Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Holte

Øverødvej 11
2840 Holte
45 41 20 41
holte@danbolig.dk

Peter Schmidt
Peter Schmidt
Indehaver, ejendomsmægler & Valuar MDE

Vi er en bredt sammensat gruppe med både yngre og mere garvede mæglere, og til sammen har vi over 100 års erfaring. Det betyder også, at vi er i stand til – og tør – sætte den rigtige pris på ejendommene. Vi siger tingene, som de er, i stedet for at pakke dem ind.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 2840-2950)
Kilde: Boligsiden
Ejerlejlighed: 44%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Holte
Kilde: danbolig.dk
25

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Holte

danbolig Holte sælger boliger og ejendomme i Danmarks bedste boligområde. Der er altid mennesker, der gerne vil bo her med den smukke natur, de gode skoler og den nemme adgang til København. Boligmarkedet står altså aldrig stille, så det er en fornøjelse at formidle boliger her.

Vi er syv medarbejdere i danbolig Holte, og vi bor her stort set alle sammen, så vi bruger området selv og kender det derfor indefra.

Vi er en bredt sammensat gruppe med både yngre og mere garvede mæglere, og til sammen har vi over 100 års erfaring. Det betyder også, at vi er i stand til – og tør – sætte den rigtige pris på ejendommene. Vi siger tingene, som de er, i stedet for at pakke dem ind.

Vi møder folk i øjenhøjde, og vi er kendt for at være omgængelige og imødekommende. Nærhed er vigtigt for os, for vi betragter bolighandel som et personligt anliggende. Det betyder også, at vi hele tiden følger op på sagen, så man aldrig oplever, at en opgave eller en aftale trækker unødigt ud.

Vi er en meget vigtig spiller på boligmarkedet her i området, og det skyldes blandt andet, at vores sælgere er meget tilfredse med vores arbejde. Mange kunder kommer til os på anbefaling fra venner og bekendte, og det sætter vi en ære i.

danbolig Holte er Holtes bedst sælgende* ejendomsmægler. Vi er ikke bedst fordi vi er størst, men størst fordi vi er bedst!

*kilde: boligsiden.dk/findmægler alle solgte typer ejendomme pr. 20.09.2021

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Kløvereng 5

  Vi havde i et halvt år haft huset til salg hos anden ejendomsmægler, og vi ønskede at afprøve en alternativ mægler. Vi kom ind i butikken, hvor Helle modtog os på en meget positiv og tillidsvækkende facon. Efterfølgende havde vi en rigtig god snak med Peter, hvor vi sammen fik fastlagt rammerne for hussalget. Vi kunne med det samme mærke, at vi "svingede" godt sammen. Huset blev i øvrigt solgt af Peter på første fremvisning. Så naturligvis har vi været mest tilfredse med det hurtige salgsresultat, men vi ønsker også at fremhæve en tillidsvækkende facon, professionalisme, fleksibilitet samt det at tage et provenuetmæssigt medansvar for lukning af handlen.

 • Solgt
  Solgt

  Høsterkøbvej 41

  Vores dejlige hus i Høsterkøb skulle sælges og da omsætningen i Høsterkøb ikke er voldsom var usikkerheden stor. Det var meget vigtig for at os at vi derfor valgte den rigtige mægler. Allan var meget optimistisk for vores hus og vi følte god kemi. Han gik seriøst til sagen og vi oplevede fra start til slut en ”nerve” i salget. Behøver vi at nævne at vi fik solgt vores hus i Høsterkøb til en god pris og på første fremvisning. Godt gået!

 • Solgt
  Solgt

  Grünersvej 7

  Jeg har altid sidestillet ejendomsmæglere, med brugtvognsforhandlere. Den fordom må jeg bide i mig når det gælder Peter Schmidt. Han har fra dag ét, været hundrede procent i orden. Han er professionel til fingerspidserne og myreflittig, vores samarbejde har hele vejen igennem været én lang positiv og behagelig oplevelse.

 • Solgt
  Solgt

  Skyttedal 18

  Efter at have haft min afdøde mosters hus til salg i et halvt år, gennem en konkurrende ejendomsmægler uden held, valgte vi at sætte det til salg igen gennem Danbolig. Valget faldt på netop Danbolig, da Allan Groth virkede meget kompetent og ikke mindst realistisk, samt havde konkret erfaring med huse i området. Allerede i løbet af den første uge var der mere aktivitet på huset end der havde været i hele det første halve år huset var til salg. Flere potentielle købere meldte sig på banen og i løbet af 4 uger, var huset solgt, til prisen. Allan var gennem hele processen meget proaktiv både i forhold til os som sælger, og overfor potentielle købere.

 • Solgt
  Solgt

  Søllerød Park 13, 1. 17

  Jeg vil til enhver tid vælge Danbilg igen, da jeg synes både prisfastsættelsen af min bolig samt salgsforløbet har været rigtig godt, og ikke mindst trygt for mig som kunde(sælger).

 • Solgt
  Solgt

  Rude Vang 21B

  Vi har som købere følt os rigtig godt behandlet af Peter fra Danbolig Holte. Han var god til at følge op i købsprocessen, og vendte altid tilbage som aftalt. Peters store lokalkendskab og glæde ved området havde meget positiv indvirkning på os som købere. Og selvom vi havde udset Virum som vores prioritetsområde, så endte det med en bolig i Holte. Et valg vi er rigtig glade for.

Forretningsoplysninger

danbolig Holte
Øverødvej 11
2840 Holte
CVR: 26095875
Ejendomsmæglerfirmaet Peter Schmidt ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea

esoft system A/S, boligsiden.dk, boliga.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Politikkens Lokalaviser, Det Berlingske Officin

esoft system A/S

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.