0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Varde

Smedegade 2
6800 Varde
70 15 51 00
varde@danbolig.dk

Klaus T. Thomsen
Klaus T. Thomsen
Ejendomsmægler, MDE / Indehaver

"Der er sommer på vej...!" Lige nu er der rigtig travlt på det lokale boligmarked. Det har vi taget konsekvensen af, og ansat en ny super mand i vores medarbejder portefølje. Fra nu af kan i møde Jakob på vores kontor. Kig forbi, der er altid tid til en kop kaffe og en snak

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 6753-6893)
Kilde: Boligsiden
Fritidsbolig: 53%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Varde
Kilde: danbolig.dk
50

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Varde

Velkommen hos danbolig Varde

Hos danbolig Varde sælger vi alle typer ejendomme - parcelhuse, rækkehuse, lejligheder, andelsboliger, nedlagte landejendomme og sommerhuse. Det betyder, at vi er klædt på til at rådgive dig grundigt og kompetent om både ejendomsmarkedet og den økonomiske side af en bolighandel.

Vi bor i området og har gjort det i mange år, og vi har derfor stort kendskab til alle områder i hele Varde Kommune. Eftersom vi samtidig foretager cirka 400 kreditvurderinger af ejendomme i hele området om året for Nordea, får vi hele tiden vores kendskab til markedet ført up to date. Det giver os de bedste forudsætninger for at fastsætte den rigtige pris første gang!

Vores butik ligger centralt placeret nær byens torv, med store udstillingsvinduer ud til gaden. Med en placering midt i vores arbejdsområde kan vi hurtigt og effektivt servicere vore kunder, ligesom vi også gerne byder indenfor til en grundig købs- og salgsgennemgang i butikken.

Hos danbolig Varde ligger vi vægt på personlig kontakt og ikke mindst den gode kundeoplevelse - for os er det ikke kun et hus vi sælger, men også et hjem!

Vil du gerne vide, hvad din ejendom kan sælges for, står vi klar med en gratis og uforpligtende vurdering, hvor vi hjælper dig med at få et overblik over såvel realistisk salgssum som forventet "liggetid" - ligesom vi beregner dit overskud ved et eventuelt salg.Med venlig hilsen

danbolig Varde

Lige nu har vi 50 boliger til salg

Se alle boliger

Vi har 3
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt

  Kirkegade 27

  Vi har været yderst tilfredse med salget af Kirkegade. Personlig og altid velmødt! Mette og Jesper

 • Solgt

  Bjergegade 66

  Vi har været rigtig godt tilfredse med hele forløbet :) ! Mvh. Jytte og Palle.

 • Solgt

  Højvangsalle 17

  At sælge et hus er en tillidssag, vi valgte Klaus fra danbolig fordi han virkelig gerne ville hjælpe os med at sælge vores hus, og gav sig god tid til at sætte os ind i tingene. og dermed hjælpe os godt videre i et større hus. Vi skiftede fra anden mægler i februar, og så gik det stærkt, der blev fremvist flere gange og en enkelt åbenhus nåede vi også inden vi pludselig havde solgt og kunne fraflytte 1. August. En stor TAK for hjælpen, til Klaus og selvfølgelig hele holdet. Vores varmeste anbefalinger...!!!

 • Solgt

  Vardevej 51

  Huset solgt på 3-4 uger :) Tak for godt samarbejde og særdeles god rådgivning fra start til slut! Det unge team hos danbolig Varde blev valgt på mavefornemmelse og en yderst fair pris ! Kan klart anbefales til andre..

 • Solgt

  Kvongvej 410

  Vi har været meget tilfredse med salgsforløbet hos danbolig i Varde. Vi står med en følelse af at danbolig ikke kunne have gjort noget anderledes for at gøre forløbet bedre for os, og vi har ikke oplevet nogen problemer. Vi har været godt orienteret gennem hele forløbet, og selv da vi var på ferie var vi fuldt ud opdateret. Man fandt den perfekte køber til vores hus, og da danbolig allerede havde solgt købers ejendom foregik det hele fuldstændig gnidningsfrit.

 • Solgt

  Højgårdsparken 28

  Vi har været meget godt tilfredse med danbolig Varde, vi fik den viden vi behøvede, vi fik svar på de spørgsmål vi stillede. Generelt fik vi en rigtig god behandling Mvh. Bente & Jørgen

Forretningsoplysninger

danbolig Varde
Smedegade 2
6800 Varde
CVR: 35408568

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg - Willis forsikring

C&B Systemer - Esoft A/S - Boligsiden A/S - Ugeavisen Varde - Lokalavisen Varde

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Tryg - Willis forsikring

Ugeavisen Varde - Lokalavisen Varde

Esoft A/S

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig