Er din bolig også steget i værdi?

Få svar på Vurderingsweekend

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Risskov

Hørgårdsvej 61
8240 Risskov
86 21 77 00
risskov@danbolig.dk

Peder Jakobsen
Peder Jakobsen
Ejendomsmægler, DiplomValuar, MDE

De rekordhøje boligpriser har givet mange boligejere noget at fejre. Tilmeld dig vurderingsweekend d. 24 og 25 april nu. Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende. Så får du indblik i din boligs værdi – og dermed bliver din weekend måske lidt bedre.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 8240-8541)
Kilde: Boligsiden
Villa: 83%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Risskov
Kilde: danbolig.dk
6

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Risskov

Velkommen hos danbolig Peder Jakobsen

Skal du sælge din bolig, bør du vælge en ejendomsmægler, som kender dit lokalområde og kan give en realistisk vurdering af din bolig. En mægler som ved, hvad køberne leder efter, og hvordan din bolig præsenteres så attraktiv som muligt. Det ved vi i danbolig Risskov - Peder Jakobsen.

Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering allerede i dag og find ud af, hvor meget du kan få for din bolig – og hvordan vi vil præsenterer den for at sikre det hurtigste salg til den bedste pris.

Specialiseret i flere boligtyper i Risskov og omegn
Vores dygtige team af registrerede ejendomsmæglere er specialiseret i salg af både villaer, rækkehuse, ejerlejligheder, andelsboliger, lystejendomme og fritidsboliger i Risskov, Egå, Lystrup, Hjortshøj og Skødstrup/Løgten. Når du sælger hos os, vil alle medarbejdere desuden kende detaljerne om din bolig – det betyder, at vi alle kan henvise til din bolig, når vi kommer i kontakt med en relevant køber.

Sådan markedsfører vi din bolig online
Den rigtige markedsføring er nøglen til et effektivt boligsalg. Hos os får du din helt egen side på danbolig.dk, hvor din bolig præsenteres med store, lokkende billeder, og hvor du får eksklusiv indsigt i aktiviteten på din side, som vi sammen bruger til at optimerer salgsindsatsen løbende. Derudover kan vi med markedsføringsværktøjet danbolig clevr sørge for, at relevante købere ser din bolig via bannere, som vi placere på de hjemmesider, de besøger mest.

… og offline
Vi har adresse på hjørnet af Hørgårdsvej og Grenåvej, der med ca. 30.000 passerende biler dagligt, tilbyder stor synlighed og central placering. Så når din boligpræsentation hænger i vinduet eller bliver vist på vores store LED-skærm, vil den blive set af flere hunderede mennesker hver eneste dag.

”Solgt eller gratis”
Hos danbolig Risskov tilbyder vi dig en ”solgt eller gratis”-aftale*, og det betyder, at vi investerer i dit salg – hvis ikke vi får solgt din bolig, har vi brugt en masse kræfter og ressourcer på det, og det har ingen glæde af. Derfor tager vi ikke en bolig til salg, som vi som ejendomsmægler ikke tror, at vi kan sælge. I den forbindelse er det vigtigt at kunne ramme den rigtige pris første gang. Det er vi gode til, blandt andet fordi, at vi vurderer mere end 500 ejendomme om året for Nordea og dermed kender markedet ned til mindste detalje.

Vi tager udgangspunkt i din situation
Vi sætter ikke kun en ære i at give vores kunder en professionel betjening, men også en personlig betjening. Det indebærer blandt andet, at vi tilrettelægger salgsprocessen, så den passer dig og din kalender. Du bestemmer hvordan du vil kontaktes – og hvor ofte.

Vi vil være den bedste ejendomsmægler i Risskov
Vi gør altid vores ypperste for at være den bedste lokale ejendomsmægler. En ejendomsmægler, du vil komme tilbage til. Og det ses af vores sælgeres anmeldelser: 99% er nemlig så tilfredse, at de vil anbefale os til andre**.

*Gælder dog ikke udgifter til fotopakke, elinstallationsrapport, tilstandsrapport og energimærke
**Kilde: boligsiden.dk d. 01.11.2017

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Egensvej 15

  Vi er meget glade for, at vi valgte danbolig til at sælge vores hus. I har været søde, hjælpsomme og gode til at give tilbagemeldinger på fremvisninger. Vi anbefaler jer til alle 😊 ...og så håber vi, at I kan hjælpe med at finde et hus til os 😉 Mvh Jonas og Sanne

 • Solgt
  Solgt

  Kantorvænget 11, 2. 247.

  Min oplevelse af danbolig Risskov var meget positiv. danbolig var meget professionel, punktlig, realistisk og effektiv i forbindelse med salget af min lejlighed. Jeg kan varmt anbefale danbolig!

 • Solgt
  Solgt

  Kantorvænget 4, st. 112.

  Vi giver hermed Danbolig Risskov de bedste anbefalinger. Vi har oplevet os taget godt imod og lyttet til, hvilket var meget vigtigt for os. Hele vejen rundt i medarbejderstaben har det været interesse og professionalisme. Fotografen tog nogle gode billeder og tekstforfatteren skrev en tekst, der afspejlede boligens kvaliteter og potentiale. Mæglere har været utrolig skarpe både i forhold til at analysere boligens potentiale, vurdering samt endeligt salg. Vi har været ledt tydeligt igennem hele processen af både mæglere og sagskoordinator og helt utrolig, så blev boligen solgt til prisen på kun 8 dage. Danbolig Risskov har i allerhøjeste grad leveret varen.

 • Solgt
  Solgt

  Volshøjvej 5

  Super god oplevelse med Danbolig Risskov. Meget kompetent og hurtigt salg af ejendom i området. I hele forløbet har vi følt os i gode hænder og er blevet orienteret grundigt undervejs. Der har været rigtig god sparring og rådgivning hele vejen- fra vurdering til endeligt salg.

 • Solgt
  Solgt

  Trekærvej 3

  Vi kan kun anbefale Danbolig Risskov til andre i hussalg. Vi fik et kompetent indtryk fra start, og har under hele forløbet haft en tryg og tæt kontakt. Der var tilpas mængde af inddragelse, og de kom med god rådgivning, som jeg er sikker på var med til at gøre forløbet kort. Vores hus var til salg i 14 dage, så det kunne vist ikke gøres meget bedre.

 • Solgt
  Solgt

  Nobilisvej 18

  Har lige solgt mit hus i Skæring, ved Danbolig. Helt fantastisk service fra start til slut!! Og huset blev solgt på en uge! og det var pga. at sælgerne virkelig var ihærdige! Kan virkelig anbefales.:) :)

Forretningsoplysninger

danbolig Risskov
Hørgårdsvej 61
8240 Risskov
CVR: 33776691
Ejendomsmægler Peder Jakobsen ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit A/S

Nordea Bank A/S

Ejendomsavisen, Lokalavisen, Aarhus Stiftstidende, Boligmarkedet, Boligsiden.dk

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit A/S

Nordea Bank A/S

Boligsiden, Ejendomsavisen, Lokalavisen, Aarhus Stiftstidende, Boligmarkedet, Boligsiden.dk

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Er din bolig også steget i værdi?

Få svar på Vurderingsweekend

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.