Kendt tv-mægler i spidsen for danbolig-offensiv

Når Anne Crone 1. november slår dørene op for en række nye danbolig-butikker i nogle af Københavns mest attraktive områder, tager hun, sammen med danbolig-kæden, kampen op med nogle af de største og mest etablerede spillere i hovedstaden.

Anne Crone og partnere

Anne Crone skifter til danbolig fra Home, hvor hun har stået i spidsen for seks forretninger placeret i Københavns forstæder. Med de nye butikker og en erfaren ejerkreds vil danbolig sætte sig solidt på markedet for bolighandel i hovedstaden.

- Jeg glæder mig enormt meget til at tage konkurrencen op. Med mig har jeg flere medarbejdere, som jeg har arbejdet samme med i mange år, så jeg er ikke et sekund i tvivl om, at vi med skiftet til danbolig og københavnsområdet kan bygge en fantastisk forretning op sammen, forklarer Anne Crone.

De nye butikker

De nye danbolig-butikker kommer til at dække København City-Christianshavn, Kastrup-Tårnby-Dragør, Østerbro og Amager. Anne Crone bliver indehaver af alle forretningerne og fire af hendes tidligere medarbejdere - Joakim Nordstrøm, Michala Moore, Thomas Kristensen og Brynjar Bjarnfoss - bliver medindehavere.

- Vi får et særdeles stærkt hold med Anne Crone og hendes ansatte, der kommer til at repræsentere kæden solidt i hovedstaden. For os har det været afgørende at finde et team med stor erfaring, lokalkendskab og ideer til at udvikle forretningen, så vi kommer nærmere vores bestræbelser om at være danskernes foretrukne mægler, siger Per Bie, administrerende direktør i danbolig a/s.

Kendt fra DR’s Hammerslag

Anne Crone har i mere end otte år været en fast del af DR’s boligprogram Hammerslag, hvor ejendomsmæglere konkurrerer om at gætte den korrekte salgspris på boliger i hele landet.

- Det har været rigtig sjovt at være med, og jeg bliver også af og til genkendt ude hos kunderne. Jeg fortsætter i øvrigt med at være en del af programmet, selvom jeg nu skifter kæde, forklarer Anne Crone.

Tager over efter Hald-koncernen

Danbolig var tidligere repræsenteret i en række københavnske områder via Hald-koncernen. Det samarbejde opsagde danbolig i foråret og har i løbet af sommeren søgt nye indehavere.

- Vi har taget os god tid og været meget grundige for at finde de helt rigtige til at stå i spidsen for vores københavnske boligforretninger. Vi har søgt efter mæglere, der prioriterede ordentlig adfærd, høj faglighed og viljen til at engagere sig i kundernes behov. Det har vi fundet med Anne Crone og hendes team og vi glæder os rigtig meget til samarbejdet, forklarer Per Bie.

Prisforhandlinger vinder frem på boligmarkedet

Sådan sikrer du dig en skatterabat ved boligskattereformen

Boligkøbere får flere huse på menuen