Lad os sætte pris på din nysgerrighed

Book en gratis vurdering nu

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Nyborg

Nørregade 5
5800 Nyborg
65 31 28 00
nyborg@danbolig.dk

Kristina Poulsen
Kristina Poulsen
Ejendomsmægler, MDE

Hos danbolig Nyborg er vi et ærligt, engageret og energisk team, der altid står klar til at hjælpe med dit boligsalg. Vi sørger for at holde dig godt opdateret omkring alle skridt i processen, og da vi er opvokset og bosiddende i lokalområdet, kender vi egnen ud og ind.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 5540-5874)
Kilde: Boligsiden
Villa: 86%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Nyborg
Kilde: danbolig.dk
36

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Nyborg

Velkommen hos danbolig Nyborg

Med danbolig Nyborg som din ejendomsmægler får du et stærkt hold af mæglere, der med sit grundige lokalkendskab giver dit boligsalg de bedst tænkelige forudsætninger.

Vi formidler både ejerlejligheder, villaer, andelsboliger, nedlagte landbrug og fritidshuse, så kontakt os allerede i dag hvis du kunne tænke dig en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig.

Præcis prissætning fra start
Lokalkendskab er en af de allervigtigste faktorer i forbindelse med salg og køb af boliger og derfor tror vi på, at det gør en stor forskel, at vores mæglere er opvokset og bosiddende i området.

Da vi kender vores lokalområde helt til bunds, kan vi ramme markedsprisen præcist fra starten, hvilket sikrer dig en hurtig og effektiv salgsproces.

Tæt kundekontakt
Vi gør meget ud af at bevare en god kontakt med vores sælgere igennem hele processen, så du kan altid forvente en tæt opfølgning på alle de forskellige skridt på vej mod målet.

Når der har været boligfremvisning eller anden aktivitet med potentielle købere, sørger vi derfor altid for at give dig et kald og fortælle, hvordan det hele står til. Sådan sikrer vi dig den højeste servicekvalitet.

Annoncering i topklasse
Når det kommer til markedsføring af din bolig kunne vi heller ikke drømme om at gå på kompromis med kvaliteten. Vi bruger for eksempel altid en professionel fotograf og vi er naturligvis med i forreste række, når det kommer til annoncering på nettet.

Din bolig får eksempelvis sin egen side under danbolig.dk, ligesom vi benytter os flittigt af facebook og det intelligente online markedsføringsprogram danbolig clevr. Som sælger bliver du inddraget i markedsføringen ved, at du kan være med til at præge både tekst og billedvalg, så vi sikrer, at din bolig præsenteres med et salgsmateriale, som du synes om.

Kontakt os allerede i dag, hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan vi hos danbolig Nyborg kan hjælpe med salget af din bolig.
Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Pilevej 2

  Salget af Pilevej 2 "Da vi valgte DanBolig / Kristina, til at sælge vores hus, var det fordi vi tidlige havde stiftet bekendtskab med Kristina, og vidste at hun var 100 % engageret, hvilket hun også levede fuldt op til denne gang. Vi blev utrolig godt modtaget, og fik en super professionel gennemgang af papirer m.m. og når vi havde fremvisninger og Åbent Hus, var disse lige så veltilrettelagt. Følelsen af at de havde sat sig ind i netop de fordele og finesser, som netop vores hus havde, også blev videregivet ved fremvisninger, det er en god følelse at stå med, når man som sælger vælger at overlade det fulde ansvar til mægler, for hvem gider have  en passiv mægler stående på "Stand by" og venter på evt. spørgsmål fra køber. Vi kan "Kun" give DanBolig de bedste anbefalinger med på vejen." Lone og Karsten Jensen

 • Solgt
  Solgt

  Strandalleen 41

    Solgt på 5 uger til prisen "Vi har med succes solgt vores hus gennem DanBolig Nyborg. Valget af DanBolig som mægler, traf vi da de fra starten var grundige, ligefremme og engagerede. Vi oplevede at de var reelle og ærlige overfor os som sælgere, ligesom deres engagement overfor eventuelle købere var meget passende. Hverken for passivt eller aggressivt. DanBolig har været gode til at give tilbagemeldinger efter fremvisninger og har hurtigt fulgt op på spørgsmål fra os eller købere. DanBolig har været grundige ifm. salgsannoncering  og fremvisninger, de har vist interesse for detaljer omkring hus og omgivelser og lagt vægt på at fremvisningen var vedkommende for køberne."  Bill og Sanne Frederiksen

 • Solgt
  Solgt

  Odensevej 7 st

  Vi har lige solgt vores ejerlejlighed. Til det havde vi valgt at samarbejde med danbolig i Nyborg. Det kan vi kun anbefale andre også at gøre. Hele vejen igennem blev vi mødt at professionalisme og samtidig en nærhed, der passede til vores situation. Der er ingen tvivl om, at vi vælger danbolig i Nyborg, hvis vi engang skal handle bolig igen. Heidi og Michael Jørgensen Ullerslev

 • Solgt
  Solgt

  Odensevej 2

  MÆGLERSKIFT=SOLGT BOLIG "Vi skiftede mægler efter 9 mdr. hos anden mælger, uden den mest tilfredse fornemmelse.Danbolig tog imod os med åbne arme, et stort smil og en masse nye flotte billeder af boligen, og der gik da heller ikke længe, før vi havde solgt huset.Vi har været fuldt ud tilfreds med behandling og sagsforløb og ydermere modtaget god råd og vejledning omkring køb af vores nye hus, hvor handlen foregik privat. Stor og flot service, DET havde vi ikke lige regnet med.Vi vil til hver en tid anbefale Danbolig, har faktisk allerede gjort det, pga af deres fantastiske engagement omkring lige præcis vores bolig, vi følte virkelig at de nærmest kun koncentrerede sig 100% om vores salg, selv om de selvfølgelig havde masser af andet at se til." Maria og Allan. 

 • Solgt
  Solgt

  Nymarksvej 23

  Danbolig Nyborg har til fulde levet op til vores forventninger omkring salg af vores bolig, dvs. de har leveret et professionelt arbejde og med stor ”flid og vilje” fulgt op på de interesserede køber. Dette gjorde at vores bolig blev solgt inden for en kort periode til vores fulde tilfredshed. Samarbejdet har været med stor faglighed og ”godt humør” og vi kan anbefale andre køber/sælger at kontakte Danbolig Nyborg.

 • Solgt
  Solgt

  Rolf Krakes Vænge 12

  Alt andet lige har Kristina et vindende væsen, men hun er sandelig også kompetent og skarp. Virkelig et behageligt bekendskab som altid altid virkede velforberedt og som virkede særdeles imødekommende.

Forretningsoplysninger

danbolig Nyborg
Nørregade 5
5800 Nyborg
CVR: 32832954
DB Nyborg ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit Aktieselskab A/S

Nordea Bank Danmark A/S

Dansk Bolig Forsikring/Willis

Lokalavisen Nyborg og Boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit Aktieselskab A/S og Nordea Bank Danmark A/S

Dansk Bolig Forsikring/Willis

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Lad os sætte pris på din nysgerrighed

Book en gratis vurdering nu

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.