danbolig Hobro - Mariager

Randersvej 61A 9500 Hobro
Lørdag Lukket
Søndag Efter aftale
Mandag 09:00 - 16:30
Tirsdag 09:00 - 16:30
Onsdag 09:00 - 16:30
Torsdag 09:00 - 16:30
Fredag 09:00 - 16:00
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der er behov for en aftale uden for butikkens åbningstider.

Velkommen hos danbolig Hobro - Mariager

danbolig Hobro – Mariager er områdets nye ejendomsmægler. Vores kontor på Randersvej i det sydlige Hobro åbnede i september 2020. Vi sætter troværdighed, empati, faglighed og grundighed i højsædet.

Professionel markedsføring
Vi sætter en dyd i kvalitet, hvilket kommer til udtryk i alt fra faglighed til professionel markedsføring. Vi bruger udelukkende specialuddannede fotografer, og teksterne skrives af uddannede tekstforfattere.
Det er vigtigt for os at være den førende mægler på de digitale platforme. Vi har et særdeles godt blik for, hvad der hjælper salget af din bolig på vej online. Derudover anvender vi det intelligente markedsføringsredskab danbolig Clevr, som producerer målrettet markedsføring, så din bolig bliver set af de mest relevante købere.

Områdets bedste ejendomsmægler
Vores ambition er, at du som kunde oplever os som den førende lokale ejendomsmægler. Vi vægter at være professionelle, velforberedte, engagerede og kompetente gennem hele salget - Vi vil være områdets bedste ejendomsmæglerforretning!

Kontakt os for en uforpligtende vurdering eller blot til en snak om din boligsituation. Du er naturligvis også altid velkommen til at kigge forbi vores butik på Randersvej i Hobro.

Vi tør give kunderne frihed

Hos os får du nemlig 'solgt eller gratis uden bindingsperiode'.
Så er du sikret de bedst mulige vilkår, når du vil sælge din bolig.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores kunder har talt

9,8 ud af 10

baseret på 19 besvarelser, kilde: boligsiden.dk

Det vi sælger mest af

Villaer

Fritidsboliger

Rækkehuse

Følg også med her

Teamet

Det siger vores kunder

{{this.currentIndex + 1}}/27
Alternate Text
Solgt

Lise og Carsten, Assens

Vores valg af ejendomsmægler faldt på danbolig Hobro - Mariager. Det har vi været rigtig glade for, god info/opdatering igennem hele forløbet. Hurtig salg. Så stor tak til Anders og Co.

– Engbergsvej 7, Assens
Alternate Text
Solgt

Diana, Hobro

Vi har et super godt men meget kort forløb igennem med Anders fra Danbolig Hobro. Vores hus blev solgt på under 10 dage i skuffen. Anders og hans team er yderst professionelle og meget søde. De hjælper hele vejen igennem bolig salget og gør alt hvad de kan for deres kunder føler sig trygge. Hvis vi skal sælge igen bliver det helt sikkert med dem igen👍 Kæmpe anbefalinger herfra.

– Homarksvej 9
Alternate Text
Solgt

Ingeborg og Ejvind, Hobro

Flinke og imødekommende personale og professionelle!

– Højagerparken 17
Alternate Text
Solgt

Vivian og Thomas, Hørby Skoleby

Vi har netop afleveret vores hus, som Steffen, Anders og teamet hos danbolig Hobro har stået for salget af. De har været en god samarbejdspartner i hele processen. Relevante tilbagemeldinger efter fremvisningerne. Huset var en sag de overtog efter en anden mægler, men selvom huset havde en del ligge-dage på kontoen, gik de til opgaven med ny energi og fik fundet det rigtige match til huset. De bedste anbefalinger herfra

– Spiraeavej 7, Hørby Skoleby
Alternate Text
Solgt

Tiina og Bo, Hobro

Var meget tilfreds med deres engagement... og fingeren på pulsen. Deres ligefremme men stadig professionelle tilgang til tingene.

– Violvej 19
Alternate Text
Solgt

Camilla og Daniel, Hobro

Jeg kan slet ikke anbefale danbolig Hobro-Mariager nok. De gutter er så dygtige og så flinke hele vejen igennem fra vurdering til endelig handel. Vi var lidt i tvivl i starten om vi skulle tage den store spiller eller om vi skulle give de nye i byen en chance og vi har ikke fortrudt et eneste sekund at vi kørte med danbolig. Der gik kun 6 dage fra vi lagde huset op, til det var solgt og derfra gled alt hvad der hed købsaftale, rådgivning om hvordan vi nu skulle forholde os osv, så let at vi slet ikke var i tvivl om processen på noget tidspunkt. Hvis man gerne vil være tryg ved sin hushandel skal man helt sikkert vælge danbolig 😊

– Bellisvej 6
Alternate Text
Solgt

Sabine og Mads, Mariager

Som købere har danbolig stået meget til rådighed ifm. handlen af den bolig de sælger. Ligeledes er de jævnligt vendt tilbage med status opdateringer ifm. handlen og stået til rådighed for spørgsmål både aften og weekender.

