Få Solgt eller Gratis

Se tilbud

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Nyborg

Nørregade 5
5800 Nyborg
65 31 28 00
nyborg@danbolig.dk

Kristina Poulsen
Kristina Poulsen
Ejendomsmægler, MDE

Hos danbolig Nyborg er vi et ærligt, engageret og energisk team, der altid står klar til at hjælpe med dit boligsalg. Vi sørger for at holde dig godt opdateret omkring alle skridt i processen, og da vi er opvokset og bosiddende i lokalområdet, kender vi egnen ud og ind.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 5540-5874)
Kilde: Boligsiden
Villa: 82%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Nyborg
Kilde: danbolig.dk
49

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Nyborg

Velkommen hos danbolig Nyborg

Med danbolig Nyborg som din ejendomsmægler får du et stærkt hold af mæglere, der med sit grundige lokalkendskab giver dit boligsalg de bedst tænkelige forudsætninger.

Vi formidler både ejerlejligheder, villaer, andelsboliger, nedlagte landbrug og fritidshuse, så kontakt os allerede i dag hvis du kunne tænke dig en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig.

Præcis prissætning fra start
Lokalkendskab er en af de allervigtigste faktorer i forbindelse med salg og køb af boliger og derfor tror vi på, at det gør en stor forskel, at vores mæglere er opvokset og bosiddende i området.

Da vi kender vores lokalområde helt til bunds, kan vi ramme markedsprisen præcist fra starten, hvilket sikrer dig en hurtig og effektiv salgsproces.

Tæt kundekontakt
Vi gør meget ud af at bevare en god kontakt med vores sælgere igennem hele processen, så du kan altid forvente en tæt opfølgning på alle de forskellige skridt på vej mod målet.

Når der har været boligfremvisning eller anden aktivitet med potentielle købere, sørger vi derfor altid for at give dig et kald og fortælle, hvordan det hele står til. Sådan sikrer vi dig den højeste servicekvalitet.

Annoncering i topklasse
Når det kommer til markedsføring af din bolig kunne vi heller ikke drømme om at gå på kompromis med kvaliteten. Vi bruger for eksempel altid en professionel fotograf og vi er naturligvis med i forreste række, når det kommer til annoncering på nettet.

Din bolig får eksempelvis sin egen side under danbolig.dk, ligesom vi benytter os flittigt af facebook og det intelligente online markedsføringsprogram danbolig clevr. Som sælger bliver du inddraget i markedsføringen ved, at du kan være med til at præge både tekst og billedvalg, så vi sikrer, at din bolig præsenteres med et salgsmateriale, som du synes om.

Kontakt os allerede i dag, hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan vi hos danbolig Nyborg kan hjælpe med salget af din bolig.
Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Kastanievænget 7

  Solgt på 14 dage. danbolig Nyborg har hele vejen igennem været meget imødekommende og behjælpelige, jeg er altid blevet mødt med et smil og godt humør.

 • Solgt
  Solgt

  Wørishøffersgade 10

  SOLGT PÅ EN UGE "Jeg fandt lige mit drømmehus,  men spekulationerne gik  så på, om jeg kunne sælge mit eget hus - og det skulle helst gå stærkt. Drømmehuset var til salg hos Danbolig i Nyborg.  Kristina kom og viste det frem og hun fik den udfordring, at hvis jeg  skulle købe, så skulle hun også finde en køber til mit hus. Det klarede hun til punkt og prikke, i løbet af en uge var mit hus solgt. Således faldt begge handler ud til fuld tilfredshed. Stor ros til Danbolig, som fulgte mig til dørs både ved køb og salg. Skal jeg nogen sinde handle igen, hvad jeg ikke håber bliver aktuelt - så vil jeg helt bestemt anbefale Danbolig." Gitte Johansen

 • Solgt
  Solgt

  Gl. Vindingevej 176

  Solgt på 3 uger "DanBolig i Nyborg har udført et super professionelt salgsarbejde for os. Der har været prima rådgivning og vejledning under hele forløbet, herunder også den "lille" detalje med at udbyde huset til en realistisk salgspris. Præsentationen på DanBoligs hjemmeside var særdeles indbydende ... vi fik selv helt lyst til at købe huset. Den geniale adgang til som sælger selv at kunne fortælle om huset, omgivelserne og byen og lægge egne fotos ind som en del af præsentationen ("Sælger siger"), var en medvirkende årsag til, at vi valgte DanBolig. Kristina har været vores kontaktperson til DanBolig i Nyborg, og vi har fra starten følt os i vældig gode og kompetente hænder. Kristina har med godt humør og et skarpt blik for herlighedsværdien i lige netop vores hus, præsenteret det på fornem vis. Det er Kristinas fortjeneste, at vi under hele forløbet har haft 100% tillid til, at alt det "tekniske" papirarbejde var i gode hænder og at fremvisningerne for de interesserede købere ville være sobre og ærlige. Vi giver meget gerne DanBolig i Nyborg et stort "Bestået". Søren Lohmann og Marianne Hesselhøj

 • Solgt
  Solgt

  Holsmosevej 1

 • Solgt
  Solgt

  Wørishøffersgade 10

  Super proff.arbejde og godt kendskab til lokal miljø.

 • Solgt
  Solgt

  Odensevej 2

  MÆGLERSKIFT=SOLGT BOLIG "Vi skiftede mægler efter 9 mdr. hos anden mælger, uden den mest tilfredse fornemmelse.Danbolig tog imod os med åbne arme, et stort smil og en masse nye flotte billeder af boligen, og der gik da heller ikke længe, før vi havde solgt huset.Vi har været fuldt ud tilfreds med behandling og sagsforløb og ydermere modtaget god råd og vejledning omkring køb af vores nye hus, hvor handlen foregik privat. Stor og flot service, DET havde vi ikke lige regnet med.Vi vil til hver en tid anbefale Danbolig, har faktisk allerede gjort det, pga af deres fantastiske engagement omkring lige præcis vores bolig, vi følte virkelig at de nærmest kun koncentrerede sig 100% om vores salg, selv om de selvfølgelig havde masser af andet at se til." Maria og Allan. 

Forretningsoplysninger

danbolig Nyborg
Nørregade 5
5800 Nyborg
CVR: 32832954
DB Nyborg ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit Aktieselskab A/S

Nordea Bank Danmark A/S

Dansk Bolig Forsikring/Willis

Lokalavisen Nyborg og Boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit Aktieselskab A/S og Nordea Bank Danmark A/S

Dansk Bolig Forsikring/Willis

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Få Solgt eller Gratis

Se tilbud

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.