Ejendomsmægler Nyborg - Få gratis salgsvurdering hos danbolig

Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Nyborg

Nørregade 5
5800 Nyborg
65 31 28 00
nyborg@danbolig.dk

Kristina Poulsen
Kristina Poulsen
Ejendomsmægler, MDE

Hos danbolig Nyborg er vi et ærligt, engageret og energisk team, der altid står klar til at hjælpe med dit boligsalg. Vi sørger for at holde dig godt opdateret omkring alle skridt i processen, og da vi er opvokset og bosiddende i lokalområdet, kender vi egnen ud og ind.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 5540-5874)
Kilde: Boligsiden
Villa: 83%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Nyborg
Kilde: danbolig.dk
53

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Nyborg

Velkommen hos danbolig Nyborg

Med danbolig Nyborg som din ejendomsmægler får du et stærkt hold af mæglere, der med sit grundige lokalkendskab giver dit boligsalg de bedst tænkelige forudsætninger.

Vi formidler både ejerlejligheder, villaer, andelsboliger, nedlagte landbrug og fritidshuse, så kontakt os allerede i dag hvis du kunne tænke dig en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig.

Præcis prissætning fra start
Lokalkendskab er en af de allervigtigste faktorer i forbindelse med salg og køb af boliger og derfor tror vi på, at det gør en stor forskel, at vores mæglere er opvokset og bosiddende i området.

Da vi kender vores lokalområde helt til bunds, kan vi ramme markedsprisen præcist fra starten, hvilket sikrer dig en hurtig og effektiv salgsproces.

Tæt kundekontakt
Vi gør meget ud af at bevare en god kontakt med vores sælgere igennem hele processen, så du kan altid forvente en tæt opfølgning på alle de forskellige skridt på vej mod målet.

Når der har været boligfremvisning eller anden aktivitet med potentielle købere, sørger vi derfor altid for at give dig et kald og fortælle, hvordan det hele står til. Sådan sikrer vi dig den højeste servicekvalitet.

Annoncering i topklasse
Når det kommer til markedsføring af din bolig kunne vi heller ikke drømme om at gå på kompromis med kvaliteten. Vi bruger for eksempel altid en professionel fotograf og vi er naturligvis med i forreste række, når det kommer til annoncering på nettet.

Din bolig får eksempelvis sin egen side under danbolig.dk, ligesom vi benytter os flittigt af facebook og det intelligente online markedsføringsprogram danbolig clevr. Som sælger bliver du inddraget i markedsføringen ved, at du kan være med til at præge både tekst og billedvalg, så vi sikrer, at din bolig præsenteres med et salgsmateriale, som du synes om.

Kontakt os allerede i dag, hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan vi hos danbolig Nyborg kan hjælpe med salget af din bolig.
Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Rugmarksvej 22

  Solgt på 10 dage   "Vi valgte DanBolig Nyborg efter længere tid hos anden mægler og vi må sige, at vi har følt os rigtig godt behandlet. Der var en hurtig og effektiv sagsbehandling. En let forståelig gennemgang af papirerne. Man føler sig rigtig godt orienteret hele vejen igennem. Vi fik solgt huset på 10 dage, og DanBolig Nyborg har allerede delt flyers ud, hvor de søger en bolig til os, i det område hvor vi godt kunne tænke os og bo. En rigtig positiv oplevelse som kun kan anbefales til andre. Tak til Kristina og team"   Lone og Jørgen Matthiasen

 • Solgt
  Solgt

  Aldershvilevej 46

  Efter at have henvendt mig til andre mæglere valgte jeg danbolig og det har jeg ikke fortrudt. De solgte vores hus på godt 14 dage og det til en god pris.Jeg har undervejs følt mig utrolig godt behandlet, jeg er blevet godt informeret og rådgivet,først og fremmest af Anders men også af Kristina og Gitte.Tak for det. Med venlig hilsen Anna Marie Vandkrog

 • Solgt
  Solgt

  Nymarksvej 23

  Danbolig Nyborg har til fulde levet op til vores forventninger omkring salg af vores bolig, dvs. de har leveret et professionelt arbejde og med stor ”flid og vilje” fulgt op på de interesserede køber. Dette gjorde at vores bolig blev solgt inden for en kort periode til vores fulde tilfredshed. Samarbejdet har været med stor faglighed og ”godt humør” og vi kan anbefale andre køber/sælger at kontakte Danbolig Nyborg.

 • Solgt
  Solgt

  Rolf Krakes Vænge 12

  Alt andet lige har Kristina et vindende væsen, men hun er sandelig også kompetent og skarp. Virkelig et behageligt bekendskab som altid altid virkede velforberedt og som virkede særdeles imødekommende.

 • Solgt
  Solgt

  Wørishøffersgade 10

  Super proff.arbejde og godt kendskab til lokal miljø.

 • Solgt
  Solgt

  Hindemaevej 81

  Efter at have haft mit hus lejet ud i tre år fordi jeg efter en meget lang liggetid ikke kunne sælge det i 2008/2009, valgte jeg den 1. marts at sætte huset til salg hos danbolig i Nyborg, her har jeg oplevet en enestående service og præcision sammenholdt med et målrettet og professionelt salgsarbejde, og resultatet var at huset var solgt den 1. juni (samme år). Så jeg har kun ros til danboligmæglerne i Nyborg, og kan bestemt anbefale dette gode team til alle der vil have huset solgt.

Forretningsoplysninger

danbolig Nyborg
Nørregade 5
5800 Nyborg
CVR: 32832954
DB Nyborg ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit Aktieselskab A/S

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring A/S og Dansk Bolig Forsikring/Willis

Lokalavisen Nyborg og Boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit Aktieselskab A/S og Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring A/S og Dansk Bolig Forsikring/Willis

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.