– Vesterskoven 5
Alternate Text
Solgt

Camilla og Simon, Mariager

Super god og professionel oplevelse med ejendomsmægler Steffen M. Nielsen. Fra første møde og hele vejen igennem processen med både hussalg og forestående køb, har vi oplevet os hørt, set og rådgivet på en betryggende og tillidsfuld måde. Vi anbefaler klart danbolig Hobro-Mariager

– Digtervænget 53
Alternate Text
Solgt

Anette, Hørby Skoleby

danbolig Hobro-Mariager har solgt min bolig samt virket som min boligadvokat ved køb af anden bolig. Deres mægler Anders Svenningen er dygtig, grundig og yderst kompetent! Det har været en tryg og virkelig behagelig oplevelse at være kunde hos ham og danbolig Hobro-Mariager. De får mine varmeste anbefalinger!

– Forsythiavej 35, Hørby Skoleby
Alternate Text
Solgt

Kirsten og Peder, Mariager

danbolig Hobro - Mariager kan varmt anbefales. Vi er kun blevet mødt af utrolig flinke, serviceminded og meget faglig kompetente personer fra danbolig. De har ydet deres bedste i hele købs processen, så som fremvisning af huset, div spørgsmål, købsaftalen, den endelig underskrift og m.m. Vi har følt os trygge og i gode hænder og kan kun varmt anbefale at bruge danbolig Hobro - Mariager

– Skovbrynet 6
Alternate Text
Solgt

Gitte og Bent, Mariager

Stort lokalt kendskab, seriøs gennemgang af boligen inden salg med ideer til hvad, der kunne gøres bedre inden salg.

– Møllebakken 21
Alternate Text
Solgt

Henriette og Christian, Hobro

Tak for hjælpen til danbolig Hobro - Mariager der har gjort et suverænt stykke arbejde for at vi kan komme videre og at huset nu får nye glade ejere.

– Bøgevej 3
Alternate Text
Solgt

Tina og Jesper, Assens

Super professionel service og personale. Alt i alt en dejlig oplevelse. Vi kan varmt anbefale danbolig teamet i Hobro-Mariager.

– Rørsangervej 11, Assens
Alternate Text
Solgt

Birgitte, Mariager

Virkelig hurtig og yderst professionel købsproces. Ungt og frisk team uden at være "smart - i - en - fart" Jeg vil helt klart overveje Danbolig til at sælge hus for mig i fremtiden.

– Fuglsang 9
Alternate Text
Solgt

John Erik, Oue

Fremragende, professionel og personlig service. Vi vil anbefale danbolig Hobro -Mariager

– Skolemarken 13, Oue
Alternate Text
Solgt

Pernille og Jonas, Sdr. Onsild

Helt fantastisk oplevelse som førstegangssælger. Vi vil helt klart vælge danbolig Hobro-Mariager igen

– Odinsvej 4, Sdr Onsild
Alternate Text
Solgt

Heidi, Hobro

Gennem hele boligkøbet har der været en upåklagelig vejledning fra ejendomsmægler. Ejendomsmægleren hos danbolig Hobro-Mariager har altid besvaret mine henvendelser indenfor meget kort tid og jeg har på intet tidspunkt været usikker på hvad næste skridt i boligkøbet var. Ejendomsmægleren har været fleksibel og ringer eller skriver hellere en gang for meget for at informere om noget eller få en eventuel problematik løst.

– Hostrupkrogen 36
Alternate Text
Solgt

Anne og Jesper, Døstrup

Vi fik god rådgivning om, hvad vi selv kunne gøre for at sælge hurtigere, hvilket også skete. Det fik vi ikke ved anden mægler, inden vi skiftede til danbolig.

– Toften 4, Døstrup
Alternate Text
Solgt

Maria og Jonas, Hærup

Man føler de gerne vil mig/min bolig. Et salg på omkring 1 måned kan man ikke klage over. Ikke sidste gang jeg bruger jer!

