0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Nyborg

Nørregade 5
5800 Nyborg
65 31 28 00
nyborg@danbolig.dk

Kristina Poulsen
Kristina Poulsen
Ejendomsmægler, MDE

Hos danbolig Nyborg er vi et ærligt, engageret og energisk team, der altid står klar til at hjælpe med dit boligsalg. Vi sørger for at holde dig godt opdateret omkring alle skridt i processen, og da vi er opvokset og bosiddende i lokalområdet, kender vi egnen ud og ind.

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 5540-5874)
Kilde: Boligsiden
Villa: 73%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Nyborg
Kilde: danbolig.dk
56

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Nyborg

Velkommen hos danbolig Nyborg

Med danbolig Nyborg som din ejendomsmægler får du et stærkt hold af mæglere, der med sit grundige lokalkendskab giver dit boligsalg de bedst tænkelige forudsætninger.

Vi formidler både ejerlejligheder, villaer, andelsboliger, nedlagte landbrug og fritidshuse, så kontakt os allerede i dag hvis du kunne tænke dig en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig.

Præcis prissætning fra start
Lokalkendskab er en af de allervigtigste faktorer i forbindelse med salg og køb af boliger og derfor tror vi på, at det gør en stor forskel, at vores mæglere er opvokset og bosiddende i området.

Da vi kender vores lokalområde helt til bunds, kan vi ramme markedsprisen præcist fra starten, hvilket sikrer dig en hurtig og effektiv salgsproces.

Tæt kundekontakt
Vi gør meget ud af at bevare en god kontakt med vores sælgere igennem hele processen, så du kan altid forvente en tæt opfølgning på alle de forskellige skridt på vej mod målet.

Når der har været boligfremvisning eller anden aktivitet med potentielle købere, sørger vi derfor altid for at give dig et kald og fortælle, hvordan det hele står til. Sådan sikrer vi dig den højeste servicekvalitet.

Annoncering i topklasse
Når det kommer til markedsføring af din bolig kunne vi heller ikke drømme om at gå på kompromis med kvaliteten. Vi bruger for eksempel altid en professionel fotograf og vi er naturligvis med i forreste række, når det kommer til annoncering på nettet.

Din bolig får eksempelvis sin egen side under danbolig.dk, ligesom vi benytter os flittigt af facebook og det intelligente online markedsføringsprogram danbolig clevr. Som sælger bliver du inddraget i markedsføringen ved, at du kan være med til at præge både tekst og billedvalg, så vi sikrer, at din bolig præsenteres med et salgsmateriale, som du synes om.

Kontakt os allerede i dag, hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan vi hos danbolig Nyborg kan hjælpe med salget af din bolig.
Her er vi

 • Solgt

  Skolevej 28

  Salg af 1850´er bindingsværk på landet   "DanBolig i Nyborg har været dejlig professionel hvad angår rådgivning og kontakt gennem hele forløbet. Salgsoplæg og muligheder såsom fotograf og hjemmeside har været fuld tilfredsstillende (fotografen kan anbefales til alle sælger).   Salg af huset og interessen for samme har været over forventningen.   Vi kan helt sikkert anbefale DanBolig Nyborg som en troværdig, engageret og seriøs samarbejdspartner"   Malena og Lars Hald

 • Solgt

  Rolf Krakes Vænge 12

  Alt andet lige har Kristina et vindende væsen, men hun er sandelig også kompetent og skarp. Virkelig et behageligt bekendskab som altid altid virkede velforberedt og som virkede særdeles imødekommende.

 • Solgt

  Skjolds Vænge 7

  Tak for samarbejdet. Vi har været meget tilfredse med forløbet. Alt er forløbet positivt og med godt humør og god energi - både de gange vi har mødt hinanden, og også den kommunikation vi har haft derudover.

 • Solgt

  Kirstensvej 5

    SOLGT PÅ 4 UGER "Vi valgte DanBolig Nyborg efter længere tid med andre mæglere som ikke formåede at sælge vores hus. Lige fra dag 1 af har der været gennemført rådgivning og vi følte at der var 110% styr på alle detaljer og at de virkelig gjorde noget for at få huset ud til folk. Det gav også resultater, allerede dagen efter det var lagt ud var første fremvisning arrangeret. Huset blev solgt inden for en måned, så vi kan derfor kun være ovenud tilfredse med samarbejdet med DanBolig Nyborg" Johan Basnov

 • Solgt

  Hindemaevej 81

  Efter at have haft mit hus lejet ud i tre år fordi jeg efter en meget lang liggetid ikke kunne sælge det i 2008/2009, valgte jeg den 1. marts at sætte huset til salg hos danbolig i Nyborg, her har jeg oplevet en enestående service og præcision sammenholdt med et målrettet og professionelt salgsarbejde, og resultatet var at huset var solgt den 1. juni (samme år). Så jeg har kun ros til danboligmæglerne i Nyborg, og kan bestemt anbefale dette gode team til alle der vil have huset solgt.

 • Solgt

  Birkevej 1B

    Solgt på 3 uger "Før salget: Vi har fået en meget positiv og faglig kompetent behandling i forbindelse med at vi satte vores hus til salg ved DanBolig Nyborg. Ved fremvisningerne blev vi altid kontaktet og varslet i god tid og der har været en rigtig god information bagefter om forløbet af fremvisningen. Efter salget: Der har været en rigtig fin information om forløbet af selve salget og hvis vi har haft spørgsmål har vi altid kunnet ringe til DanBolig Nyborg og få svar på dem." Henning og Dorthe Carlsen

Forretningsoplysninger

danbolig Nyborg
Nørregade 5
5800 Nyborg
CVR: 32832954

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit Aktieselskab A/S

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring A/S og Dansk Bolig Forsikring/Willis

Lokalavisen Nyborg og Boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit Aktieselskab A/S og Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring A/S og Dansk Bolig Forsikring/Willis

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig