Hvad kan din bolig sælges for?

Få en gratis vurdering nu

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Hobro - Mariager

Randersvej 61A
9500 Hobro
98 52 20 10
hobro@danbolig.dk

Anders Svenningsen
Anders Svenningsen
Ejendomsmægler, MDE

Vi tør give kunderne frihed! Hos os får du nemlig helt 'solgt eller gratis*' og 'ingen bindingsperiode'. Konkurrerende mæglere indgår typisk aftaler med en binding på 6-12 mdr. og forlanger en betaling uanset udfald af salget.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 9500-9560)
Kilde: Boligsiden
Villa: 78%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Hobro - Mariager
Kilde: danbolig.dk
27

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Hobro - Mariager

Velkommen hos danbolig Hobro – Mariager
danbolig Hobro – Mariager er områdets helt nye ejendomsmægler. Vores kontor på Randersvej i det sydlige Hobro åbnede d. 1. september 2020. Vi sætter troværdighed, empati, faglighed og grundighed i højsædet.

Stort lokalkendskab
Mange års brancheerfaring opnået i området giver os et meget solidt lokalkendskab i Hobro, Hørby, Mariager, Hadsund, Valsgård, Klejtrup, Assens og omegn, hvor vi beskæftiger os med salg af alle typer ejendomme – villa, rækkehus, andelsbolig, byggegrund, ejerlejlighed, landejendom og sommerhus.

Professionel markedsføring
Vi sætter en dyd i kvalitet, hvilket kommer til udtryk i alt fra faglighed til professionel markedsføring. Vi bruger udelukkende specialuddannede fotografer, og teksterne skrives af uddannede tekstforfattere.
Det er vigtigt for os at være den førende mægler på de digitale platforme. Vi har et særdeles godt blik for, hvad der hjælper salget af din bolig på vej online. Derudover anvender vi det intelligente markedsføringsredskab danbolig clevr, som producerer målrettet markedsføring, så din bolig bliver set af de mest relevante købere.

Områdets bedste ejendomsmægler
Vores ambition er, at du som kunde oplever os som den førende lokale ejendomsmægler. Vi vægter at være professionelle, velforberedte, engagerede og kompetente gennem hele salget - Vi vil være områdets bedste ejendomsmæglerforretning!
Kontakt os for en uforpligtende vurdering eller blot til en snak om din boligsituation. Du er naturligvis også altid velkommen til at kigge forbi vores butik på Randersvej i Hobro.

*Gælder ikke udgifter til tilstandsrapport, elinstallationsrapport og energimærke.

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Fuglevænget 39

  Professionel mæglerkæde med stor erfaring. Gav en professionel og helhedsorienteret service med en nærværende og engageret indsats. Giver tilmed gode råd og anbefalinger udover den forventede eksperthjælp. En oplevelse af at være i gode hænder og med et stort ansvar hos mægler.

 • Solgt
  Solgt

  Løgstørvej 7

  Danbolig har været meget lydhøre og energiske forhold til salget. Mægleren var meget aktiv på salget med god og konkret feedback, herunder forslag til hvorledes boligen bedst ville præsentere sig, inden den blev udbudt. Alt i alt et godt og hurtigt salg til den udbudte pris.

 • Solgt
  Solgt

  Højdevej 17

  Ejendomsmægler Anders Svenningsen var altid klar til at give ekstra hjælp udover det aftalte og har ydet det mere, så vi som sælgere har følt os trygge ved vores bolighandel og er kommet godt videre.

 • Solgt
  Solgt

  Bellisvej 6

  Jeg kan slet ikke anbefale danbolig nok. De gutter er så dygtige og så flinke hele vejen igennem fra vurdering til endelig handel. Vi var lidt i tvivl i starten om vi skulle tage den store spiller eller om vi skulle give de nye i byen en chance og vi har ikke fortrudt et eneste sekund at vi kørte med danbolig. Der gik kun 6 dage fra vi lagde huset op, til det var solgt og derfra gled alt hvad der hed købsaftale, rådgivning om hvordan vi nu skulle forholde os osv, så let at vi slet ikke var i tvivl om processen på noget tidspunkt. Hvis man gerne vil være tryg ved sin hushandel skal man helt sikkert vælge danbolig 😊

Forretningsoplysninger

danbolig Hobro - Mariager
Randersvej 61A
9500 Hobro
CVR: 41276886
DB Mariagerfjord ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Danmark

Topdanmark Forsikring, Willis Insurance Agency, FRIDA Forsikring Agentur og ETU Forsikring

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Willis Insurance Agency

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Hvad kan din bolig sælges for?

Få en gratis vurdering nu

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.