Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Nørrebro - Brdr. Bjørn Bredo & partnere

Fælledvej 6
2200 København N
35 36 14 44
noerrebro@danbolig.dk

Henrik Bjørn Bredo
Henrik Bjørn Bredo
Indehaver

Nørrebro har fået et løft med byfornyelsesprojekter i hele bydelen, mens områdets identitet stadig er intakt. Det gør Nørrebro særdeles attraktiv for alt lige fra studerende til børnefamilier. Området har en bred appel, fordi Nørrebro ikke har givet afkald på den lokale ånd.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 2200-2200)
Kilde: Boligsiden
Ejerlejlighed: 92%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Nørrebro - Brdr. Bjørn Bredo & partnere
Kilde: danbolig.dk
25

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Nørrebro - Brdr. Bjørn Bredo & partnere

Hvis du vil have en mægler, der kan få din lejlighed solgt til den bedste pris, er det os, du skal have fat på. Vi kender Nørrebro og de små detaljer, der gør hvert et hjørne af vores område attraktivt. Netop derfor er vi i stand til at sælge din lejlighed, uanset om den ligger nær Sankt Hans Torv og Søerne, Assistens Kirkegård eller Den Røde Plads.

På boligsiden.dk er tilbagemeldingerne på kundetilfredsheden rigtig høj, og det er en tillidserklæring, som vi hver dag gør vores bedste for at leve op til. Ved at holde fingeren på pulsen og kende Nørrebro ud og ind, ved vi, hvordan vi får den bedste pris for netop din lejlighed.

Vi får boligerne solgt hurtigt og til den højeste kvadratmeterpris, og vi arbejder selvfølgelig ud fra ”solgt eller gratis”. Så kontakt os, og få et uforpligtende tilbud.

Vi tager et salg i dit tempo
Sammen med dig sørger vi for at lægge en salgsstrategi, der tager højde for, hvor du er, og hvor markedet ligger. Det betyder, at du kender alle step i planen fra start til slut i processen, og alt sker efter din godkendelse. Nogle vil gerne have sat fuld skrue på fra starten, mens andre ønsker et salg, der foregår i et mere roligt tempo, hvilket vi individuelt tilpasser strategien til.

Vores sublime lokalkendskab er en force, når en potentiel køber henvender sig med et ønske om at se en bolig. Ofte er nogle områder mere kendte end andre, men vi sørger altid for at tage kunden under armen og cykle en tur, mens vi fortæller alle vores historiske guldkorn om bydelens udvikling og de planer, der er.

Vi sælger på hele Nørrebro – ikke kun de ”kendte” adresser
Vi har som regel et par ekstra boliger i baghånden, som vi sørger for at tage køber med forbi. Dermed får de et bredt kendskab både til det område, de overvejer at flytte til og til de boliger, vi kan tilbyde. Det er en fantastisk fordel for dig, fordi vi ved, hvordan vi får præsenteret din bolig allerbedst, uanset hvor på Nørrebro den ligger.

Vores køberkartotek er et vigtigt værktøj til at få boligerne solgt så hurtigt, som vi gør. Vi bruger den nødvendige tid på altid at holde det opdateret, fordi vi ved, at det betaler sig. Vi samarbejder desuden med syv øvrige københavnske danbolig-mæglere, hvilket giver dig hele otte ejendomsmæglere i ryggen til én mæglers pris.

Vi er kort sagt gode til at sælge boliger her, fordi vi elsker vores område.

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Husumgade 1, 1. 6.

  Vi er super glade for at handlen skete så hurtig, og vi er helt med på, at der har været ekstra udfordringer med overtagelse fra anden mægler etc. Det er ikke fordelagtigt for nogen, og vi har været glade for det gode arbejde, I har lagt i det. - Sælger

 • Solgt
  Solgt

  Blågårdsgade 2, 3. tv.

  Jeg er yderst tilfreds med forløbet omkring salget af min bolig. Mægleren formåede at sælge den hele 2 gange indenfor et par uger. Kan kun anbefale danbolig Nørrebro. - Sælger

 • Solgt
  Solgt

  Hamletsgade 17, st. tv.

  Hej Hanna. Mange tak. Jeg vil lige sige tak for hjælpen med salget til dig, Sebastian og Henrik. Det er gået helt perfekt her i 2. omgang (efter I har været på sagen), og jeg synes, I har gjort det rigtigt godt - i alle faserne! Dbh. Antonio

Forretningsoplysninger

danbolig Nørrebro - Brdr. Bjørn Bredo & partnere
Fælledvej 6
2200 København N
CVR: 26671345
Brdr. Bjørn Bredo & partnere I ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring og Willis

danbolig A/S, Esoft Systems A/S, Boligsiden.dk, diverse aviser - se nedenfor

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Tryg Forsikring og Willis

Lokalavisen for Nørrebro og Nordvest, Berlingske Tidende, danbolig Avisen og Boligmarkedet

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.