ungt par kigger på ipad

Salgsopstillingen

I forbindelse med et boligsalg udarbejdes som oftest en salgsopstilling. Læs mere om salgsopstillingens indhold og formål her.

Salgsopstillingens juridiske aspekter

Salgsopstillingen præsenterer boligen og en række informationer om den - og det er derfor noget af det første og mest grundlæggende, en køber læser for at danne sig et indtryk af boligen. Derfor forventer køber også, at ejendommen er som beskrevet i salgsopstillingen, og i mange tilfælde er salgsopstillingens oplysninger afgørende for, om køber vil søge yderligere information om boligen eller mister interessen. Derfor må og skal informationen i salgsopstillingen være korrekt.

For at sikre, at din salgsopstilling lever op til de juridiske aspekter, følger danbolig Dansk Ejendomsmæglerforening retningslinjer. Det betyder, at dine oplysninger om boligen kan betragtes som en garanti, og der kan blive tale om et erstatningsansvar, hvis der står ukorrekte oplysninger, som vildleder køber. Derfor laver danbolig salgsopstillingen for dig og sikrer dermed, at den efterlever retningslinjerne fra Dansk Ejendomsmæglerforening.

Har du spørgsmål eller vil du vide mere?

Med mere end 140 butikker er der altid en lokal mægler, som står klar til at rådgive dig og svare på dine spørgsmål.

Kender du værdien af din egen bolig?

Inden du træffer den endelige beslutning om at sætte din bolig til salg, vil du måske gerne vide, hvad du kan få for din bolig. Med BoligSkøn får du et statistisk beregnet skøn af din boligs værdi på et øjeblik ved at svare på 5 spørgsmål om boligens stand. Vil du have en præcis salgsvurdering, kan du få en af os - gratis og uforpligtende.