Vurdering

Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Holte

Øverødvej 11
2840 Holte
45 41 20 41
holte@danbolig.dk

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 2840-2950)
Kilde: Boligsiden
Villa: 61%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Holte
Kilde: danbolig.dk
66

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Holte

danbolig Holte sælger boliger og ejendomme i Danmarks bedste boligområde. Der er altid mennesker, der gerne vil bo her med den smukke natur, de gode skoler og den nemme adgang til København. Boligmarkedet står altså aldrig stille, så det er en fornøjelse at formidle boliger her.

Vi er seks medarbejdere i danbolig Holte, og vi bor her stort set alle sammen, så vi bruger området selv og kender det derfor indefra.

Vi er en bredt sammensat gruppe med både yngre og mere garvede mæglere, og til sammen har vi over 100 års erfaring. Det betyder også, at vi er i stand til – og tør – sætte den rigtige pris på ejendommene. Vi siger tingene, som de er, i stedet for at pakke dem ind.

Vi møder folk i øjenhøjde, og vi er kendt for at være omgængelige og imødekommende. Nærhed er vigtigt for os, for vi betragter bolighandel som et personligt anliggende. Det betyder også, at vi hele tiden følger op på sagen, så man aldrig oplever, at en opgave eller en aftale trækker unødigt ud.

Vi er en meget vigtig spiller på boligmarkedet her i området, og det skyldes blandt andet, at vores sælgere er meget tilfredse med vores arbejde. Mange kunder kommer til os på anbefaling fra venner og bekendte, og det sætter vi en ære i.

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Larsensvej 21

  Super positivt forløb.God kommunikation og kemi,nærværende mæglere,gode opfølgninger,god tilgængelighed,også uden for office hours,gode ideer og indspark,vilje og evne til at tænke på tværs Vi har været MEGET tilfredse og giver Peter Schmidt og hans team de allerbedste anbefalinger.

 • Solgt
  Solgt

  Højleddet 17

  Jeg havde til salg 6 måneder ved anden lokal mægler, og valgte derefter Danbolig Holte til og varetage mit salg. Jeg fik et realistisk bud på en salgspris, og Danbolig Holte skaffede en meget flot pris på min ejendom! Jeg er meget glad for den behandling jeg fik, og kan varmt anbefale Danbolig Holte. Tusind tak til Alexander, Sven-Erik og resten af Danbolig for jeres indsats

 • Solgt
  Solgt

  Mothsvej 77A

  Vi valgte danbolig til at håndtere salget af vores villa på Mothsvej og selvom den første køber sprang i målet var danbolig hurtige til at bringe en ny på banen. Vi er utrolig glade for den behandling som vi fik af Peter Schmidt og kan roligt anbefale danbolig Holte til alle andre der ønsker at få solgt. Behøver vi at nævne at vi fik udbudsprisen!

 • Solgt
  Solgt

  Høsterkøbvej 41

  Vores dejlige hus i Høsterkøb skulle sælges og da omsætningen i Høsterkøb ikke er voldsom var usikkerheden stor. Det var meget vigtig for at os at vi derfor valgte den rigtige mægler. Allan var meget optimistisk for vores hus og vi følte god kemi. Han gik seriøst til sagen og vi oplevede fra start til slut en ”nerve” i salget. Behøver vi at nævne at vi fik solgt vores hus i Høsterkøb til en god pris og på første fremvisning. Godt gået!

 • Solgt
  Solgt

  Grünersvej 7

  Jeg har altid sidestillet ejendomsmæglere, med brugtvognsforhandlere. Den fordom må jeg bide i mig når det gælder Peter Schmidt. Han har fra dag ét, været hundrede procent i orden. Han er professionel til fingerspidserne og myreflittig, vores samarbejde har hele vejen igennem været én lang positiv og behagelig oplevelse.

 • Solgt
  Solgt

  Søllerød Park 18, 1. 17

  Efter at have haft til salg 140 dage ved anden lokal mægler, valgte jeg Alexander fra Danbolig Holte til og varetage mit salg. Jeg fik et realistisk bud på en salgspris, og Danbolig Holte skulle bruge 16 dage før køberen var fundet og lejligheden solgt! Jeg er meget glad for den behandling jeg fik, og kan varmt anbefale Danbolig Holte til andre der ønsker at få solgt! Tusind tak for jeres indsats!

Forretningsoplysninger

danbolig Holte
Øverødvej 11
2840 Holte
CVR: 26095875
Ejendomsmæglerfirmaet Peter Schmidt ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea

Tryg Forsikring

esoft system A/S, boligsiden.dk, boliga.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Tryg Forsikring

Politikkens Lokalaviser, Det Berlingske Officin

esoft system A/S

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig