0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Herning A/S

Østergade 28
7400 Herning
96 26 17 00
herning@danbolig.dk

Anne Gaardsted Mogensen
Anne Gaardsted Mogensen
Ejendomsmægler MDE og valuar

Velkommen til danbolig Herning - spørg altid os inden du vælger ejendomsmægler. Vi sælger cirka hver 4. villa* i Herning og omegn, så vi ved, hvad der skal til. Bestil en gratis salgsvurdering i dag - danbolig Herning - vi får flest boligsalg til at ske! * Boligsiden 12.3.18

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 6933-7451)
Kilde: Boligsiden
Villa: 69%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Herning A/S
Kilde: danbolig.dk
144

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Herning A/S

Velkommen til danbolig Herning.
danbolig Herning formidler salg af villaer, rækkehuse, fritidshuse og nedlagte landejendomme (boliglandbrug), og det har vi gjort siden 1972. Vi er 6 mæglere, 3 sagskoordinatorer, 1 elev og 1 trainee i forretningen, og alle bor i lokalområdet og har gjort det i mange år. De fleste af os er opvokset her på egnen, så vi kender Herning som vores egen bukselomme. Vi er et særdeles erfarent team på alle fronter, og vi sætter troværdighed, empati, kompetance og dynamik i højsædet.

Med masser af kræfter, masser af lokalkendskab og masser af erfaring er det ikke så mærkeligt, at vi har et ry som pålidelige, stabile og grundige. At vores kunder er glade for os og sætter pris på en ordentlig handel, kan vi se, fordi de vender tilbage til os. Ofte møder vi vores kunder gennem flere generationer, og det sætter vi virkelig pris på. Det betyder også, at mange har vi handlet bolig med flere gange, og det betragter vi som vores adelsmærke.

Vi sørger konsekvent for, at alle mæglere besigtiger alle ejendomme. Det betyder, at det bliver langt hurtigere for os at finde den rigtige køber, fordi vi alle sammen er godt klædt på til at svare på de spørgsmål, der altid er ved en bolighandel.

Vi inviterer løbende vores sælgere til statusmøder, hvor vi drøfter salgsforløbet, markedsføring - ja, optimering af salget i det hele taget.

Vores butik ligger godt placeret for enden af gågaden, lige over for Herning Folkeblad/DGI huset og nær kongrescentret - med masser af forbipasserende. Derudover har vi en udstillingsbutik centralt placeret i Kibæk by.

danbolig Herning - vi får flest bolighandler til at ske!

*Kilde: Boligsiden.dk, find mægler, d. 30.04.2018.

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Niels Bohrs Vej 30

  Vores ejendomsmægler var fantastisk. Vi følte hun arbejdede i vores interesse og satte os ind i ting med huskøbet vi ikke havde tænkt på. Det er helt sikkert det er danbolig vi vil kontakte såfremt vi skulle være nødt til at sælge huset igen eller købe andet som vi ikke har nogen planer om da vi er utrolig glade for huset. Mette Breede.

 • Solgt
  Solgt

  Gudenåvej 38

  "Jeg er meget tilfreds med danboligs håndtering af mit hussalg i Herning, og oplever at I lever op til ikke at være i samme tilstand (stilstand) som boligmarkedet :) Mit personlige citat til andre som skal sælge eller købe hus er: Du kan være tryg og rolig, når du handler hus med danbolig!" Max Olsen

 • Solgt
  Solgt

  Indertoften 74

  Vi har været super tilfredse hele forløbet igennem. Først og fremmest med Henriks fremvisninger, hvor han har altid været forberedt på bedste vis - meget professionelt! Ligeledes hans store interesse for os, hvor han har lyttet og hørt os. Det var også et rigtig fint møde der var opsat til os, da vi skulle underskrive købskontrakt. Her følte vi os trygge og i gode hænder. Vi har alt i alt følt os rigtig godt tilpas og behandlet rigtig godt hele vejen igennem. Så alt det bedste og de største anbefalinger til jer. Nu glæder vi os bare til at overtage huset :-) " Kikki & Christian, køber af Indertoften 74

 • Solgt
  Solgt

  Gudenåvej 11

  "God dialog omkring hvad der skal til for salg af boligen. God opfølgning efter hver fremvisning. Rart at mægleren ringede da handlen var endelig. Super god opfølgning og dialog omkring salg af huset." Bente Mejndor

 • Solgt
  Solgt

  Rosenvænget 20

  Ekspertise herunder god vejledning. Kontordamerne har også været yderst hjælpsomme og Henrik meget seriøs og pæn optræden overfor sælger og køber. Alt har været superfint, har følt mig tryg under hele forløbet.

 • Solgt
  Solgt

  Havretoften 1

  "Det er Anne Mogensen som jeg har handlet med, og må erkende, at det er en yderst kompetent, dygtig og opfølgende mægler, og samtidig føle sig meget godt behandlet, og vide der bliver fulgt op på tingene." Dorthe Kallestrup

Forretningsoplysninger

danbolig Herning A/S
Østergade 28
7400 Herning
CVR: 31166500

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea

Tryg, Willis/Dansk Boligforsikring

Herning Folkeblad, Esoft,Ugeposten,boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Tryg, Willis/Dansk Boligforsikring

Herning Folkeblad, Ugeposten

Waoo

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig