0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Nyborg

Nørregade 5
5800 Nyborg
65 31 28 00
nyborg@danbolig.dk

Kristina Poulsen
Kristina Poulsen
Ejendomsmægler, MDE

Hos danbolig Nyborg er vi et ærligt, engageret og energisk team, der altid står klar til at hjælpe med dit boligsalg. Vi sørger for at holde dig godt opdateret omkring alle skridt i processen, og da vi er opvokset og bosiddende i lokalområdet, kender vi egnen ud og ind.

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 5540-5874)
Kilde: Boligsiden
Villa: 68%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Nyborg
Kilde: danbolig.dk
67

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Nyborg

Velkommen hos danbolig Nyborg

Med danbolig Nyborg som din ejendomsmægler får du et stærkt hold af mæglere, der med sit grundige lokalkendskab giver dit boligsalg de bedst tænkelige forudsætninger.

Vi formidler både ejerlejligheder, villaer, andelsboliger, nedlagte landbrug og fritidshuse, så kontakt os allerede i dag, hvis du kunne tænke dig en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig.

Præcis prissætning fra start
Lokalkendskab er en af de allervigtigste faktorer i forbindelse med salg og køb af boliger, og derfor tror vi på, at det gør en stor forskel, at vores mæglere er opvokset og bosiddende i området.

Da vi kender vores lokalområde helt til bunds, kan vi ramme markedsprisen præcist fra starten, og det sikrer dig en hurtig og effektiv salgsproces.

Tæt kundekontakt
Vi gør meget ud af at bevare en god kontakt med vores sælgere igennem hele processen, så du kan altid forvente en tæt opfølgning på alle de forskellige skridt på vej mod målet.

Når der har været boligfremvisning eller anden aktivitet med potentielle købere, sørger vi derfor altid for at give dig et kald og fortælle, hvordan det hele står til. Sådan sikrer vi dig den højeste servicekvalitet.

Annoncering i topklasse
Når det kommer til markedsføring af din bolig kunne vi heller ikke drømme om at gå på kompromis med kvaliteten. Vi bruger for eksempel altid en professionel fotograf, og vi er naturligvis med i forreste række, når det kommer til annoncering på nettet.

Din bolig får eksempelvis sin egen side under danbolig.dk, ligesom vi benytter os flittigt af facebook og det intelligente online markedsføringsprogram danbolig clevr. Som sælger bliver du inddraget i markedsføringen ved at du kan være med til at præge både tekst og billedvalg, så vi sikrer, at din bolig præsenteres med et salgsmateriale, som du synes om.

Kontakt os allerede i dag, hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan vi hos danbolig Nyborg kan hjælpe med salget af din bolig.
Her er vi

 • Kristina Poulsen
  Indehaver

  Kristina Poulsen

  Ejendomsmægler, MDE

  20 27 24 96

 • Gitte Aaby
  Indehaver

  Gitte Aaby

  Salgskoordinator

  65 31 28 00

 • Anders Christiansen
  Indehaver

  Anders Christiansen

  Ejendomsmægler, MDE

  20 27 24 95

 • Fie Høgsberg

  Fie Høgsberg

  Ejendomsmægler, MDE

  27 20 67 90

 • Solgt

  Gl. Vindingevej 176

  Solgt på 3 uger "DanBolig i Nyborg har udført et super professionelt salgsarbejde for os. Der har været prima rådgivning og vejledning under hele forløbet, herunder også den "lille" detalje med at udbyde huset til en realistisk salgspris. Præsentationen på DanBoligs hjemmeside var særdeles indbydende ... vi fik selv helt lyst til at købe huset. Den geniale adgang til som sælger selv at kunne fortælle om huset, omgivelserne og byen og lægge egne fotos ind som en del af præsentationen ("Sælger siger"), var en medvirkende årsag til, at vi valgte DanBolig. Kristina har været vores kontaktperson til DanBolig i Nyborg, og vi har fra starten følt os i vældig gode og kompetente hænder. Kristina har med godt humør og et skarpt blik for herlighedsværdien i lige netop vores hus, præsenteret det på fornem vis. Det er Kristinas fortjeneste, at vi under hele forløbet har haft 100% tillid til, at alt det "tekniske" papirarbejde var i gode hænder og at fremvisningerne for de interesserede købere ville være sobre og ærlige. Vi giver meget gerne DanBolig i Nyborg et stort "Bestået". Søren Lohmann og Marianne Hesselhøj

 • Solgt

  Svalevej 13

  Vi var meget godt tilfreds med Danbolig i Nyborg - vores bolig blev solgt meget hurtigt ca. 2 uger efter boligen var sat til salg, vi nåde ikke engang at få et til salg skildt sat op.

 • Solgt

  Pilevej 2

  Salget af Pilevej 2 "Da vi valgte DanBolig / Kristina, til at sælge vores hus, var det fordi vi tidlige havde stiftet bekendtskab med Kristina, og vidste at hun var 100 % engageret, hvilket hun også levede fuldt op til denne gang. Vi blev utrolig godt modtaget, og fik en super professionel gennemgang af papirer m.m. og når vi havde fremvisninger og Åbent Hus, var disse lige så veltilrettelagt. Følelsen af at de havde sat sig ind i netop de fordele og finesser, som netop vores hus havde, også blev videregivet ved fremvisninger, det er en god følelse at stå med, når man som sælger vælger at overlade det fulde ansvar til mægler, for hvem gider have  en passiv mægler stående på "Stand by" og venter på evt. spørgsmål fra køber. Vi kan "Kun" give DanBolig de bedste anbefalinger med på vejen." Lone og Karsten Jensen

 • Solgt

  Nymarksvej 23

  Danbolig Nyborg har til fulde levet op til vores forventninger omkring salg af vores bolig, dvs. de har leveret et professionelt arbejde og med stor ”flid og vilje” fulgt op på de interesserede køber. Dette gjorde at vores bolig blev solgt inden for en kort periode til vores fulde tilfredshed. Samarbejdet har været med stor faglighed og ”godt humør” og vi kan anbefale andre køber/sælger at kontakte Danbolig Nyborg.

 • Solgt

  Skjolds Vænge 7

  Tak for samarbejdet. Vi har været meget tilfredse med forløbet. Alt er forløbet positivt og med godt humør og god energi - både de gange vi har mødt hinanden, og også den kommunikation vi har haft derudover.

 • Solgt

  Hirsevej 10

  Jeg tog kontakt til Danbolig i juni måned 2012 angående salg af mit hus, med den tilsyneladende umulige opgave at få det solgt inden 1. september 2012. Ikke nok med at det lykkedes for Danbolig at få aftalen i hus inden for den ønskede deadline, de gjorde det samtidigt med en fremragende service og kommunikation hele vejen. Jeg kan på det varmeste anbefale teamet hos Danbolig Nyborg! Lars Andersen

Forretningsoplysninger

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit Aktieselskab A/S

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring A/S og Dansk Bolig Forsikring/Willis

Lokalavisen Nyborg og Boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit Aktieselskab A/S og Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring A/S og Dansk Bolig Forsikring/Willis

Ingen

Ingen

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig