0

0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Kristjansen og Partnere

Brotorvet 2
9400 Nørresundby
52 70 07 00
noerresundby@danbolig.dk

Klaus Kristjansen
Klaus Kristjansen
Ejendomsmægler MDE

Kontakt danbolig i Nørresundby på tlf. 52700700, hvis du søger en ejendomsmægler, der opnår den bedste pris for din bolig. Nørresundbys byudviklingsprojekt Stigsborg Brygge skal i fremtiden lægge grund til en helt ny bydel med PFA og A. Enggaard i spidsen for projektet.

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 7741-9740)
Kilde: Boligsiden
Villa: 58%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Kristjansen og Partnere
Kilde: danbolig.dk
64

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Kristjansen og Partnere

Vi er din lokale mægler i Nørresundby, og du skal vælge os til at stå for dit boligsalg, hvis du ønsker en lokalkendt mægler, der lægger vægt på grundighed og god service. Vi udarbejder med glæde en uforpligtende vurdering til dig, hvis du går med salgstanker.

Vi sælger mange villaer, lejligheder og projektsalg, og vi har også masser af erfaring med salg af grunde, landejendomme og fritidsboliger. Vores område dækker blandt andet:
• Nørresundby
• Vadum
• Vodskov
• Vestbjerg
• Aabybro
• Blokhus
• Brønderslev
• Hjallerup

Vi har fat på køberne
For os er lokalkendskabet en vigtig grundsten i vores mæglerservice. Vi kender vores område til fingerspidserne, og derfor er vi i stand til at rådgive køberne både om bolig og beliggenhed.

Vi har altid et alternativ i baghånden, som vi viser kunden, hvis den første bolig ikke er sagen – vi slipper ikke køberne igen, for vi er overbeviste om, at vi har den rigtige bolig til dem. Det falder ud til din fordel, for vi kan også finde den rigtige køber til din bolig. At vi er grundige og følger op overfor kunderne er noget af det, som vi ved, der bliver sat rigtig stor pris på i vores service.

En fælles plan fra A til Z
Når vi sætter din bolig til salg, udarbejder vi i fællesskab en salgsplan, der er tilpasset dine ønsker og behov. Vi ved, at der kan være mange ting, der har indflydelse på processen, og hvor hurtigt det må gå. Derfor er det vigtigt for os, at du føler dig i gode hænder lige fra de indledende møder til købskontrakten underskrives og nøglerne overdrages. Vi er selvfølgelig med fra start til slut, og vi gør meget ud af, at du let kan få fat på os, når du har behov for det.

Et stærkt mæglerteam i ryggen
Din bolig bliver blandt andet vist med en flot præsentation på vores hjemmeside og via målrettet online annoncering ved hjælp af det intelligente markedsføringsværktøj danbolig clevr. Vores kundekartotek og lokale netværk er også med til at hjælpe vores salgssucces godt på vej – faktisk sælger vi rundt regnet hver 5. bolig uden annoncering, da vi har så godt fat i købersegmentet, og fordi en del af vores salg er projektsalg, der har et mere langsigtet perspektiv. Det giver en anden fleksibilitet, som vi anser som en stor fordel, når din bolig skal sælges.

Alt i alt er vi et stærkt team, der også kan sælge din bolig. Kig forbi vores centralt beliggende kontor til en kop kaffe. Vi glæder os til at se dig.

Her er vi

 • Solgt

  Septimusvej 27

  Godt gået alle sammen. Flot indsats

 • Solgt

  Hostrupsgade 4

  Da vi skiftede mægler til danbolig i Nørresundby kom der straks aktivitet omkring hussalget. Desuden har vi været yderste tilfredse med kommunikationen fra første møde med danboligs mægler Johnnie Aabo til den endelig underskrift og nu kan nye eventyr endelig begynde for os. Vi har kun positiv ting at sige omkring danbolig Kristjansen & Partnere og kan varmt anbefale dem og Johnnie Aabo.

 • Solgt

  Niels Ebbesens Gade 12A, ST. TH.

  I forbindelse med salget af min lejlighed i Aalborg, vil jeg på det varmeste anbefale danbolig Kristjansen & Partnere til andre, som ønsker at sælge deres lejlighed. Jeg har igennem hele forløbet oplevet en god, ærlig og ikke mindst hurtig og effektiv service, som resulterede i, at lejligheden var solgt på 16 dage. Alt i alt vil jeg sige, at danbolig har levet op til mine forventninger og mere til.

 • Solgt

  Slettestrandvej 138

  Jeg har på alle områder været særdeles tilfreds med jeres håndtering af sagen og er absolut motiveret for at inddrage jer i evt. fremtidige handler.

 • Solgt

  Enghaven 20

  Salget er gået over al forventning og selvom vi, for en hurtig handel, gik ned i pris, så er vi simpelthen så glade for den effektivitet der har været i forbindelse med salg af vores hus. 1 md så var huset solgt

Forretningsoplysninger

danbolig Kristjansen og Partnere
Brotorvet 2
9400 Nørresundby
CVR: 29139326

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank

Tryg Forsikring/Willis Forsikring

Ingen

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Tryg Forsikring/Willis Forsikring

Nordjyske Medier/Boliga.dk/Boligsiden.dk

E-soft fotografering

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig