0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Nyborg

Nørregade 5
5800 Nyborg
65 31 28 00
nyborg@danbolig.dk

Kristina Poulsen
Kristina Poulsen
Ejendomsmægler, MDE

Hos danbolig Nyborg er vi et ærligt, engageret og energisk team, der altid står klar til at hjælpe med dit boligsalg. Vi sørger for at holde dig godt opdateret omkring alle skridt i processen, og da vi er opvokset og bosiddende i lokalområdet, kender vi egnen ud og ind.

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 5540-5874)
Kilde: Boligsiden
Villa: 77%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Nyborg
Kilde: danbolig.dk
51

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Nyborg

Velkommen hos danbolig Nyborg

Med danbolig Nyborg som din ejendomsmægler får du et stærkt hold af mæglere, der med sit grundige lokalkendskab giver dit boligsalg de bedst tænkelige forudsætninger.

Vi formidler både ejerlejligheder, villaer, andelsboliger, nedlagte landbrug og fritidshuse, så kontakt os allerede i dag hvis du kunne tænke dig en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig.

Præcis prissætning fra start
Lokalkendskab er en af de allervigtigste faktorer i forbindelse med salg og køb af boliger og derfor tror vi på, at det gør en stor forskel, at vores mæglere er opvokset og bosiddende i området.

Da vi kender vores lokalområde helt til bunds, kan vi ramme markedsprisen præcist fra starten, hvilket sikrer dig en hurtig og effektiv salgsproces.

Tæt kundekontakt
Vi gør meget ud af at bevare en god kontakt med vores sælgere igennem hele processen, så du kan altid forvente en tæt opfølgning på alle de forskellige skridt på vej mod målet.

Når der har været boligfremvisning eller anden aktivitet med potentielle købere, sørger vi derfor altid for at give dig et kald og fortælle, hvordan det hele står til. Sådan sikrer vi dig den højeste servicekvalitet.

Annoncering i topklasse
Når det kommer til markedsføring af din bolig kunne vi heller ikke drømme om at gå på kompromis med kvaliteten. Vi bruger for eksempel altid en professionel fotograf og vi er naturligvis med i forreste række, når det kommer til annoncering på nettet.

Din bolig får eksempelvis sin egen side under danbolig.dk, ligesom vi benytter os flittigt af facebook og det intelligente online markedsføringsprogram danbolig clevr. Som sælger bliver du inddraget i markedsføringen ved, at du kan være med til at præge både tekst og billedvalg, så vi sikrer, at din bolig præsenteres med et salgsmateriale, som du synes om.

Kontakt os allerede i dag, hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan vi hos danbolig Nyborg kan hjælpe med salget af din bolig.
Her er vi

 • Solgt

  Ellingevej 24

  Vi har fået en meget venlig og fin behandling gennem hele forløbet, og vi vil anbefale jer til andre, mange tak for hjælpen. Hilsen Hanne Larsen

 • Solgt

  Nymarksvej 23

  Danbolig Nyborg har til fulde levet op til vores forventninger omkring salg af vores bolig, dvs. de har leveret et professionelt arbejde og med stor ”flid og vilje” fulgt op på de interesserede køber. Dette gjorde at vores bolig blev solgt inden for en kort periode til vores fulde tilfredshed. Samarbejdet har været med stor faglighed og ”godt humør” og vi kan anbefale andre køber/sælger at kontakte Danbolig Nyborg.

 • Solgt

  Kertinge Bygade 2

  Vi har været meget tilfredse med danbolig Nyborg som ejendomsmægler. Kristina har været der for os i hele forløbet, har løbende fulgt op med møder så vi har kunne føle os godt tilfredse og trygge, selv om tiderne så nok så triste ud. Ærlighed, den tæller rigtig meget, og måden Kristina udtrykker sig på, den er god og forståelig og ikke mindst glad. Så når vi har holdt møder, selv i håbløse tider, har vi altid haft en hyggelig og glad stund sammen. Under det lange forløb, har vi kun talt varmt om danbolig i Nyborg.

 • Solgt

  Sofienbergparken 23

  Vedr. Salget af Sofienbergparken 23. Nyborg. "DanBolig Nyborg rådgav os om markedet og prisniveauet i området. Vores hus kom hurtigt og professionelt på nettes boligside. Huset var solgt efter 15 dage, dage før underskriften viste det sig, at vores indkørsel lå på naboens grund, det medførte mange henvendelser til kommune, kort og matrikelstyrelsen m.m. Vi var i daglig dialog med Dan Bolig som var i stand til, at holde fokus samt vedligeholde kontakten til køber. Teamet i Dan Bolig Nyborg er dygtige og vi kan varmt anbefale dem." Peter T Møller og Anette Friis.

 • Solgt

  Birkevej 1B

    Solgt på 3 uger "Før salget: Vi har fået en meget positiv og faglig kompetent behandling i forbindelse med at vi satte vores hus til salg ved DanBolig Nyborg. Ved fremvisningerne blev vi altid kontaktet og varslet i god tid og der har været en rigtig god information bagefter om forløbet af fremvisningen. Efter salget: Der har været en rigtig fin information om forløbet af selve salget og hvis vi har haft spørgsmål har vi altid kunnet ringe til DanBolig Nyborg og få svar på dem." Henning og Dorthe Carlsen

 • Solgt

  Vesterhavnen 20, 1. tv.

  Der har været hurtig ekspedition, af papir og der er en følelse af, at vores hushandel var i fokus og ikke glemt i den daglige travlhed.

Forretningsoplysninger

danbolig Nyborg
Nørregade 5
5800 Nyborg
CVR: 32832954

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit Aktieselskab A/S

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring A/S og Dansk Bolig Forsikring/Willis

Lokalavisen Nyborg og Boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit Aktieselskab A/S og Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring A/S og Dansk Bolig Forsikring/Willis

Ingen

Ingen

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.