0

Find købere

Tjek salgsprisen

danboligs cookie- og privatlivspolitik

Cookie- & privatlivspolitik

1. Generelt
Dette website udbydes af danbolig a/s. Når du klikker dig ind på websitet, indsamles en række oplysninger om dig, din computer og din adfærd på websitet. Nedenfor kan du læse detaljeret om de informationer, vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte om de indsamlede oplysninger.

danbolig a/s forpligtiger sig til at overholde de af Foreningen af Danske Interaktive Medier til enhver tid fastlagte retningslinjer for behandling af cookies og persondata.

 

2. Cookies

Når du besøger danboligs website, modtager du automatisk en eller flere cookies. Hvis du ikke ønsker dette, kan du klikke her: http://minecookies.org/cookiehandtering for at få en vejledning om, hvordan du - helt eller delvist - undgår at modtage cookies og sletter de cookies, der ligger på din harddisk.

 
2.1 Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser og genkendes af websitet ved tilbagevendende besøg og gør det muligt at sende individualiseret information til din browser. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men der er ingen personlige oplysninger gemt i en cookie. Den er ikke et program, og den kan ikke indeholde virus.

 
2.2 Hvor lang tid opbevares cookies?

De cookies, der er sendt til dig, vil blive opbevaret i højst 24 måneder, fra sidste gang du var inde på et af vores websites. Hver gang du genbesøger et af vores websites forlænges perioden. De pågældende cookies opbevares derfor i 24 måneder fra dit seneste besøg på et af vores websites.

 
2.3 Hvordan undgår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Klik her for at få en vejledning i, hvordan dette indstilles i din browser: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Vi gør opmærksom på, at vi på linket har opstillet en vejledning for langt de fleste browsere, men enkelte vil ikke være nævnt. Hvis du har en browser, der ikke er nævnt i linket, beder vi dig gøre os opmærksomme på dette, hvorefter vi vil tilføje en vejledning vedrørende denne browser.

Du kan altid bruge hjælpefunktionen i din browser for at få mere information om cookie-indstillinger. Dette gør du typisk ved at trykke F1 på din pc. Søg efter "cookies".

 
2.4 Hvad bruges cookies til på vores websites?

For at fastlægge, hvem der besøger vores websites, bruger vi cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. På den måde får vi mulighed for at tilpasse og oprette indhold og tjenester, der stemmer overens med dine og øvrige brugeres interesser og ønsker.

 
Vi bruger også cookies til at levere målrettede onlineannoncer. Det samme gør sig gældende i forbindelse med spørgeskemaundersøgelser, analyser og lignende. Ved alle reklameformater registrerer vi, om du klikker på de leverede annoncer.

 
2.5 Google Analytics - Trafikmåling

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

 
2.6 Kontaktoplysninger

Hvis du ønsker nærmere oplysninger kan henvendelser rettes til: Foreningen af Danske Interaktive Medier, Bredgade 33A, 1260 København K -  e-mail:  fdim@fdim.dk – telefon: 27 83 46 00.

 
3. Privatlivspolitik

Følgende privatlivspolitik gælder for brugen af danbolig.dk, danboligerhverv.dk og undersider.

 
3.1 Private oplysninger

Personlige data, der knytter sig til dit danbolig-login, vil blive behandlet yderst seriøst. Ved mistanke om misbrug, chikane, kriminelle aktiviteter og lignende vil danbolig imidlertid kunne videregive oplysningerne til politiet. De oplysninger, du har afgivet om dig selv – for eksempel dit navn, din adresse eller dit telefonnummer – beskyttes i overensstemmelse med persondataloven. Alle anbefalinger fra Datatilsynet og FDIM følges nøje.

 
3.2 Informationsdeling

danbolig sælger eller videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre. danbolig videregiver kun dine oplysninger til samarbejdspartnere i tilfælde, hvor det er nødvendigt for at kunne levere de produkter eller oplysninger, du har bedt om.

 
4. Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner. Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

 
4.1 Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos danbolig, skal du rette henvendelse på kontakt@danbolig.dk eller telefon 3840 0400. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i hvilke informationer, der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

 
4.2 Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

 
5. Nyhedsbreve, konkurrencer og særlige tilbud

Udover regelmæssige nyhedsbreve har vi fra tid til anden konkurrencer eller særlige tilbud på danbolig.dk/danboligerhverv.dk, og vi indsamler i denne forbindelse typisk navn og e-mailadresse. Hvis denne information deles med andre virksomheder, vil dette klart fremgå af konkurrencen/tilbuddet. Det kan være en forudsætning for deltagelse, at du accepterer, at danbolig eller andre må kontakte dig efterfølgende. Dette vil tydeligt fremgå af konkurrencen/tilbuddet. Deltagelse i konkurrencer og særlige tilbud er altid frivillig.

Brugervilkår for Vores nabolag

1. Oversigt

1.1
Vores Nabolag er danboligs demografiske oversigt over Danmark til brug for boligsøgning og boligsalg. Vores Nabolag præsenterer brugerne for nyttige fakta og informationer om forskellige områder  - nabolag - i Danmark. Vores Nabolag opsamler og behandler oplysninger om brugeres favoritsteder og om egenskaber ved steder i deres nabolag i overenestemmelse med disse brugervilkår.

1.2
Tjenesten stilles til rådighed af danbolig a/s, (herefter ”danbolig”, ”vi”, ”os” eller ”vores”), Lautrupsgade 7, 1. tv, 2100 København Ø, CVR: 13186502, Telefon: 3840 0400, Mail: helpdesk@danbolig.dk.

 

2. Betingelser for brug

2.1
Vores Nabolag fungerer sammen med ”Min danbolig” på www.danbolig.dk. Du skal derfor være oprettet som bruger på Min danbolig for at kunne indtaste oplysninger på Vores Nabolag. Ved ibrugtagningen af Vores Nabolag samtykker du til Brugervilkår for Vores Nabolag, herunder vores cookie- og privatlivspolitik.

2.2
Når du laver et favoritsted på ”Vores Nabolag” kan du oprette historier, som beskriver hvad der er unikt ved dette sted i ”Vores nabolag”. Indholdet af favoritsteder skal være skrevet af dig (originalt indhold) og må ikke være kopieret fra andre kilder (må ikke krænke tredjeparters immaterielle rettigheder). Favoritsteder er beregnet til at beskrive, hvad brugerne mener er særligt ved netop deres nabolag.

2.3
Aller oprettelse af favoritsteder godkendes af danbolig, og der kan således være en kortere periode mellem brugerens oprettelse af favoritsted og indtil det er synligt for alle andre på kortet.

2.4
Vi vil gerne tilbyde et trygt og underholdende univers. Vi anbefaler, at du laver en god beskrivelse af dit favoritsted på følgende måde:

  • Skriv en forklarende overskrift
  • Vælg en passende kategori
  • Beskriv hvad der er særligt for favoritstedet 

2.5
Relevans og omfang

  • Sørg for, at dine favoritsteder er relevante for andre – husk, at andre boliginteresserede brugere læser dine favoritsteder for at finde ud af, hvad de kan finde og forvente i nabolaget.
  • Indholdet af historier skal leve op til de tekniske krav til antal tegn. Brug den plads, der er til rådighed på den viden og/eller detaljer om dit favoritsted, som er nyttige for andre.

2.6
Husk altid:

  • Skriv ikke personoplysninger om dig eller andre i beskrivelsen af favoritstedet
  • Skriv ikke med ”STORE BOGSTAVER” i beskrivelserne
  • Undgå udråbstegn eller anden brug af ascii kommunikation
  • Brug ikke links
  • Vi tillader ikke brug af bandeord og slangudtryk samt indhold af pornografisk-, racistisk, stødende eller chikanøs karakter.
  • Vi tillader ikke indlæg, der åbenbart er markedsføring, branding eller andet kommercielt indhold for tredjeparter.
  • Indlæg, der krænker tredjeparters immaterielle rettigheder eller i øvrigt er retsstridigt.

2.7
danbolig har ret til at fjerne eller afvise et oprettet favoritsted, der ikke overholder retningslinjerne eller efter danboligs skøn ikke bør fremgå af tjenesten.

 

3. Beskyttelse af personoplysninger

3.1
danbolig er dataansvarlig for personoplysninger, der fremgår af Vores Nabolag. Vi behandler personoplysninger i ”Vores Nabolag” i overensstemmelse med vores [Cookie- og privatlivspolitik]. Her kan du også læse nærmere om dine rettigheder.

3.2
Dit fornavn vil fremgå af de favoritsteder, du har oprettet. Der offentliggøres ikke andre oplysninger. Vi videregiver eller oplyser i øvrigt ikke dine personoplysninger til tredjeparter uden for danbolig-kæden. Ved oprettelse af et favoritsted på Vores Nabolag, gemmer danbolig brugerens beskrivelse samt datoen for oprettelse af favoritsted, sammen med profilen på Min danbolig. Det betyder bl.a., at brugeren til enhver tid kan se og slette sine oprettede favoritsteder på Vores Nabolag ved login på Min danbolig.

3.3
Hvis bruger ikke længere har en aktiv profil på Min danbolig, er det muligt at få slettet oprettede favoritsteder ved at kontakte danbolig på helpdesk@danbolig.dk.

 

4. Ophavsret

4.1
Ophavsretten til indholdet af ”Vores Nabolag” alt indhold og enhver videreudvikling heraf tilhører danbolig med forbehold for oplysninger nedenfor om tredjepartskilder.

4.2
Når du opretter favoritsteder accepterer du, at danbolig må anvende dine oplysninger om favoritsteder kommercielt og til markedsføring mv., så længe favoritstedet er aktivt på ”Vores Nabolag ”. Hvis et favoritsted gøres inaktivt – uanset årsagen -  påvirker dette ikke danboligs ret til fortsat at bruge det i allerede udarbejdet og/eller offentliggjort materiale.

4.3
Alle personer har tilladelse til at se, kopiere og udskrive materiale fra ”Vores Nabolag” med mindre andet er angivet. Indhold fra ”Vores Nabolag” må kun bruges til ikke-kommercielle formål. Alle kopier af materialet eller dele heraf skal indeholde meddelelse om ophavsretten tilhører danbolig.

4.4
Hvis du selv fjerner og/eller danbolig fjerner favoritsteder, ophører danboligs adgang til fremadrettet at benytte oplysningerne. Dette pålægger ikke danbolig en aktiv pligt til at ophøre med at benytte indholdet i allerede udarbejdede materialer, aktive kampagner mv. Sådant materialet må dog ikke efterfølgende genanvendes til andre materialer, kampagner m.v. med mindre danbolig anonymiserer dette.

4.5
De favoritsteder, der publiceres på danbolig.dk, er individuelle og subjektive meninger om et nabolag. Beskrivelserne af favoritsteder, der er vist på danbolig.dk, tilhører brugere af danbolig.dk, og danbolig a/s.

 

5. Eksterne datakilder og ansvarsbegræsning

5.1
danbolig er ansvarlige for de oplysninger (faktuelle, statiske oplysninger, personoplysninger), vi vælger at lade fremgå af vores hjemmesiden.

5.2
Fakta og informationer indeholdt i tjenesten (bortset fra brugernes favoritsteder), leveres imidlertid af en række eksterne dataleverandører. Vi har derfor ikke indflydelse på korrektheden, nøjagtigheden eller fuldstændigheden af de data, der udstilles direkte fra eksterne dataleverandører. En liste med vores samarbejdspartnere og de anvendte datakilder fremgår nedenfor.

5.3
”AS-IS”: Alle oplysninger, som er indeholdt i og /eller som der annonceres for på Vores Nabolag, herunder uden nogen begrænsning tekst, grafik og links, vises derfor som de er og forekommer uden nogen garanti for fuldstændigheden af danbolig side. Indholdet af oplysningerne kan derfor ændre sig uden varsel, hvis de opdateres af vores samarbejdspartnere

5.4
Vi forbeholder os retten til at ændre i indhold af datakilder, leverandører og opdateringsfrekvenser uden varsel.

5.5
danbolig tilstræber, at tjenesten altid er tilgængelig. Der kan dog forekomme situationer, hvor tjenesten ikke er tilgængelig, hvilket bl.a. kan skyldes sikkerhedsmæssige eller vedligeholdelsesmæssige årsager, netværksproblemer, svigt i kommunikationsforbindelser og hardware. Vi tager løbende backup, men kan ikke garantere mod datatab. danbolig fraskriver sig ethvert ansvar for tab eller beskadigelse af indhold af din profil.

 

6. Datakilder til Vores Nabolag

6.1
Geomatic: befolkningsgrupper i nabolaget er baseret på Geomatic Conzoom typer. Der findes 36 forskellige Conzoom typer. Conzoom er en klassifikation, der beskriver og opdeler befolkningen ud fra hårde demografiske data – data leveret fra de offentlige registre. Udover hårde data som alder, indkomst, formue, boligform, uddannelse, bilejerskab, børn, erhverv, geografi mv. tilføres via Gallup en række bløde data som beskriver livsstil, holdninger og adfærd. (opdateringsfrekvens: årligt)

6.2
Geomatic leverer også navnet på den siddende borgmester i kommunen. (opdateringsfrekvens: efter kommunalvalg)

6.3
Gallup: danskernes fritidsaktiviteter, interesser, foretrukne transportform, brug af sociale medier, internethandel, TV/radioforbrug + streaming, forbrug af dagblade, indkøbsvaner samt medlemskab af foreninger. Statistik fra Gallup leveres af Geomatic til Vores Nabolag, som viderebearbejder og præsenterer data til slutbruger, i en oplysende og underholdende form. (opdateringsfrekvens: halvårligt)

6.4
Skatteministeriet: Skatteprocent, kirkeskat i procent og grundskyld i promille. Data fra Skatteministeriet leveres af Geomatic. (opdateringsfrekvens: årligt)

6.5
DinGeo: Antal vuggestuer og integrerede institutioner, antal børnehaver og antal skoler. Data fra DinGeo leveres af Geomatic. (opdateringsfrekvens: årligt)

6.6
CVR: Antal gymnasier og tekniske skoler, videregående uddannelser både på og udenfor universitetsniveau, virksomhedsbrancher i området, virksomheder i området, fritidsklubber og ungdomsklubber, sportsklubber, forsamlingshuse, biografer, museer, restauranter og butikker i området. Statistik fra CVR leveres af Geomatic til Vores Nabolag, som viderebearbejder og præsenterer data til slutbruger, i en oplysende og underholdende form. (opdateringsfrekvens: dagligt/månedligt)

6.7
Antal virksomheder i nabolaget omfatter antal virksomheder i den pågældende branche, hvor den juridiske enhed har mere end 1 ansat. Hermed er virksomheder, hvor den juridiske enheds antal af ansatte er 'Ingen', '1 ansat' eller 'Uoplyst' frasorteret. Branchefordelingen er på 11 grupper."

6.8
Danmarks Statistik, DST: Familietyper i procent, gennemsnitsalder i området, aldersfordeling i procent i området. Demografiske data fra DST leveres af Geomatic til Vores Nabolag, som viderebearbejder og præsenterer data til slutbruger, i en oplysende og underholdende form. (opdateringsfrekvens: årligt).
6.9 Familietyper i Vores Nabolag er defineret som:

  • Singler: Enlige uden hjemmeboende børn
  • Par: Samlevende par uden hjemmeboende børn
  • Familier: Enlige og par med hjemmeboende børn

6.10
DMI: Solskinstimer, årligt pr. kommune. (opdateringsfrekvens: årligt)

6.11
BBR: Boligernes alder, delt op i alderssegmenter. Statistik fra BBR leveres af Geomatic til Vores Nabolag, som viderebearbejder og præsenterer data til slutbruger, i en oplysende og underholdende form. (opdateringsfrekvens: ugentligt/månedligt)

6.12
BBR/DST: Antal kvadratmeter pr. person. Gennemsnitlig antal kvadratmeter til beboelse delt på antal personer i husstanden i området. Statistik fra BBR/DST leveres af Geomatic til Vores Nabolag, som viderebearbejder og præsenterer data til slutbruger, i en oplysende og underholdende form. (opdateringsfrekvens: ugentligt/månedligt)

6.13
Boligsidens markedsindeks: Kvadratmeterpris og gennemsnitlig salgstid. Tallene er beregnet generelt i kommunen, og på tværs af alle mæglere. Tallene vises kun, hvis de findes i Boligsidens markedsindeks.

 

7. Ændring af disse vikår

7.1
danbolig forbeholder sig ret til på ethvert tidspunkt at ændre disse vilkår. De til enhver tid gældende vilkår vil være tilgængelig på tjenesten.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.