Er din bolig også steget i værdi?

Få svar på Vurderingsweekend

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Nyborg

Nørregade 5
5800 Nyborg
65 31 28 00
nyborg@danbolig.dk

Kristina Poulsen
Kristina Poulsen
Ejendomsmægler, MDE

Hos danbolig Nyborg er vi et ærligt, engageret og energisk team, der altid står klar til at hjælpe med dit boligsalg. Vi sørger for at holde dig godt opdateret omkring alle skridt i processen, og da vi er opvokset og bosiddende i lokalområdet, kender vi egnen ud og ind.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 5540-5874)
Kilde: Boligsiden
Villa: 83%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Nyborg
Kilde: danbolig.dk
54

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Nyborg

Velkommen hos danbolig Nyborg

Med danbolig Nyborg som din ejendomsmægler får du et stærkt hold af mæglere, der med sit grundige lokalkendskab giver dit boligsalg de bedst tænkelige forudsætninger.

Vi formidler både ejerlejligheder, villaer, andelsboliger, nedlagte landbrug og fritidshuse, så kontakt os allerede i dag hvis du kunne tænke dig en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig.

Præcis prissætning fra start
Lokalkendskab er en af de allervigtigste faktorer i forbindelse med salg og køb af boliger og derfor tror vi på, at det gør en stor forskel, at vores mæglere er opvokset og bosiddende i området.

Da vi kender vores lokalområde helt til bunds, kan vi ramme markedsprisen præcist fra starten, hvilket sikrer dig en hurtig og effektiv salgsproces.

Tæt kundekontakt
Vi gør meget ud af at bevare en god kontakt med vores sælgere igennem hele processen, så du kan altid forvente en tæt opfølgning på alle de forskellige skridt på vej mod målet.

Når der har været boligfremvisning eller anden aktivitet med potentielle købere, sørger vi derfor altid for at give dig et kald og fortælle, hvordan det hele står til. Sådan sikrer vi dig den højeste servicekvalitet.

Annoncering i topklasse
Når det kommer til markedsføring af din bolig kunne vi heller ikke drømme om at gå på kompromis med kvaliteten. Vi bruger for eksempel altid en professionel fotograf og vi er naturligvis med i forreste række, når det kommer til annoncering på nettet.

Din bolig får eksempelvis sin egen side under danbolig.dk, ligesom vi benytter os flittigt af facebook og det intelligente online markedsføringsprogram danbolig clevr. Som sælger bliver du inddraget i markedsføringen ved, at du kan være med til at præge både tekst og billedvalg, så vi sikrer, at din bolig præsenteres med et salgsmateriale, som du synes om.

Kontakt os allerede i dag, hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan vi hos danbolig Nyborg kan hjælpe med salget af din bolig.
Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Bakkevej 19

  Hurtig overtagelse "Jeg vil give DanBolig Nyborg mine bedste anbefalinger, når vi taler om salg af fast ejendom. Fra start til slut i hele processen har  jeg oplevet et engagement og en ægte vilje til at tingene skulle lykkes.   Evnen til at improvisere i et svært marked var til stede, da der ikke var sket noget efter 2 måneder. Herefter gik det stærkt. Huset blev solgt indenfor 100 dage, hvilket må siges at være flot i et svært marked med et produkt, der ikke var prangende. Men da køberemnerne først viste interesse bed Anders og Kristina sig fast i bordkanten ved forhandlingsbordet og sikrede os det bedst mulige udbytte. TAK til DanBolig Nyborg for en vellykket proces. Et ungt og dynamisk team - det er min oplevelse af at have handlet bolig gennem DanBolig Nyborg."   Frank H Elsborg  

 • Solgt
  Solgt

  Hindemaevej 81

  Efter at have haft mit hus lejet ud i tre år fordi jeg efter en meget lang liggetid ikke kunne sælge det i 2008/2009, valgte jeg den 1. marts at sætte huset til salg hos danbolig i Nyborg, her har jeg oplevet en enestående service og præcision sammenholdt med et målrettet og professionelt salgsarbejde, og resultatet var at huset var solgt den 1. juni (samme år). Så jeg har kun ros til danboligmæglerne i Nyborg, og kan bestemt anbefale dette gode team til alle der vil have huset solgt.

 • Solgt
  Solgt

  Birkevej 1B

    Solgt på 3 uger "Før salget: Vi har fået en meget positiv og faglig kompetent behandling i forbindelse med at vi satte vores hus til salg ved DanBolig Nyborg. Ved fremvisningerne blev vi altid kontaktet og varslet i god tid og der har været en rigtig god information bagefter om forløbet af fremvisningen. Efter salget: Der har været en rigtig fin information om forløbet af selve salget og hvis vi har haft spørgsmål har vi altid kunnet ringe til DanBolig Nyborg og få svar på dem." Henning og Dorthe Carlsen

 • Solgt
  Solgt

  Kirstensvej 5

    SOLGT PÅ 4 UGER "Vi valgte DanBolig Nyborg efter længere tid med andre mæglere som ikke formåede at sælge vores hus. Lige fra dag 1 af har der været gennemført rådgivning og vi følte at der var 110% styr på alle detaljer og at de virkelig gjorde noget for at få huset ud til folk. Det gav også resultater, allerede dagen efter det var lagt ud var første fremvisning arrangeret. Huset blev solgt inden for en måned, så vi kan derfor kun være ovenud tilfredse med samarbejdet med DanBolig Nyborg" Johan Basnov

 • Solgt
  Solgt

  Odensevej 2

  MÆGLERSKIFT=SOLGT BOLIG "Vi skiftede mægler efter 9 mdr. hos anden mælger, uden den mest tilfredse fornemmelse.Danbolig tog imod os med åbne arme, et stort smil og en masse nye flotte billeder af boligen, og der gik da heller ikke længe, før vi havde solgt huset.Vi har været fuldt ud tilfreds med behandling og sagsforløb og ydermere modtaget god råd og vejledning omkring køb af vores nye hus, hvor handlen foregik privat. Stor og flot service, DET havde vi ikke lige regnet med.Vi vil til hver en tid anbefale Danbolig, har faktisk allerede gjort det, pga af deres fantastiske engagement omkring lige præcis vores bolig, vi følte virkelig at de nærmest kun koncentrerede sig 100% om vores salg, selv om de selvfølgelig havde masser af andet at se til." Maria og Allan. 

 • Solgt
  Solgt

  Kastanievej 12

  En helt igennem upåklagelig salgs-opgave syntes vi er udført af Danbolig Nyborg, så derfor kan vi kun anbefale andre at benytte Nyborg afd. M.V.H. Jette og Per

Forretningsoplysninger

danbolig Nyborg
Nørregade 5
5800 Nyborg
CVR: 32832954
DB Nyborg ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit Aktieselskab A/S

Nordea Bank Danmark A/S

Dansk Bolig Forsikring/Willis

Lokalavisen Nyborg og Boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit Aktieselskab A/S og Nordea Bank Danmark A/S

Dansk Bolig Forsikring/Willis

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Er din bolig også steget i værdi?

Få svar på Vurderingsweekend

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.