0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Andersen & Partnere

Vestergade 13
6500 Vojens
74 54 23 00
vojens@danbolig.dk

Bent Dall
Bent Dall
Ejendomsmægler, MDE / Indehaver

Vojens gennemgår i øjeblikket stor udvikling - især i midtbyen, hvor der er sat gang i en større byfornyelse. Det gør ikke kun byen mere attraktiv, men kommer også til at generere mere trafik og aktivitet foran vores store udstillingsvinduer midt i byen.

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 6500-6792)
Kilde: Boligsiden
Villa: 50%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Andersen & Partnere
Kilde: danbolig.dk
56

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Andersen & Partnere

Velkommen hos danbolig Vojens

Det er bestemt ikke uvæsentligt, hvilken mægler du vælger, når du skal sælge din bolig. Hos danbolig Vojens er vores mangeårige erfaring, evne til at tilrettelægge et trygt salgsforløb og vores store kendskab til lokalområdet blandt nøglerne til, at du opnår det hurtigste salg til den bedste pris. Kontakt os derfor allerede i dag for en uforpligtende salgsvurdering kvit og frit.

Som din lokale ejendomsmægler formidler vi køb og salg af ejendomme i blandt andet Vojens, Sommersted, Gram, Toftlund, Agerskov, Branderup J. og Bevtoft, og det har vi gjort siden 2005. De fleste bolighandler sker dog i Vojens, hvor vi også foretager mange vurderinger for vores samarbejdspartner Nordea. Derfor mener vi selv, at vi kan sætte den skarpeste pris i byen.

Speciale i alle boligtyper med niche i nedlagte landbrug
Vi er specialister i det brede spekter af ejendomme, herunder villaer, rækkehuse, ejerlejligheder og andelsboliger, ligesom vi har stor erfaring med og interesse for salg af nedlagte landbrugsejendomme. Desuden hjælper vi også med køb og salg af fritidshuse på Rømø.

Derudover har vi et tæt samarbejde med danbolig Haderslev, da mange købere søger fra Haderslev mod Vojens og omvendt. Det skaber en synergieffekt, som i sidste ende kommer dig til gode.

Målrettet markedsføringsindsats
Vælger du os som mægler, kan du se frem til en topprofessionel markedsføring af din ejendom. Du får din egen side på vores hjemmeside med store billeder taget af vores specialuddannede fotografer, og med danbolig clevr - et bannersystem til markedsføring af din bolig online - kan vi sikre optimal eksponering på nettet.

Vi udstiller naturligvis fortsat din bolig i vores store butiksvinduer lige i hjertet af Vojens, hvor mange dagligt passerer, ligesom vi annoncerer i de lokale aviser, så vi når bredest muligt ud. Vi kan tilmed tilbyde præsentationer af din bolig på video.

Vi skræddersyer salgsforløbet til dine ønsker
Hos danbolig Vojens vil vi gerne være din personlige mægler, og derfor lægger vi stor vægt på at se hinanden i øjnene. Vi tilbyder også individuelle løsninger, som passer til netop dine behov. Eksempelvis i form af specielle markedsføringstiltag eller annoncering i andre lokalområder.

I vores butik på Vestergade 13 midt i Vojens vil du opleve en jordnær og uformel tone og vi stræber efter, at du skal føle dig i trygge hænder, når du vælger os. Vi er selv bosat i lokalområdet, og det gør os ikke mindre lokalt forankret eller dus med postnummeret.

Lige nu har vi 56 boliger til salg

Se alle boliger

Vi har 3
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt

  Knagsledvej 10,

  Menneskelig forståelse! "Ualmindelig god behandling, service og menneskelig forståelse", Mariann, Knagsledvej

 • Solgt

  Skovsangervej 9

  Solgt til prisen! "Jeg fik den pris jeg ville have" og "fuld tilfredshed", Edith, Skovsangervej

 • Solgt

  Skjoldsvænge 80

  God service! "Vi har været meget glade for at have skiftet mægler til Danbolig. vi har fået god service hos jer", Anne & Kim, Vojens

 • Solgt

  Østerager 7,

  Solgt på første fremvisning! "Tusind tak for alt jeres hjælp og angagement", Sadeta, Østerager

 • Solgt

  Ymersvang 4

  "Vi har i den grad været mere end tilfredse med den behandling / service vi har fået fra DanBolig Vojens. Vi har fået en yderst professionel behandling, som har gjort at vi på alle tidspunkter har følt os trygge. Tumps up :-) :-) :-)" Vibeke & Carina, Ymersvang

 • Solgt

  Tøndervej 50

  Vil vælge DanBolig igen! "Tak for en god handel og vi vil vælge jer igen hvis vi på et senere tidspunkt skal sælge igen", Sanne & Frank, Tøndervej

Forretningsoplysninger

danbolig Andersen & Partnere
Vestergade 13
6500 Vojens
CVR: 31499925

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit Realkreditaktieselskab

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg

E-Soft, Budstikken

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Tryg

Budstikken

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig