Er din bolig også steget i værdi?

Få svar på Vurderingsweekend

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Varde

Nørregade 34
6800 Varde
70 15 51 00
varde@danbolig.dk

Klaus T. Thomsen
Klaus T. Thomsen
Ejendomsmægler, MDE / Indehaver

Boligerne er i høj kurs og vi oplever hurtigt salg. Hos danbolig Varde er den gode service altid i højsædet. Kombineret med et solidt kendskab til boligmarkedet mener vi, at vi kan yde den bedste service for netop dig.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 6800-6855)
Kilde: Boligsiden
Villa: 58%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Varde
Kilde: danbolig.dk
64

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Varde

Velkommen hos danbolig Varde

Hos danbolig Varde sælger vi alle typer ejendomme - parcelhuse, rækkehuse, lejligheder, andelsboliger, nedlagte landejendomme og sommerhuse. Det betyder, at vi er klædt på til at rådgive dig grundigt og kompetent om både ejendomsmarkedet og den økonomiske side af en bolighandel.

Vi bor i området og har gjort det i mange år, og vi har derfor stort kendskab til alle områder i hele Varde Kommune. Eftersom vi samtidig foretager cirka 400 kreditvurderinger af ejendomme i hele området om året for Nordea, får vi hele tiden vores kendskab til markedet ført up to date. Det giver os de bedste forudsætninger for at fastsætte den rigtige pris første gang!

Vores butik ligger centralt placeret nær byens torv, med store udstillingsvinduer ud til gaden. Med en placering midt i vores arbejdsområde kan vi hurtigt og effektivt servicere vore kunder, ligesom vi også gerne byder indenfor til en grundig købs- og salgsgennemgang i butikken.

Hos danbolig Varde ligger vi vægt på personlig kontakt og ikke mindst den gode kundeoplevelse - for os er det ikke kun et hus vi sælger, men også et hjem!

Vil du gerne vide, hvad din ejendom kan sælges for, står vi klar med en gratis og uforpligtende vurdering, hvor vi hjælper dig med at få et overblik over såvel realistisk salgssum som forventet "liggetid" - ligesom vi beregner dit overskud ved et eventuelt salg.Med venlig hilsen

danbolig Varde

Lige nu har vi 64 boliger til salg eller leje

Se alle boliger

Vi har 2
andre butikker

Se vores butikker

Hvor meget er din bolig er steget?
Få svar på Vurderingsweekend

Tilmeld dig

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Præstegaardsvej 23

  Vi stod i den situation, at vi skulle sælge vores gamle præstegård, for at kunne bygge noget nyt. Det ville blive for dyrt for os at restaurere det gamle, og vores ide var og er, at vi vil samle sognehus og præstebolig, så det ligger i tæt tilknytning til kirken. Vi skulle vælge ejendomsmægler, og i mellem de tilbud vi tog ind, faldt valget på Danbolig i Varde. Et valg, vi ikke fortrød. Klaus og Knud stillede sig til rådighed med al deres viden på området. Det er en lidt anderledes opgave, at sælge en præstebolig. Der er mange regler og restriktioner på en handel af denne art, så der var meget at sætte sig ind i, hvilket de gjorde på bedste vis. Vi har i løbet af den periode, handelen har taget, haft mange spørgsmål, og har hver gang fået et kvalificeret svar. Alle hos Danbolig har været meget imødekommende, med hensyn til både spørgsmål, ønsker om tidspunkter for aftaler og alt, hvad vi kunne komme i tanker om. Der er naturligt mange følelser fra vores side med, i forhold til en handel som denne. Vi føler, der blev handlet med nænsomhed og ordenlighed, og vi har følt en ærlig respekt. Vi siger tak for en god proces, og et godt samarbejde. Venlig hilsen Marianne Kobbelgaard Meyer Formand for præstegårdsudvalget Aal menighedsråd.

 • Solgt
  Solgt

  Kvongvej 410

  Vi har både købt og solgt igennem Klaus T. Thomsen ved danbolig Varde. danbolig har i hele processen omkring købet udvist stor professionalisme, engagement og imødekommenhed. Vi lægger stor vægt på dialogen og troværdigheden med mægleren. Selvom mægler er sælgers mand, var vi imponeret over den professionalisme danbolig behandlede sagen med. Meget behageligt og nærværende købsforløb. Alle involverede fra danbolig Varde har behandlet os med respekt fra start til slut. Vi vil til enhver tid anbefale jer.

 • Solgt
  Solgt

  Skovduevej 4

  Jeg vil sige danbolig Varde et stort tak for et helt igennem gnidningsfrit forløb, hvor jeg på intet tidspunkt har fortrudt mit valg af mægler. Jeg er meget imponeret over den mængde energi der bliver lagt i mig som kunde, kontakten mellem os har fra starten været sublim og unik og i særdeleshed jeres opfølgning er beundringsværdigt. Jeg vil til hver en tid anbefale jer som mægler.

 • Solgt
  Solgt

  Kvongvej 410

  Vi har været meget tilfredse med salgsforløbet hos danbolig i Varde. Vi står med en følelse af at danbolig ikke kunne have gjort noget anderledes for at gøre forløbet bedre for os, og vi har ikke oplevet nogen problemer. Vi har været godt orienteret gennem hele forløbet, og selv da vi var på ferie var vi fuldt ud opdateret. Man fandt den perfekte køber til vores hus, og da danbolig allerede havde solgt købers ejendom foregik det hele fuldstændig gnidningsfrit.

 • Solgt
  Solgt

  Nørrevold 18

  Så skulle min mors andelsbolig sælges – hmm - det blev en lang proces, indtil Tobias fra Danbolig fik skruet med de rigtige værktøjer. Kompetent, tryg og behagelig håndtering efterlader det bedste indtryk om et særdeles troværdigt samarbejde med danbolig Varde. Bedste anbefaling  Venlig hilsen Jens Peter Olesen

 • Solgt
  Solgt

  Åkirkevej 19

  ★★★★★ Synes Klaus og Valdemar har gjort et kæmpe arbejde da vi skulle have solgt vores hus. Det gik virkeligt stærkt .Første fremvisning i første uge Mvh. Allan & Jane

Forretningsoplysninger

danbolig Varde
Nørregade 34
6800 Varde
CVR: 35408568
D.B. Varde ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg - Willis forsikring

C&B Systemer - Esoft A/S - Boligsiden A/S - Ugeavisen Varde - Lokalavisen Varde

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Tryg - Willis forsikring

Ugeavisen Varde - Lokalavisen Varde

Esoft A/S

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Er din bolig også steget i værdi?

Få svar på Vurderingsweekend

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.