0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Nyborg

Nørregade 5
5800 Nyborg
65 31 28 00
nyborg@danbolig.dk

Kristina Poulsen
Kristina Poulsen
Ejendomsmægler, MDE

Hos danbolig Nyborg er vi et ærligt, engageret og energisk team, der altid står klar til at hjælpe med dit boligsalg. Vi sørger for at holde dig godt opdateret omkring alle skridt i processen, og da vi er opvokset og bosiddende i lokalområdet, kender vi egnen ud og ind.

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 5540-5874)
Kilde: Boligsiden
Villa: 69%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Nyborg
Kilde: danbolig.dk
63

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Nyborg

Velkommen hos danbolig Nyborg

Med danbolig Nyborg som din ejendomsmægler får du et stærkt hold af mæglere, der med sit grundige lokalkendskab giver dit boligsalg de bedst tænkelige forudsætninger.

Vi formidler både ejerlejligheder, villaer, andelsboliger, nedlagte landbrug og fritidshuse, så kontakt os allerede i dag, hvis du kunne tænke dig en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig.

Præcis prissætning fra start
Lokalkendskab er en af de allervigtigste faktorer i forbindelse med salg og køb af boliger, og derfor tror vi på, at det gør en stor forskel, at vores mæglere er opvokset og bosiddende i området.

Da vi kender vores lokalområde helt til bunds, kan vi ramme markedsprisen præcist fra starten, og det sikrer dig en hurtig og effektiv salgsproces.

Tæt kundekontakt
Vi gør meget ud af at bevare en god kontakt med vores sælgere igennem hele processen, så du kan altid forvente en tæt opfølgning på alle de forskellige skridt på vej mod målet.

Når der har været boligfremvisning eller anden aktivitet med potentielle købere, sørger vi derfor altid for at give dig et kald og fortælle, hvordan det hele står til. Sådan sikrer vi dig den højeste servicekvalitet.

Annoncering i topklasse
Når det kommer til markedsføring af din bolig kunne vi heller ikke drømme om at gå på kompromis med kvaliteten. Vi bruger for eksempel altid en professionel fotograf, og vi er naturligvis med i forreste række, når det kommer til annoncering på nettet.

Din bolig får eksempelvis sin egen side under danbolig.dk, ligesom vi benytter os flittigt af facebook og det intelligente online markedsføringsprogram danbolig clevr. Som sælger bliver du inddraget i markedsføringen ved at du kan være med til at præge både tekst og billedvalg, så vi sikrer, at din bolig præsenteres med et salgsmateriale, som du synes om.

Kontakt os allerede i dag, hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan vi hos danbolig Nyborg kan hjælpe med salget af din bolig.
Her er vi

 • Kristina Poulsen
  Indehaver

  Kristina Poulsen

  Ejendomsmægler, MDE

  20 27 24 96

 • Gitte Aaby
  Indehaver

  Gitte Aaby

  Salgskoordinator

  65 31 28 00

 • Anders Christiansen
  Indehaver

  Anders Christiansen

  Ejendomsmægler, MDE

  20 27 24 95

 • Fie Høgsberg

  Fie Høgsberg

  Ejendomsmægler, MDE

  27 20 67 90

 • Solgt

  Holsmosevej 1

 • Solgt

  Kertinge Bygade 2

  Vi har været meget tilfredse med danbolig Nyborg som ejendomsmægler. Kristina har været der for os i hele forløbet, har løbende fulgt op med møder så vi har kunne føle os godt tilfredse og trygge, selv om tiderne så nok så triste ud. Ærlighed, den tæller rigtig meget, og måden Kristina udtrykker sig på, den er god og forståelig og ikke mindst glad. Så når vi har holdt møder, selv i håbløse tider, har vi altid haft en hyggelig og glad stund sammen. Under det lange forløb, har vi kun talt varmt om danbolig i Nyborg.

 • Solgt

  Skjolds Vænge 7

  Tak for samarbejdet. Vi har været meget tilfredse med forløbet. Alt er forløbet positivt og med godt humør og god energi - både de gange vi har mødt hinanden, og også den kommunikation vi har haft derudover.

 • Solgt

  Skolevej 28

  Salg af 1850´er bindingsværk på landet   "DanBolig i Nyborg har været dejlig professionel hvad angår rådgivning og kontakt gennem hele forløbet. Salgsoplæg og muligheder såsom fotograf og hjemmeside har været fuld tilfredsstillende (fotografen kan anbefales til alle sælger).   Salg af huset og interessen for samme har været over forventningen.   Vi kan helt sikkert anbefale DanBolig Nyborg som en troværdig, engageret og seriøs samarbejdspartner"   Malena og Lars Hald

 • Solgt

  Mårvænget 42

  Vedr. salget af Mårvænget 42 "Hele teamet hos DanBolig Nyborg har ydet en yderst professionel og kompetent rådgivning og vejledning i forbindelse med mit hussalg. Jeg har oplevet samarbejdet tillidsfuldt og personligt, og der har fra start til slut været en god, effektiv og hurtig kommunikation. Samme positive oplevelse har jeg haft ved at bruge DanBolig Nyborg som rådgiver i forbindelse med nyt huskøb."Jesper Lundorff

 • Solgt

  Rugmarksvej 22

  Solgt på 10 dage   "Vi valgte DanBolig Nyborg efter længere tid hos anden mægler og vi må sige, at vi har følt os rigtig godt behandlet. Der var en hurtig og effektiv sagsbehandling. En let forståelig gennemgang af papirerne. Man føler sig rigtig godt orienteret hele vejen igennem. Vi fik solgt huset på 10 dage, og DanBolig Nyborg har allerede delt flyers ud, hvor de søger en bolig til os, i det område hvor vi godt kunne tænke os og bo. En rigtig positiv oplevelse som kun kan anbefales til andre. Tak til Kristina og team"   Lone og Jørgen Matthiasen

Forretningsoplysninger

danbolig Nyborg
Nørregade 5
5800 Nyborg
CVR: 32832954

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit Aktieselskab A/S

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring A/S og Dansk Bolig Forsikring/Willis

Lokalavisen Nyborg og Boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit Aktieselskab A/S og Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring A/S og Dansk Bolig Forsikring/Willis

Ingen

Ingen

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig