0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Risskov

Hørgårdsvej 61
8240 Risskov
86 21 77 00
risskov@danbolig.dk

Peder Jakobsen
Peder Jakobsen
Ejendomsmægler, DiplomValuar, MDE

Har du set ”Vores Nabolag”? - Helt unikt kan alle nu gå på opdagelse i det nabolag de drømmer om at købe eller sælge bolig i. Her kan du opdage hemmelighederne og kringelkrogene i vores og dit område. Udforsk nabolaget og tilføj dit favoritsted på danbolig.dk/nabolag

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 8240-8541)
Kilde: Boligsiden
Villa: 59%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Risskov
Kilde: danbolig.dk
43

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Risskov

Velkommen hos danbolig Peder Jakobsen

Skal du sælge din bolig, bør du vælge en ejendomsmægler, som kender dit lokalområde og kan give en realistisk vurdering af din bolig. En mægler som ved, hvad køberne leder efter, og hvordan din bolig præsenteres så attraktiv som muligt. Det ved vi i danbolig Risskov - Peder Jakobsen.

Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering allerede i dag og find ud af, hvor meget du kan få for din bolig – og hvordan vi vil præsenterer den for at sikre det hurtigste salg til den bedste pris.

Specialiseret i flere boligtyper i Risskov og omegn
Vores dygtige team af registrerede ejendomsmæglere er specialiseret i salg af både villaer, rækkehuse, ejerlejligheder, andelsboliger, lystejendomme og fritidsboliger i Risskov, Egå, Lystrup, Hjortshøj og Skødstrup/Løgten. Når du sælger hos os, vil alle medarbejdere desuden kende detaljerne om din bolig – det betyder, at vi alle kan henvise til din bolig, når vi kommer i kontakt med en relevant køber.

Sådan markedsfører vi din bolig online
Den rigtige markedsføring er nøglen til et effektivt boligsalg. Hos os får du din helt egen side på danbolig.dk, hvor din bolig præsenteres med store, lokkende billeder, og hvor du får eksklusiv indsigt i aktiviteten på din side, som vi sammen bruger til at optimerer salgsindsatsen løbende. Derudover kan vi med markedsføringsværktøjet danbolig clevr sørge for, at relevante købere ser din bolig via bannere, som vi placere på de hjemmesider, de besøger mest.

… og offline
Vi har adresse på hjørnet af Hørgårdsvej og Grenåvej, der med ca. 30.000 passerende biler dagligt, tilbyder stor synlighed og central placering. Så når din boligpræsentation hænger i vinduet eller bliver vist på vores store LED-skærm, vil den blive set af flere hunderede mennesker hver eneste dag.

”Solgt eller gratis”
Hos danbolig Risskov tilbyder vi dig en ”solgt eller gratis”-aftale*, og det betyder, at vi investerer i dit salg – hvis ikke vi får solgt din bolig, har vi brugt en masse kræfter og ressourcer på det, og det har ingen glæde af. Derfor tager vi ikke en bolig til salg, som vi som ejendomsmægler ikke tror, at vi kan sælge. I den forbindelse er det vigtigt at kunne ramme den rigtige pris første gang. Det er vi gode til, blandt andet fordi, at vi vurderer mere end 500 ejendomme om året for Nordea og dermed kender markedet ned til mindste detalje.

Vi tager udgangspunkt i din situation
Vi sætter ikke kun en ære i at give vores kunder en professionel betjening, men også en personlig betjening. Det indebærer blandt andet, at vi tilrettelægger salgsprocessen, så den passer dig og din kalender. Du bestemmer hvordan du vil kontaktes – og hvor ofte.

Vi vil være den bedste ejendomsmægler i Risskov
Vi gør altid vores ypperste for at være den bedste lokale ejendomsmægler. En ejendomsmægler, du vil komme tilbage til. Og det ses af vores sælgeres anmeldelser: 99% er nemlig så tilfredse, at de vil anbefale os til andre**.

*Gælder dog ikke udgifter til fotopakke, elinstallationsrapport, tilstandsrapport og energimærke
**Kilde: boligsiden.dk d. 01.11.2017

Lige nu har vi 43 boliger til salg

Se alle boliger

Vi har 1
anden butik

Se vores butik

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

  • Solgt

    Egensvej 15

    Vi er meget glade for, at vi valgte danbolig til at sælge vores hus. I har været søde, hjælpsomme og gode til at give tilbagemeldinger på fremvisninger. Vi anbefaler jer til alle 😊 ...og så håber vi, at I kan hjælpe med at finde et hus til os 😉 Mvh Jonas og Sanne

  • Solgt

    Tendrup Møllevej 15

    Professionel salg og rådgivning. En aftale er en aftale. Yderst kompetente medarbejdere der overholder alle former for aftaler. Lige fra første møde, til salg og overdragelse af hus. danbolig Risskov har min største anbefaling.

Forretningsoplysninger

danbolig Risskov
Hørgårdsvej 61
8240 Risskov
CVR: 33776691

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit A/S

Nordea Bank A/S

Tryg Forsikring

Ejendomsavisen, Lokalavisen, Aarhus Stiftstidende, Boligmarkedet, Boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit A/S

Nordea Bank A/S

Boligsiden, Ejendomsavisen, Lokalavisen, Aarhus Stiftstidende, Boligmarkedet, Boligsiden.dk

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.