0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Odense C

Skibhusvej 76
5000 Odense C
66 19 48 84
odensec@danbolig.dk

Henrik Pilegaard
Henrik Pilegaard
Daglig leder - Ejendomsmægler, MDE

I 2017 hjalp vi over 400* sælgere videre i samarbejde med vores 4 andre butikker beliggende i Odense. Skal du have solgt din bolig i 2018? Så kontakt os, vi står klar med en gratis, uforpligtende salgsvurdering.
*Boligsiden.dk/findmægler-Odense Kom.-Alle 5 butikker sammen.

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 5000-5690)
Kilde: Boligsiden
Villa: 68%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Odense C
Kilde: danbolig.dk
29

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Odense C

Velkommen hos danbolig Odense C
Entusiastiske, lokalkendte og let tilgængelige – sådan beskriver vores kunder generelt det team, de møder, når de træder ind ad døren her hos danbolig Odense C i vores indbydende butik på Skibhusvej 76.

Vi er din lokale ejendomsmægler, og vi dækker et stort område, der blandt andet inkluderer Åløkkekvarteret, hele Kochsgade- og Skibhuskvarteret og de charmerende, brostensbelagte gader i H.C. Andersens Kvarteret i centrum af Odense. Dertil kommer Seden, Agedrup, Munkebo, Kerteminde og de hyggelige sommerhusområder ved Fyns Hoved, så vores ekspertise spænder bredt.

Igennem vores store lokalkendskab i hele området og et tæt samarbejde med de øvrige danbolig-kontorer i Odense sikrer vi dig et både trygt og effektivt salgsforløb.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere og få en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

Tilgængelige når du har brug for os
Vi strækker os langt, når det gælder vores kunders tilfredshed, hvilket eksempelvis betyder, at vi gerne planlægger vores arbejdsdag, så den passer med dit program. Vi har for eksempel telefonen tændt fra kl. 8 om morgenen til kl. 22 om aftenen, så du kan ringe til os lige præcis, når du har tid – også hvis det først er efter, at børnene er puttet.

Vi er ikke i tvivl om, at vores tilgængelighed har sikret en stor del af den høje kundetilfredshed, som vi er stolte af at have på Boligsiden.dk. Fra vores sælgere hører vi nemlig ofte, at det, som de har været allermest glade for ved at have os som deres ejendomsmægler er, at vi virkelig er tilstede igennem hele forløbet.

Fingeren på boligmarkedets puls
På kontoret vil du møde et ungt hold af entusiastiske og lokalkendte medarbejdere, der har fingeren på pulsen i forhold til alt, hvad der sker i branchen. Vi er meget opsøgende i salgsprocessen og sidder altså ikke blot og venter på, at telefonen ringer, men gør alt hvad vi kan for at finde den helt rette køber til din bolig.

Når det gælder annoncering, er vi også med helt fremme – både hvad angår synligheden lokalt i vores salgsområde og på nettet. Vi er blandet andet meget aktive på Facebook, hvor vi ved hjælp af vores historik kan målrette opslag direkte til potentielle købere. Efter samme princip benytter vi det intelligente markedsføringsprogram danbolig clevr, og det er vigtigt for os at understege, at markedsføringsdelen af dit salg naturligvis tilpasses dine ønsker.

Hele danbolig Odense hjælper dit boligsalg på vej
Vi er en del af en kæde i kæden, der består af i alt ni butikker fordelt på Fyn, Sjælland og Øerne, og især de fem butikker i Odense har et særligt tæt samarbejde. Mæglerne i både Hjallese, Dalum, Odense C, Tarup og Odense City Lejlighedsbutikken står således klar til at hjælpe dit boligsalg bedst muligt igennem processen, og det betyder, at vi har de optimale rammer for at sikre dig en effektiv handel.

Kontakt os allerede i dag, eller kig forbi butikken til en snak – vi glæder os til at hjælpe dit boligsalg på vej.

Lige nu har vi 29 boliger til salg

Se alle boliger

Vi har 8
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Kenneth Gregers
  Indehaver

  Kenneth Gregers

  Ejendomsmægler, MDE

  66 19 48 84

 • Henrik Pilegaard
  Daglig leder

  Henrik Pilegaard

  Daglig leder - Ejendomsmægler, MDE

  23 25 44 84

 • Mette Christensen

  Mette Christensen

  Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver m/Tryghedsmærke fra DE

  22 45 89 41

 • Stine Møller Christoffersen

  Stine Møller Christoffersen

  Ejendomsmægler, MDE

  40 92 39 69

 • Camilla Warming

  Camilla Warming

  Sagskoordinator

  66 19 48 84

 • Solgt

  Ærenprisvej 10

  Sælger af Ærenprisvej 10: Efter mere end 1/2 år hos tidligere ejendomsmægler uden salg, gik jeg over til Danbolig, som i løbet af 4 dage fik solgt mit hus. Det gik så hurtigt, at man næsten tror, det er løgn, men det er rigtigt nok. Jeg har været meget tilfreds med danbolig, de er dygtige, de tager kunden meget alvorligt i deres ønsker, ligesom de er dygtige til at følge op efter fremvisninger og opdatere kunden om, hvor landet ligger. På en skala fra 1-10 får de 10 af mig.

 • Solgt

  Tyrebakken 20

  Køber af Tyrebakken 20: Der var ikke noget at komme efter. Vi kunne altid få fat i mægler, hvis ikke, blev vi ringet op meget hurtigt.

 • Solgt

  Degnehøjvej 5

  Sælger af Degnehøjvej 5: God gennemgang af papirer, altid høflig og venlig kommunikation og altid tilgængelig hvis der skulle opstå spørgsmål.

 • Solgt

  Daltoften 30

  Sælger af Daltoften 30: Helt igennem en god oplevelse, og super godt personale. Anbefaler gerne.

 • Solgt

  Rødegårdsvej 9

  Sælger af Rødegårdsvej 9: Det har været et yderst professionelt forløb. Vi ønskede hurtigt salg og det blev det. End da over pris. Vi er Meget tilfredse og taknemmelige...

 • Solgt

  Strandlysthuse 85

  Sælger af Strandlysthuse 85: Danbolig har meget stor kompetence og er meget ihærdige på vores vegne. Har været fuldt ud tilfredse med samarbejdet.

Forretningsoplysninger

danbolig Odense C
Skibhusvej 76
5000 Odense C
CVR: 26121124

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank

Tryg Forsikring

Esoft, Jysk Fynske Medier, Boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Tryg Forsikring, Willis

Jysk Fynske Medier

Esoft

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.