Få Solgt eller Gratis

Se tilbud

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Hobro - Mariager

Randersvej 61A
9500 Hobro
98 52 20 10
hobro@danbolig.dk

Steffen Maagaard Nielsen
Steffen Maagaard Nielsen
Ejendomsmægler, MDE

Udover et yderst skarpt salær, tilbyder vi frem til 31. oktober også tre attraktive punkter i aftalen. Hos os får du nemlig 'fair salær' der reguleres ned ved evt. afslag, helt 'solgt eller gratis' samt 'ingen bindingsperiode' hvor andre aftaler typisk løber 6-12 mdr.

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Hobro - Mariager

danbolig Hobro - Mariager er områdets helt nye ejendomsmægler. Vores kontor på Randersvej i det sydlige Hobro står klar til at tage imod kunder d. 1. september. Det betyder ikke, at du skal vente med at kontakte os - allerede nu er vi nemlig klar til at tage imod alle slags henvendelser.

Stort lokalkendskab
Selvom vi er en ny butik, har vi to indehavere tilsammen næsten 20 års brancheerfaring. De fleste af disse er opnået i lokalområdet, hvilket har givet os et meget solidt lokalkendskab. Vi tager os af salg af alle typer ejendomme i Hobro, Mariager og omegn – villaer/rækkehuse, andelsboliger, grunde, ejerlejligheder, landejendomme og fritidshuse.

Områdets bedste ejendomsmægler
Vores ambition er ikke at være den største ejendomsmægler i området – men den bedste. Som kunde skal du føle dig tryg fra det første håndtryk, til købsaftalen er underskrevet. Derfor lægger vi meget vægt på altid at være professionelle, velforberedte og fleksible. Vi fremviser og vurderer både på hverdage og i weekenden.

Topprofessionel markedsføring
Vi sørger for, at der er høj kvalitet i alt, hvad vi foretager os i danbolig Hobro - Mariager. Vi bruger udelukkende specialuddannede fotografer og teksterne skrives af professionelle tekstforfattere.
Din bolig ses først og fremmest på nettet og derfor vil vi være den førende mægler på de digitale platforme. Det giver dig en stor fordel i forhold til at få din bolig set. Du får også glæde af det intelligente markedsføringsredskab danbolig clevr, som producerer målrettet markedsføring, så din bolig bliver set af de mest relevante købere.

Kontakt os for en gratis salgsvurdering eller blot en snak om din boligsituation. Du er naturligvis også meget velkommen indenfor på Randersvej!

Lige nu har vi 0 boliger til salg eller leje

Se alle boliger

Her er vi

Forretningsoplysninger

danbolig Hobro - Mariager
Randersvej 61A
9500 Hobro
CVR: 41276886
DB Mariagerfjord ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

inst.

penge

Frida, Willis og ETU

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

fin

fors

ann

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Få Solgt eller Gratis

Se tilbud

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.