– Herredsvejen 172, Hærup
Alternate Text
Solgt

Hannah og Simon, Døstrup

danbolig Hobro-Mariager hjalp min mand og jeg med at få solgt vores landejendom og samtidig fandt de vores drømmebolig på under 1 år. De bedste og varmeste anbefalinger herfra til Julie, Lonnie, Steffen og Anders.

– Volstrupvej 13, Døstrup
Alternate Text
Solgt

Susanne og Søren, Hobro

Ejendomsmægler Anders Svenningsen var altid klar til at give ekstra hjælp udover det aftalte og har ydet det mere, så vi som sælgere har følt os trygge ved vores bolighandel og er kommet godt videre.

– Højdevej 17
Alternate Text
Solgt

Barbara og Erik, Hobro

danbolig Hobro-Mariager har været meget lydhøre og energiske forhold til salget. Mægleren var meget aktiv på salget med god og konkret feedback, herunder forslag til hvorledes boligen bedst ville præsentere sig, inden den blev udbudt. Alt i alt et godt og hurtigt salg til den udbudte pris.

– Løgstørvej 7
Alternate Text
Solgt

Nina, Assens

Et helt fantastisk team, hvis du går i salgs- eller købstanker er de her mennesker dem du skal have fat i.

– Fasanvej 21, Assens
Alternate Text
Solgt

Helin, Hobro

Super tilfreds med danbolig Hobro_Mariager! Venlig og professionel feedback, god og nem kontakt. Solgte mit hus til den rigtige pris. Hele vejen igennem en god støtte. Fuld tilfredshed!

– Snebærvej 10
Alternate Text
Solgt

Lotte og Flemming, Hvornum

Det er en stor beslutning, at skulle sælge sin ejendom, som har dannet rammen om vores familie igennem rigtig mange år. Derfor var det også vigtigt for os, at vi havde den rigtige ejendomsmægler til at forestå salget. Vi blev mødt med en åbenhed og engagement fra et ungt og energisk team og da vilkårene tilmed var bedre end hvad de andre ejemomsmæglere kunne tilbyde, var valget ikke svært for os – det var danbolig Hobro vi skulle bruge. Tak til danbolig Hobro teamet for hjælpe os rigtig godt igennem hele salgs forløbet af vores ejendom.

– Klejtrupvej 63, Hvornum
Alternate Text
Solgt

Mette og Dennis, Klejtrup

Professionel mæglerkæde med stor erfaring. Gav en professionel og helhedsorienteret service med en nærværende og engageret indsats. Giver tilmed gode råd og anbefalinger udover den forventede eksperthjælp. En oplevelse af at være i gode hænder og med et stort ansvar hos mægler.

– Fuglevænget 39, Klejtrup
Alternate Text
Solgt

Per, Hobro

En meget professionel oplevelse hele vejen igennem fra start til slut.

– Sønder Alle 1D, 2.

Boliger til salg eller leje hos os

Byg din drømmebolig
Helårsgrund
Nyhed!

H. C. Lumbyes Vej 11, 9550 Mariager

550.000 kr. 781 m²
Oplagt til førstegangskøberen el. udlejning
Villa
Nyhed!

Sundvej 10, Sundstrup, 8832 Skals

1.098.000 kr. 80 m² 6 rum
Byens billigste villa
Villa

Vesterbro 19, 8970 Havndal

425.000 kr. 113 m² 4 rum
Opvarmes med fjernvarme
Villa

Bakkevænget 12, Klejtrup, 9500 Hobro

1.045.000 kr. 135 m² 4 rum
Gode rammer for jeres nye drømmebolig
Helårsgrund

Carolinevej 27, Skjellerup, 9500 Hobro

249.000 kr. 1.100 m²
Familievenlig villa
Villa

Stinesmindevejen 6, Oue, 9500 Hobro

1.175.000 kr. 217 m² 7 rum

Forretningsoplysninger

danbolig Hobro - Mariager
Randersvej 61A
9500 Hobro

CVR: 41276886
DB Mariagerfjord ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

HDI Danmark

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Dansk Ejendomsmæglerforening

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Klagemulighed for forbrugeren hos Klagenævnet for Ejendomsformidling

Klagemulighed for forbrugeren hos Disciplinærnævnet

Læs mere om vores persondatapolitik her

Persondatapolitik

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Danmark

WIA, Dansk Boligforsikring, ETU, Frida

Esoft Danmark, Boligsiden, e-nettet, Boliga, NRGi

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af/henvisning til:

Lånevurdering, rapportpakke, forsikring, e-bolighandel, el-leverandør

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.