Er din bolig også steget i værdi?

Få svar på Vurderingsweekend

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Holte

Øverødvej 11
2840 Holte
45 41 20 41
holte@danbolig.dk

Peter Schmidt
Peter Schmidt
Indehaver, ejendomsmægler & Valuar MDE

Vi er en bredt sammensat gruppe med både yngre og mere garvede mæglere, og til sammen har vi over 100 års erfaring. Det betyder også, at vi er i stand til – og tør – sætte den rigtige pris på ejendommene. Vi siger tingene, som de er, i stedet for at pakke dem ind.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 2840-2950)
Kilde: Boligsiden
Villa: 50%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Holte
Kilde: danbolig.dk
26

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Holte

danbolig Holte sælger boliger og ejendomme i Danmarks bedste boligområde. Der er altid mennesker, der gerne vil bo her med den smukke natur, de gode skoler og den nemme adgang til København. Boligmarkedet står altså aldrig stille, så det er en fornøjelse at formidle boliger her.

Vi er syv medarbejdere i danbolig Holte, og vi bor her stort set alle sammen, så vi bruger området selv og kender det derfor indefra.

Vi er en bredt sammensat gruppe med både yngre og mere garvede mæglere, og til sammen har vi over 100 års erfaring. Det betyder også, at vi er i stand til – og tør – sætte den rigtige pris på ejendommene. Vi siger tingene, som de er, i stedet for at pakke dem ind.

Vi møder folk i øjenhøjde, og vi er kendt for at være omgængelige og imødekommende. Nærhed er vigtigt for os, for vi betragter bolighandel som et personligt anliggende. Det betyder også, at vi hele tiden følger op på sagen, så man aldrig oplever, at en opgave eller en aftale trækker unødigt ud.

Vi er en meget vigtig spiller på boligmarkedet her i området, og det skyldes blandt andet, at vores sælgere er meget tilfredse med vores arbejde. Mange kunder kommer til os på anbefaling fra venner og bekendte, og det sætter vi en ære i.

danbolig Holte er Holtes bedst sælgende* ejendomsmægler. Vi er ikke bedst fordi vi er størst, men størst fordi vi er bedst!

*kilde: boligsiden.dk/findmægler alle solgte typer ejendomme pr. 14.10.2019.

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Rudersdalsvej 20

  Naturligvis at de fik solgt min ejendom meget hurtigt. Da Jeg arbejder til dagligt med køb og salg af ejendomme igennem et investeringsselskab, er det utroligt vigtigt at mægleren fastsætter en udbudspris korrekt, således den kan sælges indenfor en overskuelig tid. Peter Schmidt kender hans boligmarked indegående, kender alle afkroge i kommunen og har endvidere et meget positivt sind, hvilket er meget vigtigt når der skal sælges. Peter var derfor den rigtige til at sælge vores bolig. Godt 30 dage tog det, med lavt afslag. Jeg sælger utvivlsomt igennem Peter Schmidt igen.

 • Solgt
  Solgt

  Larsensvej 21

  Super positivt forløb.God kommunikation og kemi,nærværende mæglere,gode opfølgninger,god tilgængelighed,også uden for office hours,gode ideer og indspark,vilje og evne til at tænke på tværs Vi har været MEGET tilfredse og giver Peter Schmidt og hans team de allerbedste anbefalinger.

 • Solgt
  Solgt

  Kikhanebakken 35

  Efter at salget af vores ejendom Kikhanebakken 35 i Holte nu er overstået, kan vi sige ,at vi er godt tilfredse med, at vi valgte Danbolig i Holte som mægler. Huset blev solgt indenfor de 3 måneder som var estimeret af mægleren og til den forventede salgspris, så alt i alt har vi været godt tilfredse med Danboligs håndtering af sagen.

 • Solgt
  Solgt

  Kløvereng 5

  Vi havde i et halvt år haft huset til salg hos anden ejendomsmægler, og vi ønskede at afprøve en alternativ mægler. Vi kom ind i butikken, hvor Helle modtog os på en meget positiv og tillidsvækkende facon. Efterfølgende havde vi en rigtig god snak med Peter, hvor vi sammen fik fastlagt rammerne for hussalget. Vi kunne med det samme mærke, at vi "svingede" godt sammen. Huset blev i øvrigt solgt af Peter på første fremvisning. Så naturligvis har vi været mest tilfredse med det hurtige salgsresultat, men vi ønsker også at fremhæve en tillidsvækkende facon, professionalisme, fleksibilitet samt det at tage et provenuetmæssigt medansvar for lukning af handlen.

 • Solgt
  Solgt

  Furesøvej 20

  Efter 4 måneder med en anden mægler skiftede vi til Danbolig Holte. De solgte huset på 2 uger uden at ændre prisen. Jeg må sige lige ud at vi var imponerede over Peter og hans team – ikke mindst deres ihærdighed og resultat. Så de bedste anbefalinger herfra.

 • Solgt
  Solgt

  Egehegnet 11

  Meget professionel forretning med stor viden, evne til at sætte sig ind i hver enkelt kunde og gode positive samarbejdsevner.

Forretningsoplysninger

danbolig Holte
Øverødvej 11
2840 Holte
CVR: 26095875
Ejendomsmæglerfirmaet Peter Schmidt ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea

esoft system A/S, boligsiden.dk, boliga.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Politikkens Lokalaviser, Det Berlingske Officin

esoft system A/S

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Er din bolig også steget i værdi?

Få svar på Vurderingsweekend

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.