0

Find købere

Tjek salgsprisen

Holm & Hauberg BoligCenter Brønshøj

Frederikssundsvej 208
2700 Brønshøj
38 89 14 44
broenshoej@danbolig.dk

Henrik Bjørn Bredo
Henrik Bjørn Bredo
Indehaver

Vores lokalmiljø er særligt på grund af de rekreative områder, der omgiver Brønshøj, Husum og Utterslev. Dermed får boligejerne her både den bynære beliggenhed og masser af grønt. Det er en kombination, der ikke går af mode.

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 2700-2700)
Kilde: Boligsiden
Villa: 50%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos Holm & Hauberg BoligCenter Brønshøj
Kilde: danbolig.dk
35

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos Holm & Hauberg BoligCenter Brønshøj

Velkommen hos danbolig Brønshøj

Du skal sælge din bolig i Brønshøj med os som mægler af tre helt overordnede grunde:

• Vores lokalkendskab
• Vores viden
• Vores engagement

Vi er den største ejendomsmæglerbutik i Brønshøj med flest mæglere, og derfor er der flere kompetente kræfter til at tage hånd op dit boligsalg. For størstedelens vedkommende bor vi i vores arbejdsområde, så derfor ved vi, hvad der gør netop Brønshøj, Husum og Utterslev attraktivt for potentielle købere.

Derfor kan du kontakte os for en uforpligtende salgsvurdering, uanset om det er en villa, villalejlighed, ejerlejlighed, grund eller en andelsbolig, du overvejer at sælge.

Troværdighed og tillid
Vi arbejder ud fra værdier som troværdighed og tillid. Du kan stole på, at vi gør vores ypperste for, at processen fra start til slut bliver en behagelig oplevelse, når du sælger ejendom. Vi har en høj kendskabsgrad til markedet, og vores arbejde er ikke bare et arbejde - det er en livsstil, som afspejler sig i, at vi lægger rigtig mange timer i det. Vi er grundigt forberedte, når vi møder dig,

Gennem 23 år har vi haft butik i Brønshøj, og særligt over de sidste knap 10 år har vi skræddersyet et salgsplan ud fra tilbagemeldinger fra kunderne, som vi har indhentet løbende. Det er en måde at sikre, at du får den allerbedste behandling med fokus på, hvordan vi bedst sælger din bolig ud fra dine specifikke ønsker og behov.

En tilpasset strategi
På de løbende statusmøder tilpasser vi markedsføringsstrategien, så den altid matcher dine forventninger. Vi kan som eneste mægler tilbyde markedsføring via prominent placerede bannerannoncer på Boliga og på bagsiden af lokalavisen, og så bruger vi også målrettet annoncering via danbolig clevr, der booster boligen på nettet overfor internetbrugere på 133 af de største Internetsider, der er på boligjagt. Vi lægger kort sagt vægt på at bruge annoncekronerne klogt.

Vi samarbejder tæt med seks andre lokale danbolig-butikker, og dermed bliver din bolig eksponeret for et stort køberkartotek, hvilket udvider mulighederne for hurtigt at matche køber og sælger. Nordea er en anden af vores vigtige samarbejdspartnere, hvor vi får fat på køberne, når de er godkendt. Det vil sige, at man er ude over det økonomiske spørgsmål om, hvorvidt en interesseret køber kan blive godkendt til lån eller ej. Både i Nordea og i vores forretning får din bolig eget vinduesdisplay, hvilket giver prominent eksponering to af Brønshøj bedste placeringer.

Det er alt sammen detaljer og strategier, som gør os til en af de bedste mæglere på markedet. Men tag ikke kun vores ord for det - lad os vise dig, hvorfor vi er gode til at sælge boliger i Brønshøj - vi glæder os til at høre fra dig. Ring: 3889144 eller broenshoej@danbolig.dk

Hos din lokale ejendomsmægler i Brønshøj får du en helt gratis og uforpligtende vurdering af din bolig. Vi har gennem mange år opbygget et solidt lokalkendskab og kan derfor sikre dig den rigtige vurdering af netop din bolig. Vi har naturligvis Solgt eller Gratis, så hvis vi mod forventning ikke formår at sælge din bolig indenfor aftalt tid, vil det ikke koste dig noget.

Her er vi

 • Solgt

  Sparresholmvej 51

  Efter en meget dårlig oplevelse med anden lokalmægler i Brønshøj, har det været en glimrende oplevelse at blive hjulpet af Danbolig Brønshøj: som jeg kun har positivt at sige om. Venligt, højt informationsniveau, gode forklaringer og vejledning. Stor tak til Martin.

 • Solgt

  Frederikssundsvej 133, 2. 7.

  Alt har fungeret perfekt.

 • Solgt

  Kabbelejevej 2, 1.

  Køber siger: Simon har været utrolig professionel i forbindelse med at forventningsafstemme processen og den planlagte tidsplan. Sælger siger: danbolig har: venlighed, høflighed og respekten for at det er svært at sælge sin bolig.

 • Solgt

  Svenskelejren 6, 3. th.

  Anni Brøndum har været verdensklasse! Altid hurtig til at svare tilbage.

 • Solgt

  Mellemvangen 61

  Vi vil blot tilkendegive at vi har været meget tilfredse med jeres håndtering af salget af vores hus på Mellemvangen 61. En ekstra tak til dig Anni, for under hele forløbet, at stå til rådighed med forklaringer og korrekt arbejde, herunder at at alle aftaler blev overholdt.

 • Solgt

  Engelholmvej 35, 2. tv.

  Vi har kun godt at sige om Kasper fra danbolig, især var det dejligt at han reagerede så hurtigt når vi havde spørgsmål ang. lejligheden

Forretningsoplysninger

Holm & Hauberg BoligCenter Brønshøj
Frederikssundsvej 208
2700 Brønshøj
CVR: 26671191

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring.

danbolig A/S, esoft system A/S, Boligsiden.dk, diverse aviser se nedenfor.

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Tryg, Willis.

Lokalavisen for Nørrebro og Nordvest, Bagsværd/Søborg Bladet, Herlev Bladet, Brønhøj-Husum Avis, Valby Bladet, Kgs. Enghave Bladet, Vesterbrobladet, Berlingske Tidende, Børsen, danbolig Avisen og Boligmarkedet.

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig