Vurderingsweekend 2.-3. okt.

- og du er inviteret

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Vojens

Vestergade 13
6500 Vojens
74 54 23 00
vojens@danbolig.dk

Bent Dall
Bent Dall
Ejendomsmægler, MDE / Indehaver

Vi er netop blevet færdige med vores istandsættelse af butikken og de ydre facader - Det er blevet rigtig flot og vi er klar til at præsentere din bolig i vores harmoniske lokaler og ikke mindst det store udstillingsvindue mod vejen.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 6230-6560)
Kilde: Boligsiden
Helårsgrund: 55%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Vojens
Kilde: danbolig.dk
75

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Vojens

Velkommen hos danbolig Vojens

Det er bestemt ikke uvæsentligt, hvilken mægler du vælger, når du skal sælge din bolig. Hos danbolig Vojens er vores mangeårige erfaring, evne til at tilrettelægge et trygt salgsforløb og vores store kendskab til lokalområdet blandt nøglerne til, at du opnår det hurtigste salg til den bedste pris. Kontakt os derfor allerede i dag for en uforpligtende salgsvurdering kvit og frit.

Som din lokale ejendomsmægler formidler vi køb og salg af ejendomme i blandt andet Vojens, Sommersted, Gram, Toftlund, Agerskov, Branderup J. og Bevtoft, og det har vi gjort siden 2005. De fleste bolighandler sker dog i Vojens, hvor vi også foretager mange vurderinger for vores samarbejdspartner Nordea. Derfor mener vi selv, at vi kan sætte den skarpeste pris i byen.

Speciale i alle boligtyper med niche i nedlagte landbrug
Vi er specialister i det brede spekter af ejendomme, herunder villaer, rækkehuse, ejerlejligheder og andelsboliger, ligesom vi har stor erfaring med og interesse for salg af nedlagte landbrugsejendomme. Desuden hjælper vi også med køb og salg af fritidshuse på Rømø.

Derudover har vi et tæt samarbejde med danbolig Haderslev, da mange købere søger fra Haderslev mod Vojens og omvendt. Det skaber en synergieffekt, som i sidste ende kommer dig til gode.

Målrettet markedsføringsindsats
Vælger du os som mægler, kan du se frem til en topprofessionel markedsføring af din ejendom. Du får din egen side på vores hjemmeside med store billeder taget af vores specialuddannede fotografer, og med danbolig clevr - et bannersystem til markedsføring af din bolig online - kan vi sikre optimal eksponering på nettet.

Vi udstiller naturligvis fortsat din bolig i vores store butiksvinduer lige i hjertet af Vojens, hvor mange dagligt passerer, ligesom vi annoncerer i de lokale aviser, så vi når bredest muligt ud. Vi kan tilmed tilbyde præsentationer af din bolig på video.

Vi skræddersyer salgsforløbet til dine ønsker
Hos danbolig Vojens vil vi gerne være din personlige mægler, og derfor lægger vi stor vægt på at se hinanden i øjnene. Vi tilbyder også individuelle løsninger, som passer til netop dine behov. Eksempelvis i form af specielle markedsføringstiltag eller annoncering i andre lokalområder.

I vores butik på Vestergade 13 midt i Vojens vil du opleve en jordnær og uformel tone og vi stræber efter, at du skal føle dig i trygge hænder, når du vælger os. Vi er selv bosat i lokalområdet, og det gør os ikke mindre lokalt forankret eller dus med postnummeret.

Vi samarbejder også med vores kompetente kolleger hos danbolig Erhvervscenter Syd, som dækker hele Syd og Sønderjylland. Her er det muligt for dig med erhverv at få den bedste rådgivning af erfarne mæglere der har et stort kendskab til området og markedet. Få mere information om danbolig Erhvervscenter Syd her: https://danboligerhverv.dk/erhvervscenter/erhvervkolding.

Lige nu har vi 75 boliger til salg eller leje

Se alle boliger

Vi har 1
anden butik

Se vores butik

Vurderingsweekend er din mulighed for en præcis og uforpligtende vurdering

Tilmeld dig gratis

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Skjoldsvænge 80

  God service! "Vi har været meget glade for at have skiftet mægler til Danbolig. vi har fået god service hos jer", Anne & Kim, Vojens

 • Solgt
  Solgt

  Knagsledvej 10,

  Menneskelig forståelse! "Ualmindelig god behandling, service og menneskelig forståelse", Mariann, Knagsledvej

 • Solgt
  Solgt

  Svinget 4,

  Fuld tryghed! "Vi har følt os helt trygge i hænderne på Bent Dall. Han har, såfremt vi haft spørgsmål, altid kontakte os hurtigst muligt, for at svare på disse. Vi vil til enhver tid anbefale dem til familie og venner." Laila & Dan, Styding

 • Solgt
  Solgt

  Tøndervej 50

  Vil vælge DanBolig igen! "Tak for en god handel og vi vil vælge jer igen hvis vi på et senere tidspunkt skal sælge igen", Sanne & Frank, Tøndervej

 • Solgt
  Solgt

  Ymersvang 4

  "Vi har i den grad været mere end tilfredse med den behandling / service vi har fået fra DanBolig Vojens. Vi har fået en yderst professionel behandling, som har gjort at vi på alle tidspunkter har følt os trygge. Tumps up :-) :-) :-)" Vibeke & Carina, Ymersvang

 • Solgt
  Solgt

  Skovsangervej 9

  Solgt til prisen! "Jeg fik den pris jeg ville have" og "fuld tilfredshed", Edith, Skovsangervej

Forretningsoplysninger

danbolig Vojens
Vestergade 13
6500 Vojens
CVR: 31499925
DB Vojens ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit Realkreditaktieselskab

Nordea Bank Danmark A/S

E-Soft, Lokalavisen

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Lokalavisen

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Vurderingsweekend 2.-3. okt.

- og du er inviteret

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.