Hvad kan din bolig sælges for?

Få en gratis vurdering nu

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Varde

Nørregade 34
6800 Varde
70 15 51 00
varde@danbolig.dk

Klaus T. Thomsen
Klaus T. Thomsen
Ejendomsmægler, MDE / Indehaver

Boligerne er i høj kurs og vi oplever hurtigt salg. Hos danbolig Varde er den gode service altid i højsædet. Kombineret med et solidt kendskab til boligmarkedet mener vi, at vi kan yde den bedste service for netop dig.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 6800-6855)
Kilde: Boligsiden
Villa: 64%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Varde
Kilde: danbolig.dk
70

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Varde

Velkommen hos danbolig Varde

Hos danbolig Varde sælger vi alle typer ejendomme - parcelhuse, rækkehuse, lejligheder, andelsboliger, nedlagte landejendomme og sommerhuse. Det betyder, at vi er klædt på til at rådgive dig grundigt og kompetent om både ejendomsmarkedet og den økonomiske side af en bolighandel.

Vi bor i området og har gjort det i mange år, og vi har derfor stort kendskab til alle områder i hele Varde Kommune. Eftersom vi samtidig foretager cirka 400 kreditvurderinger af ejendomme i hele området om året for Nordea, får vi hele tiden vores kendskab til markedet ført up to date. Det giver os de bedste forudsætninger for at fastsætte den rigtige pris første gang!

Vores butik ligger centralt placeret nær byens torv, med store udstillingsvinduer ud til gaden. Med en placering midt i vores arbejdsområde kan vi hurtigt og effektivt servicere vore kunder, ligesom vi også gerne byder indenfor til en grundig købs- og salgsgennemgang i butikken.

Hos danbolig Varde ligger vi vægt på personlig kontakt og ikke mindst den gode kundeoplevelse - for os er det ikke kun et hus vi sælger, men også et hjem!

Vil du gerne vide, hvad din ejendom kan sælges for, står vi klar med en gratis og uforpligtende vurdering, hvor vi hjælper dig med at få et overblik over såvel realistisk salgssum som forventet "liggetid" - ligesom vi beregner dit overskud ved et eventuelt salg.Med venlig hilsen

danbolig Varde

Lige nu har vi 70 boliger til salg eller leje

Se alle boliger

Vi har 1
anden butik

Se vores butik

Rekordhøje salgspriser lige nu*
– hvad kan din bolig sælges for?

Book nu

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Egernvej 12

  ★★★★★ Jeg kan varmt anbefale Danbolig Varde, de skal have 5 stjerner... Hurtig, grundig, effektiv og god information under hele forløbet. Og det kendetegner især Klaus som vi har arbejdet mest med, men også Valdemar og Tobias. Tak til jer alle. Mvh. Grethe Haugaard Haahr.

 • Solgt
  Solgt

  Hjertingvej 43

  Jeg har været super tilfreds med at købe hus gennem Danbolig. Har fået en god behandling af alle jeg har været i kontakt med på kontoret, fik altid hurtig svar, på alt, når jeg havde spørgsmål.

 • Solgt
  Solgt

  Parkalle 21

  Dygtige, hjælpsomme og hårdt arbejderne alle sammen?? vi følte virkelig vi blev hørt og hjulpet 100% godt igennem vores hus salg. Fik afvide i troede huset ville blive solgt på 6 mdr men faktisk tog det kun 3,5 månede.. Nu er vi godt på vej videre og takker jer alle ved danbolig Varde for alt

 • Solgt
  Solgt

  Højvangsalle 28

  Jeg er meget tilfreds med, at danbolig Varde har solgt min bolig på 30 dage, specielt i dette marked. Det var vigtigt at få en realistisk pris på min bolig og det føler jeg var med til at gøre salget nemt og hurtigt. I salgsforløbet var jeg i løbende kontakt med dem på kontoret, hvilket jeg sætter meget pris på. Jeg kan derfor stærkt anbefale danbolig Varde.

 • Solgt
  Solgt

  Bjergegade 66

  Vi har været rigtig godt tilfredse med hele forløbet :) ! Mvh. Jytte og Palle.

 • Solgt
  Solgt

  Vardevej 51

  Huset solgt på 3-4 uger :) Tak for godt samarbejde og særdeles god rådgivning fra start til slut! Det unge team hos danbolig Varde blev valgt på mavefornemmelse og en yderst fair pris ! Kan klart anbefales til andre..

Forretningsoplysninger

danbolig Varde
Nørregade 34
6800 Varde
CVR: 35408568
D.B. Varde ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg - Willis forsikring

C&B Systemer - Esoft A/S - Boligsiden A/S - Ugeavisen Varde - Lokalavisen Varde

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Tryg - Willis forsikring

Ugeavisen Varde - Lokalavisen Varde

Esoft A/S

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Hvad kan din bolig sælges for?

Få en gratis vurdering nu

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.