0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Nyborg

Nørregade 5
5800 Nyborg
65 31 28 00
nyborg@danbolig.dk

Kristina Poulsen
Kristina Poulsen
Ejendomsmægler, MDE

Hos danbolig Nyborg er vi et ærligt, engageret og energisk team, der altid står klar til at hjælpe med dit boligsalg. Vi sørger for at holde dig godt opdateret omkring alle skridt i processen, og da vi er opvokset og bosiddende i lokalområdet, kender vi egnen ud og ind.

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 5540-5874)
Kilde: Boligsiden
Villa: 73%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Nyborg
Kilde: danbolig.dk
66

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Nyborg

Velkommen hos danbolig Nyborg

Med danbolig Nyborg som din ejendomsmægler får du et stærkt hold af mæglere, der med sit grundige lokalkendskab giver dit boligsalg de bedst tænkelige forudsætninger.

Vi formidler både ejerlejligheder, villaer, andelsboliger, nedlagte landbrug og fritidshuse, så kontakt os allerede i dag hvis du kunne tænke dig en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig.

Præcis prissætning fra start
Lokalkendskab er en af de allervigtigste faktorer i forbindelse med salg og køb af boliger og derfor tror vi på, at det gør en stor forskel, at vores mæglere er opvokset og bosiddende i området.

Da vi kender vores lokalområde helt til bunds, kan vi ramme markedsprisen præcist fra starten, hvilket sikrer dig en hurtig og effektiv salgsproces.

Tæt kundekontakt
Vi gør meget ud af at bevare en god kontakt med vores sælgere igennem hele processen, så du kan altid forvente en tæt opfølgning på alle de forskellige skridt på vej mod målet.

Når der har været boligfremvisning eller anden aktivitet med potentielle købere, sørger vi derfor altid for at give dig et kald og fortælle, hvordan det hele står til. Sådan sikrer vi dig den højeste servicekvalitet.

Annoncering i topklasse
Når det kommer til markedsføring af din bolig kunne vi heller ikke drømme om at gå på kompromis med kvaliteten. Vi bruger for eksempel altid en professionel fotograf og vi er naturligvis med i forreste række, når det kommer til annoncering på nettet.

Din bolig får eksempelvis sin egen side under danbolig.dk, ligesom vi benytter os flittigt af facebook og det intelligente online markedsføringsprogram danbolig clevr. Som sælger bliver du inddraget i markedsføringen ved, at du kan være med til at præge både tekst og billedvalg, så vi sikrer, at din bolig præsenteres med et salgsmateriale, som du synes om.

Kontakt os allerede i dag, hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan vi hos danbolig Nyborg kan hjælpe med salget af din bolig.
Her er vi

 • Solgt

  Majsvej 65

  SOLGT PÅ 4 UGER.   "DanBolig Nyborg har været et godt valg til salg af min bolig.   Tilgangen til salget har været sober og energisk.   Samarbejde og kommunikation med firmaet har været særdeles godt  -  og inkluderede også min datter og svigersøn, som efter mit ønske blev inddraget i processen.    Andre plusser har været nem adgang til firmaet både pr. telefon og via e-mail - prompte tilbagemeldinger og en meget stor villighed til at finde forhandlingsløsninger køber og sælger i mellem."   Ingrid Norlev Aoki.

 • Solgt

  Skolevej 28

  Salg af 1850´er bindingsværk på landet   "DanBolig i Nyborg har været dejlig professionel hvad angår rådgivning og kontakt gennem hele forløbet. Salgsoplæg og muligheder såsom fotograf og hjemmeside har været fuld tilfredsstillende (fotografen kan anbefales til alle sælger).   Salg af huset og interessen for samme har været over forventningen.   Vi kan helt sikkert anbefale DanBolig Nyborg som en troværdig, engageret og seriøs samarbejdspartner"   Malena og Lars Hald

 • Solgt

  Hirsevej 10

  Jeg tog kontakt til Danbolig i juni måned 2012 angående salg af mit hus, med den tilsyneladende umulige opgave at få det solgt inden 1. september 2012. Ikke nok med at det lykkedes for Danbolig at få aftalen i hus inden for den ønskede deadline, de gjorde det samtidigt med en fremragende service og kommunikation hele vejen. Jeg kan på det varmeste anbefale teamet hos Danbolig Nyborg! Lars Andersen

 • Solgt

  Rugmarksvej 22

  Solgt på 10 dage   "Vi valgte DanBolig Nyborg efter længere tid hos anden mægler og vi må sige, at vi har følt os rigtig godt behandlet. Der var en hurtig og effektiv sagsbehandling. En let forståelig gennemgang af papirerne. Man føler sig rigtig godt orienteret hele vejen igennem. Vi fik solgt huset på 10 dage, og DanBolig Nyborg har allerede delt flyers ud, hvor de søger en bolig til os, i det område hvor vi godt kunne tænke os og bo. En rigtig positiv oplevelse som kun kan anbefales til andre. Tak til Kristina og team"   Lone og Jørgen Matthiasen

 • Solgt

  Sofienbergparken 23

  Vedr. Salget af Sofienbergparken 23. Nyborg. "DanBolig Nyborg rådgav os om markedet og prisniveauet i området. Vores hus kom hurtigt og professionelt på nettes boligside. Huset var solgt efter 15 dage, dage før underskriften viste det sig, at vores indkørsel lå på naboens grund, det medførte mange henvendelser til kommune, kort og matrikelstyrelsen m.m. Vi var i daglig dialog med Dan Bolig som var i stand til, at holde fokus samt vedligeholde kontakten til køber. Teamet i Dan Bolig Nyborg er dygtige og vi kan varmt anbefale dem." Peter T Møller og Anette Friis.

 • Solgt

  Fasanvej 22, 5540.

  Kristina og hendes hold har alle været meget imødekommende og professionelle. Jeg er tilfreds med det gode forløb.

Forretningsoplysninger

danbolig Nyborg
Nørregade 5
5800 Nyborg
CVR: 32832954

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit Aktieselskab A/S

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring A/S og Dansk Bolig Forsikring/Willis

Lokalavisen Nyborg og Boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit Aktieselskab A/S og Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring A/S og Dansk Bolig Forsikring/Willis

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig