Podcast: Er det blevet købers marked?

Renten stiger, og så falder den igen. Boligpriserne falder – eller gør de? Og hvad med udbuddet af boliger – er det virkelig købers marked nu? Få svarene af Anne Crone, ejendomsmægler i danbolig, og Nordeas boligøkonom Lise Nytoft Bergmann.

Der er sket meget på boligmarkedet den seneste tid. Oven på en lang periode med historisk lave renter, stigende boligpriser og en stor appetit på at handle bolig, så har det seneste halve år været præget af flere udsving på bolig- og rentemarkedet. 

Vi har været vidne til en stigende rente og en faldende rente. Vi har set tal på faldende boligpriser og stigende boligpriser. Vi har læst om et stigende boligudbud, om købers marked, om sælgers marked og om den kommende boligskattereform. Forvirret?

Så lyt med til den seneste episode af Nordeas podcast PengePulsen, hvor du kan få styr på den seneste udvikling på boligmarkedet. Skal man købe, skal man vente, skal man lægge om? De spørgsmål kan du høre mere om i podcasten.

Dine værter Pernielle Dehn og Malene Thuesen har besøg i studiet af Nordeas boligøkonom Lise Nytoft Bergmann og Anne Crone, der er ejendomsmægler og indehaver af en række danbolig-butikker i Storkøbenhavn. 

Mød ekspertpanelet

Anne Crone (tv) er ejendomsmægler og indehaver af en række danbolig-butikker i Storkøbenhavn. Anne har mere end 20 års erfaring fra ejendomsbranchen og har i en årrække været en fast del af Hammerslag på DR. Vil du følge Anne på LinkedIn? Så Klik her.

Lise Nytoft Bergmann (th), chefanalytiker og boligøkonom for Nordea Kredit, har bolig- og rentemarkedet som sit fokusområde, og gennem statistik og analyser deler hun ud af sin viden om emner, der har betydning for danske boligejere og potentielle boligkøbere.

Podcasten PengePulsen

Det handler om dig og dine penge i Nordeas podcast, PengePulsen, som dækker de vigtige emner omkring dig og din privatøkonomi. Dine værter er Pernille Dehn og Malene Thuesen Nielsen.

Du kan lytte til PengePulsen alle de steder, hvor du normalt finder dine podcasts.