ord vi får med på vejen. Vi føler os rigtig godt behandlet." Christian Hjort

 • Solgt

  Chr Dalgas Vej 3

  "Synes det var utrolig flot, at man fra DanBolig viser så stor interesse for salg af bolig, at man tager sig tid til en runde med hele salgsleddet, for at bese boligen så alle kunne være velorienteret. Kan kun sige, gør det nemt for dig selv - brug DanBolig. Vender tilbage om nogle år, når min bolig nr. 2 skal sælges." Svend Sørensen

 • Solgt

  Gl. Landevej 86

  "Kontruktiv, tillidsfuld og seriøs og ikke mægler med "store armbevægelser"." Lone 

Forretningsoplysninger

danbolig Herning A/S
Østergade 28
7400 Herning
CVR: 31166500

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea

Tryg, Willis/Dansk Boligforsikring

Herning Folkeblad, Esoft,Ugeposten,boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Tryg, Willis/Dansk Boligforsikring

Herning Folkeblad, Ugeposten

Waoo

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Tilmeld dig Vurderingsweekend d. 23.-24. september, og find ud af, hvad din bolig er værd