Lad os sætte pris på din nysgerrighed

Book en gratis vurdering nu

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Åbyhøj - Brabrand - Aarhus V

Silkeborgvej 234A
8230 Åbyhøj
86 15 68 11
aabyhoej@danbolig.dk

Bjarke Ankjær
Bjarke Ankjær
Ansvarlig Indehaver, Ejendomsmægler, Projektsalgschef, MDE

Seneste nyt om dit lokalområde
"Vi oplever i øjeblikket en stor efterspørgsel efter villaer og rækkehuse i Åbyhøj, Brabrand og Aarhus Vest. Flere boliger sælges inden de kommer på markedet via vores store køberkartotek. Måske har vi allerede en køber til din bolig?"

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 8210-8230)
Kilde: Boligsiden
Rækkehus: 41%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Åbyhøj - Brabrand - Aarhus V
Kilde: danbolig.dk
44

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Åbyhøj - Brabrand - Aarhus V

Vi er din lokale boligspecialist i Aarhus V, Brabrand, Åbyhøj og Harlev. Vores kompetencer rækker bredt indenfor alle boligtyper - villaer, rækkehuse, ejerlejligheder, ideelle anparts lejligheder, andelsboliger og nedlagte landbrug. Desuden er vi eksperter indenfor projektudvikling- og salg af nye boligområder, store som små.

Vores mangeårige erfaring i lokalmarkedet har givet os indgående viden om boligmarkederne i både Aarhus V, Brabrand, Harlev og Åbyhøj. Vores beliggenhed er i top med en placering lige overfor Åbyhøj Torv, på Silkeborgvej, hvor mange hundrede biler passerer hver dag. Dette giver os en unik mulighed for at præsentere de boliger vi har til salg.

Vores mæglerteam består af et faglig kompetent og energisk team, der sætter en ære i at give vores kunder den bedste og mest nærværende rådgivning i forbindelse med en bolighandel.

Vi har et tæt samarbejde med Nordea, som har skræddersyet rådgivningspakker til de kunder der benytter vores butik.

Vores netværk er et af områdets stærkeste, og vi kan tilbyde et af landets mest omfattende KøberKartotek samt kundeporteføljer.

danbolig er med helt fremme på den digitale udvikling, hvor vores seneste tiltag - danbolig clevr - er med til at sikre at din bolig bliver eksponeret overfor de helt rigtige mennesker, på den helt rigtige måde.

GÅR DU I SALGSOVERVEJELSER?
-så kontakt os for en gratis og uforpligtende salgssparring, hvor vi kan hjælpe dig med at optimere dit boligsalg og sætte den rigtige pris på din bolig.

Du vil i den forbindelse blive tildelt en personlig ejendomsmægler der skræddersyer en handlingsplan til dit boligsalg.

Ingen løser opgaven bedre end os - det må du gerne hænge os op på! Vi gør altid vores ypperste for at være den bedste lokale ejendomsmægler, hvilke vores stærke salgsresultater og kundetilfredshed ligeså dokumenterer.

Vi tilbyder naturligvis solgt eller gratis, med undtagelse af udgifter til tilstandsrapport, elrapport samt energimærke.

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Chr. Winthers Vej 59

  Sælger siger: "Det bliver et stort “ja tak” til danbolig Aarhus Vest-Åbyhøj herfra! :) " Boligen blev solgt på 7 dage.

 • Solgt
  Solgt

  Kornmodsbakken 96

  Sælger siger: Vi har været super tilfredse med salgsforløbet. Bjarke vurderede prisen korrekt ud fra husets stand og beliggenhed. Dette gav den helt rigtige ”summen” der endte med en god pris og et salg på få uger. Et rigtig godt forløb! Vi kan give vores bedste anbefalinger til Bjarke og hele teamet.

 • Solgt
  Solgt

  Oehlenschlægersvej 13

  Sælger siger: Stor tak til Jeppe og Danbolig, for jeres store engagement og meget ærlige og ordentlige tilgang til det at handle hus. Det har været helt rigtigt for os at have dig og jer på. Tak.

 • Solgt
  Solgt

  Damgårdstoften 19

  Køber siger: Tak til Bjarke og danbolig teamet for et trygt og kompetent købsforløb, hvor informationsniveauet har været i top. 5 ud af 5 stjerner herfra!

 • Solgt
  Solgt

  Hyrdedamsvej 51

  Sælger siger: En stor tak til Jacob og Danbolig-teamet for jeres altid positive og professionelle tilgang til salgsopgaven og for jeres, i det hele taget, kæmpe engagement og passion for at løse opgaven yderst tilfredsstillende. Vi har igennem hele forløbet følt os trygge og følt os i særdeles gode hænder og i har altid utroligt nærværende og enormt hjælpsomme. Vi kunne ikke være mere tilfredse.

 • Solgt
  Solgt

  Haslevangsvej 1E

  Sælger siger: Tak til danbolig teamet for et meget professionelt forløb – det har bare været SÅ godt! Alle medarbejdere på kontoret er simpelthen så søde og imødekommende. Bjarke og hans team er supersælgere der kan deres kram. Vi fik solgt tæt på den vurderede pris på kort tid. 5 ud af 5 stjerner herfra, og vores bedste anbefaling!

Forretningsoplysninger

danbolig Åbyhøj - Brabrand - Aarhus V
Silkeborgvej 234A
8230 Åbyhøj
CVR: 36034750
DB AARHUS VEST ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea kredit

Nordea Bank

Tryg forsikring

Dansk Boligforsikring

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea kredit

Tryg, Dansk Boligforsikring

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Lad os sætte pris på din nysgerrighed

Book en gratis vurdering nu

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.