0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Kristjansen og Partnere

Brotorvet 2
9400 Nørresundby
52 70 07 00
noerresundby@danbolig.dk

Klaus Kristjansen
Klaus Kristjansen
Indehaver & Projektchef - Ejendomsmægler, MDE

Som noget unikt, kan du læse hvad vores sælgere siger om deres bolig og området omkring. Bliv klogere på, hvorfor de i sin tid flyttede dertil, hvordan kvarteret er, hvor de handler ind, slapper af og dyrker deres fritidsinteresser.


Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 7741-9740)
Kilde: Boligsiden
Villa: 51%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Kristjansen og Partnere
Kilde: danbolig.dk
90

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Kristjansen og Partnere

Vi er din lokale mægler i Nørresundby, og du skal vælge os til at stå for dit boligsalg, hvis du ønsker en lokalkendt mægler, der lægger vægt på grundighed og god service. Vi udarbejder med glæde en uforpligtende vurdering til dig, hvis du går med salgstanker.

Vi sælger mange villaer, lejligheder og projektsalg, og vi har også masser af erfaring med salg af grunde, landejendomme og fritidsboliger. Vores område dækker blandt andet: Nørresundby, Vadum, Vodskov, Vestbjerg, Aabybro, Blokhus og Brønderslev.

Når vi sætter din bolig til salg, udarbejder vi i fællesskab en salgsplan, der er tilpasset dine ønsker og behov. Vi ved, at der kan være mange ting, der har indflydelse på processen, og hvor hurtigt det må gå. Derfor er det vigtigt for os, at du føler dig i gode hænder lige fra de indledende møder til købskontrakten underskrives og nøglerne overdrages.

Din bolig bliver blandt andet vist med en flot præsentation på vores hjemmeside og via målrettet online annoncering ved hjælp af det intelligente markedsføringsværktøj danbolig clevr. Vores kundekartotek og lokale netværk er også med til at hjælpe vores salgssucces godt på vej – faktisk sælger vi rundt regnet hver 5. bolig uden annoncering, da vi har så godt fat i købersegmentet, og fordi en del af vores salg er projektsalg, der har et mere langsigtet perspektiv. Det giver en anden fleksibilitet, som vi anser som en stor fordel, når din bolig skal sælges.

Vi er et stærkt team, der også kan sælge din bolig. Kig forbi vores centralt beliggende kontor til en kop kaffe. Vi glæder os til at se dig.

Her er vi

 • Solgt

  Slettestrandvej 138

  Jeg har på alle områder været særdeles tilfreds med jeres håndtering af sagen og er absolut motiveret for at inddrage jer i evt. fremtidige handler.

 • Solgt

  Arresødalvej 2

  Tak for et rigtig godt forløb i forbindelse med salg af huset. Tak for altid at have forståelse og empati ved de svære situationer.

 • Solgt

  Hostrupsgade 4

  Da vi skiftede mægler til danbolig i Nørresundby kom der straks aktivitet omkring hussalget. Desuden har vi været yderste tilfredse med kommunikationen fra første møde med danboligs mægler Johnnie Aabo til den endelig underskrift og nu kan nye eventyr endelig begynde for os. Vi har kun positiv ting at sige omkring danbolig Kristjansen & Partnere og kan varmt anbefale dem og Johnnie Aabo.

 • Solgt

  Amagervej 18

  Mærkede et engagement, for at gøre det så godt som muligt for mig.

 • Solgt

  Skippervej 26

  Jeg synes vores mægler Bjarne var yderst kompetent og rigtig god til af forklare, hvad der skulle ske, så selv jeg forstod det.

 • Solgt

  Septimusvej 27

  Godt gået alle sammen. Flot indsats

Forretningsoplysninger

danbolig Kristjansen og Partnere
Brotorvet 2
9400 Nørresundby
CVR: 29139326

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank

Tryg Forsikring/Willis Forsikring

Ingen

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Tryg Forsikring/Willis Forsikring

Nordjyske Medier/Boliga.dk/Boligsiden.dk

E-soft fotografering

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.