0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Odense - Hjallese

Odensevej 95
5260 Odense S
66 19 48 84-1
hjallese@danbolig.dk

Adam Arildsen
Adam Arildsen
Daglig leder - Ejendomsmægler, MDE

Med danbolig Odense - Hjallese som din ejendomsmægler kan du føle dig tryg i salgsprocessen. Vi har nemlig et så omfattende lokalkendskab, at vi kender historien bag stort set alle områdets ejendomme. Kontakt os og hør nærmere – du kan ringe hver dag fra kl. 8 til kl. 22.

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 5000-5690)
Kilde: Boligsiden
Villa: 68%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Odense - Hjallese
Kilde: danbolig.dk
28

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Odense - Hjallese

Velkommen hos danbolig Odense - Hjallese
Det er det dybdegående lokalkendskab, vores gode netværk af samarbejdspartnere og tilgængeligheden alle ugens dage, der gør danbolig Odense - Hjallese til det oplagte valg, når du står overfor et boligsalg.

Vi har et tæt samarbejde med de øvrige danbolig-kontorer i Odense, og for vores kunders skyld holder vi os i hvert vores nærområde, så vi ved præcist, hvad der rører sig her. Derfor kan vi guide de potentielle købere af din bolig bedst muligt om hverdagen, der venter dem sådan, at vi sikrer dig den mest effektive salgsproces.

Skal vi hjælpe dig trygt og sikkert igennem dit boligsalg? Så kontakt os allerede i dag og hør nærmere – vi laver gerne en gratis og uforpligtende salgsvurdering og vi sidder klar ved telefonen fra kl. 8 og helt til kl. 22.

Vi sikrer dig den bedste handel
Vi er glade for at kunne være tilgængelige præcis, når du har brug for os. Hele teamet er inde i alle vores sager og derfor kan vi alle sammen svare på spørgsmål, arrangere fremvisninger eller hvad du ellers har brug for.

På kontoret vil du møde et dynamisk, energisk og meget kompetent team med mange års erfaring fra det lokale boligmarkedet og vi formidler både villaer, rækkehuse og nedlagte landbrug. Den viden vores lokale fundering giver os, er vi glade for at kunne omsætte til den bedst mulige pris for din bolig.

Kun når man som os kender alle detaljerne om, hvad der rører sig i et lokalområde, kan man nemlig være helt opdateret på, hvad der sker – både lige nu og inden for den nærmeste fremtid. Vores område er i en rivende udvikling omkring for eksempel universitetet, supersygehuset og letbanen, og så er stedets placering i forhold til motorvejen desuden meget attraktiv for pendlerne.

Et stærkt, lokalt netværk
Lige så vel som vi ved, at vi har et ekstraordinært godt lokalkendskab, er vi også helt klar over, at vi på andre punkter har brug for at hente gode råd fra vores netværk af dygtige samarbejdspartnere.

Når det for eksempel gælder håndværkere og advokater, har vi gode kontakter at kunne trække på lokalt, ligesom vi arbejder sammen med Tryg Forsikring og Nordea. Samarbejdet med Nordea giver os mulighed for at tilbyde dig at få de bedst mulige råd omkring de økonomiske aspekter, hvad enten du er køber eller sælger og samtidig fungerer den lokale Nordea-filial som udstillingslokale for de boliger, vi har til salg.

Vi har selvfølgelig også annoncerne til at hænge i vinduerne i vores egen butik, ligesom vi fast annoncerer i Dalum-Hjallese Avis og Lokalavisen i Odense. På nettet benytter vi os af det online markedsføringsprogram danbolig clevr, som målretter bannerreklamer til potentielle købere. Ud fra vores statistik omkring, hvor køberne af din boligtype typisk kommer fra, laver vi også målrettede Facebook-kampagner.

Hele danbolig Odense hjælper dit boligsalg på vej
Vi er en del af en kæde i kæden, der består af i alt ni butikker fordelt på Fyn, Sjælland og Øerne og især de fem butikker i Odense har et særligt tæt samarbejde. Mæglerne i både Hjallese, Dalum, Odense C, Tarup og Odense City Lejlighedsbutikken står således klar til at hjælpe dit boligsalg bedst muligt igennem processen og det betyder, at vi har de optimale rammer for at sikre dig en effektiv handel.

Kontakt os allerede i dag, eller kig forbi butikken til en snak – vi glæder os til at hjælpe dit boligsalg på vej.

Lige nu har vi 28 boliger til salg

Se alle boliger

Vi har 8
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Kenneth Gregers
  Indehaver

  Kenneth Gregers

  Ejendomsmægler, MDE

  66 19 48 84-1

 • Adam Arildsen
  Daglig leder

  Adam Arildsen

  Daglig leder - Ejendomsmægler, MDE

  21 77 07 20

 • Mette Christensen

  Mette Christensen

  Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver m/Tryghedsmærke fra DE

  22 45 89 41

 • Kenneth Nielsen

  Kenneth Nielsen

  Ejendomsmægler, MDE

  61 22 48 86

 • Charlotte Hedemann

  Charlotte Hedemann

  Sagskoordinator - Ejendomsmægler, MDE

  66 19 48 84

 • Robin Bøtcher

  Robin Bøtcher

  Ejendomsmægler, MDE

  22 56 08 98

 • Solgt

  Humlebivænget 103

  Søde og rare mennesker der tager kunden alvorlig og ikke som en selvfølge. Alle medarbejdere sættes ind i salget af min bolig og kan derfor altid svare en køber når han ringer.

 • Solgt

  Ejbyvænget 8

  Jeg er i den grad blevet godt behandlet! danbolig Hjallese gjorde hvad de kunne for at få tingene til at lykkes for mig, så hurtigt som muligt!!!

Forretningsoplysninger

danbolig Odense - Hjallese
Odensevej 95
5260 Odense S
CVR: 33362269

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank

Tryg Forsikring

Esoft, Jysk Fynske Medier, Boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Tryg Forsikring, Willis

Jysk Fynske Medier

Esoft

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.