0

0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Nyborg

Nørregade 5
5800 Nyborg
65 31 28 00
nyborg@danbolig.dk

Kristina Poulsen
Kristina Poulsen
Ejendomsmægler, MDE

Hos danbolig Nyborg er vi et ærligt, engageret og energisk team, der altid står klar til at hjælpe med dit boligsalg. Vi sørger for at holde dig godt opdateret omkring alle skridt i processen, og da vi er opvokset og bosiddende i lokalområdet, kender vi egnen ud og ind.

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 5540-5874)
Kilde: Boligsiden
Villa: 72%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Nyborg
Kilde: danbolig.dk
60

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Nyborg

Velkommen hos danbolig Nyborg

Med danbolig Nyborg som din ejendomsmægler får du et stærkt hold af mæglere, der med sit grundige lokalkendskab giver dit boligsalg de bedst tænkelige forudsætninger.

Vi formidler både ejerlejligheder, villaer, andelsboliger, nedlagte landbrug og fritidshuse, så kontakt os allerede i dag hvis du kunne tænke dig en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig.

Præcis prissætning fra start
Lokalkendskab er en af de allervigtigste faktorer i forbindelse med salg og køb af boliger og derfor tror vi på, at det gør en stor forskel, at vores mæglere er opvokset og bosiddende i området.

Da vi kender vores lokalområde helt til bunds, kan vi ramme markedsprisen præcist fra starten, hvilket sikrer dig en hurtig og effektiv salgsproces.

Tæt kundekontakt
Vi gør meget ud af at bevare en god kontakt med vores sælgere igennem hele processen, så du kan altid forvente en tæt opfølgning på alle de forskellige skridt på vej mod målet.

Når der har været boligfremvisning eller anden aktivitet med potentielle købere, sørger vi derfor altid for at give dig et kald og fortælle, hvordan det hele står til. Sådan sikrer vi dig den højeste servicekvalitet.

Annoncering i topklasse
Når det kommer til markedsføring af din bolig kunne vi heller ikke drømme om at gå på kompromis med kvaliteten. Vi bruger for eksempel altid en professionel fotograf og vi er naturligvis med i forreste række, når det kommer til annoncering på nettet.

Din bolig får eksempelvis sin egen side under danbolig.dk, ligesom vi benytter os flittigt af facebook og det intelligente online markedsføringsprogram danbolig clevr. Som sælger bliver du inddraget i markedsføringen ved, at du kan være med til at præge både tekst og billedvalg, så vi sikrer, at din bolig præsenteres med et salgsmateriale, som du synes om.

Kontakt os allerede i dag, hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan vi hos danbolig Nyborg kan hjælpe med salget af din bolig.
Her er vi

 • Kristina Poulsen
  Indehaver

  Kristina Poulsen

  Ejendomsmægler, MDE

  20 27 24 96

 • Gitte Aaby
  Indehaver

  Gitte Aaby

  Salgskoordinator

  65 31 28 00

 • Anders Christiansen
  Indehaver

  Anders Christiansen

  Ejendomsmægler, MDE

  20 27 24 95

 • Fie Høgsberg

  Fie Høgsberg

  Ejendomsmægler, MDE

  27 20 67 90

 • Solgt

  Fasanvej 22, 5540.

  Kristina og hendes hold har alle været meget imødekommende og professionelle. Jeg er tilfreds med det gode forløb.

 • Solgt

  Kastanievænget 7

  Solgt på 14 dage. danbolig Nyborg har hele vejen igennem været meget imødekommende og behjælpelige, jeg er altid blevet mødt med et smil og godt humør.

 • Solgt

  Kastanievej 12

  En helt igennem upåklagelig salgs-opgave syntes vi er udført af Danbolig Nyborg, så derfor kan vi kun anbefale andre at benytte Nyborg afd. M.V.H. Jette og Per

 • Solgt

  Aldershvilevej 46

  Efter at have henvendt mig til andre mæglere valgte jeg danbolig og det har jeg ikke fortrudt. De solgte vores hus på godt 14 dage og det til en god pris.Jeg har undervejs følt mig utrolig godt behandlet, jeg er blevet godt informeret og rådgivet,først og fremmest af Anders men også af Kristina og Gitte.Tak for det. Med venlig hilsen Anna Marie Vandkrog

 • Solgt

  Ellingevej 24

  Vi har fået en meget venlig og fin behandling gennem hele forløbet, og vi vil anbefale jer til andre, mange tak for hjælpen. Hilsen Hanne Larsen

 • Solgt

  Gl. Vindingevej 176

  Solgt på 3 uger "DanBolig i Nyborg har udført et super professionelt salgsarbejde for os. Der har været prima rådgivning og vejledning under hele forløbet, herunder også den "lille" detalje med at udbyde huset til en realistisk salgspris. Præsentationen på DanBoligs hjemmeside var særdeles indbydende ... vi fik selv helt lyst til at købe huset. Den geniale adgang til som sælger selv at kunne fortælle om huset, omgivelserne og byen og lægge egne fotos ind som en del af præsentationen ("Sælger siger"), var en medvirkende årsag til, at vi valgte DanBolig. Kristina har været vores kontaktperson til DanBolig i Nyborg, og vi har fra starten følt os i vældig gode og kompetente hænder. Kristina har med godt humør og et skarpt blik for herlighedsværdien i lige netop vores hus, præsenteret det på fornem vis. Det er Kristinas fortjeneste, at vi under hele forløbet har haft 100% tillid til, at alt det "tekniske" papirarbejde var i gode hænder og at fremvisningerne for de interesserede købere ville være sobre og ærlige. Vi giver meget gerne DanBolig i Nyborg et stort "Bestået". Søren Lohmann og Marianne Hesselhøj

Forretningsoplysninger

danbolig Nyborg
Nørregade 5
5800 Nyborg
CVR: 32832954

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit Aktieselskab A/S

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring A/S og Dansk Bolig Forsikring/Willis

Lokalavisen Nyborg og Boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit Aktieselskab A/S og Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring A/S og Dansk Bolig Forsikring/Willis

Ingen

Ingen

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig