Vurdering

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Varde

Nørregade 34
6800 Varde
70 15 51 00
varde@danbolig.dk

Klaus T. Thomsen
Klaus T. Thomsen
Ejendomsmægler, MDE / Indehaver

Foråret er over os - og vi har rigtig travlt med at sende en masse glade købere og sælgere ud af vores "nye" døre, i rundkørslen i Varde.

Kig endelig ind forbi og se vores nye flotte butik, vi er så klar til at tage i mod dig!

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 6753-6893)
Kilde: Boligsiden
Fritidsbolig: 52%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Varde
Kilde: danbolig.dk
94

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Varde

Velkommen hos danbolig Varde

Hos danbolig Varde sælger vi alle typer ejendomme - parcelhuse, rækkehuse, lejligheder, andelsboliger, nedlagte landejendomme og sommerhuse. Det betyder, at vi er klædt på til at rådgive dig grundigt og kompetent om både ejendomsmarkedet og den økonomiske side af en bolighandel.

Vi bor i området og har gjort det i mange år, og vi har derfor stort kendskab til alle områder i hele Varde Kommune. Eftersom vi samtidig foretager cirka 400 kreditvurderinger af ejendomme i hele området om året for Nordea, får vi hele tiden vores kendskab til markedet ført up to date. Det giver os de bedste forudsætninger for at fastsætte den rigtige pris første gang!

Vores butik ligger centralt placeret nær byens torv, med store udstillingsvinduer ud til gaden. Med en placering midt i vores arbejdsområde kan vi hurtigt og effektivt servicere vore kunder, ligesom vi også gerne byder indenfor til en grundig købs- og salgsgennemgang i butikken.

Hos danbolig Varde ligger vi vægt på personlig kontakt og ikke mindst den gode kundeoplevelse - for os er det ikke kun et hus vi sælger, men også et hjem!

Vil du gerne vide, hvad din ejendom kan sælges for, står vi klar med en gratis og uforpligtende vurdering, hvor vi hjælper dig med at få et overblik over såvel realistisk salgssum som forventet "liggetid" - ligesom vi beregner dit overskud ved et eventuelt salg.Med venlig hilsen

danbolig Varde

Lige nu har vi 94 boliger til salg eller leje

Se alle boliger

Vi har 3
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Rosenvænget 70

  Hele salget har været tilfredsstillende hilsen Anna & Hans

 • Solgt
  Solgt

  Gærdet 50

  Da jeg besluttede mig for, at sælge min andelsbolig, befandt jeg mig som førstegangssælgende på ukendt grund. Danbolig Varde kom dette til livs, idet de løbende tog sig tid til at forklare og guide mig igennem hele processen, så jeg fik forståelse og overblik over hvorledes det skulle forløbe, hvilket vakte tillid. Det var tydeligt at mærke alle hos Danbolig Vardes motivation og engagement for deres erhverv, hvilket for mit vedkommende også resulterede i et hurtigt og effektiv salg på blot en uge. Jeg er virkelig tilfreds med dem som mægler og jeg vil bestemt benytte dem en anden gang samt anbefale dem til andre, som går med boligtanker - både køb og salg. - Kia Enghave

 • Solgt
  Solgt

  Bjergegade 66

  Vi har været rigtig godt tilfredse med hele forløbet :) ! Mvh. Jytte og Palle.

 • Solgt
  Solgt

  Møllevangen 36

  Jeg kan kun sige at det har været en god og positiv oplevelse at sælge vores sommerhus gennem danbolig i Varde. Det var en meget hurtig handel, en uge og vores sommerhus i Jegum var solgt. Der var altid en hos danbolig, der kunne hjælpe, hvis der opstod spørgsmål eller lignende. Jeg kan derfor til enhver tid anbefale danbolig i Varde.

 • Solgt
  Solgt

  Højvangsalle 28

  Jeg er meget tilfreds med, at danbolig Varde har solgt min bolig på 30 dage, specielt i dette marked. Det var vigtigt at få en realistisk pris på min bolig og det føler jeg var med til at gøre salget nemt og hurtigt. I salgsforløbet var jeg i løbende kontakt med dem på kontoret, hvilket jeg sætter meget pris på. Jeg kan derfor stærkt anbefale danbolig Varde.

 • Solgt
  Solgt

  Nøddelunden 25

  "... Vi har haft en super god kommunikation med danbolig hele vejen igennem salgsforløbet. Altid positiv og fleksibel håndtering fra danboligs side. Størst er ikke nødvendigvis lig med bedst. Den personlige mægler er helt klart at anbefale. Vi vælger helt sikkert danbolig en anden god gang." Hilsen Carsten & Betina

Forretningsoplysninger

danbolig Varde
Nørregade 34
6800 Varde
CVR: 35408568
D.B. Varde ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg - Willis forsikring

C&B Systemer - Esoft A/S - Boligsiden A/S - Ugeavisen Varde - Lokalavisen Varde

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Tryg - Willis forsikring

Ugeavisen Varde - Lokalavisen Varde

Esoft A/S

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig