danbolig Himmerland - Aars

Himmerlandsgade 102 9600 Aars
Lørdag Efter aftale
Søndag Efter aftale
Mandag 08:30 - 16:30
Tirsdag 08:30 - 16:30
Onsdag 08:30 - 16:30
Torsdag 08:30 - 16:30
Fredag 08:30 - 15:30

Velkommen hos danbolig Himmerland – Aars, din personlige ejendomsmægler i lokalområdet

Med udgangspunkt i Aars sælger vi alle boligtyper i områderne i og omkring Aars, Hornum, Nørager, Haverslev, Aalestrup, Gedsted og Farsø, samt Gatten, Øjesø og Limfjordskysten, hvor Louns, Hvalpsund, Ertebølle og Trend er blandt de områder, som vi dækker og kender godt.

Vores lokalkendskab, service, faglighed, troværdighed og arbejdsomhed er de vigtigste grunde til, at du skal vælge os som din ejendomsmægler.

Hos os er du i helt trygge hænder og vi går efter at give dig lidt mere end du forventer, din tillid til os skal resultere i den bedste oplevelse for dig. Derfor er det vigtigt for os, at du føler dig godt behandlet lige fra de indledende møder til købskontrakten underskrives og nøglerne overdrages.

Du kan forvente en professionel håndtering af hele forløbet, hvor at vi igennem salget er nærværende og engageret og hvor samarbejdet tager udgangspunkt i dine behov.

Kontakt os for uforpligtende rådgivning og salgsvurdering.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores kunder har talt

9,9 ud af 10

baseret på 28 besvarelser, kilde: boligsiden.dk

Det vi sælger mest af

69% Villaer

10% Fritidsboliger

8% Landejendomme

Følg også med her

Vores markesføring

Når du vælger os som ejendomsmægler til at repræsentere dig og din bolig, kan du være sikker på, at du får en af mæglerbranchens mest effektive markedsføringsindsatser.

Din bolig bliver præsenteret på vores prisvindende hjemmeside danbolig.dk, med topprofessionelle billeder og tekst, mens vi gennem flere kanaler sikrer dig mest mulig eksponering.

Blandt andet sørger vores intelligente digitale værktøj, danbolig Clevr, for at mulige købere ser din bolig via bannere, når de klikker rundt på nettet.

Det siger vores kunder

{{this.currentIndex + 1}}/7
Alternate Text
Solgt

Stenildhøjdalen 43

Et Hurtig salg

– Stenildhøjdalen 43
Alternate Text
Solgt

Bjarkesvej 12, Ertebølle

Nærvær og god kontakt, - ærlige udsagn og god dialog.

– Bjarkesvej 12, Ertebølle
Alternate Text
Solgt

Stenildhøjdalen 75

Vi valgte Danbolig Aars, da vi allerede fra første møde med Thomas Glerup følte os imødekommet ift. vores drømme og ønsker for fremtiden. Vi har været utrolig glade for den rådgivning og hjælp som Danbolig har bistået os med, under vores salg. Thomas Glerup har ydet en professionel, men samtidig personlig behandling. Vi har følt os i trygge hænder og er blevet guidet igennem diverse rapporter, billeder mm., med fuld tilfredshed. Vi kan kun varmt anbefale Danbolig Aars.

– Stenildhøjdalen 75
Alternate Text
Solgt

Gl Tingvej 10

Mægler har været troværdig, venlig og imødekommende😃 vil helt klart henvende mig til Danbolig igen hvis jeg en dag skal købe / sælge igen. Tak for god behandling og engagerede mæglere.

– Gl Tingvej 10
Alternate Text
Solgt

Hans Egedes Vej 197

Efter at have snakket med Danbolig Aars, var jeg ikke tvivl om hvem der skulle sælge mit hus. Selv om det ikke blev solgt den første måned har jeg aldrig følt at salget gik i stå. Danbolig så hele tiden muligheder, og under hele forløbet har der været en rigtig god dialog. Stort tak til Danbolig Aars. Jeg kan kun give dem de bedste anbefalinger.

– Hans Egedes Vej 197
Alternate Text
Solgt

Kong Haralds Vej 34

Jeg valgte at sætte mit hus til salg gennem danbolig, hvor mægler Thomas Glerup fik opgaven. Det var en stor beslutning at skulle sælge sit hus, hvor man har boet siden 1974. Men Thomas Glerup formåede at gøre mig tryg i hele processen fra start til huset blev solgt. Huset blev ligeledes lynhurtigt solgt og pga. den store interesse fik jeg en god pris for huset. Et stort tak og mine varmeste anbefalinger til danbolig i Aars.

– Kong Haralds Vej 34
Alternate Text
Solgt

Ansgarsvej 16

Vi har kun hørt godt om danbolig, derfor var vi ikke i tvivl om hvem der skulle sælge vores bolig. Vi har bestemt ikke fortrudt vores beslutning. Der opstod hurtigt tillid og tryghed og vi har på intet tidspunkt været i tvivl om at Thomas var ”vores mand”. Både Thomas og resten af teamet har på fornemmeste måde guidet os igennem salget. Der er styr på alt og intet er tilfældigt. Mange års erfaring og en enorm ekspertise er nøgleordene i danbolig. Vi vil varmt anbefale danbolig – vi kunne ikke have fået en bedre behandling. Tak er kun et fattigt ord.

– Ansgarsvej 16

Forretningsoplysninger

danbolig Himmerland - Aars
Himmerlandsgade 102
9600 Aars

CVR: 33159854
Vesthimmerland Bolig ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

HDI Danmark

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Dansk Ejendomsmæglerforening

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Klagemulighed for forbrugeren hos Klagenævnet for Ejendomsformidling

Klagemulighed for forbrugeren hos Disciplinærnævnet

Læs mere om vores persondatapolitik her

Persondatapolitik

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Bank, Nordea Kredit

WIA, Dansk Boligforsikring, ETU, Frida, Topdanmark

Esoft, STORM Advokatfirma, Aars Avis, Vesthimmerlands Avis

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af/henvisning til:

Provision

Rabat

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Du er inviteret til Vurderingsweekend d. 12.-13. marts

Kom med til Vurderingsweekend

Få en gratis vurdering af din bolig til Vurderingsweekend den 12.-13. marts. Det kræver ikke andet end, at du er hjemme – og at du er nysgerrig. Vi lover kun at tage en lille bid af din lørdag eller søndag, men vurderingen kan sagtens ende med at få en stor betydning for dig.