1000 handler: Danmarksmesteren i boligsalg når ny pilepæl

De seneste fire år har danbolig Holbæk vundet titlen som den mest sælgende ejendomsmæglerbutik i hele landet. Nu har danmarksmesteren i boligsalg nået en ny milepæl med 1.000 bolighandler på et enkelt år.

Hele holdet bag danbolig i Holbæk når ny milepæl med 1.000 gennemførte handler på 12 måneder. Foto danbolig Holbæk

Et tusinde på ét år eller knap tre om dagen. Så mange bolighandler har danboligkædens ejendomsmæglerbutik i Holbæk gennemført de seneste 12 måneder. Det er all-time high og en ny salgsrekord for en enkelt butik.

Butikken i Holbæk har de seneste fire år sat sig selv på landkortet som den mest sælgende ejendomsmæglerbutik og kan nu tilføje endnu en rekord til det imponerende CV, der sætter alle konkurrenterne til vægs.

"Jeg er stolt af resultatet og stolt af mine partnere og medarbejdere, som har leveret en kraftpræstation ud over alle grænser. De har virkelig knoklet som team og er hele nøglen til butikkens succes".

Medarbejdere er nøglen

Henrik Larsen har været i danbolig siden 1989, hvor kæden blev etableret. I 1994 blev han medejer af butikken i Holbæk, inden han overtog den i 2006. I dag tæller butikken 25 medarbejdere og partnerne Trine Søndergaard Jensen, Jesper Nielsen, Christian Torp Carlsen og Kim Vesterdal.

”Jeg er stolt af resultatet og stolt af mine partnere og medarbejdere, som har leveret en kraftpræstation ud over alle grænser. De har virkelig knoklet som team og er hele nøglen til butikkens succes. Det er dem, der har skabt resultaterne,” siger Henrik Larsen.

Rekorden på de 1.000 bolighandler blev nået den 9. juni 2021. Tallet er et udtryk for, hvor mange boliger butikken har solgt fra den 9. juni og de foregående 12 måneder.

Succeser skal fejres

Forklaringen på den høje handelsaktivitet skal findes i, at der det seneste år været en ekstraordinært stor interesse for at handle bolig. Tal fra Boligsiden viser, at der i årets første 22 uger er der blevet handlet mere end 57.000 boliger på landsplan. I samme periode sidste år blev der handlet 37.500 boliger.

LÆS OGSÅ: Firdobbelt danmarksmester i boligsalg

Den rekordhøje handelsaktivitet mærkes også i Holbæk, som er en kommune i stærk udvikling. Der bliver opført mange nye projektboliger og solgt alle boligtyper lige fra sommerhuse, villaer og ejerlejligheder til grunde og erhvervsejendomme.

”Vores næste mål er, at vi vil runde tre handler om dagen, men først skal vi have fejret, at vi nu har rundet 1.000 handler. Vi mangler også at fejre, at vi blev danmarksmestre i boligsalg for fjerde år i træk, så når der bliver mulighed for det igen, skal det markeres på en ordentlig måde,” siger Henrik Larsen.

Prisforhandlinger vinder frem på boligmarkedet

Sådan sikrer du dig en skatterabat ved boligskattereformen

Boligkøbere får flere huse på menuen