0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Varde

Smedegade 2
6800 Varde
70 15 51 00
varde@danbolig.dk

Klaus T. Thomsen
Klaus T. Thomsen
Ejendomsmægler, MDE / Indehaver

"Der er sommer på vej...!" Lige nu er der rigtig travlt på det lokale boligmarked. Det har vi taget konsekvensen af, og ansat en ny super mand i vores medarbejder portefølje. Fra nu af kan i møde Jakob på vores kontor. Kig forbi, der er altid tid til en kop kaffe og en snak

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 6753-6893)
Kilde: Boligsiden
Fritidsbolig: 49%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Varde
Kilde: danbolig.dk
55

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Varde

Velkommen hos danbolig Varde

Hos danbolig Varde sælger vi alle typer ejendomme - parcelhuse, rækkehuse, lejligheder, andelsboliger, nedlagte landejendomme og sommerhuse. Det betyder, at vi er klædt på til at rådgive dig grundigt og kompetent om både ejendomsmarkedet og den økonomiske side af en bolighandel.

Vi bor i området og har gjort det i mange år, og vi har derfor stort kendskab til alle områder i hele Varde Kommune. Eftersom vi samtidig foretager cirka 400 kreditvurderinger af ejendomme i hele området om året for Nordea, får vi hele tiden vores kendskab til markedet ført up to date. Det giver os de bedste forudsætninger for at fastsætte den rigtige pris første gang!

Vores butik ligger centralt placeret nær byens torv, med store udstillingsvinduer ud til gaden. Med en placering midt i vores arbejdsområde kan vi hurtigt og effektivt servicere vore kunder, ligesom vi også gerne byder indenfor til en grundig købs- og salgsgennemgang i butikken.

Hos danbolig Varde ligger vi vægt på personlig kontakt og ikke mindst den gode kundeoplevelse - for os er det ikke kun et hus vi sælger, men også et hjem!

Vil du gerne vide, hvad din ejendom kan sælges for, står vi klar med en gratis og uforpligtende vurdering, hvor vi hjælper dig med at få et overblik over såvel realistisk salgssum som forventet "liggetid" - ligesom vi beregner dit overskud ved et eventuelt salg.Med venlig hilsen

danbolig Varde

Lige nu har vi 55 boliger til salg

Se alle boliger

Vi har 3
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt

  Bjergegade 66

  Vi har været rigtig godt tilfredse med hele forløbet :) ! Mvh. Jytte og Palle.

 • Solgt

  Østergade 6

  Som førstegangskøber må jeg nok sige at det har været en utrolig god oplevelse at arbejde sammen med Klaus T. Thomsen. God information og alle aftaler blev overholdt - havde jeg alligevel nogen spørgsmål var han altid hjælpsom.

 • Solgt

  Kvongvej 410

  Vi har både købt og solgt igennem Klaus T. Thomsen ved danbolig Varde. danbolig har i hele processen omkring købet udvist stor professionalisme, engagement og imødekommenhed. Vi lægger stor vægt på dialogen og troværdigheden med mægleren. Selvom mægler er sælgers mand, var vi imponeret over den professionalisme danbolig behandlede sagen med. Meget behageligt og nærværende købsforløb. Alle involverede fra danbolig Varde har behandlet os med respekt fra start til slut. Vi vil til enhver tid anbefale jer.

 • Solgt

  Egernvej 12

  ★★★★★ Jeg kan varmt anbefale Danbolig Varde, de skal have 5 stjerner... Hurtig, grundig, effektiv og god information under hele forløbet. Og det kendetegner især Klaus som vi har arbejdet mest med, men også Valdemar og Tobias. Tak til jer alle. Mvh. Grethe Haugaard Haahr.

 • Solgt

  Højgårdsparken 28

  Vi har været meget godt tilfredse med danbolig Varde, vi fik den viden vi behøvede, vi fik svar på de spørgsmål vi stillede. Generelt fik vi en rigtig god behandling Mvh. Bente & Jørgen

 • Solgt

  Stationsvej 3

  Jeg vil gerne sige tak for et rigtig godt samarbejde - vi har været yderst tilfredse med at have huset til salg hos jer. I har hele vejen igennem været super gode til at informere omkring status på huset og jeres altid venlige og positive tilgang til tingene betyder meget. Vi vil helt sikkert anbefale jer til andre.

Forretningsoplysninger

danbolig Varde
Smedegade 2
6800 Varde
CVR: 35408568

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg - Willis forsikring

C&B Systemer - Esoft A/S - Boligsiden A/S - Ugeavisen Varde - Lokalavisen Varde

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Tryg - Willis forsikring

Ugeavisen Varde - Lokalavisen Varde

Esoft A/S

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig