Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Kolind – Midtdjurs

Søndergade 8
8560 Kolind
86 39 28 88
kolind@danbolig.dk

Mikkel Thingvad Kristensen
Mikkel Thingvad Kristensen
Indehaver, Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver med tryghedsmærket

Velkommen til danbolig Sig og Kristensen - Midtdjurs - spørg altid os, inden du vælger ejendomsmægler. Vi oplever stor efterspørgsel på boliger og har haft rekordsalg, så vi ved, hvad der skal til. Vores plan er at sælge endnu flere boliger i 2021 - og vi er godt på vej!

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 8410-8963)
Kilde: Boligsiden
Villa: 57%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Kolind – Midtdjurs
Kilde: danbolig.dk
58

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Kolind – Midtdjurs

Velkommen hos danbolig Sig og Kristensen – Midtdjurs

danbolig Sig & Kristensen - Midtdjurs er beliggende i Kolind nær Rønde, Mørke, Nimtofte, Auning, Thorsager og Ryomgård. Vi er din lokale ejendomsmægler i og omkring Midtdjurs og vi er et ungt og dynamisk team, bestående af 4 medarbejdere.
Vi har mange års erfaring med salg af boliger i området, som vi kender ud og ind. Fra Følle Strand i syd til Nimtofte i Nord, har vi gennem de sidste mange år hjulpet lokalområdet med køb og salg af deres bolig.

Det betaler sig at være grundig i valg af ejendomsmægler. I et boligsalg er der et tæt samarbejde mellem sælger og ejendomsmægler og hos danbolig Sig & Kristensen - Midtdjurs er vi engagerede sælgere, der sætter en ære i at holde et højt kvalitetsniveau. Vi har alle kendskab til din bolig og lokalområdet. Fra vores udgangspunkt i Kolind, er vi fuldt ud bekendt med hvert et supermarked, frisør, cykelhandler og fritidsaktiviteter i de omkringliggende byer; Nimtofte, Mørke, Rønde og Auning. Vi har gennem de sidste mange år været engageret i boligsalg i både Thorsager, Ugelbølle og sommerhusområdet i Følle Strand.

Vores erfaring, indsats og viden kan gøre forskellen mellem salg og endnu en fremvisning. Når vi får din bolig til salg, informerer vi dig om, hvordan salget skrider frem, ligesom vi giver dig en tilbagemelding, når vi har fremvist din bolig til en interesseret køber.

I forbindelse med både fremvisninger og henvendelser i butikkerne vil du opleve en seriøs og kompetent tilgang til tingene. Ikke mindst vil du i forbindelse med fremvisninger få de oplysninger, du søger, for at kunne træffe en beslutning for køb.

Skulle den bolig, du besigtiger hos os, ikke falde i din smag, så betyder vores brede udbud af boliger, at vi kan tilbyde dig et godt alternativ, ligesom du kan få gratis økonomisk rådgivning omkring den optimale finansiering gennem vor samarbejdspartner Nordea.

Desuden samarbejder vi med de øvrige danbolig butikker på Djursland samt Aarhus og Randers.

Ejendomsmægler med fokus på dig og din bolig.

Vi står som din ejendomsmægler parate til at sikre dig det bedste salg eller køb, hvad enten du søger villa i Kolind, Ryomgård Rønde, Thorsager, Mørke, Nimtofte eller Auning eller er på udkig efter sommerhus i Følle. Vi glæder os til at vise dig, hvad særbehandling betyder for dig.

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Kraghøjvej 16

  Både salget af vores bolig og køb af byggegrunden gik rigtig godt og hurtigt, samt med godt humør. Fra start til slut fik vi en god rådgivning og snak med mægleren. Skal vi sælge igen bliver det danbolig Kolind. En klar anbefaling til alle andre!

 • Solgt
  Solgt

  Ørnevænget 9

  Handlen gik rigtig godt og hurtig. Mægleren holdt os godt orienteret og vi fik en utrolig fin rådgivning i hele processen. Næste gang bliver det også danbolig vi bruger!

 • Solgt
  Solgt

  Sønderskovvej 4

  Vi har fra start følt os godt og omsorgsfuldt behandlet. For os var det ikke bare at sælge en bolig, men en del af vores fortid. Derfor var vi glade for at salget og processen hos danbolig, var professionel og respektfuld. Hos Mikkel og hans kollegaer har vi mødt hjælpsomhed, effektivitet, engagement, forståelse, samt kompetence. Hele forløbet har været en rigtig god oplevelse! Mine varmeste anbefalinger. Mvh. Nikolaj.

 • Solgt
  Solgt

  Linde Alle 53

  I forbindelse med vores salg har vi fået en rigtig god behandling og service. I forhold til sidste mægler har vi både fået mere, samt helt ny information omkring en bolighandel. Vi er blevet orienteret godt både før og efter fremvisningerne. Da vi kom til selve forhandlingen var det rart med en erfaren mægler som kunne rådgive os bedst muligt. Næste gang vil vi også bruge danbolig og kan kun anbefale dem til alle andre!

 • Solgt
  Solgt

  Skovtoften 1

  Mæglerne hos danbolig Midtdjurs har været gode til at gennemgå dokumenterne og svare på mine spørgsmål i forhold til købet af boligen. Jeg synes at forløbet har været problemfrit og jeg kan absolut anbefale de engagerede mæglere hos danbolig Midtdjurs!

 • Solgt
  Solgt

  Bjødstrupvej 4

  danbolig fik hurtigt fundet en køber til min ejendom. Mæglerteamet var engageret og jeg har været tryg hele vejen i gennem processen. Jeg kan varmt anbefaling danbolig Midtdjurs.

Forretningsoplysninger

danbolig Kolind – Midtdjurs
Søndergade 8
8560 Kolind
CVR: 42287261
DB Midtdjurs ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank

Esoft

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Willis Forsikring

Lokalavisen Syddjurs og Århus Stiftidende

Esoft

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.