Arnesvej 10, 1.
2700 Brønshøj

  • 5.245.000 kr.87 m²3 rum
  • Kontantpris 5.245.000 kr.
  • Ejerudgift 2.767 kr.
  • Boligareal 87 m²
  • Rum 3
  • Energimærke

HYGGELIG VILLALEJLIGHED I EFTERTRAGTET OMRÅDE

Velkommen til Arnesvej 10, 1. + 2. sal. Her udbydes ”en udover det sædvanlige” villalejlighed med 123 etagemeter med en sublim planløsning, skøn have, masser af charme fra 1904 og på en fantastisk beliggenhed. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor.  
 
INDRETNING: Man bliver velmødt af en entré med plads til sko og overtøj. Herfra er der en fordelingsgang, som giver adgang til alle villalejlighedens rum. Badeværelset er smagfuldt renoveret med et smukt, mørkt mosaikgulv, bademøbel, væghængt toilet og bruseniche. Her er et meget behageligt naturligt lys fra vinduet og så er der gulvvarme. Køkken-alrummet er boligens samlingspunkt. Det emmer af charme og hyggelige stunder med familie og venner. Her er nogle gode vinduespartier, så man får masser af lys indenfor, og de vender ud mod den utrolig hyggelige have. Tilmed er der en altan, så man kan komme udendørs fra lejligheden. Køkkenet er et lyst elementkøkken med en massiv træbordplade, som passer godt ind i alrummet. Endvidere er der god plads til et spisebord og sofaarrangement. Dette plan rummer to værelser. Det store soveværelse har et stort vinduesparti, et indbygget skrivebord, stor seng og så er der stadig masser af plads i rummet. Det lidt mindre værelse fungerer i dag som påklædningsværelse, men kan bruges soveværelse, kontor eller hvad ens behov er til. 2. salen tilgås fra entréen og af en behagelig trappe op, har man to disponible rum, som man kan bruge som teenageværelse, forældreafdeling eller noget helt tredje. Rummene heroppe har et godt kig til områdets smukke bygninger fra ovenlysvinduerne. I kælderen finder man et fælles vaskerum, og et stort disponibelt rum, som er perfekt til opbevaring, dette er også fælles. Husets have er billedskøn og utrolig hyggelig. Her finder man alle slags bærbuske, gamle frugttræer, en hyggelig bålplads og græsplæne til bolig og leg. På bagsiden af huset har man lavet en skøn terrasse med udekøkken med grill, bordplads til mange, kulørte lamper, bord og bænk. Det perfekte sted til hyggelige aftenstunder med venner og familie. Dette er virkelig en villalejlighed der skal opleves. 
 
EJENDOM: Denne utrolig smukke ejendom blev opført i 1904, med alle de gamle fine detaljer. De 87 boligkvm. oser af charme med plankegulve, højt til loftet, filtede vægge, samt andre fine detaljer – og her er 2. salen eller kælderen ikke talt med. Alt i alt har man ca. 130 kvm. etagemeter. Taget er eternitskifer og er udskiftet for ca. 20 år siden. Mansardkonstruktionen passer godt til huset, og det giver fuld loftshøjde på 1. salen. De fleste vinduer i stuen og 2. sal er skiftet de senere år. Ejendommen er løbende vedligeholdt, med respekt for byggestilen, og dette ses også i tilstandsrapporten.    
 
OMRÅDE: Arnesvej rummer en rig historie i Brønshøj og hører til blandt de mest charmerende og populære rekreative områder i Københavns Kommune. Der er rig mulighed for motion, leg og ikke mindst nydelse/afslapning med børn i alle aldre og gode naboer. Flotte omgivelser ved Degnemosen, Brønshøj Torv, Brønshøj Kirkegård, Brønshøjparken, Kirkemosen og Utterslev Mose. Man er samtidig tæt på skoler, institutioner, indkøb og offentlige transportmuligheder. Fra Brønshøj Torv kører busserne 350S, 5C og 2A. På cykel nås byen hurtigt indenfor ca. 15 min. Ydermere tæt på svømmehal og Grøndal multicenter, hvor alle sportsgrene kan udøves.    
 
SKOLEDISTRIKT: Bellahøj Skole har siden 2008 dannet rammen om landets allerførste offentlige idrætsskole med dertilhørende totalt nyopførte sportsfaciliteter. Skolens idrætslinje (fodbold, basketball, svømning og håndbold) optager hvert år ca. 30 elever i 7. klasse, der alle er udøvere af deres respektive sportsgren på højt niveau. Få fuld skolebeskrivelse udleveret af mægler eller download under "Få salgsopstilling m.m.".    
 
Ring og bestil en fremvisning allerede i dag på tlf. 3889 1444
Boligfakta
Type Villalejlighed
Energimærke D
Byggeår 1904
Etage 1.
Rum 3
Bad 1
Toilet 1
Plan 2
Boligareal 87 m²
Kælder 46 m²
Grundareal 515 m²
Økonomi
Kontantpris 5.245.000 kr.
Ejerudgift 2.767 kr.
Finansiering
Udbetaling 265.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 25.789 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 21.183 kr.
Priser på boliglån Tjek boliglån
Kommunen i tal
Indbyggere 644.431
Skatteprocent 23,8%
Grundskyld 34‰
Kirkeskat 0,8%
Kilde: Boligsiden og Geomatic

Boligen ligger i Bellahøj-Utterslev

Vil du lære området endnu bedre at kende? Udforsk nabolag
Det kendetegner Bellahøj-Utterslev
Godt for børnefamilier
Godt naboskab
Skøn natur
Virtuel rundvisning

4 lignende villalejligheder i nærheden til 4.500.000-6.000.000 kr. på omkring 87 m2

Se lignende boliger
Villalejlighed

Kjærstrupvej 37, 1., 2500 Valby

5.395.000 kr. 100 m² 3 rum
Villalejlighed

Sonnerupvej 95, st.., 2700 Brønshøj

5.495.000 kr. 94 m² 3 rum
Villalejlighed

Hjortholms Allé 29, 1., 2400 København NV

4.595.000 kr. 80 m² 3 rum
Villalejlighed

Vinrosevej 3, 1., 2820 Gentofte

5.495.000 kr. 94 m² 4 rum
Se lignende boliger

Er du klar til at sætte pris på din bolig?

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere om denne bolig? Send en besked til os.

Boligfakta 1: Boligerne går fortsat som varmt brød

Drømmer du om at flytte?

Du er ikke alene. Boligerne går fortsat som varmt brød og det har betydning for efterspørgslen på din bolig. Derfor kan vi trygt sige, at nu er et godt tidspunkt at sælge.