0

Find købere

Tjek salgsprisen

Ejendomsmægler Peter Schmidt

Øverødvej 11
2840 Holte
45 41 20 41
holte@danbolig.dk

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 2840-2950)
Kilde: Boligsiden
Villa: 63%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos Ejendomsmægler Peter Schmidt
Kilde: danbolig.dk
52

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos Ejendomsmægler Peter Schmidt

danbolig Holte sælger boliger og ejendomme i Danmarks bedste boligområde. Der er altid mennesker, der gerne vil bo her med den smukke natur, de gode skoler og den nemme adgang til København. Boligmarkedet står altså aldrig stille, så det er en fornøjelse at formidle boliger her.Vi er seks medarbejdere i danbolig Holte, og vi bor her stort set alle sammen, så vi bruger området selv og kender det derfor indefra.Vi er en bredt sammensat gruppe med både yngre og mere garvede mæglere, og til sammen har vi over 100 års erfaring. Det betyder også, at vi er i stand til – og tør – sætte den rigtige pris på ejendommene. Vi siger tingene, som de er, i stedet for at pakke dem ind.Vi møder folk i øjenhøjde, og vi er kendt for at være omgængelige og imødekommende. Nærhed er vigtigt for os, for vi betragter bolighandel som et personligt anliggende. Det betyder også, at vi hele tiden følger op på sagen, så man aldrig oplever, at en opgave eller en aftale trækker unødigt ud.Vi er en meget vigtig spiller på boligmarkedet her i området, og det skyldes blandt andet, at vores sælgere er meget tilfredse med vores arbejde. Mange kunder kommer til os på anbefaling fra venner og bekendte, og det sætter vi en ære i.

Her er vi

 • Solgt

  Rudersdalsvej 100, 1. th

  Danbolig Holte gav mig en klar agenda og vi fik afstemt forventningerne til salgsforløbet fra første dag. Til trods for et stort udbud af ejendomme, lykkedes det Danbolig Holte at sælge min lejlighed på 1. fremvisning med et afslag på kun 10.000 kr. Jeg fik realistisk og professionel behandling gennem hele forløbet, og kan varmt anbefale Danbolig Holte til andre.

 • Solgt

  Larsensvej 21

  Super positivt forløb.God kommunikation og kemi,nærværende mæglere,gode opfølgninger,god tilgængelighed,også uden for office hours,gode ideer og indspark,vilje og evne til at tænke på tværs Vi har været MEGET tilfredse og giver Peter Schmidt og hans team de allerbedste anbefalinger.

 • Solgt

  Bakkefaldet 12

  Jeg valgte danbolig til at håndtere salget af min villa på Bakkefaldet og kom godt i mål i et svært marked. Jeg er utrolig glade for den behandling som jeg fik af Peter Schmidt og kan roligt anbefale danbolig Holte til alle andre der ønsker at få solgt.

 • Solgt

  Oldmarken 16

  Kan kun sige positive ting om danbolig Holte. I har været meget imødekommende og er vendt hurtigt tilbage på mine spørgsmål, og generelt været meget profesionelle, lige fra det indlendende forhandlingsforløb og videre frem til underskrivning af købsaftale og overtagelse af nøglerne.

 • Solgt

  Mothsvej 77A

  Vi valgte danbolig til at håndtere salget af vores villa på Mothsvej og selvom den første køber sprang i målet var danbolig hurtige til at bringe en ny på banen. Vi er utrolig glade for den behandling som vi fik af Peter Schmidt og kan roligt anbefale danbolig Holte til alle andre der ønsker at få solgt. Behøver vi at nævne at vi fik udbudsprisen!

 • Solgt

  Søllerød Park 13, 1. 13

  Alexander fra Danbolig Holte håndterede salget af min lejlighed yderst professionelt. Han lagde en klar og realistisk strategi fra start, og præsterede at sælge min lejlighed på under en måned, på trods af højt udbud af ejendomme til salg. Jeg kan til en hver tid anbefale Danbolig Holte til andre der ønsker at få solgt af deres kompetente team. Godt gået!

Forretningsoplysninger

Ejendomsmægler Peter Schmidt
Øverødvej 11
2840 Holte
CVR: 26095875

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea

Tryg Forsikring

esoft system A/S, boligsiden.dk, boliga.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Tryg Forsikring

Politikkens Lokalaviser, Det Berlingske Officin

esoft system A/S

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig