Søg bolig på en ny måde

Hent app nu

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Nyborg

Nørregade 5
5800 Nyborg
65 31 28 00
nyborg@danbolig.dk

Kristina Poulsen
Kristina Poulsen
Ejendomsmægler, MDE

Hos danbolig Nyborg er vi et ærligt, engageret og energisk team, der altid står klar til at hjælpe med dit boligsalg. Vi sørger for at holde dig godt opdateret omkring alle skridt i processen, og da vi er opvokset og bosiddende i lokalområdet, kender vi egnen ud og ind.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 5540-5874)
Kilde: Boligsiden
Villa: 88%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Nyborg
Kilde: danbolig.dk
52

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Nyborg

Velkommen hos danbolig Nyborg

Med danbolig Nyborg som din ejendomsmægler får du et stærkt hold af mæglere, der med sit grundige lokalkendskab giver dit boligsalg de bedst tænkelige forudsætninger.

Vi formidler både ejerlejligheder, villaer, andelsboliger, nedlagte landbrug og fritidshuse, så kontakt os allerede i dag hvis du kunne tænke dig en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig.

Præcis prissætning fra start
Lokalkendskab er en af de allervigtigste faktorer i forbindelse med salg og køb af boliger og derfor tror vi på, at det gør en stor forskel, at vores mæglere er opvokset og bosiddende i området.

Da vi kender vores lokalområde helt til bunds, kan vi ramme markedsprisen præcist fra starten, hvilket sikrer dig en hurtig og effektiv salgsproces.

Tæt kundekontakt
Vi gør meget ud af at bevare en god kontakt med vores sælgere igennem hele processen, så du kan altid forvente en tæt opfølgning på alle de forskellige skridt på vej mod målet.

Når der har været boligfremvisning eller anden aktivitet med potentielle købere, sørger vi derfor altid for at give dig et kald og fortælle, hvordan det hele står til. Sådan sikrer vi dig den højeste servicekvalitet.

Annoncering i topklasse
Når det kommer til markedsføring af din bolig kunne vi heller ikke drømme om at gå på kompromis med kvaliteten. Vi bruger for eksempel altid en professionel fotograf og vi er naturligvis med i forreste række, når det kommer til annoncering på nettet.

Din bolig får eksempelvis sin egen side under danbolig.dk, ligesom vi benytter os flittigt af facebook og det intelligente online markedsføringsprogram danbolig clevr. Som sælger bliver du inddraget i markedsføringen ved, at du kan være med til at præge både tekst og billedvalg, så vi sikrer, at din bolig præsenteres med et salgsmateriale, som du synes om.

Kontakt os allerede i dag, hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan vi hos danbolig Nyborg kan hjælpe med salget af din bolig.
Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Præstevænget 10

  Kære Kristina og team. Tak for et fantastisk forløb med salget af Præstevænget 10, der blev solgt på 10 dage. Kristina var fra start meget tillidsvækkende, målrettet og 100% engageret. Vi var ikke i tvivl efter første besøg, at det var Danbolig Nyborg der skulle sælge huset. Vi fik ved salgs mødet god gennemgang af salgs materiale, og der blev gjort meget ud af at huset ikke skulle præsenteres på nettet før alt materiale var gjort klar, hvilket virkede meget professionelt. Kristina har i hele forløbet overholdet alle aftaler og altid skrevet hurtige tilbage meldinger, og det var så dejligt at huset blev solgt på så kort tid. Efter salget blev sagen fulgt til dørs af Gitte, altid mails omkring hvad hun havde gjort, så vi hele tiden viste hvor langt vi var på en afslutning. Vi kan kun give vores bedste anbefalinger til Danbolig i Nyborg.Tak for god behandling. Med venlig hilsen Poul og Mia Vadstrup

 • Solgt
  Solgt

  Vesterhavnen 20, 1. tv.

  Der har været hurtig ekspedition, af papir og der er en følelse af, at vores hushandel var i fokus og ikke glemt i den daglige travlhed.

 • Solgt
  Solgt

  Mårvænget 42

  Vedr. salget af Mårvænget 42 "Hele teamet hos DanBolig Nyborg har ydet en yderst professionel og kompetent rådgivning og vejledning i forbindelse med mit hussalg. Jeg har oplevet samarbejdet tillidsfuldt og personligt, og der har fra start til slut været en god, effektiv og hurtig kommunikation. Samme positive oplevelse har jeg haft ved at bruge DanBolig Nyborg som rådgiver i forbindelse med nyt huskøb."Jesper Lundorff

 • Solgt
  Solgt

  Holsmosevej 1

 • Solgt
  Solgt

  Strandalleen 41

    Solgt på 5 uger til prisen "Vi har med succes solgt vores hus gennem DanBolig Nyborg. Valget af DanBolig som mægler, traf vi da de fra starten var grundige, ligefremme og engagerede. Vi oplevede at de var reelle og ærlige overfor os som sælgere, ligesom deres engagement overfor eventuelle købere var meget passende. Hverken for passivt eller aggressivt. DanBolig har været gode til at give tilbagemeldinger efter fremvisninger og har hurtigt fulgt op på spørgsmål fra os eller købere. DanBolig har været grundige ifm. salgsannoncering  og fremvisninger, de har vist interesse for detaljer omkring hus og omgivelser og lagt vægt på at fremvisningen var vedkommende for køberne."  Bill og Sanne Frederiksen

 • Solgt
  Solgt

  Kertinge Bygade 2

  Vi har været meget tilfredse med danbolig Nyborg som ejendomsmægler. Kristina har været der for os i hele forløbet, har løbende fulgt op med møder så vi har kunne føle os godt tilfredse og trygge, selv om tiderne så nok så triste ud. Ærlighed, den tæller rigtig meget, og måden Kristina udtrykker sig på, den er god og forståelig og ikke mindst glad. Så når vi har holdt møder, selv i håbløse tider, har vi altid haft en hyggelig og glad stund sammen. Under det lange forløb, har vi kun talt varmt om danbolig i Nyborg.

Forretningsoplysninger

danbolig Nyborg
Nørregade 5
5800 Nyborg
CVR: 32832954
DB Nyborg ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit Aktieselskab A/S

Nordea Bank Danmark A/S

Dansk Bolig Forsikring/Willis

Lokalavisen Nyborg og Boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit Aktieselskab A/S og Nordea Bank Danmark A/S

Dansk Bolig Forsikring/Willis

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Søg bolig på en ny måde

Hent app nu

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.