Søg bolig på en ny måde

Hent app nu

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Odense C

Skibhusvej 76
5000 Odense C
66 19 48 84
odensec@danbolig.dk

Henrik Vedel Egetoft Pilegaard
Henrik Vedel Egetoft Pilegaard
Daglig leder - Ejendomsmægler, MDE

VI MANGLER BOLIGER TIL SALG!
Vi har fra maj 2020 t.o.m oktober 2020 solgt hele 59 boliger, og derfor mangler vi boliger til salg.
Benyt dig af vores solgt eller gratis koncept, og at vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 5000-5491)
Kilde: Boligsiden
Villa: 79%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Odense C
Kilde: danbolig.dk
33

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Odense C

Entusiastiske, lokalkendte og let tilgængelige – sådan beskriver vores kunder generelt det team, de møder, når de træder ind ad døren her hos danbolig Odense C i vores indbydende butik på Skibhusvej 76.

Vi er din lokale ejendomsmægler, og vi dækker et stort område, der blandt andet inkluderer Åløkkekvarteret, hele Kochsgade- og Skibhuskvarteret, byhusene ved Vesterbro og de charmerende gader i H.C. Andersens Kvarteret i centrum af Odense. Dertil kommer Seden, Agedrup, Munkebo, Kerteminde og de hyggelige sommerhusområder ved Fyns Hoved, så vores ekspertise spænder bredt.

Igennem vores store lokalkendskab i hele området og et tæt samarbejde med de øvrige danbolig-kontorer i Odense sikrer vi dig et både trygt og effektivt salgsforløb.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere og få en gratis og uforpligtende salgsvurdering i Odense eller Kerteminde kommune. Vi kan vise flotte salgsresultater i vores lokalområder, så inviter gerne din lokale danbolig ejendomsmægler i Odense C på besøg.

Tilgængelige når du har brug for os:
Vi strækker os langt, når det gælder vores kunders tilfredshed, hvilket eksempelvis betyder, at vi gerne planlægger vores arbejdsdag, så den passer med dit program. Vi har for eksempel telefonen tændt fra kl. 8 om morgenen til kl. 22 om aftenen, så du kan ringe til os lige præcis, når du har tid – også hvis det først er efter, at børnene er puttet.

Vi er ikke i tvivl om, at vores tilgængelighed har sikret en stor del af den høje kundetilfredshed, som vi er stolte af at have på Boligsiden.dk. Fra vores sælgere hører vi nemlig ofte, at det, som de har været allermest glade for ved at have os som deres ejendomsmægler er, at vi virkelig er tilstede igennem hele forløbet.

Fingeren på boligmarkedets puls:
På kontoret vil du møde et ungt hold af entusiastiske og lokalkendte medarbejdere, der har fingeren på pulsen i forhold til alt, hvad der sker i branchen. Vi er meget opsøgende i salgsprocessen og sidder altså ikke blot og venter på, at telefonen ringer, men gør alt hvad vi kan for at finde den helt rette køber til din bolig.

Når det gælder annoncering, er vi også med helt fremme – både hvad angår synligheden lokalt i vores salgsområde og på nettet. Vi er blandet andet meget aktive på Facebook, hvor vi ved hjælp af vores historik kan målrette opslag direkte til potentielle købere. Efter samme princip benytter vi det intelligente markedsføringsprogram danbolig clevr, og det er vigtigt for os at understege, at markedsføringsdelen af dit salg naturligvis tilpasses dine ønsker.

Hele danbolig Odense hjælper dit boligsalg på vej:
Vi er en del af en kæde i kæden, der består af i alt ni butikker fordelt på Fyn, Sjælland og Øerne, og især de fem butikker i Odense har et særligt tæt samarbejde. Mæglerne i både Hjallese, Dalum, Odense C, Tarup og Odense City Lejlighedsbutikken står således klar til at hjælpe dit boligsalg bedst muligt igennem processen, og det betyder, at vi har de optimale rammer for at sikre dig en effektiv handel.

Kontakt os allerede i dag, eller kig forbi butikken til en snak – vi glæder os til at hjælpe dit boligsalg på vej.

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Fynshovedvej 293

  De er de dejligste mennesker at arbejde med, og de er meget hjælpsomme. Tusind tak.

 • Solgt
  Solgt

  Strandgårds Alle 138

  danbolig på Skibhusvej har lige solgt mit hus. Det har været et godt samarbejde. De er lette at kommunikere med, gode til at informere og følger hele tiden op. Jeg kan kun anbefale dem.

 • Solgt
  Solgt

  Ærenprisvej 10

  Sælger af Ærenprisvej 10: Efter mere end 1/2 år hos tidligere ejendomsmægler uden salg, gik jeg over til Danbolig, som i løbet af 4 dage fik solgt mit hus. Det gik så hurtigt, at man næsten tror, det er løgn, men det er rigtigt nok. Jeg har været meget tilfreds med danbolig, de er dygtige, de tager kunden meget alvorligt i deres ønsker, ligesom de er dygtige til at følge op efter fremvisninger og opdatere kunden om, hvor landet ligger. På en skala fra 1-10 får de 10 af mig.

 • Solgt
  Solgt

  Daltoften 30

  Sælger af Daltoften 30: Helt igennem en god oplevelse, og super godt personale. Anbefaler gerne.

 • Solgt
  Solgt

  Thorkildsgade 10

  danbolig har lige solgt vores hus. Det gik ret hurtigt. Hele vejen igennem forløbet har vi følt os godt og kompetent behandlet. Realistisk prisvurdering, godt salgsmateriale. Fremvisninger er gået godt, der er fulgt hurtigt op på interesserede og vi blev sat ind i forløbet, så vi kunne følge med. Så fuld tilfredshed hele vejen fra første samtale og til samtalen, hvor købet endegyldigt var sluttet.

 • Solgt
  Solgt

  Kildegårdsvej 199

  De er hurtige og effektive samt behagelige at handle med. Solgte vores hus på under en måned.

Forretningsoplysninger

danbolig Odense C
Skibhusvej 76
5000 Odense C
CVR: 26121124
DB SKIBHUS ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank

Esoft, Jysk Fynske Medier, Boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Willis

Jysk Fynske Medier

Esoft

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Søg bolig på en ny måde

Hent app nu

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.