Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Frederikssund

Mønten 2
3600 Frederikssund
47 38 77 08
frederikssund@danbolig.dk

Rasmus Frank
Rasmus Frank
Ejendomsmægler & valuar, MDE

Frederikssund Kommune er i rivende udvikling, og vi er med, hvor det sker.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 3550-4050)
Kilde: Boligsiden
Fritidsbolig: 50%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Frederikssund
Kilde: danbolig.dk
32

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Frederikssund

Velkommen hos danbolig Frederikssund - din lokale ejendomsmægler i Fjordlandskabet!

Hos danbolig Frederikssund har vi en klar ambition om at være den førende lokale ejendomsmægler. Vi bliver ikke førende, fordi vi bliver de største, men fordi vi er bedst til det, vi gør. Vi har et dybdegående kendskab til lokalområdet, stor erfaring med bolighandel og det stærkeste mæglerteam i Frederikssund og omegn.

Vi dækker hele Frederikssund Kommune, herunder Frederikssund, Vinge, Store Rørbæk, Græse Bakkeby, Slangerup, Buresø, Uvelse, Jægerspris, Kulhuse, Over Dråby Strand, Dalby Huse, Kyndby, Landerslev, Gerlev, Tørslev, Skibby, Venslev, Vellerup, Skuldelev, Hyllingeriis, Østby og Sønderby. Vi sælger alle typer af ejendomme, herunder villaer, rækkehuse, grunde, ejerlejligheder, andelsboliger, landejendomme, sommerhuse og liebhaverejendomme. Og vi kender alt fra de små genveje i dit område til hvor, du kan finde den største isvaffel på en lun sommerdag.

Vores grundlæggende vision er, at du, som kunde, oplever os som de stærkeste og førende ejendomsmæglere i lokalområdet gennem vores engagement, faglighed og grundighed, der er kendetegnede for ethvert salgsforløb hos os. Bestil en uforpligtende vurdering i dag, og hør, hvordan vi sikrer dig den hurtigste handel til den bedste pris.

Frederikssund og omegns bedste mæglerhold
På Mønten 2 midt i Frederikssund møder du områdets mest kompetente team. Vi er et dynamisk team, og vi lægger ikke skjul på, at vi vil være bedst og førende på markedet.

Vi bestræber os altid på, at opnå de bedste resultater og dermed ligge i top på alle parametre.

Topprofessionelt markedsførings setup
Vælger du os som ejendomsmægler til at repræsentere dig og din bolig, kan du være sikker på, at du får en af mæglerbranchens mest effektive markedsføringsindsatser. Du får din egen side på vores prisvindende hjemmeside, danbolig.dk, med professionelle billeder og tekst, mens vi gennem flere kanaler sikrer dig mest mulig eksponering online. Blandt andet sørger vores intelligente digitale værktøj, danbolig clevr, for, at mulige købere i din prisklasse ser din bolig via bannere, når de klikker rundt på nettet.

Hos os er du i helt trygge hænder
Vi går altid grundigt til værks for at sikre dig den allerbedste oplevelse, og du kan forvente en professionel håndtering af hele forløbet. Du skal nemlig føle dig tryg - hele vejen fra første kontakt med ejendomsmægler til købsaftalen er underskrevet.

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Mosehøj 11

  Hvad har du været mest tilfreds med hos danbolig? "Den gode dialog, og forståelse af købers situation omkring køb og ikke kun se det hele fra sælges "side" De har været gode til at komme omkring boligens punkter. Og parat til at vende tilbage med svar på spørgsmål. Gode til at melde tilbage, både på svarer og sms og mail." Køber, Mosehøj 11, Slangerup

 • Solgt
  Solgt

  Bøgealle 10

  Danbolig gør det virkelig godt. I er så venlige, behagelige og jordnære at det er så rart at sludre med Jer. I har altid kunne svare på vores spørgsmål; altid med overskud, venlighed og smil på læberne. Nogle mæglere kan fremføre sig temmelig arrogante og ubehagelige. Hvilket ikke var tilfældet hos Danbolig. Altid en venlig hjemlig atmosfære hos Jer, både ude og i butikken. I har været utrolig behagelige igennem hele forløbet. Jeg kan ikke sætte en finger på noget som helst. Det var en fornøjelse at møde en mægler (dig), du er virkelig dygtig og meget engageret i processen. Vi har jo været ude og se på mange huse og mødt mange mæglere. Der ligger I klart langt foran Jeres konkurrenter pga Jeres utrolig behagelige personligheder på kontoret. Man fornemmer lynhurtigt I er et godt team og bliv endelig ved med dette. Mvh. Køber, Bøgealle 10 i Frederikssund

 • Solgt
  Solgt

  Bøgealle 10

  Forløbet har været helt uden bump. Hurtig og effektiv kommunikation gjorde, at vi hele tiden følte at vi havde overblik og at vi kunne give køber tilbagemelding uden forsinkelse. Jeres produkter ligner til forveksling jeres konkurrenters, men danbolig Frederikssund, har håndteret vores boligsalg utroligt effektivt og i en konstant imødekommende tone. Vi er super tilfredse. Sælger, Bøgealle 10

 • Solgt
  Solgt

  Stationsparken 11

  Tak for rigtig god behandling, Vi har været rigtig godt tilfreds med jeres behandling af hele sagen og vil anbefale jer til andre. - sælger Stationsparken 11, Frederikssund

Forretningsoplysninger

danbolig Frederikssund
Mønten 2
3600 Frederikssund
CVR: 36963816
DB Frederikssund ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Frida Forsikring, Danske Bolig Forsikring (Willis), ETU Forsikring

esoft system A/S, Boligsiden.dk, Boliga.dk, Lokalavisen Frederikssund, C&B, Domutech

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Ifølge formidlede finansieringer

Frida Forsikring, Danske Bolig Forsikring (Willis), ETU Forsikring

Individuel rabat

Boligsiden.dk, Boliga.dk, Lokalavisen Frederikssund, Hornsherred Lokalavis

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.